Sunday, 5 April 2020

Set Puasa Shaklee Dan Testimoni

Assalamualaikum wbt,

Set Puasa Shaklee - Vitamin Untuk Puasa Dan Bertenaga | Bulan Ramadan tahun 2020 bakal tiba tak lama lagi. Sudahkan anda habiskan puasa yang tertinggal tahun lepas. Jika belum, puasalah dengan segera supaya tahun depan tidak berganda gantinya.

Ketika berpuasa, adakah anda mengalami masalah cepat letih, lapar, lesu dan kadang-kadang menyebabkan emosi kurang stabil kerana keletihan berpuasa. Jadi, ada tak vitamin yang boleh berikan tenaga ketika berpuasa?


Ya, sudah pasti ada Set Puasa yang disokong dengan vitamin shaklee. Kami menawarkan beberapa jenis set puasa shaklee iaitu, Set Puasa Bajet yang mana bagi anda yang memiliki bajet yang rendah. Selain itu, Set Puasa Popular pula lebih digemari kerana membantu bukan sahaja mengurangkan rasa lapar, malah meningkatkan tenaga serta mengurangkan haus. Set Puasa Optimum pula, adalah gabungan tiga produk yang menjadi pilihan berpuasa dengan lebih tenaga luar biasa.

SET CADANGAN UNTUK BERPUASA DENGAN SHAKLEE



Set Puasa Shaklee, Set Puasa Ramadan Shaklee, Set Berpuasa Shaklee Set bersahur shaklee vitamin untuk tenaga ketika berpuasa supplemen untuk puasa puasa dengan shaklee set puasa dengan shaklee kekal bertenaga ketika berpuasa dengan shaklee shaklee dan puasa cara berpuasa bersama shaklee, set puasa shaklee set puasa shaklee set puasa shaklee bajet set puasa shaklee popular set puasa shaklee optimum set puasa shaklee eksklusif  set puasa shaklee gastrik elak gastrik ketika puasa set puasa shaklee dan cantik set puasa shaklee untuk kurus set puasa shaklee untuk gastrik pengedar shaklee paka pengedar shaklee ketengah jaya pengedar resv shaklee pengedar resv shaklee pengedar vivix shaklee
Cadangan Set Puasa Shaklee
1. Set Puasa Bajet (ESP Sahaja)
Set Puasa Shaklee, Set Puasa Ramadan Shaklee, Set Berpuasa Shaklee Set bersahur shaklee vitamin untuk tenaga ketika berpuasa supplemen untuk puasa puasa dengan shaklee set puasa dengan shaklee kekal bertenaga ketika berpuasa dengan shaklee shaklee dan puasa cara berpuasa bersama shaklee, set puasa shaklee set puasa shaklee set puasa shaklee bajet set puasa shaklee popular set puasa shaklee optimum set puasa shaklee eksklusif  set puasa shaklee gastrik elak gastrik ketika puasa set puasa shaklee dan cantik set puasa shaklee untuk kurus set puasa shaklee untuk gastrik pengedar shaklee paka pengedar shaklee ketengah jaya pengedar resv shaklee pengedar resv shaklee pengedar vivix shaklee
Set Puasa Bertenaga Shaklee (Bajet)
Set puasa bajet shaklee menawarkan hanya satu tong Energizing Soy Protein (ESP) yang mana membantu anda berpuasa dengan lebih bertenaga. ESP merupakan sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama. Ini kerana ESP mempunyai Indeks Glisemik yang rendah, serta berperisa vanila.

2. Set Puasa Popular (ESP & Performance Drink)
Set Puasa Shaklee, Set Puasa Ramadan Shaklee, Set Berpuasa Shaklee Set bersahur shaklee vitamin untuk tenaga ketika berpuasa supplemen untuk puasa puasa dengan shaklee set puasa dengan shaklee kekal bertenaga ketika berpuasa dengan shaklee shaklee dan puasa cara berpuasa bersama shaklee, set puasa shaklee set puasa shaklee set puasa shaklee bajet set puasa shaklee popular set puasa shaklee optimum set puasa shaklee eksklusif  set puasa shaklee gastrik elak gastrik ketika puasa set puasa shaklee dan cantik set puasa shaklee untuk kurus set puasa shaklee untuk gastrik pengedar shaklee paka pengedar shaklee ketengah jaya pengedar resv shaklee pengedar resv shaklee pengedar vivix shaklee
Set Puasa Bertenaga Shaklee (Popular)
Set Puasa Popular Shaklee menjadi pilihan ramai, kerana mempunyai ESP dan juga Performance Drink. Kedua-dua produk ini sangat membantu untuk berpuasa dengan lebih bertenaga ketika dibulan puasa. 

