Selamat Pagi Beautiful

Assalamualaikum wbt,

Best tak dapat whatsapp macam ni dari suami? berbunga-bunga laa hati tu kan.

Walaupun ianya just simple word, tapi bila suami yang ucapkan pada kita mesti melayang-layang. Kan?

Jadi, para suami wawa ingatkan ucaplah kata-kata yang sedap didengar pada isteri setiap hari.

Bila mood isteri happy, pasti layanan isteri lagi tiptop untuk suami. Masak sedap-sedap, rumah kemas, baju berlipat cantik, anak-anak terurus, rumahtangga bahagia.


Perkataan yang baik mainkan peranan besar pada diri kita. Oleh itu, berkata-katalah hal yang baik-baik & positif sahaja naa pada orang sekeliling kita. Lebih-lebih lagi orang-orang tersayang. ")
Share:

6 comments:

  1. Selamat pagi . Jemput singgah ke blog CCL
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/07/hidup-kita-terpulang-pada-kita.html

    ReplyDelete
  2. "Perkataan yang baik mainkan peranan besar pada diri kita"..setuju sangat sis ^_^ ....btw sha singgah membalas kunjungan dan follow sini.. ^__^

    ReplyDelete
  3. alaaaaa kak !! CT xdak suami gi hahaha.. sapa nak hantar whatsapp kat CT ? hahaha forever alone..

    ReplyDelete
  4. Best,best.. Walaupun simple je, tetap berbunga hati. Hi hi.

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne