TESTIMONI VITAMIN C KULIT LEBIH CERAH

Assalamualaikum wbt,

Baru berusia 13 tahun, aktif beraktiviti disekolah menyebabkan Huda mengalami masalah kulit gelap. Selalu menjadi bahan untuk kakak dan abang-abang, memainkannya.

Setelah 3 bulan mencuba vitamin c, yang dulu dipanggil dayang senandung, kini sudah berubah menjadi puteri kayangan.😊


Untung Huda, kecil-kecil dah kenal vitamin shaklee. Kami ni dah berusia 30an baru kenal dan amal.

Bolehkah umur 13 tahun makan vitamin? Ye boleh, vitamin boleh diamalkan sejak usia 12 tahun mengikut dos-doa yang ditetapkan.

Masyarakat kita hari ini memang memerlukan vitamin, tak kira usia. Ini kerana pelbagai faktor persekitaran yang menyebabkan nutrisi dan zat tidak cukup untuk mengekalkan tahap kesihatan diri.

Jadi, untuk mendapatkan vitamin yang baik, pilihlah dari produk yang semulajadi, terbukti berkesan dan selamat untuk jangka masa panjang.


TESTIMONI COLLAGEN POWDER KESAN TERBAKAR DI WAJAH HILANG

Assalamualaikum wbt,

Kejadian yang hampir menghilangkan kekacakan wajah 2 tahun lalu cukup menakutkan bagi seorang yang normal seperti Amir. Siapa sangka kejadian membakar sampah sarap dalam longkang waktu itu mengundang musibah yang hampir merosakkan wajah yang hensem ketika itu.

Kulit muka Amir melecur teruk sehingga di kawasan kening, bibir dan hidung. Akibat daripada itu, Amir terpaksa menutup wajah untuk keluar berhadapan dengan orang ramai dan kesannya, sakit, pedih dan tidak boleh makan seperti biasa kerana kawasan bibir dan mulut juga melecur.

Apa yang Amir buat selepas kejadian itu adalah meningkatkan pengambilan dos vitamin shaklee terutamanya Collagen Powder shaklee. Setiap hari Amir mengambil lebih dari 2 sachet collagen untuk menghilangkan kesan melecur di wajah. 

Alhamdulillah, hasilnya kulit wajah Amir seperti tidak pernah mengalami kesan melecur dan terbakar.

Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017

Assalamualaikum wbt,

Selamat pagi semua, semoga Allah limpahkan rezeki berganda-ganda kepada para sahabat blogger wawa. Amin

Giveaway, Giveaway Qiya Saad, GA,
Klik banner untuk join GA ni
Jom uols join ramai2. hehe

10 CARA MENINGKATKAN KECERGASAN BAGI LELAKI

Assalamualaikum wbt,

Hidup seharian kita dikelilingi dengan orang -orang lelaki seperti ayah, suami, adik beradik lelaki, anak-anak lelaki, ipar duai lelaki, sahabat-sahabat ofis lelaki dan semua lelaki yang ada disekeliling kita. Pada zahirnya, kita mungkin tak perasan bahawa lelaki juga menginginkan kesihatan yang baik dan menjaga kesihatan seperti mana kita wanita yang sangat menitik beratkan kesihatan dan kecergasan tubuh.

Bagi seorang lelaki, kecergasa dan kesihatan yang baik menjadi keperluan yang patut dititik beratkan lebih dari wanita, kerana mereka mempunyai tanggungjawab yang besar menjaga keluarga. Bagaimana jika seorang suami mahupun ayah ditimpa sakit? Pasti mereka menjadi lebih runsing memikirkan isteri dan anak-anak yang perlu dijaga dan diberi makan. Kerja juga tergendala. Kan?

Sebagai seorang lelaki, terdapat banyak perkara yang ingin di capai dalam kehidupan. Salah satu daripadanya adalah pelaburan masa dan tenaga untuk kesejahteraan fizikal dan mental. Dibawah ini adalah perkara-perkara yang boleh anda lakukan hari demi hari!

10 CARA TINGKATKAN KECERGASAN BADAN BAGI LELAKI

10 CARA MENINGKATKAN KECERGASAN UNTUK LELAKI 10 CARA TINGKATKAN KECERGASAN BADAN BAGI LELAKI Cara Untuk Meningkatkan Kecergasa Images for CARA MENINGKATKAN KECERGASAN 10 cara untuk meningkatkan kecergasan bagi lelaki  Kesihatan & Kecergasan Lelaki set kesihatan lelaki

Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet


Prof Hariz Internet Marketing Malaysia


Ridhauddin Hariz  ialah salah satu Internet Marketing Malaysia yang dikenali sebagai Prof Hariz dikalangan rakan-rakannya. Beliau  berasal dari Permatang Pauh Pulau Pinang. Beliau meruapakan anak sulung daripada tiga adik beradik. Beliau adalah anak sulung yang sangat tabah kerana telah kehilangan ayah tercinta ketika umur beliau 3 bulan. 

Prof Hariz merupakan pemegang Diploma Sistem Komputer dari Kolej ADTEC Melaka dan semenjak itulah beliau menceburkan diri dalam bidang komputer dan Internet. Prof Hariz seterusnya melangkah ke alam pekerjaan di dalam bidang online marketing dan pemasaran secara atas talian. Bermula daripada tahun 2014, Prof Hariz menubuhkan syarikat sendiri iaitu PH ProjectBase Resources dan dari situ beliau berkecimpung dengan kaedah pemasaran secara atas talian menggunakan media sosial, strategi pemasaran menggunakan email, Google Analytics, Search Engine Optimization atau SEO, rekabentuk laman web dan juga pemasaran melalui konsep funnel marketing. Sejak dari itu, beliau telah membantu ramai peniaga serta syarikat-syarikat dalam menambahbaik strategi pemasaran diatas talian.

Pengalaman beliau yang mendalam dalam SEO membuatkan Prof Hariz dilamar oleh syarikat Exabytes Group Sendirian Berhad pada dua tahun lalu dan dipertanggungjawab untuk  menjana idea-idea baru serta menerokai strategi-strategi pemasaran yang inovatif menggunakan teknologi internet yang terkini, seperti penghasilan laman web, blog, komuniti media sosial dan juga kaedah-kaedah komunikasi yang lain. 

To Be A Good Wife

Assalamualaikum wbt,

Semua isteri-isteri atas dunia ni, ingin menjadi seorang isteri yang baik. Namun, syaitan ada di mana-mana kan. Dia tak pernah serik untuk menggoda.

