Monday, 21 June 2021

Dapatkan Promosi Beli 3 Percuma 1 ESP Sachet Shaklee Hari ini

Assalamualaikum wbt,

Dapatkan Promosi Beli 3 Percuma 1 ESP Sachet Shaklee Hari ini. Penjimatan sehingga RM 99 dengan pembelian waktu promosi ini.



Baca : 





Jika anda berminat untuk menjana income shaklee dengan mudah, boleh baca disini terlebih dahulu. Mudahnya Buat Bisnes Shaklee 2021.






Hubungi kami;




Page FB : Kedai Vitamin Ketengah Jaya Paka 019-9966576
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi / Paka
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Selepas anda mendaftar di form diatas, anda perlu mengaktifkan keahlian terlebih dahulu untuk membolehkan anda menikmati harga diskaun keahlian sebanyak 20% dan anda secara automatik juga boleh menjadi agen.

Continue Reading

Saturday, 19 June 2021

BISNES ZERO MODAL BERSAMA BYG

Assalamualaikum wbt,
Bismillah

BISNES ZERO MODAL BERSAMA BYG, bisnes online, jana pendapatan online dengan mudah


Alhamdulillah setelah 3 bulan, kami kembali dengan Open Sharing mega semula. Usaha ni tercetus selepas Wawa & team dapati terlalu ramai yang terkesan akibat Lockdown yang masih berjalan sampai harini. 

Kami hanya berkongsi peluang. Terpulang lah pada anda sama ada mahu grab atau sebaliknya. 

BISNES ZERO MODAL dan sangat flexible boleh dibuat di mana-mana sahaja----> bagi wawa, bisnes model seperti ni sayang lah jika disia-siakan. at least #dengarJeDulu mana lah tahu kami ada jawapan yang kalian tercari-cari selama ni.


Mungkin ada yang terkesan , bisnes tak dapat survive sebab tempoh lockdown customer tak membeli. Lets try something different dengan  produk dan bisnes  yang KALIS LOCKDOWN ni.

Beri peluang untuk diri sendiri untuk cuba ubah kewangan family dan bahagiakan mak ayah. Kami tahu ada yang terpaksa potong elaun kepada mak ayah semata-mata kerana duit gaji tak cukup. Mak/ayah tak pernah meminta tapi adakah kita sebagai anak takde langsung perasaan untuk MEMBALAS JASA?

Atau mungkin ada yang terpaksa ikat perut dek kerana masalah kewangan. Paling sedih tak dapat belikan buku best2 dan mainan untuk educational anak2.

Dengan ada nya extra income, kita dapatlah memberi pada yang tersayang. besar atau kecil bukan isu, tapi NILAI kepada sebuah pemberian tu sangat besar.


JOM DENGAR DULU ESOK!
DENGAR PERCUMA 1 hari jerrr.

Hari: Ahad.
Tarikh: 20 jun 2021
Masa: 2 sesi ( 2 petang dan 9 malam)

BISNES ZERO MODAL BERSAMA BYG, bisnes online, jana pendapatan online dengan mudah

BISNES ZERO MODAL BERSAMA BYG, bisnes online, jana pendapatan online dengan mudah


Niat lah untuk berubah ni kerana Allah dan demi membahagiakan orang yang kita sayang dunia akhirat. InsyaALLAH berbaloi.


NOTHING TO LOOSE sebab semua PERCUMA SAJE.

Jumpa anda esok, ajak lah ramai-ramai untuk dengar peluang. jika hidup mereka berubah, anda juga dapat saham kebaikkan darinya. insyaALLAH.


Jemput Daftar PERCUMA di sini:

See u tomorrow guys!




Jika anda berminat untuk menjana income shaklee dengan mudah, boleh baca disini terlebih dahulu. Mudahnya Buat Bisnes Shaklee 2021.






Hubungi kami;




Page FB : Kedai Vitamin Ketengah Jaya Paka 019-9966576
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi / Paka
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Selepas anda mendaftar di form diatas, anda perlu mengaktifkan keahlian terlebih dahulu untuk membolehkan anda menikmati harga diskaun keahlian sebanyak 20% dan anda secara automatik juga boleh menjadi agen.

Continue Reading

Friday, 18 June 2021

ESP Sachet Shaklee Now Available!