Energizing Soy Protein (ESP) merupakan sumber protein soya yang tidak diubah genetik (non-GMO), membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana ESP mempunya Indeks Glisemik yang rendah. ESP juga berperisa vanilla, sangat sedap diminum untuk berpuasa.

Performance Drink. Dalam set puasa popular ini juga mempunyai Performance Drink sebagai minuman isotonik yang lebih sihat, tidak bergas dan terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. Performance Drink sangat bagus di minum dibulan puasa kerana mempunyai elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Ia membantu anda dari rasa haus dan dahaga ketika berpuasa. Performance Drink mempunyai dua perisa iaitu oren dan lemon.

3. Set Puasa Optimum (ESP, Performance Drink & Mealshakes)
Set Puasa Shaklee, Set Puasa Ramadan Shaklee, Set Berpuasa Shaklee Set bersahur shaklee vitamin untuk tenaga ketika berpuasa supplemen untuk puasa puasa dengan shaklee set puasa dengan shaklee kekal bertenaga ketika berpuasa dengan shaklee shaklee dan puasa cara berpuasa bersama shaklee, set puasa shaklee set puasa shaklee set puasa shaklee bajet set puasa shaklee popular set puasa shaklee optimum set puasa shaklee eksklusif  set puasa shaklee gastrik elak gastrik ketika puasa set puasa shaklee dan cantik set puasa shaklee untuk kurus set puasa shaklee untuk gastrik pengedar shaklee paka pengedar shaklee ketengah jaya pengedar resv shaklee pengedar resv shaklee pengedar vivix shaklee
Set Puasa Bertenaga Shaklee (Optimum)
Set Puasa Optimum shaklee pula mempunyai tiga produk atau dipanggil 3 Gems. Ia dapat membantu anda berpuasa dengan lebih bertenaga, sihat dan dapat melakukan pelbagai aktiviti ketika berpuasa dengan lebih baik. Ya betul, bila badan kita tidak letih kita mampu melakukan banyak aktiviti kan. Tidak hanya melepek sahaja, menanti waktu berbuka dengan badan lesu. 

ESP Shaklee adalah sumber protein soya yang terbaik dan tidak diubah genetiknya iaitu Non-GMO. Ia membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama ketika berpuasa. Ini kerana ESP shaklee mempunyai Indeks Glisemik yang rendah dan ia juga berperisa vanilla, sangat sedap diminum.

Performance Drink merupakan minuman isotonik yang sihat dan tidak bergas. Ia terbukti secara klinikal dapat menghidrat lebih baik daripada air. Performance Drink mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Ia juga membantu anda tidak merasa dahaga ketika berpuasa. Performance Drink mempunyai dua perisa iaitu Oren dan Lemon.

Mealshakes shaklee pula merupakan sumber multivitamin terbaik, ia mempunyai lebih 28 jenis mineral dan vitamin yang penting untuk keperluan badan. Apabila berpuasa, badan kita melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi berlaku, Mealshakes dapat memastikan badan kita mendepat bekalan nutrien baru yang mencukupi. Ia berperisa French Vanilla, baunya sangat wangi dan sedap diminum.

Selain daripada itu juga, kami juga menawarkan set puasa shaklee EKSKLUSIF bersama vitamin kecantikan kulit, kesihatan gastrik dan juga untuk mendapatkan badan yang ramping. Mungkin ada dikalangan anda yang mempunyai masalah gastrik, puasa kali ini anda tidak perlu bimbang lagi tidak mampu untuk berpuasa penuh. Ini kerana, set puasa bersama vitamin gastrik ada untuk anda.

SET PUASA SHAKLEE EKSLUSIF

1. Set Puasa Dan Cantik

Set Puasa Eksklusif ini bersama set cantik, membantu anda berpuasa dengan lebih bertenaga, cergas dan sihat kami juga membantu anda mendapat kulit yang cantik. Ketika berpuasa, badan kita tidak mendapat nutrisi yang lengkap kerana hanya waktu berbuka dan sahur sahaja kita makan. Namun, kadang kala makanan juga kita tidak mampu untuk makan dengan sihat.Jadi, set puasa eksklusif dan cantik ini dapat bantu anda mendapat kulit yang sihat ketika berpuasa.


