Showing posts from May, 2016Show All

Assalamualaikum wbt, Allahurabbi, wawa tak pernah rasa setenang hari ini. Suku dari gaji, wawa serahkan pada mak dan ayah. Bukan tak pernah bagi tapi tak sebanyak hari ini. Bukan banyak pun, kalau nak di bandingkan sebelu…

PROGRAM INFAQ RAMADHAN (16/5 /2016- 2/6 /2016)

Assalamualaikum & salam jumaat dearies,

Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan

Assalamualaikum wbt, Kenal tak blog siapa ni? Confirm laa korang kenal kan, blogger femes emes di Malaysia. Hari ni wawa nak join bloglist Ramadan 1437H oleh Hasrul Hassan. Sempena nak join, ada la syarat pengeras sikit.…

Salam Jumaat Dari Wawa

Assalamualaikum wbt, Apa khabar semua? Sarapan apa hari ni? Wawa doakan semoga Allah permudahkan jalan ibadah kita hari ini.

Akibat Gadget Follower Blogspot Bermasalah

Assalamualaikum wbt, Wawa tak perasan gadget follower blogspot wawa jadi error dah lama, sampaikan ada sahabat blogger juga yang bagitau baru wawa perasan. Masih belum lagi jumpa solusi terbaik. Mungkin sebab wawa kurang ilm…

Agen 2 : Alfalfa Lawaskan Sembelit Aisha

Assalamualaikum wbt, Aisha merupakan agen dropship   ke dua wawa yang amalkan Alfalfa Complex. Manakala suaminya amalkan set kesihatan basic iaitu Vitamin C, Vitalea dan Bcomplex.

Resepi Tom Yam Sedap Dan Mudah

Assalamualaikum wbt, Wawa jumpa resepi buat tomyam simple dan mudah. Caranya lebih kurang wawa, cuma wawa tak blend bawang tu. Hihi Bahan-Bahan : Bahan A 1- 1 Biji tomato  2- 1 Biji bawang besar 3- sedi…

Vitalea Pembekal Tenaga Ibu Berkerjaya

Assalamualaikum wbt, Rahsia ibu berkerjaya kekal bertenaga sepanjang hari.

Allah Berkati Kehidupan Wan Rokiah Bt Wan Ismail

Assalamualaikum wbt,

Agen 1 : Kulit Makin Cerah Dengan Set Cantik Basic

Assalamualaikum wbt, Pengalaman agen wawa sendiri, kulit Mira dulu teruk penuh dengan jerawat. Parut pula yang jenis warna hitam, kulit jadi tak sekata.  Alhamdulillah, selepas 3 bulan amalkan vitamin shaklee iaitu Vitamin C dan …

Pelik, Kenapa Shaklee Tiada Duta Artis?

Assalamualaikum wbt, Pelik, memang pelik. Wawa sendiri pun terfikir juga di awal pembabitan dalam bisnes shaklee. Produk yang bertaraf dunia, supplemen No 1 di dunia namun langsung tiada Duta berbayar seperti artis dan selebr…

Vitamin C Shaklee Menjadi Rebutan

Assalamualaikum wbt, Produk shaklee pasti menjadi pilihan. Ramai juga yang bagitau pada wawa, dulu pernah makan vitamin shaklee. Alhamdulillah, sangat berkesan. Bila ditanya, kenapa stop bila dah menjadi? Katanya, sebab d…

Assalamualaikum wbt, | Malam Pengampunan Dosa | Daripada Sayyidah A'isyah menceritakan : Rasulullah berdiri sembahyang dan kemudian bersujud sangat lama sehingga aku menyangka baginda telah wafat. Was-was aku melihat sedemiki…

Tips Pengurusan Perniagaan Paling Mudah Dan Praktikal!

Assalamualaikum wbt, Wawa panjangkan perkongsian dari sahabat wawa sendiri iaitu Syirah tentang pengurusan akaun syarikat paling simple dan mudah. Baru Belajar Nak Buat Bisnes? Wanita Ini Kongsi Tips Pengurusan Perniagaan P…

Tenangkan Hati Menuju Ilahi

Assalamualaikum wbt, Allahurabbi, saat hati ini terasa jauh dari Allah usahalah sehabis daya  untuk semakin mendekat padanya. Pernah tak bila solat, hati tak khusyuk? Pernah tak hati terasa kosong? Pernah tak hati nak dekat pad…

Umur 30 Di Sangka 25 Tahun

Assalamualaikum wbt, Salam jumaat buat semua sahabat, walaupun dah masuk malam sabtu tapi tak mengapa kan. Hihi Hari ni wawa sempat pergi Cash on delivery vitamin untuk ibu berpantang di Dungun. Alhamdulillah, walaupun terlajak s…

Assalamualaikum wbt, Assallamualaikum sahabat Fillah yg dimuliakan Allah semoga Allah merahmati dan meredhai sahabat semua.diberi kesihatan sempurna.Diampunkan Allah segala dosa diberi kejayaan dunia akhirat dan dijauhkan dari az…

Video Manfaat Alfalfa Complex Shaklee

Assalamualaikum wbt, Nak tahu apa manfaat shaklee?

Wanita Sihat Secantik Bunga Alfalfa

Assalamualaikum wbt, Wanita sihat adalah secantik bunga Alfalfa. ")

Are You Stress?

Assalamualaikum wbt, Alhamdulillah, petang tadi wawa sempat hadiri talk bersama Dato Malek Noor tentang Pengurusan Tekanan dan Fatigue Management.

