Thursday, 14 August 2014

Cara Menjadi Ahli Shaklee Dan Kelebihannya

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. 

Hari ini terasa ingin share pada semua bagaimana anda ingin menjadi ahli shaklee dan menjadi distributor yang sah iaitu sebagai Shaklee Independent Distributor(SID). Dah lama nak share, hari ni baru berkesempatan.

Sedikit kisah saya dan Shaklee. Saya bermula dengan menggunakan produk tambah berat. Alhamdulillah, sebulan menggunakannya sudah mendapat kesan berat badan bertambah. Dalam masa yang sama, saya membuat sedikit iklan di facebook tentang produk ini. Syukur Alhamdulillah, bulan pertama saya sudah merasai nikmat bonus Shaklee. Bulan kedua, semangat terus berkobar-kobar dan rezeki Allah Taala saya capai rank supervisor dibulan kedua. Semuanya saya bermula dengan zero.

Rezeki Allah, siapa sangka kan? Semuanya Allah tetapkan rezeki masing-masing, hanya tinggal kita sahaja nak rebut ke tak nak. Kan?

Better late Than Never! Inilah masa untuk anda membantu keluarga menjana pendapatan sampingan disamping menikmati pelbagai percutian dengan percuma. =)

CARA MENJADI MEMBER/JOIN KEHLIAN SHAKLEE

Daftar Ahli Shaklee dan Cara Jadi Ahli Shaklee Percuma, 3 CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE 2017 : CARA ONLINE & OFFLIN, Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan, Daftar Ahli Shaklee dan Cara Jadi Ahli Shaklee Cara Jadi Ahli Shaklee dan Kelebihan Daftar Ahli Shaklee Malaysia, Cara Jadi Ahli Shaklee dan Kelebihan Daftar Ahli Shaklee Malaysia, Images for ahli shaklee, Kelebihan Ahli Dan Cara Daftar Pengedar Shaklee, Nak Dapatkan Harga Ahli Shaklee & Daftar Ahli Shaklee Online, Cara Nak Daftar Ahli Shaklee Online - Vitamin Shaklee, 3 Cara Daftar Ahli Shaklee Online Dan Cara Jadi Pengedar Shaklee, daftar ahli shaklee 2017 harga ahli shaklee 2017 senarai harga produk shaklee shaklee malaysia Ahli shaklee johor, cara daftar ahli shaklee di johor, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee pengerang, pengedar vivix shaklee, pengedar vivix johor, pengedar shaklee malaysia1. Buat bayaran/yuran yang dikenakan sebanyak RM69 seumur hidup. Berbaloi kan? Hanya bayar sekali sahaja dan anda akan dapat satu kit member berupa sebuah beg yang lengkap dengan info-info dan marketing plan yang boleh anda pelajari nanti. Urusan mengisi borang ahli dan sebagainya saya akan uruskan untuk anda. Semudah itu sahaja, hanya hubungi saya dan semua urusan ditanggung beres.

2. Bila sudah dapat kit member, boleh mulakan bisnes anda serta merta menggunakan member id yang akan diberi semasa anda mendaftarkan ahli. 

APA KELEBIHAN/FAEDAH MENJADI AHLI DI BAWAH GROUP KAMI?

·                     Berada di bawah kumpulan yang betul amat membantu anda untuk berjaya. Bayangkan kita tidak tahu apa-apa tentang bisnes apatah lagi tentang shaklee, maka bimbingan ataupun coaching adalah sangat diperlukan. Saya sendiri akan memberikan COACHING/BIMBINGAN dengan PERCUMA!

·                     Bagi anda yang tidak suka membuang masa, tinggalkan anak dan keluarga semata ingin mendengar talk pasal bisnes, inilah dia bisnes yang tepat dengan anda.Saya juga seperti anda yang cukup TIDAK SUKA dengan keadaan sebegitu. SEGALA COACHING/BIMBINGAN hanya dibuat secara ONLINE sahaja 100%. Sangat praktikal bagi mereka yang bekerjaya kerana ini boleh dijadikan pendapatan sampingan anda yang paling mudah dibuat.

·                     TIADA MODAL. Ye memang betul tiada modal yang diperlukan. MODAL ANDA HANYALAH SEMANGAT DAN KEINGINAN YANG KUAT UNTUK BERJAYA.

·                     Produk yang terbukti berkesan. Produk shaklee telah melalui beribu ujian dan kajian yang menyeluruh sebelum layak dipasarkan. Maka tiada isu bahaya, tidak halal dan sebagainya. PALING PENTING ianya disahkan halal oleh Jakim.

·                     Syarikat yang kukuh, sudah lebih 50 tahun di pasaran dan telah lebih 20 tahun berada di Malaysia. Ramai sudah jutawan Malaysia yang lahir dari bisnes Shaklee, walau telah 20 tahun masih bertahan sampai hari ini, maknanya keyakinan orang ramai pada produk ini tidak pernah berkurangan.

·                     Bagi yang ingin mencari bisnes yang boleh menjamin masa depan, inilah dia. Kerana bisnes ini menjanjikan pendapatan infiniti dan boleh memberikan impian anda satu kenyataan.

·                     TERBUKTI bisnes ini adalah yang terbaik untuk mereka yang mencari-cari apakah pekerjaan sampingan atau sepenuh masa untuk mereka. 

·                     Bagi yang ZERO TENTANG ONLINE BIZ, bimbingan 100% akan diberikan. Usah risau tidak pandai kerana saya juga bermula dari zero.

·                     Bagi yang mendaftar di bawah bimbingan saya, maka anda akan dimasukkan ke dalam group eksklusif di facebook kami yang mana tips-tips dan info akan sentiasa diberikan dari masa ke semasa.
Apa tunggu lagi? Jika anda betul-betul ingin merubah idup anda, maka bertindak sekarang. InsyaAllah ini adalah pembuka jalan kepada diri kita semua. Salam sayang..


Daftar Ahli Shaklee dan Cara Jadi Ahli Shaklee Percuma, 3 CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE 2017 : CARA ONLINE & OFFLIN, Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan, Daftar Ahli Shaklee dan Cara Jadi Ahli Shaklee Cara Jadi Ahli Shaklee dan Kelebihan Daftar Ahli Shaklee Malaysia, Cara Jadi Ahli Shaklee dan Kelebihan Daftar Ahli Shaklee Malaysia, Images for ahli shaklee, Kelebihan Ahli Dan Cara Daftar Pengedar Shaklee, Nak Dapatkan Harga Ahli Shaklee & Daftar Ahli Shaklee Online, Cara Nak Daftar Ahli Shaklee Online - Vitamin Shaklee, 3 Cara Daftar Ahli Shaklee Online Dan Cara Jadi Pengedar Shaklee, daftar ahli shaklee 2017 harga ahli shaklee 2017 senarai harga produk shaklee shaklee malaysia Ahli shaklee johor, cara daftar ahli shaklee di johor, pengedar shaklee johor, pengedar shaklee pengerang, pengedar vivix shaklee, pengedar vivix johor, pengedar shaklee malaysia
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


--------------------------------------------------- 

Hubungi saya dengan sms ke 019 9966576 atau email wanrokiahwanismail@gmail.com untuk maklumat lanjut.

Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 Comments:

Post a comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