Set Puasa Shaklee, Set Puasa Ramadan Shaklee, Set Berpuasa Shaklee Set bersahur shaklee vitamin untuk tenaga ketika berpuasa supplemen untuk puasa puasa dengan shaklee set puasa dengan shaklee kekal bertenaga ketika berpuasa dengan shaklee shaklee dan puasa cara berpuasa bersama shaklee, set puasa shaklee set puasa shaklee set puasa shaklee bajet set puasa shaklee popular set puasa shaklee optimum set puasa shaklee eksklusif  set puasa shaklee gastrik elak gastrik ketika puasa set puasa shaklee dan cantik set puasa shaklee untuk kurus set puasa shaklee untuk gastrik pengedar shaklee paka pengedar shaklee ketengah jaya pengedar resv shaklee pengedar resv shaklee pengedar vivix shaklee
Set Puasa Shaklee Dan Cantik



Vitamin C Shaklee mengandungi 500 vitamin C yang mana membekalkan vitamin c dalam badan anda selama 5 jam berturut-turut dengan berkesan. Walaupun ketika berpuasa, badan anda tetap kekal mendapat vitamin c. Ia membantu mencantikkan kulit dan mengurangkan masalah jerawat anda. 

Performance Drink shaklee merupakan minuman isotonik yang sihat untuk mengelakkan kehilangan air dari tubuh dengan mudah. Ramai yang minum performance drink bagitahu mereka tidak merasa dahaga mahupun haus ketika berpuasa. Seronok kan?

ESP shaklee adalah protein yang berkualiti tinggi (non-GMO) untuk membekalkan tenaga dalam masa yang lama. Ia juga membantu anda merasa kenyang dengan lebih lama, jika diambil ketika waktu sahur, pasti puasa anda sepanjang hari adalah yang terbaik. Jika diambil setiap hari, ESP membantu menyerikan kulit wajah anda.

Omega Guard Shaklee mempunyai Omega-3 membantu mengurangkan lemak disekitar organ penting (visceral fat). Disamping itu, Omega-3 juga membantu membakar lemak dengan lebih berkesan. Pengambilan Omega Guard juga membantu melembapkan kulit anda serta memberi kesan pinkish pada wajah.

2. Set Puasa Dan Gastrik

Jika anda mengalami masalah gastrik, pasti menjadi kerisauan apabila tibanya bulan Ramadan. Ini kerana jika gastrik menyerang, anda mungkin tidak mampu bertahan untuk berpuasa sepenuh hari. Namun, anda juga tidak mahu menggantikan puasa jika tertinggal. Mommy ada cara macam mana untuk elak dari skip puasa jika anda ada gastrik. Set puasa eksklusif dan gastrik ini dapat bantu anda berpuasa dengan rasa sihat dan gembira.


Set Puasa Shaklee, Set Puasa Ramadan Shaklee, Set Berpuasa Shaklee Set bersahur shaklee vitamin untuk tenaga ketika berpuasa supplemen untuk puasa puasa dengan shaklee set puasa dengan shaklee kekal bertenaga ketika berpuasa dengan shaklee shaklee dan puasa cara berpuasa bersama shaklee, set puasa shaklee set puasa shaklee set puasa shaklee bajet set puasa shaklee popular set puasa shaklee optimum set puasa shaklee eksklusif  set puasa shaklee gastrik elak gastrik ketika puasa set puasa shaklee dan cantik set puasa shaklee untuk kurus set puasa shaklee untuk gastrik pengedar shaklee paka pengedar shaklee ketengah jaya pengedar resv shaklee pengedar resv shaklee pengedar vivix shaklee
Set Puasa Eksklusif dan Gastrik

Ostematrix shaklee boleh bantu anda berpuasa dengan lebih baik jika anda mengalami gastrik. Ini kerana kalsium bersifat alkali bertindak untuk menurunkan keasidan yang tinggi dalam perut. Seterusnya, ia membantu mengurangkan rasa pedih pada bahagian perut ketika anda berpuasa.

Peppermint Ginger Plus Shaklee membantu mengeluarkan angin yang berlebihan dari badan. Bila angin dalam badan kurang, risiko untuk rasa sakit gastrik juga akan kurang.

Performance Drink shaklee merupakan minuman isotonik yang sihat untuk mengelakkan kehilangan air dari tubuh dengan mudah. Performance Drink shaklee bersifat elektrolit yang mana berfungsi mengekalkan bendalir dalam badan dengan lebih lama, maknanya badan anda tidak merasa kering walaupun dalam keadaan panas terik dan berpuasa.