Waima, Hawa as dan Nabi Adam as dulu juga dikeluarkan dari syurga kerana syaitan kan. Kejayaan syaitan menghasut Hawa supaya menyuruh Nabi Adam as memakan buah yang dilarang Allah swt dalam syurga. Sehingga Nabi Adam as juga tewas. Jahatnya syaitan.
Ini Nabi, apatah lagi kita manusia biasa yang amalan dan iman senipis kulit bawang. Kita cuba untuk menjadi isteri yang baik dan solehah.

PRODUK BABY MULA DIJUAL PADA 20 NOVEMBER 2017

Assalamualaikum wbt,

Sebelum ini wawa ada cerita tentang pelancaran produk terbaru shaklee iaitu SHAKLEEBABY produk khusus untuk babies manja anda.Boleh baca di SINI


baby shaklee, Set Baby SHaklee, KEsihatan Bayi, Set Penjagaan Bayi Shaklee, Pengedar shaklee johor, pengedar shaklee pengerang, pengedar vivix johor, pengedar vivix shaklee, Baby Shaklee Malaysia, Set Baby Shaklee , Images for bayi shaklee, Produk Organik Untuk baby, Massage oil shaklee,soothing lotion shaklee, gentle wash shaklee, nama produk bayi shaklee, bayi eczema boleh guna tak set

GRAND OPENING IKEA TEBRAU JOHOR BAHRU

Assalamualaikum wbt,

GPS : 
1.554477, 103.798644

Address : 
33, Jalan Harmonium,
Taman Desa Tebrau,
81100 Johor Bahru.

Time :
10 am - 11 pm

Facebook :
fb.com/ikeajohor

KELEBIHAN BUAT BISNES SHAKLEE

Assalamualaikum wbt,

Ramai yang bertanya dan tidak tahu keperluan untuk mereka join atau menyertai perniagaan supplemen shaklee. Ramai yang tidak tahu apa yang bakal dapat selepas menjadi agen dan buat bisnes dalam shaklee. Uola nak tahu tak? Wawa nak share beberapa point kelebihan dan manfaat selepas menjadi agen shaklee.

Wawa nak kongsikan kelebihan buat bisnes shaklee, dimana semua yang mendaftar sebagai Shaklee Independent Distributor (SID) layak dan berpeluang sama rata menikmati tawaran dalam shaklee.
Shaklee menawarkan 3 C kepada semua SID di seluruh dunia, tiada yang terkecuali. Jom kita bongkar apa 3 C ni.

Peluang 3 C bersama shaklee

Testimoni Kulit Jerawat Dengan Set Resdung

Assalamualaikum wbt,


Cash On Delivery Area Paka 

------

Alhamdulillah, sempat juga kak wawa cod vitamin untuk resdung dan jerawat regular customer Irah.

Syukur sangat2 kak wawa lihat perubahan Irah. Perbezaan sangat ketara dibandingkan dengan dulu, sewaktu awal2 beli dengan akak.

Kawal Resdung, Hidung Gatal, Bersin Dan Jerawat Dengan Alfalfa Complex Shaklee

Sengsara Pengidap Resdung

------

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Semoga sihat-sihat aja, sentiasa mendapat rahmat Allah swt, dikurniakan rezeki yang melimpah ruah dan kesihatan yang optimum.")

Siapa yang ada resdung? Cuba angkat kaki! Hehe

Semua orang ada resdung, yang membezakannya adalah sikit atau banyak. Resdung ada beberapa katogori iaitu, resdung gatal, resdung jerawat dll.

Bagi yang banyak, kesannya amat menyedihkan. Ada yang kesan keluar jerawat di bahagian muka, belakang, kepala, telinga dan lain2. Ada juga yang jenis gatal-gatal hidung, bersin, selasema berpanjangan. Ada juga yang jenis gatal mata, hidung, telingan, kepala dan sebagainya.

Pengidap resdung terdiri dari semua golongan antaranya, perempuan, lelaki, tua, muda mahupun kanak-kanak. Ia agak sukar dihilangkan, namun jika kena pada caranya pasti dapat diatasi dan kita bebas dari resdung.")

Wawa antara salah seorang pengidap resdung. Alergik dengan makanan laut (sotong, ketam, udang, kerang dll), budu, sambal belacan & kekacang. Jika tersilap makan, padah menanti.. Hehe

Resdung Gatal Yang Menjengkelkan

Assalamualaikum wbt,


SIAPA ADA RESDUNG??


Sila ngaku! Fakta, semua orang ada resdung. Membezakan antara kita adalah banyak ke sikit.


Kesengsaraan yang dirasai oleh pengidap resdung amat-amat wawa fahami, tika mana kita terpaksa berpantang dengan sesetengah makanan. Antara makanan yang kita patut elak adalah seafood (ketam, sotong, udang, kerang, etc), sambal belacan, budu, kekacang dan sebagainya.

Tahukah anda, kesemua makanan itu sangatlah BEST?? Nak makan tapi tak boleh makan! Kecian kan?? Apakan daya, tak nak menanggung derita bersin, gatal , hidung berair, mata bengkak dan sebagainya. Solusinya, tinggalkan makanan tersebut atau rawat supaya resdung itu hilang??


RESDUNG penyebab:

● Gatal hidung/mata/muka/telings
● Mata berair
● Hidung berair
● Jerawat dimuka / badan
● Jerawat batu
● Mulut berbau
● Mata bernanah
● Rabun


PUNCA-PUNCA KULIT WAJAH BERJERAGAT


Assalamualaikum wbt,

MASALAH HYPERPIGMENTASI WAJAH Pigmentasi, Hyperpigmentasi, Punca Kulit Berjeragat, Info, Info Kecantikan, Kecantikan, Masalah Kulit,  Petua Hilangkan Kulit Berminyak Supaya Muka Berseri  punca wajah berjeragat PUNCA KULIT MUKA KUSAM DAN CARA MERAWATNYA  Cahaya Matahari, Faktor Genetik Punca Pigmentasi (Jeragat)  3 Petua Mudah Untuk Hilangkan Jeragat Muka Bagi Lebih Berseri  PUNCA-PUNCA KULIT WAJAH BERJERAGAT Kenapa Kulit Wajah Tetap Berjeragat 7 Cara Hilangkan Jeragat Di Muka Yang Berkesan Hilangkan Jeragat di Muka Images for jeragat Jeragat  5 Cara Mudah Ini Akan Hilangkan Jeragat Anda Serta Merta Bagaimana Nak Hilang Jeragat Cepat  8 Cara Pemusnah Jeragat Pada Wajah Cara Cara Mencegah Jeragat Di Muka Yang Wajib Anda Tahu! jeragat in english punca jeragat krim jeragat terbaik krim jeragat di farmasi petua hilangkan jeragat degil ubat jeragat paling berkesan di farmasi sabun jeragat produk hilangkan jeragat pengedar shaklee pengerang pengedar shaklee johor pengedar vivix shaklee pengedar vivix johor vivix hilangkan jeragat vivix mujarab untuk hilang jeragat collagen powder hilangkan jeragat testimoni jeragat shaklee vivix shaklee collagen shaklee testimoni collagen untuk jeragat testimoni vivix shaklee untuk jeragat