Assalamualaikum wbt,

ESP sekarang dalam bentuk sachet kini telah dijual di pasaran Malaysia. ESP Sachet shaklee, manfaat yang sama dan kini lebih memudahkan. Bersama hashtag #mudahbilabilamasa amat sesuai untuk ESP sachet ini. 



Sudah lama yang menantikan ESP dalam bentuk sachet, kerana ia sangat menyenangkan semua orang terutamanya orang yang bekerja tak sampat nak breakfast di rumah, boleh bawa sahaja esp sachet untuk dibancuh di pejabat atau di mana-mana sahaja. Ia bukan sahaja sesuai untuk wanita dan lelaki bekerja, turut boleh di minum oleh ibu yang bakal melahirkan bayi comel. Ibu tidak perlu risau untuk membawa biskut jagung atau marie jika lapar, malah ibu boleh gantikan ESP sachet ini. Ia dapat meningkatkan tenaga ibu untuk hadapi saat bersalin nanti.


Bukan itu sahaja, ia juga mudah untuk travel. Tidak memerlukan space yang besar, anda hanya perlu meletakkn di dalam bandbag sahaja. Mudahkan? Grab now.😊


10 Manfaat ESP Shaklee Dalam Bentuk Sachet

Jika sebelum ini shaklee hadirkan ESP dalam bentuk tong, kini ia lebih memudahkan pengguna untuk menikmati minuman tenaga yang mengeyangkan ini pada bila-bila masa dan di mana jua. Bentuk sachet yang kecil dan cute, sangat mudah dan menyenangkan. Manfaat ESP Shaklee sudah pasti sama yang didatangkan dalam tong, iaitu:

ESP Sachet Shaklee Now Available!


  1. Memberi tenaga berterusan
  2. Membantu dalam penurunan berat badan berlebihan
  3. Memberikan rasa kenyang lebih lama
  4. Meningkatkan penghasilan susu ibu bagi ibu menyusu
  5. Menyokong pertumbuhan bayi di dalam rahim bagi ibu hamil
  6. Menghaluskan dan mencerahkan kulit
  7. Menguatkan otot rahim dan mengelakkan keguguran bagi wanita hamil
  8. Membantu mengatasi gastrik
  9. Mencantikkan rambut dan kuku
  10. Membantu mempercepatkan penyembuhan luka

7 Sebab Kenapa Pilih Protein Shaklee (ESP Sachet)



Protein Soya Adalah Pilihan Yang Lebih Baik


Protein Soya Sesuai Untuk Siapa?







Baca : 





Jika anda berminat untuk menjana income shaklee dengan mudah, boleh baca disini terlebih dahulu. Mudahnya Buat Bisnes Shaklee 2021.






Hubungi kami;




Page FB : Kedai Vitamin Ketengah Jaya Paka 019-9966576
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi / Paka
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Selepas anda mendaftar di form diatas, anda perlu mengaktifkan keahlian terlebih dahulu untuk membolehkan anda menikmati harga diskaun keahlian sebanyak 20% dan anda secara automatik juga boleh menjadi agen.
Continue Reading

Tuesday, 15 June 2021

Testimoni Set Kurus Shaklee - Bertahun Baru Jumpa Angka 5 Di Depan

Assalamualaikum wbt,

Berat badan berlebihan menjadi satu isu sensitif kepada mana-mana wanita jika ada yang menegurnya 'gemuk'. Perkataan ini boleh menyebabkan seseorang individu menjadi 'bad mood' sepanjang hari.

Jadi, jangan sesekali kita menegur kawan atau keluarga kita tentang kegemukan beliau. Cukup sekadar bertanya khabar dan menunjukkan entry ini kepada mereka tanda sokongan bahawa, jangan risau anda pasti boleh. 

Testimoni Set Kurus Shaklee - Bertahun Baru Jumpa Angka 5 Di Depan

Testimoni Set Kurus Shaklee


Testimoni kali ini Wawa kongsikan pengalaman Puan Aeinna Musa yang mempunyai berat badan stagnant sejak lama. Pada bulan puasa yang lepas, Puan Aeinna mencuba set kurus shaklee dan bersama #gengdetox dalam perjalanan kurus beliau.


Bagaimana cara Puan Aeinna dapat mengurangkan berat badan 9 Kg menjadikan berat badan yang lebih ideal dan cantik.