ESP shaklee merupakan sumber protein soya yang sihat dan non-GMO. ESP protein yang sihat untuk  membekalkan tenaga yang berpanjangan dan kekalkan rasa kenyang lebih lama. 

Bcomplex Shaklee berfungsi untuk menukarkan makanan yang anda makan kepada tenaga. Jadi, ia juga membantu meningkatkan tenaga anda ketika berpuasa dan mengelakkan badan menjadi lesu, lemau dan letih.

3. Set Puasa Eksklusif dan Kurus

Ketika bulan puasa, ramai yang mengambil peluang untuk menurunkan berat badan dan menguruskan badan. Jika bulan biasa, kita terlampau obses dengan makanan, maka bulan puasa adalah peluang terbaik untuk menyihatkan badan dan menurunkan berat badan. Pengambilan set puasa eksklusif dan kurus ini perlulah yang betul kerana ia dapat merealisasikan impian anda.


Set Puasa Shaklee, Set Puasa Ramadan Shaklee, Set Berpuasa Shaklee Set bersahur shaklee vitamin untuk tenaga ketika berpuasa supplemen untuk puasa puasa dengan shaklee set puasa dengan shaklee kekal bertenaga ketika berpuasa dengan shaklee shaklee dan puasa cara berpuasa bersama shaklee, set puasa shaklee set puasa shaklee set puasa shaklee bajet set puasa shaklee popular set puasa shaklee optimum set puasa shaklee eksklusif  set puasa shaklee gastrik elak gastrik ketika puasa set puasa shaklee dan cantik set puasa shaklee untuk kurus set puasa shaklee untuk gastrik pengedar shaklee paka pengedar shaklee ketengah jaya pengedar resv shaklee pengedar resv shaklee pengedar vivix shaklee
Set Puasa Eksklusif dan Kurus
Lecithin shaklee merupakan vitamin yang boleh mengemulsikan (pecahkan lemak jadi kecil-kecil) lemak anda supaya ia mudah dikeluarkan ketika membuang atau kencin atau berpeluh. Lecithin juga mampu melarutkan lemak anda di dalam salur darah. Jadi, ketika berpuasa proses ini lebih mudah kerana pengambilan lemak juga semakin berkurang.

Performance Drink Shaklee minuman isotonik sihat untuk mengelakkan kehilangan air dari tubuh dengan mudah. Ia membantu mengekalkan bendalir dalam badan supaya badan anda kekal lembap dan tidak kering walaupun berada dibawah sinaran matahari terik dan ketika berpuasa. Anda tidak merasa dahaga mahupun haus.

ESP Shaklee merupakan protein yang sihat untuk membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang dengan lebih lama ketika berpuasa. Selain itu juga, ESP membantu menfitkan badan anda dengan otot yang kuat dan sihat. Badan anda tidak menggeleber walaupun berat badan semakin turun.

Omega Guard shaklee mempunyai Omega-3 membantu mengurangkan lemak di sekitar organ penting (visceral fat). Disamping itu juga, Omega Guard membantu membakar lemak-lemak degil di dalam badan anda dan mengekalkan lemak yang baik. Penggunaan secara konsisten dapat mengekalkan dan mengawal berat badan secara semulajadi. 

Herb-lax Shaklee membantu membersihkan usus dengan lebih baik, mengempiskan perut dan mengelakkan sembelit. Sekiranya anda susah untuk membuang, herb-lax mampu membantu anda membuang dengan lebih baik dan lancar. 

TESTIMONI SET PUASA SHAKLEE

Ini adalah feedback daripada customer yang mencuba set puasa shaklee. Mereka berpuasa disokong oleh vitamin dari set puasa yang shaklee tawarkan.

1. Testimoni Set Puasa dan Gastrik

"GASTRIK TIADA, PUASA.PENUH

Alhamdulillah, mak saya ade gastrik terok... 
Perlu makan sekurang2nye 2jam.sekali...
Sampaikan kalo travel g memana, kena standby makanan dalam kete... roti, nasi, benda yang boleh mengenyangkan...
Saya cuba test bagi minum.esp, sebabkan mak xreti minum.soya dan takpenah minum soya, saya suggestkan campur dgn milo...
Alhamdulillah, boleh masuk dgn tekak dia..
Nak sihat kan, kena telan jugak la..😂
Nak dijadikan citer, mak amik esp sebulan seblm puasa..
Selama sebulan puasa, mak dapat puasa penuh...
Sampai sekarang, mak masih consume esp...
Nampak lebih bertenaga sebab mak meniaga..
Kulit lebih sihat...

