Showing posts from September, 2016Show All
Jualan Murah Tinggal 3 Hari Lagi!!

Assalamualaikum wbt,

Kecantikan Taman Shah Bandar Terengganu

Assalamualaikum wbt, Pernah singgah di Taman Shah Bandar Kuala Terengganu?  Walaupun wawa anak jati Terengganu, namun cuma 1 @ 2 kali sahaja sampai sini. Jarak perjalan dan kekangan masa menjadi penghalang untuk luangkan masa di …

Testimoni Terbaik Cleanser Nutriwhite Shaklee

Assalamualaikum wbt, Hai semua, dah cuci wajah hari ni? Tak tahu nak guna pencuci wajah yang mana? Mai cuba cleanser Nutriwhite. Feedback positif dari pengguna di fesbuk.  Paling untung guna cleanser nutriwhite boleh tah…

Assalamualaikum wbt, السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ ُِSalam pagi Selasa                25 Zulhijjah 1437H, 27 Sept 2016.                                      بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰ…

Segmen Bloglist Seindahcerita

Assalamualaikum wbt, Pagi ni blogwalking sekejap, jumpa segmen simple. Jom join..") Klik gambar untuk join..")

Assalamualaikum wbt, Pagi-pagi wawa dapat message ilmu dari  upline. Para Nabi dan sahabat dulu keyakinan mereka melebihi segala-galanya. Yakin sungguh-sungguh dengan Allah swt dan rasul. Kita bagaimana? Yakin de…

Testimoni Cleanser Nutriwhite Shaklee

Assalamualaikum wbt, Selamat tengah hari semua, hari ni bersiaran lewat sikit. Almaklumlah, kekangan banyak sangat lately ni. Hihi Semalam borak-borak dengan customer wawa. Adik manis ni baru seminggu guna skincare cleans…

Kulit Gatal Hilang Dengan Vita C Shakles

Assalamualaikum wbt, Elergik, sejenis simpton atau penyakit yang merimaskan. Ia menyebabkan kegatalan di bahagian tertentu kulit badan dan boleh jadi keseluruhan kulit.  Tahu tak? Vitamin C shaklee mampu membantu anda men…

Amalan Sunat Ganjaran Hebat Hari Jumaat

Assalamualaikum wbt, Salam sayyidul ayyam, penghulu segala hari. Alhamdulillah, pejam celik pejam celik sekejap masa berlalu. Wawa doakan semoga kalian dikurniakan kesihatan yang baik, kemudahan rezeki dan kekayaan di dunia d…

Stok Shaklee Sentiasa Sold Out

Assalamualaikum wbt, Bakal bertemu tuan baru. 😊

Selamat Pagi Jutawan

Assalamualaikum wbt, Selamat pagi jutawan. Semoga ceria selalu.  Hidup kita lebih bermakna jika dimanfaatkan sebaiknya. Perbanyakkanlah memberi manfaat kepada orang lain. Sudah memberi hari ni? Berilah wal…

Cara Menjaga Kulit Wajah Bersih Dan Segar

Assalamualaikum wbt, Sebenarnya cara merawat wajah tidak susah, hanya tergantung bagaimana cara kita merawatnya dan membersihkannya.  Perawatan wajah masa kini lebih banyak berunsurkan kimia. Ramai yang kurang peka dengan pe…

Selamat Pengantin Baru Adinda Lie

Assalamualaikum wbt, Hai semua, bulan ni macam slow je wawa update kat blog kan. Kekangan yang berlaku menyebabkan wawa kurang update. Biasa wawa update guna phone je, laju.  Sejak phone tak bekerjasama, macam nilah jadin…

Kenapa Penting Pilih Soya Di Cuci Dengan Air

Assalamualaikum wbt, Kenapa penting memilih produk soya yang di cuci dengan air bersih? Ini kerana bagi mengelakkan kandungan protein dan mineral soya musnah, berubah genetik asal soya tersebut. Di mana ia boleh menyebabkan …

Assalamualaikum wbt, Selamat pagi semua, hari ni nak share kata-kata best. Semoga bermanfaat untuk semua.😊 TELUR HARI INI, LEBIH BAIK DARIPADA AYAM ESOK HARI Tahun 2016 ini target saya sebenarnya adalah bisa istiqomah setiap har…

Salam Idul Adha 1437H

Assalamualaikum wbt, Selamat malam sahabat, late entry malam ni. Orang lain dah seharian update riang ria hari raya. Wawa baru berkesempatan nak update. Ye laa, seharian sibu dengan aktiviti kunjung mengunjung rumah mak &…

SLE Fighter Ikhtiar Dengan Vivix

Assalamualaikum wbt, Kegembiraan seorang pengidap SLE selepas mendapat result medical yang bagus dan cantik.

Resepi Kek Chocolate Cheese Lava Berhantu

Assalamualaikum Resepi ini ita ambil dari Fb Chef Asma di  Sini Sejak dua menjak ni, fenomena baru buat seluruh rakyat Malaysia apabila muncul chocolate cheese lava di newsfeed fesbuk wawa. Ya Allah, lihat saja buat wawa tak…

Sesi Menggubah Hantaran Kahwin

Assalamualaikum wbt, Hai korang, dah tidur ke? Hihi. Wawa baru selesai gubah bunga untuk hantaran kahwin adik wawa raya ketiga nanti.😊 Tahun ini saja ada dua majlis perkahwinan dalam family wawa. Bulan may hari tu adik per…

Testimoni Set Cantik Shaklee

Assalamualaikum wbt, Hai sahabat semua, apa khabar? Wawa doakan kalian sentiasa sihat sejahtera sepanjang masa. Amin Rasa macam dah lama wawa tak sharing testimoni tentang produk kesihatan kecantikan shaklee kan. Jadi, har…

Vitamin C Shaklee Pilihan Hatiku

Assalamualaikum wbt, Malam ni kita nak mengarang kenapa terjatuh hati kat "Vitamin C shaklee". Padahal belambak vitamin C kat luar sana. Hihi Secara jujurnya wawa pernah makan vitamin c, dari klinik atau…

Rahsia Tidur Untuk Kecantikan

Assalamualaikum wbt, Sejak akhir-akhir ini, kita sering keletihan dengan aktiviti harian sehinggakan waktu tidur sedikit terganggu. Akibat daripada kekurangan tidur, kulit menjadi kurang sihat dan kusam.  “Beauty Sleep” …

Vitamin Yang Terkandung dalam Vita-Lea Shaklee

Assalamualaikum wbt, Selamat tengah hari sahabat wawa yang cantik dan kacak. Bulan lepas shaklee kehabisan stok Vitalea sampaikan ramai yang cari. Baru beberapa hari shaklee dapat restok Vitalea yang baru dengan tudung botol…

Kisah Inspirasi Lakarkan Impian Sebesar Alam

Assalamualaikum wbt, #KisahInspirasi

Set Kesihatan Shaklee Terbaik

Assalamualaikum wbt, Set Basic Kesihatan Optimum

Zikir Ringan Di Mulut Berat Di Akhirat

Assalamualaikum wbt, #Pesanan  Kalimah ringan di lidah, berat timangan di akhirat dan di sukai Ar-Rahman. Subhanallahiwabihamdihi Subhanallahila'zim #JutawanWawa

PROMOSI ESP DAN VITA C PLUS SHAKLEE KEMBALI!

Assalmualaikum wbt, Salam 1 September 2016. Ya Allah, pantasnya masa berlalu tinggal beberapa bulan sahaja lagi 2016 nak meninggalkan kita. Umur pun makin meningkat, apa yang patut kita bekalkan ke alam sana sudah cukupkah? …