Monday, 25 October 2021

What you need to know about the coworking area

With all the talk about remote work, coworking spaces are becoming more and more popular as a solution to this new trend. So what are these spaces? Well, read this article to find out more about what coworking space entails.

What is a coworking area?

Coworking spaces refer to the practice of working together with other people who share similar interests or goals. These spaces are helpful for several reasons. They provide you with an environment where you can meet your colleagues, exchange ideas, collaborate on projects, learn from each other's experiences, and have fun! Coworking spaces also offer many benefits such as:

  • A place to get away from home
  • An opportunity to network with like-minded individuals
  • Access to resources that may be difficult to access at home/office
  • The chance to make friends


So if you're looking for somewhere to go when you need some quiet time, want to connect with other professionals, or just want to hang out with your coworkers, then look for the right coworking space which contains everything you need.

Who uses the coworking area?

Coworking spaces are utilized by different types of users such as;

1. Freelancers

Coworking spaces provide freelancers an opportunity to meet up with clients and colleagues at their own convenience. This allows them to have some form of social interaction while they're on the go. It also provides them with a place where they can get their work done without worrying about distractions from others.

2. Remote workers

Remote workers use coworking spaces because it's convenient for them to be able to connect with coworkers when needed. They don't need to travel far just to see someone face to face. Coworking spaces allow them to stay connected even if they live miles away from each other.

3. People traveling

Travelers often utilize coworking spaces because they want to save money since most hotels charge high rates per night. These places offer affordable accommodations that travelers can enjoy during their trip.


4. Students

Students usually prefer coworking spaces over conventional offices due to its affordability. Most students do not have enough funds to pay for the rent, so they opt to take advantage of coworking spaces instead.

5. Workers in traditional office settings

Many companies still require employees to come into the office every day. However, there are many benefits associated with being able to work remotely. One benefit is that you'll be less stressed knowing that your job will always be available whenever you feel like checking email. Another perk is that you won't have to commute long distances every day, which means you'll spend less time stuck in traffic.

In a nutshell, coworking spaces are great alternatives to conventional offices. You can choose to either work alone or join a group depending on how much privacy you desire. If you'd rather work solo, then coworking spaces are perfect for you. On the other hand, if you would like to interact with others, then coworking spaces may not be ideal for you. In any case, coworking spaces are definitely worth trying out.

Continue Reading

Wednesday, 20 October 2021

4 Classic Cartier Watches for Men to Spice up Your Wardrobe

Cartier keeps rolling out top-drawer watches every day, with top-tech models having the finest finishing and excellent designs that retail in numerous stores. While these new watches keep bombarding most men, leaving them digging deep into their pockets, there remains a few long-standing models that have withstood the test of time to date. These watches’ values are timeless and still keep turning heads with their unfading class.

1. The Cartier Tank

Designed in 1917 by Louis Cartier, this watch is an antique that has stood the test of time. Its dapper rectangular form and ornate design make it the most cherished possession among most men. This classic watch dubs a unique design and subtle craftsmanship, giving it a splendid appearance and feel. The watch is an ideal possession to match any style, from medieval to contemporary fashions. Having this watch completes the feel of luxury and elevates your wardrobe to inexplicable levels. Getting this watch isn’t challenging, and you can find it in numerous stores in Singapore, try to visit https://www.cortinawatch.com/my/en/cartier/ and many others.

2. The Cartier Santos


Nothing feels good like patching a recapture of history on your wrists. The Cartier Santos watch is one of the few classic watches that bear historical significance while boasting unique style and value. Designed by Alberto Santos-Dumont, the watch is a special tribute to an iconic moment that led to its launching in 1904. This masculine square watch is revolutionary and a pure sensation in the watch industry. Although the company has developed subsequent model designs, the key features, taste, and feel still stand. Having this watch will elevate your wardrobe to give you a gentleman’s feel.