Hari ini di group kawan-kawan sekolah riuh bercakap tentang jeragat. Mulanya apabila salah seorang dari rakan kami bertanya di dalam group whatsapp, “uols, macam mana nak hilangkan jeragat? Wajah aku makin banyak pula.” Kata salah seorang rakan kami. Seterusnya yang lain juga menyampuk dan memberi pandangan.

Macam-macam produk yang dieorang guna, hasilnya belum dicapai lagi. Wawa sebolehnya tak akan mempromot produk sendiri, melainkan dieorang bertanya. Hehe

Sebelum kita berbicara lebih lanjut, jom kita rungkai apa sebenarnya jeragat dan bagaimana ia boleh terjadi? Seterusnya, bagaimana pula cara untuk menghilangkan dengan cepat?

Set Resdung Shaklee Terbaik

Assalamualaikum wbt,

resdung shaklee, Images for set resdung shaklee, Set resdung Bajet Shaklee Popular , harga set resdung shaklee, set resdung shaklee cara makan, Set Resdung Shaklee Yang Berkesan Untuk Masalah Resdung Teruk, harga set resdung shaklee ubat resdung paling mujarab ubat resdung di farmasi, SET RESDUNG SHAKLEE sembuhkan RESDUNG KRONIK SAYA, Set Resdung Shaklee Untuk Rawatan Penyakit Resdung, set resdung shaklee, Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials


Biasanya orang yang ada resdung ni kuat sangat naik jerawat. Paling heaven tang gatal hidung. Allah, bila salah makan yang gatal2 tu alamaknya, sampai ke malam hidung tu duk merenyam. Kembang kecut kembang kecut tahan gatal kan. 

Jangan duk tahan lama sangat na, mai amalkan set resdung ni haa.. Sedap sungguh bila makan, hilang segala merenyam. Jerawat pun cepat kecut.

Testimoni Set Resdung Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, siapa ada masalah resdung? Boleh baca testimoni yang wawa nak share ni. Alhamdulillah, dengan asbab set resdung vitamin shaklee Eeiy Habibah bebas resdung.

SUPPLEMEN SHAKLEE UNTUK KULIT BERMINYAK

Assalamualaikum wbt,

Kulit berminyak adalah suatu keadaan yang disebabkan oleh kalenjar sebaceous terlebih aktif, sehingga menghasilkan zat yang disebut sebum. Ketika kulit menghasilkan sebum berlebihan, menjadikan kulit lebih kelihatan berkilat dan tekstur kulit yang tebal.

Masalah kulit wajah berminyak menghantui sesetengah wanita kerana ia boleh menurunkan keyakinan diri untuk berhadapan dengan orang ramai terutamanya dalam majlis formal. Sebenarnya, kulit wajah berminyak mempunyai kelebihan lain iaitu melambatkan proses kedutan diwajah.

Namun, keadaan ini menggagu keyakinan diri kita kan? Macam mana cara untuk menghilangkan atau mengatasi masalah kulit wajah berminyak? Ada banyak cara antaranya adalah dengan pengambilan nutrisi lengkap untuk kulit. Apa supplemen yang sesuai di ambil oleh orang yang mengalami masalah kulit wajah berminyak?

3 vitamin penting dalam membantu mengatasi masalah kulit wajah berminyak.


1. Vitamin C - Kebaikan Vitamin C untuk kecantikkan kulit muka

pelembap untuk kulit berminyak, pelembap wajah untuk kulit berminyak, cream wajah untuk kulit berminyak, hilangkan kulit berminyak secara semulajadi, Kulit wajah kusam, kulit kusam, Images for kulit wajah kusam, cara atasi kulit wajah kusam, Cara Terbaik Mencerahkan Kulit Wajah Kusam Dengan Cepat 7 PENYEBAB KULIT WAJAH KUSAM Penyebab Kulit Wajah Kusam Dan Cara Mengatasinya 4 Cara Merawat Kulit Wajah Kusam Secara Alami  Cara Mengatasi Wajah Kusam Dengan Bahan Alami 9 Cara Mencerahkan Wajah Kusam Secara Alami dan Cepat Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials Petua Hilangkan Kulit Berminyak Supaya Muka Berseri

KENAPA SAYA MASIH SETIA DENGAN SHAKLEE - Part 2

Assalamualaikum wbt,

Tak mudah untuk konsisten makan vitamin, tambah pula orang yang tak faham kenapa kena makan vitamin.

8 Jenis Buah Hilangkan Kulit Berminyak

Assalmualaikum wbt,

Siapa sini kulit jenis berminyak? Kulit wawa dulu pun jenis berminyak, selalu kena standby tisu berminyak yang warna biru tu, lupa dah brand apa. Alhamdulillah, sekarang kulit wawa dalam kateogri bebas minyak selepas amalkan produk kecantikan shaklee dan skincare nutriwhite.

Wawa bukan nak cerita produk shaklee, tapi nak share 8 jenis buah-buahan yang dapat bantu atasi masalah kulit berminyak. Memandangkan wawa ni kurang rajin untuk maka buah-buahan, wawa lebih prefer amalkan vitamin shaklee yang mudah dan senang. hihi

Jom kita kenali apa buah yang dapat bantu anda bebas dari kulit berminyak.

