Saturday, 30 September 2017

Testimoni Terbaik Fresh Laundry Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Pelbagai brand pencuci pakaian yang terdapat dipasaran menjadi satu kekeliruan buat ibu ayah untuk memilih. Mana satu yang patut ibu ayah pilih bagi menjamin kesihatan keluarga.

Penting untuk kita memilih produk pencuci pakai bebas bahan kimia sekiranya anak-anak atau diri sendiri yang mengalami alahan pada bahan kimia. Ia boleh mendatangkan kemudharatan jika ia ditahap yang serius.

Tuan/Puan boleh baca disini tentang PENCUCI FRESH LAUNDRY SHAKLEE BEBAS BAHAN KIMIA.

Apa kata mereka tentang pencuci sabun shaklee ini?

TESTIMONI 1 - Baju lebih bersih dan tidak berbau

Continue Reading

Testimoni Terbaik Fresh Laundry Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Pelbagai brand pencuci pakaian yang terdapat dipasaran menjadi satu kekeliruan buat ibu ayah untuk memilih. Mana satu yang patut ibu ayah pilih bagi menjamin kesihatan keluarga.

Penting untuk kita memilih produk pencuci pakai bebas bahan kimia sekiranya anak-anak atau diri sendiri yang mengalami alahan pada bahan kimia. Ia boleh mendatangkan kemudharatan jika ia ditahap yang serius.

Tuan/Puan boleh baca disini tentang PENCUCI FRESH LAUNDRY SHAKLEE BEBAS BAHAN KIMIA.

Apa kata mereka tentang pencuci sabun shaklee ini?

TESTIMONI 1 - Baju lebih bersih dan tidak berbau

Continue Reading

Fresh Laundry Concentrate - Pencuci Pakaian Bebas Kimia

Asslamualaikum wbt,

Formula Semula Jadi untuk Pakaian yang Lebih Bersih



Anda dapat bayangkan keseronokan apabila hasil cucian bersih dan berbau harum? Rasai kepuasan yang lebih mendalam dengan pencuci fabrik Fresh Laundry. Rumusan enzim semula jadi ini bukan sahaja membersihkan pakaian dengan lebih baik, malah ia juga sama sekali tidak memudaratkan bumi. Ini bermakna, anda boleh menghidu keharuman pakaian yang dicuci sambil terus menghirup udara yang segar dan nyaman.
Continue Reading

Friday, 29 September 2017

Thursday, 28 September 2017

Wednesday, 27 September 2017

Set Kecantikan Shaklee Basic

Assalamualaikum wbt,

pinjam gambar cantik kat pakcik google..")


KHASIAT ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)

==== 

✔️ ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ ESP menghilangkan parut jerawat degil, parut jenis berlubang serta Jeragat
✔️ ESP menjadikan kulit yang kusam tak bermaya kepada kulit yang lebih sihat serta GLOWING
✔️ ESP membantu mengecilkan pori muka dan mengurangkan masalah blackheads / whiteheads
✔️ ESP menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebuu serta awet muda
Continue Reading

Badan Berangin, Apa Puncanya?

Assalamualaikum wbt,


Ramai dikalangan kita mengalami badan berangin, samada lelaki mahupun wanita. Namun, kita lebih kerap mendengar keluhan badan berangin daripada wanita. Betul kan? Pernah wawa tengok depan mata, orang yang badannya miliki angin yang melampau. Sendawa yang tidak berhenti, muntah sehinggakan sakit kepala. Adakah benar ini disebabkan oleh badan berangin? 


Continue Reading

Tuesday, 26 September 2017

Testimoni Set Cantik Shaklee Kulit Bebas Jerawat

Assalamualaikum wbt,

Adakah anda salah seorang yang mengalami masalah kulit wajah yang berjerawat, berparut sehingga merimaskan wajah dan menjadi faktor keyakinan diri semakin merudum? Ramai dikalangan kita yang mengalami masalah kulit berjerawat dan berparut tanpa kesudahan. Banyak sudah dihabiskan untuk atasi masalah ini, namun masih sama tak berubah.

Jangan risau adik-adik, kakak-kakak dan abang-abang yang punyai masalah kulit yang kurang sihat seperti orang lain, kerana semua ini boleh diatasi dengan pengambilan nutrisi yang cukup, semulajadi dan selamat.

Apakah set yang sesuai untuk masalah kulit ini? Jom kita lihat, vitamin yang sesuai untuk anda tak kira macam mana pun masalahnya, pasti punya penyelesaian.