3. The Cartier Cloche

Uniqueness is the new style that makes you stand out among the rest, and the Cartier cloche watches put you above everyone. It has a church bell-like shape making it appear like a dome, a unique model that ever existed in the wristwatch market. It was designed in 1922 and can show time when on your wrists or positioned on the table. Its leather straps are something out of this world, with a lustrous appearance noticeable from afar. If anything, adding this classic watch to your wardrobe will make you stand out.

4. Les Must de Cartier

This watch first launched in 1973 and has had an incredible taste amongst most men who see fashion as art. Like all Cartier watch models, it’s also rectangular with a minimal display and a simple design. The watch is not only ideal for impeccable looks but a depiction of class and elegance. With its uncomplicated design and inimitable shape, the watch fits the perfect taste of any gentleman. Line it up with suits with different colors, including black, grey, or navy blue. Or instead, tag along with some casual wear with darker shades.


Since the first Cartier watches launched in 1904, this brand has withstood the most arduous test of time and has unrolled enviable history. Most brands still retain the original taste, although they’ve undergone modifications over time. Pretty sure getting this classic watch in the numerous stores will not just give you the feel of luxury you crave. Besides, it’ll also elevate your wardrobe to stand out amongst most men.


Continue Reading

Wednesday, 13 October 2021

Tips Bisnes - Kenapa Belum Berjaya

Assalamualaikum wbt,

Tips bisnes, road blok kejayaan, cara buang road blok kejayaan, cara remove road blok kejayaan, tips kejayaan, tips bisnes, motivasi



Jangan simpan dendam, benci, kecewa lama-lama jika nak berjaya dalam bisnes.
Orang kata, solat tahajjud murah rezeki, sales masuk laju.
Orang kata, solat dhuha murah rezeki, sales datang non stop.
Orang kata selawat, istighfar, zikir itu, zikir ini murah rezeki.
Semua dah buat, macam-macam zikir amal, tapi sales tak datang-datang.
😁
Pernah tak macam ini, tercari-cari punca kenapa ini? Apa yang tak kena dengan diri ini? Statik sahaja dari dulu.
Pernah tak korang alami keadaan ini? MasyaAllah tabarokallah, inilah yang wawa lalui beberapa tahun yang lalu. Wawa tertanya-tanya sendiri, selain aktiviti fizikal tentang bisnes wawa buat, rohani pun buat, tapi wawa pelik, sales tetap sama. Tak bergerak.
Bukan sebab wawa tak bersyukur dengan apa yang wawa dapat sebelum ini, cuma wawa tercari-cari punca apa yang berlaku pada diri aku ini?
Bermula selepas wawa dapat hadiah istimewa dari Mentor Aeinna Musa untuk join kelas Selling Without Selling. Baru wawa tahu punca sebenar kenapa terjadi "Blockaged Rezeki" lama sangat.
Mungkin bagi anda yang ada alami masalah sama dengan wawa, boleh apply apa yang wawa nak kongsikan ini.
Rupanya satu sahaja iaitu kemaafan. Wawa belum sepenuhnya memaafkan orang. Wawa kata dah maafkan, tapi disudut hati masih ada perasaan kurang selesa. Subhanallah.
Syukur sangat, selepas wawa join kelas SWS, wawa belajar cara melepaskan satu persatu. Wawa buang segala perasaan dendam, geram, kecewa dan seluruh perasaan negatif itu dari hidup wawa.
Wawa tulis satu persatu nama-nama yang masih terlintas di hati dan fikiran. Wawa senaraikan apa yang wawa masih rasa dan ingat waktu itu. Wawa tulis dan cakap pada diri, aku maafkan semuanya. Aku maafkan dunia akhirat. Aku doakan Ya Allah, bantulah hamba-hamba Allah ini masuk syurga tanpa hisab. Aku tak nak ada kaitan diakhirat kelak, aku nak kehidupan aku mudah, lurus Ya Allah. Aku nak buang bebanan yang langsung tak perlu ada dalam diri aku.
Wawa tulis tau. Haha. Tulis satu-satu, rupanya hampir 3 kertas a4 dendam kesumat yang ada dalam diri ini. MasyaAllah, teruk sangat perasaan tu. Terus cakap pada diri, kenapalah aku simpan lama-lama beban ini?
😂😂
Kemudian, selepas itu, masyaAllah rezeki mudah sangat masuk. Betullah orang kata, rezeki tanpa disangka-sangka. Memang betul, bila kita clearkan mindset, heartset, insyaAllah mudah sangat jadi magnet rezeki.
Rupanya, selagi kita belum selesai dengan diri sendiri, ia akan jadi penghalang untuk kita lebih berjaya.
Jadi, marilah kita sama-sama menjadi orang yang lebih baik. Memaafkan dan melepaskan semua bebanan-bebanan yang masih dibawa.
Wallahuallam.
Love
❤️
Wawa