1. Lemon
pelembap untuk kulit berminyak, pelembap wajah untuk kulit berminyak, cream wajah untuk kulit berminyak, hilangkan kulit berminyak secara semulajadi, Kulit wajah kusam, kulit kusam, Images for kulit wajah kusam, cara atasi kulit wajah kusam, Cara Terbaik Mencerahkan Kulit Wajah Kusam Dengan Cepat 7 PENYEBAB KULIT WAJAH KUSAM Penyebab Kulit Wajah Kusam Dan Cara Mengatasinya 4 Cara Merawat Kulit Wajah Kusam Secara Alami  Cara Mengatasi Wajah Kusam Dengan Bahan Alami 9 Cara Mencerahkan Wajah Kusam Secara Alami dan Cepat Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

4 MAKANAN MERANGSANG PERTUMBUHAN KOLAGEN

Assalamualaikum wbt,

Apabila kita menyebut tentang kolagen, ia seakan sinonim dengan kulit cantik. Bila sebut kolagen, ramai yang ingat akan kecantikan. Bila sebut Cantik, pasti ingat dengan kolagen. Begitulah perumpamaannya. Jom kita study sikit apa itu kolagen.

Apa itu Kolagen?

Kolagen merupakan sejenis protein yang sangat diperlukan oleh tubuh badan untuk memelihara keremajaan dan keanjalan kulit. Secara umumnya, 33% dari protein dalam badan adalah protein kolagen, dan 75% kulit terdiri dari kolagen. Ia menyokong sebahagian besar sel-sel yang memberikan struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit dan tisu badan.

4 MAKANAN MERANGSANG PERTUMBUHAN KOLAGEN Makanan Untuk Meningkatkan Produksi Kolagen Pada Kulit MAKANAN YG MENGANDUNG KOLAGEN TINGGI buah yang mengandung kolagen terbanyak sumber kolagen terbesar cara meningkatkan kolagen pada wajah cara mengembalikan kolagen kulit minuman yg mengandung kolagen sayuran yang mengandung kolagen tinggi merk kosmetik yang mengandung kolagen susu yang mengandung kolagen Collagen Shaklee Terbaik | Kelebihan dan Harga Kolagen  Khasiat dan Keistimewaan Collagen Powder Cara Makan Collagen Powder Shaklee Kebaikan & Keistimewaan Collagen Powder Shaklee harga shaklee collagen powder kolagen pembunuh senyap minuman collagen terbaik di malaysia naturaly collagen, collagen, manfaat collagen

Pengambilan Pelajar Tingkatan 1 Di Maahad Tahfiz Integrasi Madinatul Huffaz

Assalamualaikum wbt,

Pasti ramai ibu bapa masa kini yang teringin menghantar anak-anak menimba ilmu alquran. Cara pendidikan yang lebih menjurus kepada Al-Quran. Bukan menafikan pendidikan disekolah biasa, namun kesedaran ibu bapa kini lebih terbuka.


Wawa juga begitu, jika punyai anak teringin nak hantar anak bersekolah di sekolah tahfiz. Wawa difahamkan sekolah tahfiz juga mengajar subjek-subjek yang diajar di sekolah biasa. 

Kelebihan lain yang anak-anak ini pasti dapat adalah boleh menghafaz alquran dan juga dibentuk dengan akhlak alquran selayaknya. Kan?

Siapa yang nak mencuba, bolehlah isi form di laman web di SINI. Semoga kita memperoleh anak yang menjadi hafiz dan hafizah. 

KENAPA SAYA MASIH SETIA DENGAN SHAKLEE - Part 1

Assalamualaikum wbt,


Buka botol baru. Entah yang ke berapa botol ni, Wawa lupa nak kira sejak tahun 2014 wawa setia dengan vitamin c.

Hampir 4 tahun, lama kan? Tak pernah wawa sesetia ini dengan satu-satu produk. Cuma dengan shaklee, alhamdulillah sangat-sangat puas hati.

Menu Tengah Hari Makan Ramai-Ramai

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, hari ini dapat makan makanan lain dari biasa. Uols makan apa tengah hari tadi?
Wawa dan kawan-kawan makan masakan kampung. Ada macam-macam menu. hehe

Asam pedas ikan duri

Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com





Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com bermula dari saat ini, 12.00 tengahari 9 November 2017 sehingga 11.59 malam 16 November 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 13 pemenang bertuah dicari. Hadiah berupa ole-ole fridge magnet dan keychain di SINI.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.comAdd To Circle Google+ Mia LianaLike Fanpage Mialiana.com dan Follow Instagram @mialiana (jika ada)
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Segmen akan tamat pada 11.59 malam 16 November 2017.

Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah manual dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 November 2017.

** support Mia ya.....



Read more: http://www.mialiana.com/2017/11/giveaway-ole-ole-brunei-by-mialianacom.html#ixzz4yTWtZrcV

7 PENYEBAB KULIT WAJAH KUSAM DAN CARA MENGATASINYA

Assalamualaikum wbt,

Kulit kusam merupakan masalah yang biasa dialami oleh semua wanita Malaysia. Jika tidak diatasi dengan segera ia boleh mengundang masalah kulit yang lain seperti kering dan jerawat.

Uols nak tahu tak, apa punca atau penyebab kulit kita ni cepat je kusam. Wawa kongsikan 7 penyebab atau punca kulit kusam ini dengan uols naa.

Kulit wajah kusam, kulit kusam, Images for kulit wajah kusam, cara atasi kulit wajah kusam, Cara Terbaik Mencerahkan Kulit Wajah Kusam Dengan Cepat 7 PENYEBAB KULIT WAJAH KUSAM Penyebab Kulit Wajah Kusam Dan Cara Mengatasinya 4 Cara Merawat Kulit Wajah Kusam Secara Alami  Cara Mengatasi Wajah Kusam Dengan Bahan Alami 9 Cara Mencerahkan Wajah Kusam Secara Alami dan Cepat Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

7 penyebab kulit anda kusam

1. Kurang minum air

Fungsi utama air adalah untuk menyahtoksinkan organ-organ penting badan kita dan membantu membawa nutrient dalam darah kepada sel-sel dalam tubuh. Kurangnya air dalam badan kita boleh membuatkan sistem badan kita tidak dapat berfungsi dengan seimbang.

Gambar Myvi Baru 2018

Assalamualaikum wbt,

Sebelum ni ada juga yang bagitahu kereta myvi yang terbaru keluaran 2018 sangat cantik. Wawa cakaplah, alah myvi cantik macam mana sangat kan. Macam tu la rupa dia.

Belum tengok lagi gambarnya. Sekali kawan ofis tunjuk, mak aihhhh. Terkejut laa hai. Awat lain sungguh dari myvi wawa ni?πŸ˜„

Sekali tengok macam honda jazz pun ada. Kan?