KHASIAT ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)

==== 

✔️ ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ ESP menghilangkan parut jerawat degil, parut jenis berlubang serta Jeragat
✔️ ESP menjadikan kulit yang kusam tak bermaya kepada kulit yang lebih sihat serta GLOWING
✔️ ESP membantu mengecilkan pori muka dan mengurangkan masalah blackheads / whiteheads
✔️ ESP menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebuu serta awet muda
Continue Reading

5 Jenis Kulit Wajah Yang Patut Anda Ketahui

Assalamualaikum wbt,

Mesti ramai tertanya-tanya, kulit saya ni jenis yang macam mana ye? Ramai yang tak tahu pun sebenarnya apa jenis kulit mereka sendiri. Wawa pun sama, bila kita baca-baca dan google. Ok, dah tahu kulit yang jenis macam mana.

Penting ke kena tahu jenis kulit kita? Yes, of course. Pernah tak uols pergi farmasi atau mall atau butik2 cosmetics? Bila nak beli produk kecantikan atau pencuci wajah waima vitamin pun, kita kena tahu jenis kulit kita. Sebab semua produk kat pasaran bukan hanya untuk kita je tau. Kalau untuk kita je, tak de laa orang kena masalah muka rosak sebab salah pilih produk kan.

Ok, bawah ni wawa share jenis-jenis kulit yang biasa orang asia macam kita ni.

Continue Reading

Monday, 25 September 2017

Testimoni Collagen Shaklee, Orang Ingat Umur Kak Cip 23 Tahun

Assalamualaikum wbt,

Testimoni Collagen daripada Kak Cip :

1 sachet per day keeps the KEDUT AWAY!!!



Haritu masa mengandung, tak makan Collagen lama sangat!!

Org kata Kak Cip kakak husband.

Lepas beranak, I makan sehari 2 sachets.

Org ingat Kak Cip student terus. Dia ingat 24 tahun.
Continue Reading

Sunday, 24 September 2017

Surprise dari Suami

Assalamualaikum wbt,

Lepas maghrib tadi, wawa duk baring je atas katil. Mata makin layu, menanti waktu saja untuk lena. Ialah, penat seharian bekerja 7 hari seminggu non stop.

Niat dihati mahu tidur awal, lepaskan lelah yang bertamu. Hehe

Tup tup.. suami call dah ada depan rumah, Ya Allah terkejut macam nak melompat hati. Ye la, hari ni suami pun kerja. Faham sangat kepenatan suami, so wawa tak bermesej laa. Biarkan suami rehat sahaja.

Alih-alih dah ada depan rumah. Happy, gembira, terharu semata-mata nak ajak isteri pergi makan. Nak menangis pun ada, sebab dah memang rindu kan. Dia tahu isterinya ni, malam-malam jarang sangat nak makan. Ye laa, suami duk jauh sekangkang kera. Hihi.

Wanita ni simple je kan, buat macam tu pun dah boleh jatuh cinta berkali-kali. Apatah lagi buat surprise melambung-lambung kan.

Buat para suami, ingatan uols pada isteri adalah suatu nikmat yang wajib anda hargai. Layani isteri uols dengan baik, lemah lembut dan sabar.

Wawa diakan semoga rumahtangga uols dikurniakan barokah sakinah, mawardah, warahmah. Aminn
Continue Reading

Testimoni Set Cantik Shaklee Kulit Licin Tegang Cantik

Assalamualaikum wbt,


Lagi testimoni set kulit cantik. Kulit bebas  jerawat sentiasa jadi impian semuaaaa wanita, tak kira anak dara ka, mak dara ka, semua nak kulit cantik.

Bohong laa kalau kata tak, sikit atau banyak mesti terdetik kat hati. Best juga kalau kulit tak dak parut, tak dak jerawat. Kan? Baik ngaku. Hehe
Continue Reading

Testimoni ESP Shaklee, Kulit Putih Melepak

Assalamualaikum wbt,

Siapa suka minum ESP? Give me five! Hehe

Uols ni, sama laa dengan wawa. Memang feveret betul laa dengan esp ni, hari-hari ambil pun tak jemu. Sebab kulit jadi makin putih melepak, parut-parut jerawat pun cepat hilang. Seronok kan.

Jom kita tengok testimoni akak cantik ni. Berbezakan dengan kulit sebelum, yang ada masalah jerawat merah-merah dan liang pori pun agak besar.  Lepas consume esp, alhamdulillah flawless uols.­čśŐ

Continue Reading

Saturday, 23 September 2017

SUPPLEMEN SET CANTIK PREMIUM

Assalamualaikum wbt,

Ramai yang tertanya-tanya, apakah produk atau supplemen yang sesuai untuk kecantikan kulit? Kita sering titik beratkan kecantikan luaran, sedangkan kecantikan dalaman lebih besar manfaatnya bila kita jaga dengan betul. Diabawah ini wawa listkan beberapa supplemen yang khusus untuk kulit.

