Friday, 5 March 2021

Apa Yang Anda Dapat Dalam Bisnes Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Disaat bisnes lain mengalami kesan daripada wabak Covid-19, namun bisnes shaklee tetap semakin berkembang maju. Pertambahan Shaklee Independent Distributor sebanyak 70% (peratus) menunjukkan bahawa bisnes ini menjadi pilihan kepada rakyat Malaysia.

Ia tidak dapat disangkal lagi kerana jualan produk juga telah mencecah hampir RM 34 juta ringgit dalam masa sebulan. Angka ini membuktikan bahawa produk kesihatan makanan tambahan shaklee menjadi pilihan rakyat Malaysia.

Apa Yang Anda Dapat Dalam Bisnes Shaklee


Ada yang bertanya, apakah yang saya dapat selepas menjadi ahli shaklee atau agen shaklee? 

Pada petang ini, wawa akan kongsikan kepada anda semua apa yang anda akan dapat dengan menjalankan bisnes shaklee. Peluang 3C, tak ada dekat lain, hanya di shaklee.
Jika korang ada rm35 , tapi tak tahu nak buat apa, meh kita beranakkan duit tu dalam bisnes shaklee.
Korang berpeluang dapat 3 C:

1. Cash Bonus



  • Unlimited cash bonus, lagi besar jualan korang , lagi besar bonus.
  • Leadership bonus, lagi besar team, lagi besar bonus. Shaklee bagi upah asing, tak usik pun duit downline. Shaklee bagi atas usaha kita bantu ajar anak team.
  • Untung runcit 20%. Samada dah lama atau baru, tetap sama. Shaklee tak guna sistem stokis atau agen atau dropship. Level kita sama korang, adil!

2. Car Bonus



  • Shaklee tak bagi kereta, tapi bagi duit. Korang nak buat apa dengan duit tu, buatlah. Nak simpan, nak beli emas, nak bagi mak ayah, nak melancong, nak sedekah. Terpulang!
  • Unlock sekali seumur hidup dan korang akan dapat car bonus ni selamanya. Berapa nilai? Bergantung kepada performance korang setiap bulan. Jika besar usaha, boleh sampai 5 6 angka.
  • Kata mentor wawa, Car bonus shaklee ni bukan sahaja boleh beli kereta, tapi nak beli kedai kereta pun boleh! MasyaAllah tabarokallah.

3. Convention



  • Convention pula ada PERCUTIAN PERCUMA, ada 2 Regional dan international.
  • International ada 2 juga, Oversea dan umrah. Kita boleh pilih nak pergi mana. Contoh tahun ni pergi California & umrah. Korang pilihlah nak pergi mana satu.
  • Paling best trip shaklee adalah, semuanyaa ditanggung. Kalau korang nak tahu, trip shaklee bukan biashe-biashe. Shaklee spend RM 20k setiap seorang. Selama 2 minggu.
  • Penginapan pula yang paling mahal / night. Makanan halal shaklee sangat titik beratkan. Bukan biarkan je pihak hotel sediakan, tapi bawak chef dan bahan2 dari Malaysia. Betapa shaklee menjaga kebajikan agen-agen shaklee.
  • Shaklee suka bagi suprise, masuk bilik hotel confirm berbunga-bunga. Macam-macam hadiah dapat.
  • Kalau korang nak tahu, duit poket pun shaklee bagi gaiss. Mana nak cari syarikat baik macam ni.
  • Kalau pergi oversea, musim sejuk, baju sejuk tebal shaklee bagi, bagasi shaklee bagi, korang pergi bawak diri je gaiss.
  • Paling membahagiakan, kita boleh bawak seluruh ahli keluarga kita. Bukan sahaja anak suami/isteri. Malah, mak ayah, mertua, adik beradik, ipar duai, anak buah etc.
Seronok tak? Best gilerrr.

Kalau korang rasa berbaloi sangat-sangat dengan bayar RM 35 dan berpeluang dapat 3C ni. Wawa bantu guide korang dari a to z.
Berminat nak buat bisnes dengan wawa, whatsapp di
Daftar sini juga

Jika anda berminat untuk menjana income shaklee dengan mudah, boleh baca disini terlebih dahulu. Mudahnya Buat Bisnes Shaklee 2020.

Selepas anda mendaftar di form diatas, anda perlu mengaktifkan keahlian terlebih dahulu untuk membolehkan anda menikmati harga diskaun keahlian sebanyak 20% dan anda secara automatik juga boleh menjadi agen shaklee. 


Hubungi kami;




Page FB : Kedai Vitamin Ketengah Jaya Paka 019-9966576
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi / Paka
Pengeposan ke seluruh Malaysianull

1 comment:

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