Cantik benar ni.

Alhamdulillah, Rezeki Makan Tengah Hari Ini

Assalamualaikum wbt,


Hari minggu memang hari keluarga, sayang jangan sesekali nak berdekatan dengan fon. Masa bersama keluarga. 


Amboihh, kamain kan. πŸ˜„


Ok la ok laa, time bersama keluarga. Ramai juga yang berholiday hari ni kan. Ada yang ke luar negara, ada yang pergi dalam negara, tak lupa yang pergi bercuti dalam negeri sendiri sahaja.


Walau ke mana pun kita pergi, bergembiralah bersama keluarga. Kerana mereka orang yang kita sayangi. 😊


Wawa pergi melancong dalam daerah sendiri je. Tak jauh pun.πŸ˜„

Asalkan bersama suami. Gituuu.


Uols nak tahu tak, sejak wawa duk johor ni kan. Belum pernah lagi jumpa makan tengah hari harga bawah rm15. Semua range rm18-rm25 untuk 2 orang. Agak2 dieorang adun dengan gold 916 kot. Hehe


Tapiiii, hari ni dalam sejarah makan 2 orang rm7. Wawa tanya abang jual tu, betul ke bang? Aah, betul laa 2 bungkuskan? Haa, rm7 je.


Patutlah ramai orang beratur kat gerai abang ni. Uols makan apa tu? Wawa macam biasalah makan luar, kat hotel tak boleh masak. πŸ˜„


Ni haa, nasi rm7 2 bungkus. Banyak pula tu, rasa pun boleh tahan.


Thanks for reading.

Kenangan 12 Tahun Yang Lalu

Teringat satu kisah zaman study di UiTM Pulau Pinang. Lebih kurang 12 ke 13 tahun yang lalu. Ya Allah, lama sudah kak wawa tinggalkan zaman persekolahan di Universiti dulu.

ESP elak rasa lapar.

Tapi memori yang satu ini masih kak wawa belum lupa. Bila bersembang dengan sahabat-sahabat office, ada ketika waktu lapar dan makanan tiada di office. Kisah ini akan bermain segar diingatan.

Nak tahu ke kisahnya apa? Hehe.

Testimoni Vivix - TIBI Hilang Dalam 2 Minggu

Assalamualaikum wbt,

Pernah disuspek sebagai pesakit TB suatu yang menggerunkan bagi wawa. Selepas demam beransur ke batuk berlarutan sehingga 1-2 bulan tanpa henti. Pernah batuk ada darah, tapi hati menidakkan. Takut untuk pergi klinik, sehinggakan macam-macam wawa makan untuk hilangkan batuk.

Namun, tiada nampak batuk mahu sembuh. Akhirnya serah diri ke klinik, doktor cek tiada apa. Cuma masalah cuaca dan persekitaran yang kurang sihat. Alhamdulillah, lega.

Apa sebenarnya penyakit Tibi ni? 

Penyakit Tuberculosis atau TIBI disebabkan oleh jangkitan kuman bakteria yang bernama ‘Mycobacterium tuberculosis’. Ia juga dikenali sebagai Batuk Kering.

Ia disebarkan melalui udara apabila pesakit yang mempunyai kuman yang aktif batuk.

Paru-paru adalah organ utama yang selalu dijangkiti.

Batuk kering yang menyerang paru-paru dikenali sebagai (pulmonary tuberculosis) TB Pulmonari.

Boleh dikatakan, semua organ di dalam badan boleh dijangkiti termasuk otak, tulang, kelenjar limfa, buah pinggang dan kulit.

Jika keadaan batuk anda melebihi tempoh 3 minggu, sila berjumpa dengan doktor segera.

Wawa nak share testimoni anak berusia 13 tahun diseranh penyakit TIBI, selepas 3 hari mencuba Vivix nampak perubahan positif pada anak ini.


Alhamdulillah, selepas 2 minggu sudah boleh ke sekolah. Syukur dengan izin Allah swt.


* Dengan pembelian sebotol Vivix, anda layak mendapat pos percuma ke seluruh Malaysia.

* Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat POS PERCUMA, KEAHLIAN PERCUMA dan terus mendapat HARGA AHLI yang jauh lebih jimat dan pulangan bonus pada bulan seterusnya.


BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.


Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:

Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)

Direct Wassap:

http://kedaivitaminpengerang.wasap.my atau http://Kakwawa.wasap.my

COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Fakta Nutrisi Vitalea Shaklee

Assalaumualaikum wbt,



Nutrien Penting untuk Kesihatan Optimum

Kod Produk: 10131 (120 tablet)
Vita-Lea® adalah formulasi dicipta khas untuk menyokong keperluan khusus lelaki dan wanita. Setiap hidangan memberikan 28 jenis vitamin penting dan mineral kritikal, termasuk vitamin C, dan Beta Karotena untuk perlindungan antioksidan.
Vita-Lea® Iron Formula mengandungi 400mcg asid folik, vitamin B yang diperlukan untuk tubuh yang sihat, melalui sistem pengangkutan mikrosalutan berpaten, direka untuk memastikan penyerapan asid folik.
Menyokong kesihatan optimum. Nutrien penting untuk kesihatan dan kesejahteraan optimum.

Keistimewaan Shaklee
Pada tahun 1915, Dr. Forrest C. Shaklee mencipta salah satu multivitamin pertama di A.S. Dari asas inilah terhasilnya Vita-Lea®.


Kenapa Badan Kita Perlukan Zat Besi

Assalamualaikum wbt,

Pernah dengar tentang zat besi? Apa sebenarnya zat besi ni? Kenapa kena makan zat besi? Jom kita rungkai.

