Showing posts from February, 2016Show All
Tawakal Sepenuh Hati Pada Allah

Assalamualaikum wbt, Kejayaan PASTI datang bergolek bila TAWAKAL pada Allah. - JutawanWawa

Activiti Hujung Minggu

Assalamualaikum wbt, Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, wawa doakan kalian sentiasa sihat sejahtera. Dikurniakan rezeki, di perderaskan sales, dihuru harakan dengan pm customer. Amin insyaAllah. Jumaat lepas, wawa dan suami ke…

Assalamualaikum wbt, Hai semua, apa khabar? Wawa doakan semoga kalian sihat, ceria, bahagia, kaya dan berjaya dunia akhirat. Terima kasih kerana korang sudi meluangkan masa menjengah ke blog wawa ni. Semoga penulisan wawa in…

Wordless Wednesday

Assalamualaikum wbt, You don't have to be great, but you have to start to be great.

Gambar Testimoni Basic H Shaklee

Assalamualaikum wbt, Alhamdulillah, sejak dua tiga menjak ni Basic H shaklee jadi viral dikalangan rakan-rakan office wawa. Masing-masing kagum bila wawa tunjuk testimoni pengguna Basic H shaklee. Basic H shaklee adalah pencu…

Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

Tak lama nak masuk bulan March, makanya senarai bloglist untuk January & February akan bertukar bila masuk bulan March. So nak cari bloglist baru untuk March dan April. Jemput sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar &…

Apa Khabar Friend Vitaminwawa?

Assalamualaikum wbt, Hai semua, apa khabar sahabat wawa dunia akhirat? Allahuakbar, maafkan wawa andai blog ini terbiar. Wawa tak nak bagi alasan, cukuplah doakan wawa semoga mampu menguruskan masa dengan lebih baik. Alhamdulilla…

Testimoni Cyst Mengecil Dengan Produk Shaklee

Assalamualaikum wbt, Pengalaman Mummy Hanisah Mansor mempunyai Cyst ketika hamil. After few attempts of writing my journey of having cyst. Am trying hard to write this. Ok, it's going to be a LONG one! 😆 Sejak doktor diagnos…

Kenapa Water Pitcher Shaklee Best?

Assalamualaikum wbt, Ramai yang tanya wawa, apa yang best sangat water pitcher shaklee ni. Mai wawa nak habaq mai.")

Testimoni Nutriferon

Assalamualaikum wbt, Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, wawa doakan kalian sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik, dideraskan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Amin insyaAllah. Testimoni Nutriferon salah seorang sideli…

CARA TEBUS VOUCHER ZALORA

Assalamualaikum wbt, Ya Allah, sudah 2 minggu wawa cuba untuk guna Voucher Zalora. Agak pelik juga sebab invalid, cal punya call Alhamdulillah setle selepas beberapa kali percubaan. Wawa nak kongsikan cara nak tebus voucher di …

INFO KESIHATAN: 6 MAKANAN ELAK SAKIT JANTUNG

Assalamualaikum wbt, Statistik pesakit jantung di Malaysia tahun 2015, lebih 1940 maut setiap jam. Ini menandakan rakyat Malaysia berisiko dan sudah pun ada simptom-simpton penyakit jantung. Namun, ramai dikalangan kita. N…

Testimoni Cengkam Kuku Hilang Dengan Zinc Complex

Assalamualaikum wbt, Wawa kongsikan pengalaman sideline yang menderita kerana cengkam kuku kaki. Mengikut kata Syida, kena cengkam kuku ni sakit sangat. Tak boleh nak cerita macam mana sakit. Selepas amalkan zinc complex shaklee,…

Best Quote For Today

Assalamualaikum wbt, Hai dearies, apa khabar sahabat blog wawa. Terima kasih kepada yang sudi singgah di teratak wawa ini dan wawa doakan kalian sentiasa diperderaskan rezeki, dipermudahkan urusan serta menjadi jutawan dunia ak…