Cara Makan Set Kurus Shaklee

Cadangan set kurus:

Cairkan lemak ( bakar) :

Omega  guard 
Lecithin 

Detox (buang) :
Vivix 
Herb lax 
Alfalfa

Ena amek vivix je.

Protein ( membina) :

Cinch shake ( vanilla /latte/choc)
ESP

Ena amek semua ni plus Life Shake Elderberry

Tingkatkan metabolisme:

Cinch Tea Mix

Ena ambil Energizing tea elderberry (dapat percuma untuk leader je- belom masuk pasaran malaysia lagi)

Sepanjang bulan puasa, Puan Aeinna ambil protein Cinch Shake sahaja pada waktu sahur dan tidak ambil carbohidrat yang lain. Sambung puasa 6 dan 3 hari puasa putih. Makan nasi sekali sehari kerana Puan Aeinna juga sedang menyusu. 

Nampak tak, tiada yang mustahil jika kita nekad untuk kurangkan berat badan demi kesihatan diri sendiri. Bonusnya, badan lebih cantik dan menawan. Siapa tak nak, kan?








Jika anda berminat untuk menjana income shaklee dengan mudah, boleh baca disini terlebih dahulu. Mudahnya Buat Bisnes Shaklee 2021.






Hubungi kami;




Page FB : Kedai Vitamin Ketengah Jaya Paka 019-9966576
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi / Paka
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Selepas anda mendaftar di form diatas, anda perlu mengaktifkan keahlian terlebih dahulu untuk membolehkan anda menikmati harga diskaun keahlian sebanyak 20% dan anda secara automatik juga boleh menjadi agen.

Continue Reading

Testimoni Cinch Tea Mix - Bantu Memandu Jauh Dengan Lebih Segar

Assalamualaikum wbt,

Sejak covid-19 melanda, kita sudah tidak boleh travel jauh dan ia pemanduan jarak jauh juga tidak lagi dibenarkan. Namun, ingin Wawa kongsikan pengalaman pengguna Cinch Tea Mix Shaklee ketika memandu dengan jarak yang jauh dan lama tetapi masih segar dan tidak mengantuk.


Testimoni Cinch Tea Mix - Bantu Memandu Jauh Dengan Lebih Segar

#1 Mata Segar Bugar Buat Kerja Laju


Suami saya tak boleh hidup tanpa Cinch Tea. Bukan untuk elak mengantuk sewaktu drive sahaja, tapi memang ambil aetiap hari selepas breakfast. Nampam beza kalau ambil, mata segar bugar, buat kerja laju. Kalau tak ambil, nampak lemau.

#2 Tak Mengantuk Drive Tengah Malam


Kami sekeluarga selalu balik kampung bertolak tengah malam. Sebelum bertolak, saya akan minjm Cinch Tea. Mata tak mengantuk sepanjang perjalanan 6 ke 7 jam.

#3 Tak Mengantuk Walaupun Tak Cukup Tidur


Cinch Tea memang best! Kalau anak-anak tidur lambat, esoknya saya ambil Cinch Tea, mata terang macam spotlight! Rasa badan bertenaga. Kalau jalan jauh, husband akan minta bancuhlan untuk dia.

#4 Drive Dari KL ke Penang, Tak Lemau


Cinch Tea the best. Saya drive seorang diri dari KL ke Penang, tak lemau langsung. Walgal sehari sebelum tu, dari pagi ke malam ulang alik Puncak Alam ke KL dan Sunway. Saya recommend juga Cinch Tea untuk student.

#5 Mata Segar Semasa Memandu


Cinch Tea ni kalau untuk travel, segar mata nak drive. Nak sedap, letak lemon slice sekali. Kalau exercise, minum Cinch Tea. Berpeluh-peluh. Extra energy untuk bakar kalori.






Jika anda berminat untuk menjana income shaklee dengan mudah, boleh baca disini terlebih dahulu. Mudahnya Buat Bisnes Shaklee 2021.






Hubungi kami;




Page FB : Kedai Vitamin Ketengah Jaya Paka 019-9966576
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi / Paka
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Selepas anda mendaftar di form diatas, anda perlu mengaktifkan keahlian terlebih dahulu untuk membolehkan anda menikmati harga diskaun keahlian sebanyak 20% dan anda secara automatik juga boleh menjadi agen.
Continue Reading