PENCARIAN CLEVER AGENT/DROPSHIP BERMULA

Assalamualaikum wbt, [PENCARIAN CLEVER AGENT/DROPSHIP BERMULA] ==================================

Tiada Lagi Biji Ruam Di Leher Anak

Assalamualaikum wbt, Siapa sangka, hanya selepas hari pertama letak "Cream Ajaib" ini kesan merah dan biji-biji di leher Iman tiada lagi.

Selamat Hari Guru Tahun 2016

Assalamualaikum wbt, Selamat hari guru kepada semua pendidik di seluruh Malaysia. " Guru Pembina Negara Bangsa "

Stress Punca Badan Berasid

Assalamualaikum wbt, Tahukah anda, stress atau tekanan merupakan salah satu punca badan berasid. Bila badan berasid, itulah yang menyebabkan pelbagai penyakit yang singgah di badan kita.  Bagaimana ingin meneutralkan bal…

Jelajah Kuala Terengganu Malam Hari

Assalamualaikum wbt, Hai semua, selamat malam dan selamat beristirehat. Malam minggu ni, wawa ajak suami jalan-jalan ke bandar KT. Dah lama tak berjalan malam. Hihi Dengan perut belum berisi nasi lagi, kita pi ronda-ronda…

Promosi May 2016 Vitamin Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Minum Collagen Shaklee Jadi Awet Muda

Assalamualaikum wbt, Siapa sangka anak dah 3. Ramai yang tegur macam anak dara.

Assalamualaikum wbt, Wawa nak kongsikan tips bagaimana nak tenangkan hati dan jiwa. Paling senang dengan mengingati Allah swt. Tips Memohon Ketenangan, Kedamaian Hati Serta Fikiran Zikir Nama Allah Ya Salam Yang Maha Menen…

Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop

Assalamualaikum wbt, klik untuk sertai Berita Baik! Hari ini kami Nurfuzie dan The Baby Store nak jemput semua blogger-blogger yang hebat untuk sama-sama meriahkan Giveaway kami. Hadiah menarik akan diberikan kepada 10 pe…

Pesanan Rasulullah Kepada Fatimah

Assalamualaikum wbt, Perkongsian dari sahabat fesbuk wawa, moga bermanfaat dan menjadi amalan kita semua.

10 Sebab Badan Perlukan Kolagen

Assalamualaikum wbt, Pernah sentuh kulit bayi? Lembutnya la hai, gebu, putih , cerah dan sedaplah bila peluk. Ini kerana kuantiti kolagen dalam badan bayi lebih tinggi.  Kolagen semakin berkurang mengikut pertambahan umur…

Segmen: Sayang Followers Elsa by Elsaalicious

Assalamualaikum wbt, Klik gambar untuk join..")

Segmen 12 Jam Bloglist #1 AnumKhairil

Assalamualaikum wbt, Klik SINI untuk join.

Cantik Di Hari Raya Dengan Collagen Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Luka Cepat Sembuh Dengan Vitamin Shaklee

Assalamualaikum wbt, Suka tak bila luka CEPAT SEMBUH?

Doa Pagi JutawanWawa

Assalamualaikum wbt, Wawa doakan semoga setiap mata yang melihat photo ini di jemput Allah untuk menunaikan haji dan umrah satu hari nanti. Amin insyaAllah.

Klik Button Like Di FB Keluar Bunga Sakura

Assalamualaikum wbt, Ya Allah, hari ni wawa jakun sangat sebab berpuluh kali duk klik like post kawan-kawan sebab nak tengok bunga sakura color purple yang cantik keluar. Cuba lihat photo ni, cantik kan. Sampaikan tak jadi buat k…

Assalamualaikum wbt, Pengalaman Puan N boleh di jadikan iktibar buat kita semua. Allah uji pada setiap hambanya dengan pelbagai cara, namun jika di cegah dari sekarang sekurang-kurangnya kita lebih bersedia.  Setu…

Assalamualaikum wbt, Bismillah Didiklah hati, segerakan perintah Allah.Solatlah diawal waktu ya sahabat semua. Moga setiap yang membaca status ini, diberi taufiq untuk segerakan amalan wajib yang impact sangatlah besar untuk duni…

Kesan Pengambilan Collagen Powder Shaklee

Assalamualaikum wbt, Sebelum ini wawa ada sharing tentang kesan kekurangan kolagen dalam badan. Kali ini wawa nak kongsikan pula kesan selepas mengambil Collagen Powder Shaklee. Kesan pengambilan Shaklee Collagen Powder ♥ Meningk…

Kesan Kekurangan Collagen Dalam Tubuh

Assalamualaikum wbt, Kekurangan Collagen dalam diri seorang manusia boleh menyebabkan rambut kering dan bercabang. Selain itu, kesan yang paling ketara jika kurang kolagen adalah :

Assalamualaikum wbt, Pesanan ini wawa tujukan pada diri wawa dan semua wanita di luar sana yang sedang berusaha untuk hamil dan wanita-wanita yang di awal kehamilan. Alhamdulillah, rezeki Allah bagi dalam pelbagai bentuk…

CARA RASULULLAH SAW MANDI

Assalamualaikum wbt, CARA RASULULLAH SAW MANDI

RAHSIA BADAN BERTENAGA KETIKA BERPANTANG

Assalamualaikum wbt, RAHSIA BADAN BERTENAGA KETIKA BERPANTANG -----

RAHSIA BADAN BERTENAGA KETIKA BERPANTANG

Assalamualaikum wbt, RAHSIA BADAN BERTENAGA KETIKA BERPANTANG -----

Resepi Kangkung Goreng Mudah Dan Sedap

Assalamualaikum wbt, Semalam wawa makan kangkung goreng bilis yang di goreng penuh kasih sayang oleh suami. hihi Balik tengah hari, malas nak tapau lauk, wawa singgah kedai beli ikan segar dan sayur kangkung , timun dan la…