Kenapa Badan Kita Perlukan Zat Besi Anemia Kekurangan Zat Besi zat besi untuk ibu hamil pengertian zat besi vitamin zat besi zat besi fe akibat kekurangan zat besi kegunaan zat besi susu yang mengandung zat besi tinggi kelebihan zat besi Kelebihan dan Kebaikan Vita-lea Shaklee Vita-Lea® Iron Formula | Daily Essentials | Shaklee Malaysia Fakta Menarik Tentang Vita-Lea Shaklee Multivitamin Paling Lama KELEBIHAN VITA-LEA IRON FORMULA SHAKLEE Khasiat dan Kebaikan Multi-Vitamin Vita-Lea Shaklee TESTIMONI VITA LEA SHAKLEE  VITALEA SHAKLEE MUTIVITAMIN vitalea shaklee testimoni vitalea shaklee untuk ibu mengandung vitalea shaklee untuk kanak-kanak cara makan vita lea shaklee vitalea shaklee untuk lelaki harga vitalea shaklee vitalea shaklee content kandungan vitalea shaklee pengedar shaklee johor pengedar shaklee pengerang pengedar vivix shaklee, pengedar vivix pengerang, pengedar vivix shaklee, cara makan vitamin c 1000mg dengan betul cara makan alfafa shaklee testimoni vitamin c shaklee cara makan omega guard shaklee cara makan esp shaklee alfafa shaklee untuk apa vitalea shaklee CARA MAKAN VITAMIN SHAKLEE Shaklee Vita-Lea® Iron Formula


Zat besi adalah suatu zat dalam tubuh manusia yang rapat dengan ketersediaan jumlah darah yang diperlukan. Zat besi berfungsi mengangkut oksigen dari paru-paru ke sel dan membawa elektron di dalam proses pembentukan tenaga di dalam sel.

Kenapa Badan Kita Perlukan Zat Besi

Fungsi Utama Vitalea Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Selemat pagi semua, apa khabar? Wawa doakan kalian yang sudi singgah ke teratak wawa ini dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, kesihatan yang super duper terbaik dan dipermudahkan segala urusan kalian. InsyaAllah, amin.

Memandangkan bulan ini adalah bulan terakhir shaklee menawarkan pemberian percuma 1 botol Vitalea Iron Formula kepada seluruh rakyat Malaysia yang mendaftar sebagai ahli. Jadi, wawa berbesar hati untuk berkongsi apakah fungsi ataupun manfaat utama Vitalea kepada kita.

KELEBIHAN VITA-LEA IRON FORMULA SHAKLEE Khasiat dan Kebaikan Multi-Vitamin Vita-Lea Shaklee TESTIMONI VITA LEA SHAKLEE Kelebihan Multivitamin Vita-Lea Shaklee vitalea shaklee testimoni vitalea shaklee untuk ibu mengandung vitalea shaklee untuk kanak-kanak cara makan vita lea shaklee vitalea shaklee untuk lelaki harga vitalea shaklee vitalea shaklee content kandungan vitalea shaklee Kenapa Badan Kita Perlukan Zat Besi Anemia Kekurangan Zat Besi zat besi untuk ibu hamil pengertian zat besi vitamin zat besi zat besi fe akibat kekurangan zat besi kegunaan zat besi susu yang mengandung zat besi tinggi kelebihan zat besi Kelebihan dan Kebaikan Vita-lea Shaklee Vita-Lea® Iron Formula | Daily Essentials | Shaklee Malaysia Fakta Menarik Tentang Vita-Lea Shaklee Multivitamin Paling Lama KELEBIHAN VITA-LEA IRON FORMULA SHAKLEE Khasiat dan Kebaikan Multi-Vitamin Vita-Lea Shaklee TESTIMONI VITA LEA SHAKLEE  VITALEA SHAKLEE MUTIVITAMIN vitalea shaklee testimoni vitalea shaklee untuk ibu mengandung vitalea shaklee untuk kanak-kanak cara makan vita lea shaklee vitalea shaklee untuk lelaki harga vitalea shaklee vitalea shaklee content kandungan vitalea shaklee pengedar shaklee johor pengedar shaklee pengerang pengedar vivix shaklee, pengedar vivix pengerang, pengedar vivix shaklee, cara makan vitamin c 1000mg dengan betul cara makan alfafa shaklee testimoni vitamin c shaklee cara makan omega guard shaklee cara makan esp shaklee alfafa shaklee untuk apa vitalea shaklee CARA MAKAN VITAMIN SHAKLEE Shaklee Vita-Lea® Iron Formula Kelebihan dan Kebaikan Vita-lea Shaklee Fakta Menarik Tentang Vita-Lea Shaklee Multivitamin Paling Lama

Adab Membaca Al-Quran

Assalamualaikum wbt,

Kredit gambar dari Darul Murtadza


Alhamdulillah, tiba di rumah selamat. Malam ini, malam jumaat kan?

Dah lupa hari kita, jomlah baca Al-Kahfi.

SPM Fever Giveaway

Assalamualaikum wbt,




Assalamualaikum kepada semua rakan blogger. Bersempena dengan Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang bermula pada hari ini, 6 Nov 2017, Abam Kie dan penaja2 yang baik hati dengan secara rasminya melancarkan SPM Fever Giveaway. Jom sertai GA yang hebat ini kerana kami sudah menyediakan pelbagai hadiah menarik dan barangan eksklusif untuk dimenangi. Kalau tak join memang rugilah. Berikut ialah hadiah-hadiah yang ditawarkan:

Punca Gusi Berdarah Ketika Gosok Gigi

Assalamualaikum wbt,

Gusi Berdarah Gusi Berdarah | Gusi Sering Berdarah  Penyebab Gusi Berdarah dan Cara Mengatasinya Punca gusi berdarah  Ini Penyebab Gusi Sering Berdarah dan Tips Mencegahnya Apakah Gusi Berdarah Anda Tanda Penyakit Serius gusi sering berdarah pertanda sakit apa gigi berdarah terus gigi berlubang berdarah gigi berdarah saat bangun tidur penyebab gusi berdarah tiba-tiba gusi berdarah dan bengkak gusi berdarah saat sikat gigi gusi berdarah pada anak

Semalam wawa buat experiment, ada masa-masa tertentu, bila gosok gigi gusi jadi berdarah. Dah lama sebenarnya gusi tak berdarah.

Pernah Pakar Nutrisi bagitau, gusi berdarah berpunca daripada kekurangan vitamin c. Wawa pelik juga, sebab seingat wawa hari-hari makan vitamin c. Mana mungkin gusi boleh berdarah lagi.

Dalam seminggu, ada beberapa kali juga berdarah. Semalam juga wawa ambil vitamin c 4 biji, 2 biji pagi dan 2 biji petang. Alhamdulillah, memang tak berdarah pun bila gosok gigi.

KEBAIKAN DAN KEPENTINGAN MENGAMBIL SARAPAN PAGI

Assalamualaikum wbt,

Ramai yang kurang sedar kepentingan sarapan pagi. Kajian di Harvard University AS menunjukkan, orang yang sarapan pagi secara teratur memiliki kecenderungan hingga 50 % tidak mengalami kegemukan apabila mereka menimbang berat mereka, berbanding mereka yang melewatkan sarapan.