Jika anda berminat untuk menjana income shaklee dengan mudah, boleh baca disini terlebih dahulu. Mudahnya Buat Bisnes Shaklee 2021.







Hubungi kami;



Page FB : Kedai Vitamin Ketengah Jaya Paka 019-9966576
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi / Paka
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Selepas anda mendaftar di form diatas, anda perlu mengaktifkan keahlian terlebih dahulu untuk membolehkan anda menikmati harga diskaun keahlian sebanyak 20% dan anda secara automatik juga boleh menjadi agen.
Continue Reading

Monday, 4 October 2021

Hero Kiddo Shaklee Gummy Bear Multivitamin Untuk Anak Yang Sihat Dan Cergas

Assalamualaikum wbt,

Apa pun yang si manja lakukan, pastinya sebagai ibu ayah kita ingin berikan yang terbaik buat anak-anak. Kali ini, yakinlah bahawa shaklee menyediakan produk terbaru iaitu Hero Kiddo Gummy Bear membekalkan nutrisi penting untuk perkembangan kesihatan si manja anda.

Hero kiddo, hero kiddo Shaklee, herokiddo, hero kiddo Shaklee price, hero kiddo price, herokiddo gummies, herokiddo Shaklee cara makan, hero kidda Shaklee harga, herokiddo png, herokiddo Shaklee png, herokiddo bounce house,


 Apa Itu Hero Kiddo Shaklee

Hero kiddo, hero kiddo Shaklee, herokiddo, hero kiddo Shaklee price, hero kiddo price, herokiddo gummies, herokiddo Shaklee cara makan, hero kidda Shaklee harga, herokiddo png, herokiddo Shaklee png, herokiddo bounce house,

Hero Kiddo Gummy Bear yang sangat enak dan berkhasiat, berperisa ceri yang semulajadi sangat sedap dan pasti menjadi kesukaan bagi anak-anak. Gandingan hebat nutrien kaya antioksida yang padat dengan vitamin C, vitamin D, Zink dan ekstrak Elderberi menyokong kesihatan si manja anda.

Keistimewaan Hero Kiddo Shaklee

Hero kiddo, hero kiddo Shaklee, herokiddo, hero kiddo Shaklee price, hero kiddo price, herokiddo gummies, herokiddo Shaklee cara makan, hero kidda Shaklee harga, herokiddo png, herokiddo Shaklee png, herokiddo bounce house,


Keistimewaan Hero Kiddo Shaklee gummy bear yang super berkhasiat ini tiada pada gummy bear yang lain. Ini kerana,
  • Diformulasikan untuk kanak-kanak 4 tahun keatas
  • Pastil dalam bentuk gummy bear yang comel, rasa yang enak berperisa ceri semulajadi
  • Kaya dengan nutrien vitamin C, vitamin D, Zink dan ekstrak Elderberry 
  • Kepekatan ekstrak elderberry yang tinggi iaitu (64:1) dalam setiap hidangan
  • Mesra gigi
  • Bebas gluten, bukan GMO, bebas soya, vegan
  • Tanpa tambahan perisa, pemanis tiruan serta pengawet 
  • Tanpa sirap jagung, dibuat daripada pektin
  • Kandungan vitamin C yang tinggi (210mg)