SET CANTIK PREMIUM

***************

Set Penjagaan Wajah Awet Muda Shaklee, shaklee vivix side effects shaklee vivix price vivix shaklee reviews vivix shaklee harga 2016 vivix testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee harga 2017 shaklee vivix malaysia, Vivix Shaklee 2018, Pengedar vivix shaklee, pengedar vivix johor



1. VIVIX -->  Our premium & best product..sekali sehari je makan.. vivix ni bertindak dari peringkat DNA sel. perbaiki sel badan termasuk pulihkan sel-sel kulit. Baik pulih dari 'akar'. Juga merupakan suplimen detox yang 'power' dalam rangkaian produk shaklee

Continue Reading

Friday, 22 September 2017

4 Kutamaan Kesihatan dalam Produk Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Sebagai seorang yang mementing kesihatan, kita sentiasa menjaga pemakanan dan pengambilan produk supplemen untuk nutrisi badan kita. Namun, sejauh mana kita mengenal pasti sesuatu produk itu terbaik atau kurang baik untuk kita.

1. Pilihlah produk yang telah lama berada dipasaran.
2. Pilihlah produk yang mempunyai landmark study / kajian unggul terhadap manusia bukan pada haiwan.
3. Pilihlah produk yang dihasilkan daripada bahan semulajadi dan organik.
4. Pilihlah produk yang mempunyai R & D.
5. Pilihlah produk yang halal dan terbukti selamat dan berkesan.

Dalam shaklee, kami mengutamakan kesihatan yang baik kerana perkara yang paling BERHARGA di dunia adalah KESIHATAN YANG BAIK.

Keberkesanan ketulenanpurity dan keselamatan - jauh melangkaui organik.
Continue Reading

Salam Maal Hijrah 1439H / 2017

Assalamualaikum wbt,

Salam Maal Hijrah 1439H buat semua sahabat wawa di blog maya ini. Buku baru dan azam baru, semoga Allah permudahkanlah segala urusan dan makbulkanlag segala impian kami Ya Allah.

Sempena buku baru ni, hiasilah ia dengan ketaqwaan kepada Allah swt. Pastikan ia putih bersih tanpa kotoran dari dosa sendiri.

Continue Reading

Thursday, 21 September 2017

Keistimewaan Shaklee Terbukti Tulen

Assalamualaikum wbt,


"Inovasi dan sains adalah nadi dan teras untuk segala yang kami lakukan di Shaklee. Pusat inovasi ini adalah satu langkah lagi sebagai pelaburan berterusan kami di masa hadapan, dengan matlamat terunggul untuk membantu orang ramai menjalani kehidupan yang lebih lama, lebih sihat."


ROGER BARNETT, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Shaklee Corporation.
Continue Reading

Sebulan Makan Vitamin C, Jerawat Kurang Kulit Lembut

Assalamualaikum wbt,


Sebulan penggunaan vitamin C, jerawat berkurangan. Kulit lembut.

Kata cust, asbab amalkan vita C & minum air banyak, sebelum ni membuang air besar tak menentu, kadang2 pagi, kadang2 petang, tapi sekarang, tiap2 pagi mesti membuang.
Continue Reading

Wednesday, 20 September 2017

Testimoni Kanser Payudara dengan Vivix

Assalamualaikum wbt,

Bagaimana untuk hadapi bila disahkan mengidap kanser payudara? Sudah pasti perasaan  bercampur baur kan. Redhalah dengan ujian yang Allah hantarkan ini dan cuba mencari solusi terbaik untuk atasi penyakit ini.

Dibawah ini wawa nak share testimoni pengidap kanser tahap 2 dan ada yang dah dibuang pun payudara. Namun, jika tidak dirawat, kanser boleh merebak dan membesar lagi.


"assalam maestros. nak share testimoni vivix & pesakit kanser payudara stage 2, buat chemo 1st cycle, lepas chemo muntah2 hari2 (chemo buat 13/9). start vivix 18/9. semalam 19/9, anak dia mesej ni." - Dr Ain
Continue Reading

Bahaya Tak Kanser Payudara?

Assalamualaikum wbt,

Kanser payudara merupakan musuh utama wanita dan ia berada ditangga ke 5 diantara kanser yang membawa kematian. Mengikut statistik, 1 daripada 8 rakyat Malaysia adalah mengidap kanser payudara meninggal. Statistik ini jelas menunjukkan bahawa, sebagai seorang wanita harus peka dan mengambil berat akan kesihatan diri. 

Terdetik wawa nak share apa itu kanser payudara dan berapa peringkat yang boleh terjadi. Ikuti cadangan yang dianjurkan oleh pihak kementerian kesihatan supaya melakukan pemeriksaab payudara secara berkala.