KEBAIKAN DAN KEPENTINGAN MENGAMBIL SARAPAN PAGI 

12 Manfaat Sarapan Pagi Bagi Kesihatan Images for penting sarapan pagi Kenapa Sarapan Penting Pentingnya Manfaat Sarapan Pagi yang Tak Boleh Diabaikan Manfaat Memakan Sarapan Pagi Yang Berkhasiat Kebaikan Dan Kepentingan Sarapan Pentingnya Manfaat Sarapan untuk Anak Sekolah  mengapa kita sangat dianjurkan sarapan pagi sebelum berangkat sekolah manfaat 3 macam sayuran gambar sarapan pagi artikel kesehatan anak sekolah Healthy Breakfast Ideas: 34 Simple Meals for Busy Mornings  easy healthy breakfast recipes breakfast meaning breakfast definition origin simple breakfast recipes types of breakfast breakfast food ideas breakfast pronunciation

About Me

Assalamualaikum wbt,

Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Shaklee Johor, Pengedar Vivix Pengerang Johor, Pengedar Shaklee Pengerang, Pengedar Set Kesihatan Shaklee Johor, Pengedar Set tenga Shaklee Johor


Saya Wawa pengedar sah produk Shaklee. Sudah lebih 4 tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif.

Info - 4 Cara Vivix Bertindak Pada Sel

Assalamualaikum wbt,

Hai uols, selamat malam. Apa aktiviti yang biasa anda buat pada waktu ini? Melayan anak-anak? Bersembang dengan suami? Siapkan kerja rumah? Join event? Atau update blog? 

Walau apa pun aktiviti yang kita lakukan, pastikan ia memberi manfaat pada diri kita dan juga orang lain. 

Baik, malam ni wawa nak sharing tentang 4 mekanisme utama vivix terhadap sel tubuh manusia. Dan bagaimana Vivix bertindak pada sel tubuh?


Ada 4 cara vivix bertindak terhadap sel tubuh badan manusia.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Testimoni Vivix - Manfaat Awet Muda Dan Detox Sel

Assalamualaikum wbt,

Minggu pertama bulan November 2017 lebih 7 orang yang berminat dengan promosi 2 botol vivix. Masing-masing nampak warna vivix yang menggoda di mata, merun merah cantik menawan semua bergabung.

Apa yang uols ingat bila sebut tentang vivix? Wawa mesti ingat cantik, kulit lawa, flawless, awet muda dan badan bertenaga. Ehh, banyak pula kan. hihi

Wawa kongsikan beberapa koleksi testimoni pengguna Vivix yang sangat-sangat berpuas hati.


Minuman Kesihatan yang wawa amalkan setiap hari.
Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Senarai Supplemen Shaklee & Nombor Pendaftaran KKM

Assalamualaikum wbt,
Senarai Nombor Pendaftaran KKM, Senarai Supplemen Shaklee & Nombor Pendaftaran KKM Apa Bukti Produk Shaklee Ada Kelulusan KKM Bukti produk Shaklee ada kelulusan KKM-nombor pendaftaran KKM Kelulusan KKM Produk Shaklee Untuk Keselamatan Pengguna Senarai Nombor Pendaftaran KKM

SENARAI SUPPLEMENT SHAKLEE & NOMBOR PENDAFTARAN KKM

1. Alfalfa Complex: MAL10053686XC
2. B Complex: MAL12035068NCZ
3. Carotomax: MAL11125035NC
4. DTX Complex: MAL07090948TC
5. Garlic Complex: MAL11080026TC
6. GLA Complex: MAL12035070NC
7. Herb-Lax: MAL10080110TC

Kisah Saintis Pengamal Supplemen

Assalamualaikum wbt,

You all nak kenal dengan saintis shaklee yang awet muda cun melecun tu? Boleh google gambar die, taip Dr Sonhee. Cantik dan sihat.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Kisah Saintis Pengamal Supplemen

Semalam masa talk 'The Best For Baby' oleh Dr Sonhee Park, Sr Researcher Shaklee

Kenangan Ketika Exam SPM 2003

Assalamualaikum wbt,

Bila sesuatu kejadian pada suatu masa yang lama telah berlalu, proses ini kita namakan sebagai kenangan. Kita takkan mampu sampai setelah kita tinggalkan adalah masa. Namun, memori yang masih tersimpan di dalam minda kita menjadi kenangan mungkin tak kan kita lupakan dengan izin Allah swt.
spm, exam spm, kenangan spm, memori jawab exam spm, spm malaysia, keputusan spm malaysia

Petua Hilangkan Bau Ketiak Hangit

Assalamualaikum,

Bismillahirrahmanirrahim.

10 Petua Hilangkan Bau Ketiak Hangit Dengan Berkesan & Semulajadi 5 Cara Hilangkan Bau Badan Dan Ketiak 15 Cara Menghilangkan Bau Badan Dengan Cepat Cara Menghilangkan Bau Ketiak Paling Mudah Hilangkan bau ketiak busuk 8 Petua Hilangkan Bau Busuk Ketiak Dengan Berkesan produk hilangkan bau badan cara menghilangkan bau ketiak pada baju cara menghilangkan bau ketiak yang menyengat cara menghilangkan bau ketiak dengan tawas cara menghilangkan bau ketiak dengan daun sirih cara hilangkan bau ketiak tradisional cara menghilangkan bau badan dan keringat berlebih penyebab bau badan Cara menghilangkan bau ketiak di baju Cara menghilangkan bau keringat pada baju  cara menghilangkan bau ketiak secara permanen cara menghilangkan bau ketiak yg sudah menempel di baju cara menghilangkan bau baju tidak kering cara menghilangkan bau membandel pada pakaian cara menghilangkan bau keringat pada baju tanpa dicuci cara menghilangkan bau ketiak pada badan cara menghilangkan bau baju baru tanpa dicuci cara menghilangkan bau apek di lemari baju

Ok je kan tajuk tu? Hehe.. Petua ni wawa dapat dari ayah wawa sendiri. Ayah wawa berumur 73 tahun. Sejak dari muda, ayah tak pernah pakai deodorant atau apa saja perfume kat badan. 

Ayah wawa seorang peneroka, dari muda kerjanya kait buah kelapa sawit, potong buah, tebas lalang.. Kerja berat laa semua, kalau buat kerja berpeluh sampai basah baju. Tapi pelik, wawa tak pernah bau hangit ketiak ayah.. haha.. kelakar, tapi itulah ayah wawa...