ESP 👍"

2. Testimoni Set Puasa Shaklee
Set Puasa Shaklee, Set Puasa Ramadan Shaklee, Set Berpuasa Shaklee Set bersahur shaklee vitamin untuk tenaga ketika berpuasa supplemen untuk puasa puasa dengan shaklee set puasa dengan shaklee kekal bertenaga ketika berpuasa dengan shaklee shaklee dan puasa cara berpuasa bersama shaklee, set puasa shaklee set puasa shaklee set puasa shaklee bajet set puasa shaklee popular set puasa shaklee optimum set puasa shaklee eksklusif  set puasa shaklee gastrik elak gastrik ketika puasa set puasa shaklee dan cantik set puasa shaklee untuk kurus set puasa shaklee untuk gastrik pengedar shaklee paka pengedar shaklee ketengah jaya pengedar resv shaklee pengedar resv shaklee pengedar vivix shaklee
Testimoni set puasa shaklee
"Ramadhan day 13.

Khadeejah tak pernah lagi beritahu umie yang dia lapar.
Yang umie pelik, dari pagi (biasa dia bangun pukul 9 pagi) smpai la berbuka dia lansung tak reti nak tido dan kejenye asyik nak main je.

Yelaa..teringatla masa saya kecik2 dulu. Start puasa 7 tahun. Tapi petang mesti tido sbb nak cepatkan waktu tu berjalan kan.

Pastu masa amik wudhuk, sengaja tertelan air paip sikit. Har har har.
Teruk la umie masa tu.
(janganla Ejah baca status umie ni)🤣

Tapi Ejah tak. Dia segar je.
Muka dia pun nampak segar.
Takde layu.
Umie pelik juga.

Ingatkan sama la peel cam umie dia ni kan .Rupanya tak.
Saya rasa antara sebabnya adalah saya beri Ejah MEALSHAKE masa sahur.

MEALSHAKE ni dalamnya ada 19 jenis maknenek multivitamin dan mineral.Vitamin A,B,D,E,Zink,Protien,Iron eh macam2!Jadi vitamin ni akan bekalkan tenaga untuk Ejah disamping bagi dia sihat.

TAPI EJAH TAK KATA LAPAR PUN. MACAMANA MEALSHAKE BUAT DIA RASA MACAMTU?
Haaa...

MEALSHAKE ni low glisemik index (GI). Pernah dengar tak mende GI ni? Makin rendah Gi,makin lama perut kita kenyang. Tinggi Gi,cepatla perut kita lapar.
NASIK ==> sangat tinggi GI
MEALSHAKE ==> sangat rendah GI

No wonderla MEALSHAKE buatkan Ejah tak rasa lapar.
Alhamdulillah sgt.. Ejah pun suka sgt MEALSHAKE sebab sodapp!

Kadang umie curik2 ratah powder dia.Kekeke
So umie rasa senang hati sekarang. Sebab next week start sekolah. Lagi banyak cabaran dengan belajar lagi,cuaca lagi,pengaruh rakan2 lagi..

Umie harap Ejah tetap kuat, sihat dan CERGAS BERTENAGA sampai hujung Ramadhan nanti.Insyallah
Ibu-ibu diluar sana yang risaukan performance anak2 masa pose ni,tryla bagi MEALSHAKE ye. Mesti puas hati punya." - Puan Siera

3. Testimoni Set Puasa Shaklee Dan Menyusu


"Alhamdulillah menyusu baby boy yang dah setahun lebih ni takde la kelepek sangat,t_ smilTatak ada dahaga sangat panas-panas ni" - Kak Ayu :blush:"

4. Testimoni Set Puasa Shaklee

"Nie 1st puasa sy minum PD sahur and berbuka. Punya la rasa tak letih smpai lupa tengah puasa" - Meera Ruslan


5. Testimoni Set Puasa Shaklee

"Saya sahur campur ESP dan Performance Drink, memang rasa kenyang pastu tak haus. tahan sampai ke petang la. serupa macam hari-hari biasa yang tak puasa."

"Berbuka dengan PD ais rasa lega je tekak. Pastu badan tak ada rasa dedar panas dalam."- Dayah

Baca :

Jika anda ingin dapatkan set puasa shaklee samada set puasa bajet, set puasa popular, set puasa optimum mahupun set puasa eksklusif, anda boleh hubungi mommy pada bila-bila masa sahaja.

https://mommyshaklee.wasap.my

BYG Families
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya





0 Comments:

Post a comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