Continue Reading

CJ Site Tom Yam & Seafood Bandar Penawar

Assalamualaikum wbt,

Mungkin ramai yang dah berpindah ke Johor terutamanya kawasan perindustrian gas dan minyak terbesar projek RAPID di Pengerang. Namun, wawa sangat faham kesukaran untuk mencari kedai makan yang sedap ala-ala Thai. Sepanjang wawa duk sini, memang agak susah nak cari kedai makan panas yang best.

Kedai ni boleh dikatakan sedap juga la. Menu feveret wawa bila masuk kedai makan adalah tomyam seafood. Dari dulu sampai sekarang, tomyam tak pernah tinggal. hehe

Continue Reading

Sijil Halal Shaklee 2017

Assalamualaikum wbt,

Maaflah semua, dah pertengahan tahun 2017 baru wawa nak share kat blog sijil halal shaklee. Should be awal-awal dah share kan. Almaklumlah, ingatkan dah ada dalam blog ni. Kiki

Ini adalah sijil halal ISA dimana ia diiktiraf oleh JAKIM.


Islamic Services of America (ISA) tersenarai sebagai salah satu Badan Islam yang diiktiraf oleh JAKIM. Boleh klik direct link di sini: Senarai Badan Islam yang Diiktiraf JAKIM dan di sini: Halal Accreditation (ISA).

Jadi, yakin dengan produk shaklee gunalah tanpa was-was naa.

❤️
Wawa BYG
Continue Reading

Tuesday, 19 September 2017

Fakta Nutrisi Herb-Lax

Assalamualaikum wbt,

Herb-lax vitamin yang sinonim dengan detox, usus, perut kempis, hilang sembelit dan kurus. Dulu wawa tak ambil kisah langsung produk herb-lax ni, sebab dalam kepala otak set vitamin ni untuk kurus. Dah diri sendiri memang kurus keding, memang jeling hujung mata je laa kan. hehe

Selepas join kelas nutrisi tentang produk Herb-lax, baru wawa sedar bahawa penting untuk kita ambil herb-lax sekurang-kurangnya 1 ke 2 kali seminggu. Bagi membersihkan usus kita dari bahan buangan yang terkumpul setiap hari.

Usus yang sihat bila usus bersih tanpa bahan buangan melebihi dari 2-3 hari. Pendek kata, kita kena buang hari-hari barulah usus kita sihat. Macam mana nak dapat usus sihat? Mestilah kena jaga dengan baik seperti pengambilan makanan yang sihat.

Ok, kat bawah ni wawa nak sharing tentang produk nutrisi fact dan fungsi setiap bahan yang terkandung dalam herb-lax. Jom check it out.. hehe

Continue Reading

Jam Berapa Anda Bangun Pagi?

Assalamualaikum wbt,

Selamat pagi semua, semoga Allah limpahkan kurnia pada semua yang sudi baca dan singgah di blog wawa ini.

Wawa nak tanya ni, biasanya uols bangun jam berapa setiap hari? Wawa sejak-sejak bekerja di Johor ni kan, waktu pagi wawa adalah dalam jam 4-4.30 pagi. Kalau takut, bangunlah jam 4.30 pagi.

Apa aktiviti pagi uols? Bagi yang ada anak2 tu, haa jam berapa uols bangun nak uruskan anak-anak dan diri sendiri bersiap nak pergi kerja. Bagi surirumah, mungkin tak ada rushing sangat kan. Bagi yang berkerja, mungkin agak kalut kalau bangun lambat. Tambah-tambah, tempat kerja kita tu jem.

Betul dak? Wawa yang masih belum punya baby lagi ni, bangun awal pun just urus diri sendiri je. Nak solat ke, nak study ke, banyak juga waktu sebenarnya.

Tapi kan, sejak2 duk sini walau bangun jam 4.30 pagi pun rasa tak cukup. Mana nak solat, mana nak ngaji, mana nak zikir. Rasa semua nak buat, tapi banyak tak terbuat sebab rushing bersiap nak tunggu van datang ambil.

