Showing posts from November, 2016Show All
The Beauty of vivix

Assalamualaikum wbt, Setiap kali tengok botol vivix, wawa pasti jatuh cinta. Warnanya yang menarik, buat kita rasa tak nak miss minum. Tambahan pula, vivix memberi kesan muda 25 tahun dari usia dan panjang usia. Best kan. …

Vivix Benefits

Assalamualaikum wbt,

27 Manfaat Join Bisnes Shaklee

Assalamualaikum wbt, Alhamdulillah, lately ni ramai betul pm wawa tanya camna nak join bisnes shaklee. Seronok tengok wawa duk update pasal bisnes shaklee. Ye la, walaupun kerja 6.30 pagi sampai 7.30 malam, tetap ada waktu bu…

Bahan-Bahan Terbaik Dalam Collagen Powder Shaklee

Assalamualaikum wbt, Hai korang, selamat petang. Nak tahu tak apa bahan yang terkandung dalam Collagen Power shaklee. Kat bawah ni wawa listkan.

Atasi Moody Anda Dengan Vitamin B Complex

Assalamualaikum wbt, Pengalaman di tempat baru, tidak seperti yang kita rancang, kita bayangkan. Sebelum datang, wawa cuba bayangkan tempat baru is super awesome, best, good, anything will ok dan semuanya best-best je. B…

Kenapa Shaklee Tiada DI Kedai-Kedai Fizikal

Assalamualaikum wbt, Perasan tak, produk shaklee tiada di pasaran fizikal sperti farmasi, kedai-kedai toko jamu, mall, supermarket dan sebagainya.  Mungkin ramai yang tertanya-tanya, kenapa shaklee tiada di kedai-kedai j…

Himpunan Testimoni Cream Herbal Blend Shaklee

Assalamualaikum wbt, Cream herbal blend memang terlajak laris. Restok je habis, asal habis je restok. Ye lah, masing-masing grab 2 tube. Kena sorok untuk tuan empunya diri, kalau tak tak menyempat .hehe Alhamdulillah, su…

Assalamualaikum wbt, 3 tips mulakan perniagaan di instagram oleh Farid Mokhtar. Salah seorang marketer online. Peniaga baru tumbuh umpama cendawan selepas hujan, beratus ribu peniaga yang menggunakan instagram. Apakah kelain…

Fadhilat Istighfar Setiap Hari

Assalamualaikum wbt, Setiap hari kita tidak terlepas melakukan dosa, namun Allah itu Maha Baik. Memberi peluang untuk kita bertaubat sepanjang masa. Dalam Surah An-Nasr ayat 3 Allah menyebut, Maka ucapkanlah tasbih …

Bahan-Bahan Yang Terkandung Dalam Cream Herbal Blend

Assalamualaikum wbt, Hari-hari wawa guna cream ni, tapi tak pernah lagi wawa share bahan-bahan yang terkandung dalam cream no 1 shaklee.   –>  Apa kelebihan setiap bahan dalam cream Herbal Blend Multi-Purpose …

Set Subur Hidupkan Harapan Miliki Anak

Assalamualaikum wbt, Ramai ibu-ibu sedang berusaha dan menanti miliki cahaya mata. Begitu juga kak wawa. Sentiasa amalkan doakan supaya Allah kurniakan zuriat yang hebat, soleh, solehah, hafiz dan hafizah. Selain men…

10 Hari Menjadi Warga Johor

Assalamualaikum wbt, Hai orang Johor, nice to meet you. Hihi Lamakan wawa tak bersiaran, almaklumlah banyak sangat nak cerita tapi kekangan masa dan keterbatasan tempat buat wawa tak terupdate. Actually, wawa dah…