Fakta Nutrisi & Bentuk Gummy Bear Hero Kiddo Shaklee


Hero kiddo, hero kiddo Shaklee, herokiddo, hero kiddo Shaklee price, hero kiddo price, herokiddo gummies, herokiddo Shaklee cara makan, hero kidda Shaklee harga, herokiddo png, herokiddo Shaklee png, herokiddo bounce house,
Nutritional Fact Hero Kiddo Shaklee

Hero kiddo, hero kiddo Shaklee, herokiddo, hero kiddo Shaklee price, hero kiddo price, herokiddo gummies, herokiddo Shaklee cara makan, hero kidda Shaklee harga, herokiddo png, herokiddo Shaklee png, herokiddo bounce house,
Saiz dan bentuk Hero Kiddo Shaklee

                                          

Fungsi Ramuan Utama Hero Kiddo Shaklee / Key Ingredients

Di dalam Hero Kiddo Shaklee mengandungi gabungan nutrien yang sangat hebat iaitu ekstrak Elderberry, Vitamin C, Vitamin D dan Zink. Gummy bear hero kiddo tiada tambahan perisa, pemanis tiruan serta pengawet.

1. Elderberry

Hero kiddo, hero kiddo Shaklee, herokiddo, hero kiddo Shaklee price, hero kiddo price, herokiddo gummies, herokiddo Shaklee cara makan, hero kidda Shaklee harga, herokiddo png, herokiddo Shaklee png, herokiddo bounce house,
Ekstrak Elderberry

Elderberry diambil dari buah beri yang tua hitam dan ranum, dari pokok renek yang berasal dari Eropah. Elderberry kaya dengan antioksidan yang menyokong kekebalan tubuh. 

Elderberry is prepared from the ripe, black berries of the black elder, a tall shrub native to Europe. Elderberries are rich in health-supporting antioxidants. 

Dalam setiap 3 biji gummy bear hero kiddo mengandungi 70 mg extrak Elderberry. 

Elderberry membantu
  • Kandungan antioksidan yang tinggi
  • Kaya dengan nutrien yang menyokong imun -antosianidin
  • Secara traditional digunakan untuk melawan simptom flu dan selesema
  • Agen antibakteria, antivirus dan antikeradangan yang bagus

2. Vitamin C

Hero kiddo, hero kiddo Shaklee, herokiddo, hero kiddo Shaklee price, hero kiddo price, herokiddo gummies, herokiddo Shaklee cara makan, hero kidda Shaklee harga, herokiddo png, herokiddo Shaklee png, herokiddo bounce house,
Vitamin C Hero Kiddo

Vitamin C adalah vitamin penting. Buah-buahan dan sayur-sayuran, termasuk ceri, oren, limau gedang, kiwi, dan lada merah manis adalah sumber vitamin C yang sangat baik. 

Vitamin C is an essential vitamin. Fruits and vegetables, including cherries, oranges, grapefruit, kiwi, and sweet red peppers, are excellent sources.

Setiap hidangan 3 pastil / biji gummy bear hero kiddo mengandungi 210mg vitamin C.

Vitamin C membantu :
  • Meneutralkan radikal bebas
  • Merangsang penghasilan dan fungsi sel darah putih
  • Ciri-ciri antioksida melindungi sel darah putih semasa melawan patogen (virus)
  • Memendekkan tempoh selsema
  • Mempercepatkan penyembuhan luka

3. Vitamin D

Hero kiddo, hero kiddo Shaklee, herokiddo, hero kiddo Shaklee price, hero kiddo price, herokiddo gummies, herokiddo Shaklee cara makan, hero kidda Shaklee harga, herokiddo png, herokiddo Shaklee png, herokiddo bounce house,

Vitamin D adalah vitamin penting yang larut lemak. Badan kita menghasilkan vitamin D apabila kulit kita terdedah kepada cahaya matahari secara langsung. 

