Showing posts from December, 2015Show All
Make Up Artis Puji Kulit Saya Cantik!

Assalamualaikum wbt, Jangan marah naa, tajuk kasi hot sikit. "Saya" merujuk kepada tuan empunya badan Yani.

Make Up Remover Bersihkan Kotoran Di Wajah

Assalamualaikum wbt, Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, bertambah lagi satu hari umur kita. Wawa doakan kalian yang baca blog wawa ini, dikurniakan kesihatan yang baik serta dideraskan rezeki masing-masing dan dipermudahka…

PROMOSI DECEMBER 2015 : WAJIB GRAB!

Assalamualaikum wbt, Alhamdulillah, semua nampaknya sudah beransur istirehat. Sebelum wawa lelapkan mata, nak share dengan korang PROMOSI item bulan ini sangat AWESOME!!  Promosi 1 : COLLAGEN POWDER BELI 6 PERCU…

Testimoni : Kulit Tegang Selepas 5 Hari Minum Collagen Shaklee

Assalamualaikum wbt, Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, bertambahnya umur kita sehari lagi. Wawa doakan kalian yang sudi singgah di blog wawa ini dikurniakan kesihatan yang baik serta rezeki yang melimpah ruah. Amin InsyaA…

Assalamualaikum wbt, Jom aminkan doa ini..") Ya Allah, Ya Ghafur..Ya Ghafur..Ya Ghafur.. Kaulah Yang Maha Pengampun Ya Allah..Kami mohon padaMu Ya Allah..Kau ampunilah segala dosa kami Ya Allah..Kami rasa berdosa Ya Allah..K…

GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANARASHID

Assalamualaikum wbt, Jom join Giveaway..") klik banner untuk join..")

Testimoni : Kulit Putih Bersih Dengan Collagen Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Assalamualaikum wbt, Jom aminkan doa ini..") Ya Allah..Ya Wadud..Ya Majid...Ya Ba'its.... Sesungguhnya Ya Allah Yang Maha Pencinta, Yang Maha Mulia, Yang Maha Membangkitkan Ya Allah... Kami sujud padaMu Ya Allah..kami mo…

SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER

Assalamualaikum wbt, Jom tambah follower..") http://jmbelog.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html?m=1

Info Kesihatan : Berat Badan Berlebihan

Assalamualaikum wbt, Berat badan utk perempuan berkait secara langsung dengan level hormon dalam badan.. if berat badan meningkat,lemak2 yang berkumpul di badan akan diconvertkan ke oestrogen (hormon wanita) dan bo…

Assalamualaikum wbt, Ya Allah agak lama juga wawa kurang blog walking sebab tak sempat dengan keadaan line yang boleh tahan lajunya. Sebelum ni wawa cuma blogwalking di list blog yang ada di bloglist wawa je. Hari ini wawa insy…

Info Kesihatan : Lapisan Kulit Kita

Assalamualaikum wbt, KORANG TAHU TAK?

Dayana's Blog List Jan-Mar 2016

Assalamualaikum wbt, Selamat pagi semua, apa khabar? Jom join segmen diyana..") klik banner untuk join..")

7 Kejayaan Pada Awal Pagi

Assalamualaikum wbt, Ini ramai yang tak mampu nak buat, waima wawa sendiri pun kadang-kadang tak sempat nak kejar solat sunat subuh. Allahuakbar, moga Allah permudahkan penghijrahan untuk tahun baru nanti. Azam 2016 ke ar…

Assalamualikum wbt, Jom aminkan doa ini..") Ya Allah...Ya Khaliq...Ya Khaliq... Engkaulah Maha Pencipta Ya Allah..Pencipta yang tiada kepada yang ada...Pencipta segala-galanya untuk kebaikan yang tak mampu kami fikirkan kebi…

Testimoni Vivix : Batuk Hilang Seminggu Minum Vivix

Assalamualaikum wbt, Ini pengalaman sideline wawa, emak beliau sangat awet muda. Tengok ni..") Cuba teka siapa ni? Ni la my mom..sdg pegang cucunya..afina.. masa ni kami gi mandi manda kat bayou lagoon..bestt :) Tadi call ma…

Testimoni : Kulit Flawless Gebu Tanpa Make Up

Assalamualaikum wbt, Promosi Collagen masih ada lagi tau, jom grab dengan harga menjunam!") Kulit Flawless, cantik gebu dengan Collagen Powder. Ini adalah Testimoni Puan Nana - Tudung biru Tiba-tiba terfikir, dulu pernah hab…

Testimoni Set Kesuburan Shaklee

Assalamualaikum wbt, Ini adalah testimoni customer sideline wawa sendiri. Alhamdulillah, air mata gembira bercucuran dah ni..  Siapa tak gembira bila dikhabarkan dengan berita hamil yang mana sudah sekian lama menunggu. A…

Tanjung Lumpur : Medan Ikan Bakar Popular Di Pahang

Assalamualaikum wbt, Semalam punya story, wawa dan suami ke Kuantan. Niatnya nak stay laa satu malam di Zenith Hotel tapi cancel last minute sebab hubby ajak balik ke Paka plak. Bagi mengelakkan kekecewaan wawa, hubby aja…

Info Kesihatan : Khasiat Garlic Shaklee

Assalamualaikum wbt, Garlic! Paling wawa tak suka. Tapi, garlic punyai banyak khasiat tau. Macam confinement lady cakapkan ni..

Assalamualaikum wbt, Ingat!! Jangan Lakukan 24 Perkara Ini Dalam Hidup Anda    1  Jangan sengaja lewatkan solat. Perbuatan in tidak disukai oleh ALLAH s.w.t.    2  Jangan masuk ke bilik air tanpa memakai alas kaki(selipar).Dikhua…

Jagalah Allah, Nescaya Allah Jaga Kamu

Assalamualaikum wbt,

Info Kesihatan : 3 Jenis Susu Ibu

Assalamualaikum wbt, 3 JENIS SUSU IBU 1) Kolostrum Kolostrum ialah susu pertama yang dihasilkan oleh ibu ketika dari kehamilan lagi. Ia adalah 'makanan' terbaik untuk bayi baru lahir. Kolostrum tidak terhasil dalam kuanti…

Mummy Yang Perasan Sentiasa Sihat

Assalamualaikum wbt, Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, pejam celik pejam celik kejap saja masa berlalu. dah nak berakhir tahun ni ye. Dah complete azam tahun lepas?  Ada mummy yang berazam nak fully breastfeed si manj…

Assalamualaikum wbt, Ramai yang dah nak habis study kan, mai akak nak payung tips menjawab soalan interview dalam bahasa inggeris.  Ye laa, sekarang ni semua nak speaking. Tak kira company melayu ke, Cina ke, India ke. Kan2. Cara…

Assalamualaikum wbt, Ramai yang dah nak habis study kan, mai akak nak payung tips menjawab soalan interview dalam bahasa inggeris.  Ye laa, sekarang ni semua nak speaking. Tak kira company melayu ke, Cina ke, India ke. Kan2. Cara…

Kreatif Dengan Botol Shaklee Terbuang

Assalamualaikum wbt, Banyak sangat botol-botol shaklee yang kosong, nak buang sayang. Nak simpan macam menyemak pula. Apa kata, korang guna idea dibawah ini untuk kitar semula botol-botol shaklee yang kosong. Tempat letak alat tu…