Assalamualaikum wbt, Semoga bermanfaat. 10 MANFAAT TAHAJUD 1. Penghapus dosa dan mencegah berbuat dosa Seperti yang disampaikan di atas, solat tahajud adalah ibadah yang selalu dilakukan oleh orang-orang soleh. Ibadah ini mendeka…

Testimoni : Kulit Cantik Dengan Collagen Powder

Assalamualaikum wbt, Selamat petang semua, Happy CNY. Semoga terus success dan gembira. Wawa nak kongsikan pengalaman Nana sideline wawa dan pengguna tegar Collagen powder. Petang yang berbahagia dan redup ni bertambah bahagia bi…

Tips Kejayaan : Khasiat Surah Al-Khausar

Assalamualaikum wbt, HEBATNYA AL-KAUTSAR Surah ini adalah surah yang paling pendek dalam Al Qur'an, hanya mengandungi 3 ayat dan diturunkan di Makkah dan berasal dari sungai di Syurga. Kolam sungai ini diperbuat dari pada bat…

Collaborate : JenamaTerkenal Timberland kini di ZALORA

Assalamualaikum wbt, JenamaTerkenal Timberland kini di ZALORA Timberland bukanlah suatu nama yang baru di persada fesyen global malah jenama antarabangsa ini telah menjadi jenama kasut boot no 1 dunia sejak mula diper…

Assalamualaikum wbt, TIPS TAHAJJUD BERKUALITI  Sumber : Dr Wan Maseri 1- Sebelum tidur - rendam 3 atau 5 biji kurma dlm segelas air dan tutup. 2- Beritahu diri supaya bangun pada jam 3 atau 4 pagi utk tahajjud. Buat amalan sblm t…

Info Kesihatan : Kepentingan Asid Folik Untuk Kesuburan Dan Kehamilan

Assalamualaikum wbt, Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, semoga semuanya sihat-sihat. Terima kasih kepada yang sudi menjengah blog wawa ini.")

Video Info Produk ESP Shaklee

Assalamualaikum wbt, Wawa nak share dengan korang kelebihan dan sedikit info mengenai Energizing Soy Protein (ESP) shaklee dalam bentuk video. Best sangat ESP ni, minuman favourite wawa.")

Salam Jumaat Sahabat Blogger

Assalamualaikum wbt, Apa khabar semua? Wawa doakan kalian yang singgah diteratak wawa ini dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, dimudahkan segala urusan serta dikurniakan kesihatan yang baik. Di hari yang mulia ini, w…

Assalamualaikum wbt, Sharing dari sahabat wawa. Jack Ma, pengasas Alibaba berkata, “Orang paling teruk nak dilayan ialah, orang miskin (minda). Apabila bagi free, mereka akan kata, itu perangkap. Apabila diberitahu, ini perlukan …

Tips Bisnes : 7 Cabaran Terbesar Untuk Usahawan Baru

Assalamualaikum wbt, Wawa petik nota Fazreen, amat sesuai untuk sahabat-sahabat alam maya wawa jadikan sebagai panduan.

Assalamualaikum wbt, Hai semua, selamat pagi. Semoga hari ini lebih baik dari semalam.  Seorang wanita bertanya kepada mufti : "Bagaimana caranya untuk mengejutkan anak-anak saya yang sedang tidur terlalu nyenyak untuk solat…

Diari Wawa : Happy Anniversary Yang ke 2

Assalamualaikum wbt, Semoga anda ceria selalu. Allahuakbar, 1 February semakin nak melabuhkan tirai. Saat ini, bila diimbau kembali wawa macam malu-malu kucing duduk dalam bilik. Haha Ye, hari ini tarikh yang sama 2 tahun yang la…

Soal Jawab Set Nutriwhite Dan Enfuselle Shaklee

Assalamualaikum wbt, Hai semua, apa khabar? Wawa doakan sahabat blogger wawa sihat-sihat semuanya, bahagia, ceria dan positif. Hari ini wawa dapat info menarik untuk dikongsi bersama kalian yang sudi membaca blog wawa. Q …