Teringat kuliah Ustazah Norhafizah Musa, beliau bertalaqqi dengan Ustaz Dr Harun Din, banyaknyaaa zikir yang diajar. Macam-macam zikir dan amalan untuk mendekatkan diri pada Allah swt. Sampaikan tak terbuat, tak terzikir sebab takdan. Ustazah terfikir, macam mana orang boleh buka fb, insta dll. Kita sampai tak dan masa nak berzikir sebab terlampau banyak. Terus wawa rasa macam kena hempuk kat kepala.­čśä Main fb dan pula kan, tengok insta artis sempat pula kan. Haha

-----
Continue Reading

Monday, 18 September 2017

Jerawat Susah Naik Makan Vitamin C Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Bangun pagi senang hati bila tenung cermin, mata yang sedia layu terus segar bugar bila terpandang wajah sendiri yang manis lagi ayu. Ahh, terpuji diri sendiri pula. Bukan selalu kan, kalau kita tak puji siapa lagi. Hehe

Continue Reading

Badan Kita Tak Boleh Hasilkan Vitamin C Sendiri

Assalamualaikum wbt,

Pernah tak dengar, badan kita tak boleh produce vitamin c sendiri? Mungkin uols pernah dengar dan mungkin juga tak pernah dengar.

Ok, memang betul badan kita memang tak boleh produce vitamin c sendiri dan kita perlukan juga vitamin c ni setiap hari.

VITAMIN C SHAKLEE UNTUK KULIT CANTIK  Testimoni Vitamin C Shaklee testimoni vitamin c shaklee untuk kulit cantik Images for TESTIMONI VITAMIN C SHAKLEE 29 Testimoni Vitamin C Shaklee Yang Mungkin Sukar Dipercayai TESTIMONI VITAMIN C SHAKLEE Archives Vitamin C Shaklee Untuk Cantik Dan Sihat Secara Ekonomi Vitamin C Shaklee Semulajadi & Berkesan Dengan Cepat Untuk Kulit  berapa lama kesan vitamin c shaklee vitamin c shaklee untuk kulit cantik kebaikan vitamin c plus shaklee harga vita-c plus shaklee cara makan vitamin c shaklee keburukan vitamin c shaklee vitamin c shaklee menggemukkan rahsia vitamin c shaklee Atasi Masalah Kulit Kusam dan Gelap Dgn Vitamin Shaklee  Vitamin C Shaklee Mencerahkan Kulit pengedar vitamin c johor pengedar vivix shaklee pengedar vivix johor pengedar shaklee johor pengedar shaklee pengerang set cantik basic set cantik shaklee set cantik basic shaklee


Setiap masa vitamin c dalam badan kita musnah, akibat radikal bebas laa, akibat dari asap rokok orang sekeliling laa, sebab stress laa, sebab tak cukup tidur laa dan macam-macam sebab laa vitamin c dalam badan kita hilang.
Continue Reading

Sunday, 17 September 2017

Testimoni Set Resdung, Yeayy Dah Boleh Makan Seafood

Assalamualaikum wbt,

Jeles tak bila tengok orang makan seafood, rilek je. Time kita nak makan, habis merenyam gatal muka. Sampai bengkak pun ada, ye laa dah alergik ada resdung kan.

Tapi takpe, set resdung kan ada. Macam akak Noor Aishah ni dah selamat riang gembira boleh makan seafood. Tak perlu risau muka gatal-gatal dah. Bersin pun hilang.

resdung shaklee, Images for set resdung shaklee, Set resdung Bajet Shaklee Popular , harga set resdung shaklee, set resdung shaklee cara makan, Set Resdung Shaklee Yang Berkesan Untuk Masalah Resdung Teruk, harga set resdung shaklee ubat resdung paling mujarab ubat resdung di farmasi, SET RESDUNG SHAKLEE sembuhkan RESDUNG KRONIK SAYA, Set Resdung Shaklee Untuk Rawatan Penyakit Resdung, set resdung shaklee, Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials
Continue Reading

Set Resdung Terbaik Atasi Masalah Resdung Anda

Assalamualaikum wbt,

Resdung atau sinus ini merupakan masalah normal dikalangan manusia. Dikatakan semua orang ada sinus/resdung ini, cuma yang membezakan antara kita samada ia resdung yang kuat atau kurang.

Bagi yang mempunyai masalah resdung yang kecil, tidak mendatangkan kesan ketara. Berbeza bagi yang mengalami resdung yang kuat. Pelbagai masalah timbul seperti mulut berbau, gatal-gatal dibahagian muka,mata mahupun telinga, jerawat yang teruk sehingga bernanah, bersin yang berpanjangan, selsema yang tidak pernah berhenti dan sebagainya.

Resdung yang kuat boleh mendatangkan kemudaratan pada diri kita jika tidak diatasi dengan segera.

Wawa bukanlah pakar dalam masalah ini, namun berdasarkan pengalaman sendiri dan customer suka wawa nak kongsikan cara macam mana nak atasi masalah ini dengan mudah dan selamat.