Vitamin D juga secara semulajadi terkandung di dalam sesetengah makanan. Beberapa jenis cendawan dan ikan berlemak seperti salmon, tuna, dan mackerel adalah sumber vitamin D yang sangat baik. Vitamin D juga ditambah ke dalam makanan, termasuk bijiran sarapan pagi dan sesetengah jus oren, yogurt, marjerin, dan minuman soya. 

Vitamin D is an essential fat-soluble vitamin. Our body makes vitamin D when our skin is exposed to direct sunlight. Vitamin D is also naturally present in some foods. Some mushrooms and fatty fish such as salmon, tuna, and mackerel are excellent sources of vitamin D. 

Vitamin D is also added to foods, including breakfast cereals and some orange juices, yogurts, margarines, and soy beverages.

Setiap hidangan 3 pastil/biji gummy bear hero kiddo mengandungi 15mcg vitamin D.

Vitamin D Membantu:
  • Meningkatkan fungsi sel imun (sel-T dan makrofaj)
  • Kekurangan vitamin D menyebabkan seseorang mudah mendapat jangkitan

4. Zink


Hero kiddo, hero kiddo Shaklee, herokiddo, hero kiddo Shaklee price, hero kiddo price, herokiddo gummies, herokiddo Shaklee cara makan, hero kidda Shaklee harga, herokiddo png, herokiddo Shaklee png, herokiddo bounce house,

Zink adalah mineral penting yang terdapat dalam pelbagai makanan. Antara sumber zink yang bagus ialah daging merah tanpa lemak, ayam, itik, makanan laut, dan bijiran sarapan yang memberikan sumber terbaik.

Zinc is an essential mineral found in a variety of foods. Lean red meat, poultry, seafood, and fortified breakfast cereals are excellent sources.

Setiap hidangan 3 pastil / biji gummy bear hero kiddo mengandungi 3mg zink.

Zink Membantu:
  • Menyokong kesihatan imun dan mengaktifkan sel imun supaya ia berfungsi secara optimum
  • Mengatur laluan isyarat intrasel (dalam sel) untuk sel imun
  • Memendekkan tempoh dan keterukan selsema biasa
  • Mempercepatkan penyembuhan luka

3 Kebaikan Hero Kiddo Shaklee

Hero kiddo, hero kiddo Shaklee, herokiddo, hero kiddo Shaklee price, hero kiddo price, herokiddo gummies, herokiddo Shaklee cara makan, hero kidda Shaklee harga, herokiddo png, herokiddo Shaklee png, herokiddo bounce house,


Kebaikan Hero Kiddo Shaklee gummy bear yang super berkhasiat ini tiada pada gummy bear yang lain. Ini kerana,

1. Membekalkan Nutrien Bagi Menyokong "Kekebalan" Tubuh

Hero Kiddo mengandungi gabungan nutrien yang menyokong kekebalan tubuh, termasuk ekstrak elderberry, zink, vitamin C dan vitamin D.

2. Menyokong Sistem Imun Yang Sihat

Hero kiddo shakee mempunyai antioksidan dan nutrien yang dapat menyokong fungsi imun yang sihat.

3. Mengandungi Bahan Ramuan Mesra Gigi

Hero Kiddo mengandungi manisan dari bahan semulajadi (berasaskan eritritol dan xylitol) yang tidak memberi kerosakan gigi terutama pada kanak-kanak.

Bagaimana Elderberry Dalam Hero Kiddo Shaklee Membantu Merangsang Sistem Imun?

Kuasa antioksida elderberry, vitamin C, vitamin D dan Zinc yang terkandung dalam hero kiddo membantu menyokong sistem imun yang  sihat.