Satu hari, wawa tanya ayah. Apa ayah pakai sampai langsung tak ada bau kan, padahal kerja berat. Ayah pun bagitau, dia tak pakai apa-apa deodorant pun. Cuma, dati muda ayah amalkan bila mandi ayah gosok ketiak tu.

Macam mana gosoknya? Haaa, pastilah ada cara. Caranya ;

10 Petua Hilangkan Bau Ketiak Hangit Dengan Berkesan & Semulajadi 5 Cara Hilangkan Bau Badan Dan Ketiak 15 Cara Menghilangkan Bau Badan Dengan Cepat Cara Menghilangkan Bau Ketiak Paling Mudah Hilangkan bau ketiak busuk 8 Petua Hilangkan Bau Busuk Ketiak Dengan Berkesan produk hilangkan bau badan cara menghilangkan bau ketiak pada baju cara menghilangkan bau ketiak yang menyengat cara menghilangkan bau ketiak dengan tawas cara menghilangkan bau ketiak dengan daun sirih cara hilangkan bau ketiak tradisional cara menghilangkan bau badan dan keringat berlebih penyebab bau badan Cara menghilangkan bau ketiak di baju Cara menghilangkan bau keringat pada baju  cara menghilangkan bau ketiak secara permanen cara menghilangkan bau ketiak yg sudah menempel di baju cara menghilangkan bau baju tidak kering cara menghilangkan bau membandel pada pakaian cara menghilangkan bau keringat pada baju tanpa dicuci cara menghilangkan bau ketiak pada badan cara menghilangkan bau baju baru tanpa dicuci cara menghilangkan bau apek di lemari baju

Waktu mandi, pastikan kita gosok ketiak tu guna belakang tapak tangan bersama selawat atas Nabi 3 kali. Amalkan setiap hari. 

Wawa memang amalkan lepas ayah cakap tu, Alhamdulillah ketiak wawa tak de bau pun kalau tak pakai deodorant. 

Selamat beramal..")

Testimoni Vivix Shaklee Terbaik

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, syukur Allah panjangkan lagi usia kita. Terima kasih kepada kalian yang sudi singgah diteratak blog wawa ini.  Wawa doakan kalian sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik dan dideraskan rezeki.

Wawa nak kongsikan lagi kesan selepas pengambilan Vivix keatas pesakit yang menjalani pembedahan.

Sepertimana yang anda tahu, Vivix merupakan produk terbaik dari shaklee yang membantu dari tahap dna dan selular.

Vivix juga membantu mempercepatkan sembuh luka, awet muda serta baik untuk kesihatan keseluruhan. Mengandungi 4 bahan utama yang membantu memantapkan lagi keunikan dan keajaiban terhadap pengguna.

Ini antara koleksi testimoni pengguna Vivix shaklee

Testimoni #1 : Luka cepat sembuh

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Blog Make Over - Touch Up By SisHawa Design

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, siap sudah tempahan wawa dengan sis hawa design. Disebabkan kekangan masa untuk mengedit dan menggodek coding-coding blog sendiri, wawa prefer untuk dapatkan service dari yang pakar.

Sebenarnya, wawa dah lama mencari designer blog ni. Kalau siapa yang perasan blog wawa ni sentiasa berubah lebih kurang dalam 4 ke 5 bulan mesti masuk design baru. Tapi, macam ada something yang kurang umphh je. Cuma itulah, kurang masa untuk memakeupkan dia. Hehe

Jadi, wawa berbesar hati mengupah SIS HAWA DESIGN untuk mencantikkan lagi blog vitaminwawa.com ini.

Gambar bawah ini adalah body atau main blog wawa. Yang sebelah kiri nampak kurang tersusun kan. Selepas di make over oleh Sis Hawa disebelah kanan, terus nampak kemas dan tersusun.

Sis Hawa kekalkan template asal blog wawa, cuma ada beberapa yang disusun dan ditambah bagi memperkemaskan lagi struktur blog vitaminwawa dot com.

16 Kisah Saya Jatuh Cinta Dengan ESP

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, syukur Allah masih hidupkan kita hari ini. Semoga kita dapat manfaatkan umur yang ada ini dengan perkara-perkara yang bermanfaat. InsyaAllah.

Terima kasih kepada yang sudi singgah di blog wawa ni, semoga kalian sentiasa dikurniakan rezeki yang melimpah ruah dan kesihatan yang baik setiap hari. Amin..

Hari ni wawa nak kongsikan kisah jatuh cinta ramai pengguna ESP. Pelbagai benefit kesihatan sudah mereka dapat. Dulu tak suka ESP, kini tak mau lepas dah..hihi

Images for ESP SHAKLEE, CARA NAK BELI ESP, KEBAIKAN DAN KEBURUKAN ESP SHAKLEE, 10 SOALAN POPULAR MENGENAI ESP SHAKLEE, ESP - Soy Protein Isolate Powder | Energy | Shaklee Malaysia, 32 KELEBIHAN DAN KHASIAT ESP SHAKLEE UNTUK SEMUA, Persoalan Tentang ESP Shaklee, ESP Shaklee, Fungsi ESP shaklee, Cara Minum ESP Shaklee dengan Betul dan Berkesan, ESP Shaklee - Shaklee Soy Isolate Protein Powder, esp shaklee testimoni esp shaklee untuk kulit esp shaklee untuk kurus esp shaklee untuk ibu mengandung esp shaklee berapa gram cara minum esp shaklee keburukan esp shaklee esp shaklee harga pengedar shaklee johor, pengedar shaklee pengerang, pengedar shaklee malaysia, pengedar vivix shaklee, pengedar vivix johor, set kesihatan harian shaklee, set tenaga shaklee, vivix shaklee, esp shaklee

7 Gambar Testimoni Berjaya Kurus Dengan Vivix

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, syukur Allah kurniakan kesihatan yang baik sepanjang masa. Allahurabbi, terima kasih tak terhingga pada semua yang sudi singgah di blog vitaminwawa ini. 

Bila cakap pasal DIET, semua suka kan. 

Tak kira lelaki, mahupun perempuan. Bila kurus, badan sihat, kulit pun cantik.")

Yang penting badan kurus lebih ringan, cergas dan sihat.

Jadi, Hari ni wawa nak kongsi kisah mereka-mereka yang BERJAYA turunkan berat badan dengan VIVIX tonik AJAIB shaklee.

Kisah Kurus #1 : Testimoni dari Puan Nana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...