Bagaimana vitamin set resdung ini membantu anda? 

resdung shaklee, Images for set resdung shaklee, Set resdung Bajet Shaklee Popular , harga set resdung shaklee, set resdung shaklee cara makan, Set Resdung Shaklee Yang Berkesan Untuk Masalah Resdung Teruk, harga set resdung shaklee ubat resdung paling mujarab ubat resdung di farmasi, SET RESDUNG SHAKLEE sembuhkan RESDUNG KRONIK SAYA, Set Resdung Shaklee Untuk Rawatan Penyakit Resdung, set resdung shaklee, Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials
Continue Reading

Saturday, 16 September 2017

Testimoni Vivix Bantu Masalah Saraf & Mata Rabun

Assalamualaikum wbt,

Testimoni vivix, mata ayah kembali jelas dan penyakit saraf kembali normal.

Ni ayahanda saya. Seorang yang sangat bertanggungjawab, penyayang dan suka bergurau.

Awal bulan 12 tahun lepas, masa ayah nak ke surau, dia di sengat sesuatu di belakang leher masa on the way nak ke surau.
Continue Reading

Kajian Vivix TERBUKTI Panjangkan Jangka Hayat Telemore

Assalamualaikum wbt,

Sempena promosi Vivix 1 hari sahaja pada hari Malaysia, wawa nak kongsikan apa sebenarnya Vivix ni.

Kenapa agen-agen shaklee tekankan sangat pasal produk vivix hari ni? Hari lain pun kiteorang suka juga share sebab memang bagus, tip top, produk yang wajar uols ada dalam setiap rumah.

Bukan sebab nak cantik sahaja, tetapi nak pastikan kesihatan badan kita berpanjangan sehingga pada umur lanjut. 

Perkongsian ini wawa ambil dari fb farahwahida, salah seorang Master dibawah team kami. Semoga bermanfaat  dan menjadi keminatan uols untuk dapatkan vivix pada harga jauhhhhh lebih murah pada hari ini.

Hari ni je tau! Esok dah harga lain. Save no wawa dulu ye, senang nak roger nanti. Hehe (019.996.6576)

------
Continue Reading

Happy Malaysia Day

Assalamualaikum wbt,

Selamat pagi uols.


Wawa just nak ucap "Selamat Hari Malaysia". I Love Malaysia.

Pesanan buat PM, jadilah pemimpin yang baik, yang bijaksana, yang membantu rakyat, yang soleh, yang berdedikasi, yang sayangkan negara.

Dear PM, jangan kau gadaikan kemerdekaan negara ini untuk kepentingan peribadi. Sayangilah negara, jangan buat yang bukan-bukan. Sesungguhnya pemimpin2 dulu berjuang bergadai nyawa untuk dapatkan negara kita.

Sesungguhnya wawa sedih dengan pemimpin hari ini. Semoga beliau sedar dengan setiap tindakan yang dilakukan.

Takbir! Allahuakbar.
Semoga Allah lindungi negara Malaysia yang kami cintai.
Continue Reading

Friday, 15 September 2017

Penyakit Nephrotic Syndrome

Assalamualaikum wbt,

Pernah dengar tak tentang penyakit ini? Ke baru first time dengar? Samalah dengan wawa. Selepas terbaca kisah adik Sabreena, anak kepada sahabat wawa yang mengidap Nephrotic Syndrome buatkan wawa rasa nak tahu dan baca. Apa sebenarnya penyakit ini.

Seperti yang wawa janjikan di entry pagi tadi, wawa nak kongsikan sedikit info tentang penyakit Nephrotic Syndrome atau Kebocoran Buah Pinggang. 

Entry ini juga wawa merujuk post Dr Azman di entry beliau bertarikh 20 Oct 2007. Lebih 10 tahun dah entry ni kan, alhamdulillah memberi manfaat kepada semua rakyat Malaysia terutama pengidap NS sendiri. 

Apa maksud Nephrotic Syndrome?

Continue Reading

Testimoni Vivix dan Buah Pinggang Bocor

Assalamualaikum wbt,

Rentetan entry semalam, bagaimana statistik pesakit buah pinggang. Hari ini wawa nak share testimoni berkaitan dengan buah pinggang. Testimoni ni wawa ambil dari sharing seorang pengguna vivix di comment tentang feedback vivix.

Suaminya yang mengalami masalah kebocoran buah pinggang atau nama teknikalnya adalah Nephrotic Syndrome. Selepas ini wawa sharing tentang ini pula ye. Stay tune tau.­čśä

BUAH PINGGANG BOCOR 

Continue Reading

Thursday, 14 September 2017

Promosi Merdeka ke 60 di Lanjutkan Hingga 30 September

Assalamualaikum wbt,

Berita baik pada yang berminat untuk miliki shaker color orange campur pink yang cantik.­čśŐ

Promosi dilanjutkan sehingga 30 September 2017 tau.

