Saturday, 24 October 2020

Cara Jadi Ahli Shaklee 2020 Dan Kelebihannya

Assalamualaikum wbt,

Cara Jadi Ahli Shaklee 2020 Dan Kelebihannya | Bermula pada bulan Mac 2020 yang lalu, shaklee telah melakukan perubahan terhadap yuran keahlian dimana berlaku penurunan sehingga 50%. Jika sebelum ini, untuk mendaftar sebagai agen atau ahli shaklee, anda perlu membayar sebanyak RM75, kini anda hanya perlu mengeluarkan RM35 sahaja. Murah kan?

Ya, sangat murah berbanding yuran keahlian atau agen lain. Ini kerana shaklee ingin memberi peluang kepada seluruh rakyat Malaysia amnya untuk menjana income bersama shaklee disamping tidak membebankan. Semua orang boleh menjadi ahli shaklee termasuklah pelajar, surirumah, bekerja kerajaan mahupun swasta.

Sedikit kisah Wawa dan Shaklee. Wawa bermula dengan menggunakan produk tambah berat. Alhamdulillah, sebulan menggunakannya sudah mendapat kesan berat badan bertambah. Dalam masa yang sama, Wawa membuat sedikit iklan di facebook tentang produk ini. Syukur Alhamdulillah, bulan pertama Wawa sudah merasai nikmat bonus Shaklee. Bulan kedua, semangat terus berkobar-kobar dan rezeki Allah Taala Wawa capai rank supervisor dibulan kedua. Semuanya Wawa bermula dengan zero.

Rezeki Allah, siapa sangka kan? Semuanya Allah tetapkan rezeki masing-masing, hanya tinggal kita sahaja nak rebut ke tak nak. Betul tak? Jika anda ingin menjadi agen shaklee jom teruskan bacaan anda.

Better late Than Never! Inilah masa untuk anda membantu keluarga menjana pendapatan sampingan disamping menikmati pelbagai percutian dengan percuma. =)

CARA JADI AHLI SHAKLEE 2020


Cara Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihannya

Wawa akan kongsikan 2 cara mudah menjadi ahli shaklee pada tahun 2020 ini. Anda boleh membuat pilihan cara yang mana anda inginkan. Setiap pendaftaran ahli shaklee 2020, anda akan mendapat starter kit iaitu E-memberkit yang mana mengandungi:

 • Product guide
 • Business guide
 • Nnutrition
 • Dr Forest C.Shaklee thoughtsmanship

1. Bayar Yuran Ahli Shaklee RM35

2. Free Membership Shaklee Melalui Produk Pilihan

 • Beli mana-mana produk shaklee pilihan anda bernilai 100UV (nilai dalam lingkungan RM380) dalam 1 resit melayakkan anda mendapat keahlian shaklee dengan percuma.
 • Boleh daftar ahli shaklee RM35 dengan sendiri (self service). Klik untuk daftar ahli shaklee RM35 sekarang
 • Atau anda boleh hubungi Wawa untuk pendaftaran ahli shaklee bagi pihak anda. 019-9966576

Kelebihan Dan Faedah Mendaftar Ahli Shaklee Dibawah Team BYG 

 1. Berada di bawah kumpulan yang betul amat membantu anda untuk berjaya. Bayangkan kita tidak tahu apa-apa tentang bisnes apatah lagi tentang shaklee, maka bimbingan ataupun coaching adalah sangat diperlukan. Saya sendiri akan memberikan COACHING/BIMBINGAN dengan PERCUMA!
 2. Bagi anda yang tidak suka membuang masa, tinggalkan anak dan keluarga semata ingin mendengar talk pasal bisnes, inilah dia bisnes yang tepat dengan anda.Saya juga seperti anda yang cukup TIDAK SUKA dengan keadaan sebegitu. SEGALA COACHING/BIMBINGAN hanya dibuat secara ONLINE sahaja 100%. Sangat praktikal bagi mereka yang bekerjaya kerana ini boleh dijadikan pendapatan sampingan anda yang paling mudah dibuat.
 3. IADA MODAL. Ye memang betul tiada modal yang diperlukan. MODAL ANDA HANYALAH SEMANGAT DAN KEINGINAN YANG KUAT UNTUK BERJAYA.
 4. Produk yang terbukti berkesan. Produk shaklee telah melalui beribu ujian dan kajian yang menyeluruh sebelum layak dipasarkan. Maka tiada isu bahaya, tidak halal dan sebagainya. PALING PENTING ianya disahkan halal oleh Jakim.
 5. Syarikat yang kukuh, sudah lebih 50 tahun di pasaran dan telah lebih 20 tahun berada di Malaysia. Ramai sudah jutawan Malaysia yang lahir dari bisnes Shaklee, walau telah 20 tahun masih bertahan sampai hari ini, maknanya keyakinan orang ramai pada produk ini tidak pernah berkurangan.
 6. Bagi yang ingin mencari bisnes yang boleh menjamin masa depan, inilah dia. Kerana bisnes ini menjanjikan pendapatan infiniti dan boleh memberikan impian anda satu kenyataan.
 7. TERBUKTI bisnes ini adalah yang terbaik untuk mereka yang mencari-cari apakah pekerjaan sampingan atau sepenuh masa untuk mereka. 
 8. Bagi yang ZERO TENTANG ONLINE BIZ, bimbingan 100% akan diberikan. Usah risau tidak pandai kerana saya juga bermula dari zero.
 9. Bagi yang mendaftar di bawah bimbingan saya, maka anda akan dimasukkan ke dalam group eksklusif di facebook kami yang mana tips-tips dan info akan sentiasa diberikan dari masa ke semasa.
Apa tunggu lagi? Jika anda betul-betul ingin merubah idup anda, maka bertindak sekarang. InsyaAllah ini adalah pembuka jalan kepada diri kita semua. Salam sayang..

Jika anda berminat untuk menjana income shaklee dengan mudah, boleh baca disini terlebih dahulu. Mudahnya Buat Bisnes Shaklee 2020.


Hubungi kami;
Page FB : Kedai Vitamin Ketengah Jaya Paka 019-9966576
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi / Paka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 Comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