Elderberry

1. Menghalang
Membantu menghalang virus dari melekat dan memasuki sel yang sihat.

2. Meningkatkan
Membantu meningkatkan penghasilan sitokin yang memainkan peranan penting dalam tindak balas imun terhadap jangkitan virus.

3. Melindungi
Membantu melindungi daripada kerosakan akibat radikal bebas.

4. Merangsang
Membantu merangsang tindak balas imun terhadap jangkitan yang telah berlaku.

Cara Makan Hero Kiddo Shaklee

Cara Pengambilan Hero Kiddo shaklee setiap hari, anda perlu makan 3 pastil / biji gummy bear hero kiddo untuk dapatkan kesan yang optimum.

Adakah anak berumur 3 tahun boleh makan?
Ia adalah diatas risiko ibu bapa sendiri, jika anak sudah boleh mengunyah, boleh bagi dengan pengawasan ibu bapa.

Wawa memberikan pada anak yang berumur 3 tahun lebih dan Aaira sangat suka.

Testimoni Hero Kiddo Shaklee

Testimoni menunjukkan bukan hanya anak-anak yang suka makan gummy bear hero kiddo shaklee ini, malah ibu ayah juga turut teruja.

#Testimoni 1 Ibu Hamil Hilang Loya Selepas Makan Hero Kiddo

Hero kiddo, hero kiddo Shaklee, herokiddo, hero kiddo Shaklee price, hero kiddo price, herokiddo gummies, herokiddo Shaklee cara makan, hero kidda Shaklee harga, herokiddo png, herokiddo Shaklee png, herokiddo bounce house,

Hero kiddo, hero kiddo Shaklee, herokiddo, hero kiddo Shaklee price, hero kiddo price, herokiddo gummies, herokiddo Shaklee cara makan, hero kidda Shaklee harga, herokiddo png, herokiddo Shaklee png, herokiddo bounce house,

Hero kiddo, hero kiddo Shaklee, herokiddo, hero kiddo Shaklee price, hero kiddo price, herokiddo gummies, herokiddo Shaklee cara makan, hero kidda Shaklee harga, herokiddo png, herokiddo Shaklee png, herokiddo bounce house,

Hero kiddo, hero kiddo Shaklee, herokiddo, hero kiddo Shaklee price, hero kiddo price, herokiddo gummies, herokiddo Shaklee cara makan, hero kidda Shaklee harga, herokiddo png, herokiddo Shaklee png, herokiddo bounce house,

Hero kiddo, hero kiddo Shaklee, herokiddo, hero kiddo Shaklee price, hero kiddo price, herokiddo gummies, herokiddo Shaklee cara makan, hero kidda Shaklee harga, herokiddo png, herokiddo Shaklee png, herokiddo bounce house,

Harga Hero Kiddo Shaklee

Hero kiddo, hero kiddo Shaklee, herokiddo, hero kiddo Shaklee price, hero kiddo price, herokiddo gummies, herokiddo Shaklee cara makan, hero kidda Shaklee harga, herokiddo png, herokiddo Shaklee png, herokiddo bounce house,


Harga Sebotol Hero Kiddo = RM 129 (ahli), RM 161.25 (bukan ahli)

Pada bulan ini, shaklee melancarkan promosi khas untuk pack keluarga Hero Kiddo iaitu dengan belian 3 botol, anda layak untuk mendapat:
  1. Keahlian percuma
  2. Wowen beg shakleekids percuma
  3. Postage percuma 
Untuk belian terus di website shaklee, anda boleh terus klik di bawah ini




Hero kiddo, hero kiddo Shaklee, herokiddo, hero kiddo Shaklee price, hero kiddo price, herokiddo gummies, herokiddo Shaklee cara makan, hero kidda Shaklee harga, herokiddo png, herokiddo Shaklee png, herokiddo bounce house,

Jika anda ingin dapatkan dengan harga lebih murah, boleh mendaftar sebagai ahli shaklee dan teruskan dengan aktifkan keahlian disini (daftar ahli shaklee online)

.






