Showing posts from July, 2017Show All
FTR Bukan Buku Biasa

Assalamualaikum wbt, Pernah dengar FTR? Formula Tarik Rezeki, bukan buku ni menarik rezeki tapi ilmu dan beramal dengan ilmu yang diajar salam buku FTR membantu anda lebih mudah menerima rezeki. Rezeki bukan hanya duit, m…

Resepi Nasi Goreng Mudah

Assalamualaikum wbt, Petang tadi wawa duk scroll je fesbuk, nampak laa nasi goreng cun melecun, sedap menggoda ni. Kredit kak sha, petang-petang makan nasi goreng sedap juga kan.  Terus wawa minta resepi. Haa, mudah sanga…

Cara Mudah Jadi Agen Shaklee

Assalamualaikum wbt, Cantik dak tumbler color orange campur purple ni? Sekali pandang terus jatuh hati. Tapiiiii, wawa tak layak dapatkan shaker ni tau. Shaker ni layak untuk orang baru yang belum jadi ahli lagi.  Jadi a…

Bila Wawa Live Di Facebook

Assalamualaikum wbt, Percubaan sebab dah lama tak live, rasa berdebar laa plak.. hehe Masih banyak perlu diperbaiki kan.

Kisah Solat Dhuha 12 Rakaat

Assalamualaikum wbt, Kisah dari sahabat pembaca Formula Taril Rezeki (FTR), kredit pada saudari Syakirah.

Alhamdulillah, Ikhtiar Bebas Kanser Dengan Vivix Shaklee

Assalamualaikum wbt, Kanser! Hati mana yang tak gerun? Dengar perkataannya saja pun kita dah rasa takut, apatah lagi orang yang alami.  Wahai pesakit kanser, jangan risau, jangan putus asa. Setiap penyakit pasti ada ubat…

Selamat Pagi Beautiful

Assalamualaikum wbt, Best tak dapat whatsapp macam ni dari suami? berbunga-bunga laa hati tu kan. Walaupun ianya just simple word, tapi bila suami yang ucapkan pada kita mesti melayang-layang. Kan? Jadi, para suami w…

AMALAN PEMAKANAN BAGI MENCERDIKKAN OTAK

AMALAN PEMAKANAN BAGI MENCERDIKKAN OTAK      __☘🌼❤️🌼☘_____ Daripada Tuan Guru Dr Hj. Jahid B. Hj. Sidek Al-Khalidi, Pengasas Pusat Rawatan Islam MANARAH.

Kisah Doktor Mengandung bersama ESP

Kisah Doktor Mengandung bersama ESP ---- Seperti kebanyakan doktor, saya tak percaya pada supplements. Bukan sb APA, sb saya dah pernah cuba sejak zaman university tapi tak pernah berkesan.

40 Pelajaran oleh Nabi Muhammad SAW

Assalamualaikum wbt, 40 Pelajaran oleh Nabi Muhammad SAW

111 Formula Tarik Rezeki Nora Yusof

Assalamualaikum wbt, Pernah dengar tentang FTR? Formula Tarik Rezeki, penulisnya adalah Nora Yusof. First time wawa tengok facebook penulis, wawa dah rasa jatuh cinta. Terus wawa selidiki tentang Puan Nora Yusof, siapa b…

Cara Tukar Transaction Limit Maybank2u

Assalamualaikum wbt, Selamat pagi uols, siapa yang pernah buat transaction online tiba-tiba " UNSUCCESSFUL "? Buat banyak kali pun still sama je. Tak berjaya. Transaction bawah dari rm3k insyaAllah tak ada masalah,…

Selamat Pagi Untie From Dhuha

Assalamualaikum wbt, Hai untie semua, selamat pagi! ") Cantik tak dhuha. Hehe. Subhanallah, first time tengok si dhuha ni memang masyaAllah comelnyaaa la hai. Mata bulat comelll sangat. Sem…

Senarai Blogger Amal Supplemen Shaklee

Assalamualaikum wbt, Alhamdulillah, syukur pada Allah swt. Semakin hari, semakin bertambah bilangan pengamal produk kesihatan ternama di Malaysia. Apa lagi kalau bukan vitamin shaklee. hehe Jom kita lihat senarai dibawah…

APA ITU LANDMARK STUDY?

APA ITU LANDMARK STUDY? # LandmarkStudy  ialah kajian unggul yang mengkaji kesan jangka masa panjang pengambilan suplemen terhadap kesihatan ke atas manusia. Kajian dibuat ke atas 3 KUMPULAN: u   Tidak ambil supl…

Aturan Makan Vitamin Shaklee

ATURAN MAKAN  VITAMIN SHAKLEE

Gambar Riang Ria Raya 2017

Assalamualaikum semua😊 Selamat hari raya maaf zahir batin. Minal aidil wal faizin buat sahabat yang sudi jengah ke blog wawa ni. Baru nak up pasal raya kan. Tak pe, raya kan sebulan.😄 10 hari wawa ambil cuti bersama…

Minum Vivix Ajaib Cantikkan Wajah Sebelum Raya

Assalamualaikum wbt, Hai uolls, selamat pagi. Apa khabar? Lama betul wawa tak bersiaran kan, almaklumlah perasan diri PM. Kesana ke mari busy mengalahkan Perdana Menteri.. hihi Interprem gambar sendiri laaa sekali.👻 of…

Yeay, Menang Hadiah GIveaway!

Assalamualaikum wbt, Alhamdulillah, rezeki blogger wawa menang hadiah giveaway anjuran sahabt-sahabat yang baik hati. Maaflah noh, wawa baru update. Almaklumlah konon-konon busy mengalahkan PM Najib. hehe InsyaAll…