Shaker comel ni khas untuk ahli baru sahaja, wawa memang sah-sah tak dapat. Dah laa cantik, menggoda betul tengok. Hehe

Selain shaker, uols boleh dapat bersama vitamin c dengan harga rm63.60 sahaja. Selepas buat pendaftaran dan belian 100uv dalam satu resit ye.­čśŐ


Merdeka 60 Enrollment

Sign up with minimum 100UV purchase in a single receipt, enrollees are entitled to:

PWP:
1 unit x Shaklee Shaker in Coral Orange) @RM 19.08 (Including 6% GST) OR
1 unit x Sustained Release Vita-C Plus @RM 63.60 (Including 6% GST) OR
1 set x Combo (Shaklee Shaker in Coral Orange + Sustained Release Vita-C Plus) @RM 82.68 (Including 6% GST)
Item Code: PW0065 / PW0066 / PW0067

* Limited to one(1) Shaklee Shaker in Coral Orange OR/AND Sustained Release Vita-C Plus per distributorship.

* This promotion is only valid from 1 to 30 September 2017, while stocks last.

Untuk info & order, boleh whatsapp wawa terus tau @ 019-9966576

http://kakwawa.wasap.my
http://kakwawa.wasap.my
http://kakwawa.wasap.my
Continue Reading

6 Cara Vivix Bantu Pesakit Buah Pinggang

Assalamualaikum wbt,

Pagi tadi wawa sharing tentang statistik pesakit buah pinggang iaitu lebih kurang 7000 orang pesakit bertambah setiap tahun. Kenapa hal ini berlaku? Macam mana nak tahu tanda-tanda penyakit buah pinggang?Jom continue baca.")

  • Ketidakselesaan atau rasa terbakar ketika membuang air kecil.
  • Darah keluar bersama-sama air kencing.
  • Perubahan pada kekerapan membuang air kecil.
  • Sakit belakang.
  • Kerap buang air kecil, terutama pada tengah malam.
  • Bengkak pada pergelangan kaki.
  • Sembap pada keliling mata yang berlarutan, terutama pada sebelah pagi.
Continue Reading

Statistik 7000 Pesakit Buah Pinggang Di Malaysia Setiap Tahun Menakutkan

Assalamualaikum wbt,

“Setiap tahun, sebanyak 6,000 hingga 7,000 kes baharu pesakit buah pinggang melibatkan rakyat negara dikesan, akibat daripada amalan gaya hidup dan pengambilan makanan kurang sihat,” 
 -Timbalan Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr Hilmi Yahaya 

Statistik di negara kita menunjukkan lebih 400,000 orang telah mengidap penyakit buah pinggang tahap 1 hingga 5. Keadaan ini amat membimbangkan kerana peningkatan kes pesakit buah pinggang sentiasa bertambah setiap tahun.
Continue Reading

Wednesday, 13 September 2017

Testimoni Vivix : Bacaan Diabetes Mak Makin Menurun

Assalamualaikum wbt,


Alhamdulillah, nak kongsi kisah mertua saya. Mak ada masalah diabetes dah lebih 25 tahun. 

Baru-baru ni dalam 6 bulan lepas, detect masalah pada buah pinggang mak. Doktor kata makin merosot. Kami sekeluarga nekad bagi mak ambil vivix juga sebab kesian mak asyik ulang alik hospital. 

Sebelum ini dah ada bagi mak vivix. Tetapi mak tak nak amal secara konsisten.

Lepas amal vivix selama 5 bulan, bacaan gula diabetes mak dah banyak menurun. 

Selalunya bacaan gula mak berbelas-belas. Pernah sekali sehingga bacaan 32. 

Baru-baru ni 3 Mei 2017, ujian darah lagi untuk checkup bulanan. Alhamdulillah, bacaan gula menurun. Lega sangat.

Doktor pun dah kurangkan dos insulin mak. Bacaan creatine buah pinggang pun kekal dan tidak makin merosot seperti sebelumnya. 

Sejak 5 bulan lalu mak jaga makan dan amal vivix dengan penuh displin, mak kata badan dah lebih bertenaga, kaki pun dah kurang bengkak dah siap2 nak kerjakan umrah lagi. Doakan moga mak dipermudahkan umrah 22 Jun nanti :D.