Jika anda berminat untuk menjana income shaklee dengan mudah, boleh baca disini terlebih dahulu. Mudahnya Buat Bisnes Shaklee 2021.







Hubungi kami;



Page FB : Kedai Vitamin Ketengah Jaya Paka 019-9966576
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi / Paka
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Selepas anda mendaftar di form diatas, anda perlu mengaktifkan keahlian terlebih dahulu untuk membolehkan anda menikmati harga diskaun keahlian sebanyak 20% dan anda secara automatik juga boleh menjadi agen.
Continue Reading

Promosi Shaklee October 2021 - Hero Kiddo Dan Youth Skincare

Assalamualaikum wbt,

Pada bulan ini, promosi shaklee untuk seisi keluarga dan para wanita serta lelaki yang ingin tampil sihat dan cantik selepas lama berada di rumah. Kini, kita sudah boleh melakukan aktiviti seperti biasa namun dalam norma yang baru.

Keistimewaan Promosi Shaklee October 2021


Keistimewaan Promosi Shaklee pada bulan ini, adalah membantu ibu bapa melindungi anak-anak yang bakal ke sekolah pada bulan ini dari serangan virus. Tambahan pula, kita sekarang hidup dalam norma baru di mana setiap masa terdedah dengan virus. Jadi, ibu bapa kini boleh bernafas lega kerana kalian boleh berikan yang terbaik untuk anak-anak dengan HERO KIDDO.

Baca : Tentang Hero Kiddo Shaklee Gummy Bear Multivitamin Untuk Anak Sihat Dan Cergas

Promosi Hero Kiddo Shaklee


promosi shaklee, promosi october shaklee, promosi oktober 2021, promosi shaklee october 2021

Setiap belian 3 botol Hero Kiddo, anda akan mendapat:
  • Keahlian Percuma
  • Pengeposan Percuma
  • Wowen Shakleekids beg Percuma
Harga untuk belian set ini adalah RM 387, anda boleh jimat sehingga RM 142.


Promosi Youth Cleanser Dan Toner Shaklee


promosi shaklee, promosi october shaklee, promosi oktober 2021, promosi shaklee october 2021

Promosi ini pula adalah untuk anda yang sedang mencari solusi set penjagaan wajah yang organik. Promosi kali ini shaklee memberi anda percuma moisturizer spf50. Woww, bestkan.

Harga promosi ini bernilai RM 394 sahaja dan jimat sebanyak RM175. 

Promosi Youth Cleanser, Toner Dan Vitamin C Shaklee


promosi shaklee, promosi october shaklee, promosi oktober 2021, promosi shaklee october 2021

Promosi ini pula, anda akan menikmati lebih penjimatan, iaitu:
  • Keahlian Percuma
  • Pengeposan Percuma
  • Moisturizer SPF50 Percuma
  • Penjimatan sehingga RM 252
Harga untuk set ini hanya RM 393 sahaja. Grab now.

Jika anda ingin dapatkan dengan harga lebih murah, boleh mendaftar sebagai ahli shaklee dan teruskan dengan aktifkan keahlian disini (daftar ahli shaklee online)

.






Jika anda berminat untuk menjana income shaklee dengan mudah, boleh baca disini terlebih dahulu. Mudahnya Buat Bisnes Shaklee 2021.






Hubungi kami;



Page FB : Kedai Vitamin Ketengah Jaya Paka 019-9966576
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi / Paka
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Selepas anda mendaftar di form diatas, anda perlu mengaktifkan keahlian terlebih dahulu untuk membolehkan anda menikmati harga diskaun keahlian sebanyak 20% dan anda secara automatik juga boleh menjadi agen.


Continue Reading