- Sharifah

**********
Selain menurunkan bacaan gula dalam darah atau diabetes, vivix juga membantu dalam banyak masalah kesihatan ramai pengguna di seluruh dunia. Alhamdulillah

VIVIX TONIK AJAIB MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH :

­čî╝Kesihatan jantung
­čî╝Kesihatan otak
­čî╝Meningkatkan sistem imun
­čî╝Kesihatan sendi
­čî╝Anti-oksidan terbaik
­čî╝Peningkatan tenaga 
­čî╝Melambatkan penuaan
­čî╝Membantu mencegah kanser
­čî╝Mengurangkan risiko penyakit jantung
­čî╝Mengurangkan komplikasi pesakit diabetes
­čî╝Menyokong kesihatan sendi
­čî╝Mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer
­čî╝Membantu dalam pengurangan berat badan
­čî╝Meningkatkan kesihatan mata
­čî╝Awet muda
­čî╝Mengatasi Jeragat
­čî╝Mengatasi jerawat
­čî╝Menyokong kesihatan secara menyeluruh

**********


Uolsss, berita baik untuk anda. PROMOSI 5% DISKAUN HANYA 1 HARI. Abang kakak, makcik pakcik, stok sangat terhad tau! Place order sekarang sementara stok masih ada. Tekan link whatsapp ni laju-laju tau.


.
DISKAUN ISTIMEWA UNTUK PEMBELIAN 2 BOTOL VIVIX.





Continue Reading

Tuesday, 12 September 2017

Kulit Licin Flawless Selepas Detox

Assalamualaikum wbt,

Jika sekali lihat, mungkin agak sukar untuk percaya. Namun, itulah hakikat manis yang terpaksa ditelan pengamal produk kesihatan shaklee. Jika ada yang menyangka kesan buruk selepas amal produk shaklee, masih ramai yang setia dengan produk supplemen no 1 di dunia ini.

Berasaskan bahan-bahan semulajadi serta ujian klinikal yang dijalankan keatas setiap produk melebihi 80,000 kali setiap tahun. Ditambah pula dengan landmark study, mengukuhkan lagi keselamatan dan kesihatan menguatkan lagi keyakinan para pengguna produk ini.

Tidak ketinggalan akak Inah, yang mengalami masalah kulit tidak sekata, berparut, kusam dan kurang berseri. Alhamdulillah, selepas set detox shaklee dan konsisten menjaga pemakanan harian kulit kak Inah jauh berbeza sebelum ini. Lebih cerah, cantik dan flawless. Bagaikan bulan dan bintang jaraknya perbezaan gambar dulu dan kini.

Testimoni Set Detox
Continue Reading

Set Detox Jadi Rebutan Sepanjang Zaman

Assalamualaikum wbt,

Pernah tak anda detox? Apa itu detox? Penting ke buat detox? 

Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksik atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi. 

Kelebihan mengamalkan set detox dapat membantu sistem penghadaman yang sihat, tampilkan kulit yang sihat berseri, tubuh yang mantap dan cantik.

Mengapa Perlu Detox?
Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin dari persekitaran, pemakanan yang tidak sihat, dan tekanan hidup. Pendedahan yang kerap dan berterusan melemahkan keupayaan semulajadi badan untuk menyingkirkan toksin. Ia menyebabkan berlakunya pengumpulan toksin yang boleh membawa kepada pelbagai penyakit. Oleh itu, amalan detox secara berkala adalah penting untuk kesihatan.

Continue Reading

Monday, 11 September 2017

Kulit Berseri Dengan Set Radiant 4

Assalamualaikum wbt,


Ramai wanita masa kini mencari solusi untuk kelihatan dan kekal cantik. Dengan pelbagai produk yang membanjiri pasaran masa kini, menambahkan lagi keinginan para wanita untuk tampil cantik dengan segera dan selamat.

Kenapa kita ingin cantik? Semua jawapan ada dalam diri kita, tiada paksaan daripada sesiapa pun kerana kecantikan adalah hak semua wanita. Setuju ke setuju?

Bagaimana untuk pastikan kecantikan dalaman dan luaran seimbang bagi seorang wanita? Ia perlukan 4 Elemen Nutrien penting dalam kehidupan seharian.
Continue Reading

Fakta Nutrisi Collagen Powder Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Sedikit info tentang nutrisi produk collagen shaklee. 


Nutritional Facts
Saiz Hidangan: 5 g (1 Pek)
Hidangan setiap pek: 75 g (15 Pek)
RamuanSetiap 100 gSetiap Hidangan (5g/1Pek)
Tenaga380 kcal (1596 kJ)19 kcal (80 kJ)
Karbohidrat18.0 g0.9 g
Jumlah Gula<10.0 g<0.5 g
Protein80.0 g4.0 g
Lemak0.0 g0.0 g
Sodium600 mg30 mg
Vitamin C2000 mg100 mg
Ekstrak biji Tsubaki 
Camellia Japonica)
1000 mg50 mg
Ekstrak Pfaffia1000 mg50 mg
Kolagen Ikan80000 mg4000 mg
Vitamin B620.0 mg1.0 mg
Vitamin B212.0 mg0.6 mg
* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Continue Reading