Sunday, 21 February 2016

Apa Khabar Friend Vitaminwawa?

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar sahabat wawa dunia akhirat? Allahuakbar, maafkan wawa andai blog ini terbiar. Wawa tak nak bagi alasan, cukuplah doakan wawa semoga mampu menguruskan masa dengan lebih baik.

Alhamdulillah, syukur Allah masih hidupkan wawa, suami, ibuayah dan rakan-rakan. Terima kasih buat kalian yang sudi singgah di blog wawa ini.

Hari ini wawa makan lunch kat tempat lama dah wawa tak jejak. Sekadar berkongsi cerita.


Korang dah lunch ke?")
Share:

4 comments:

  1. fuhh sedapnya ...lapoooo !!

    wahh moga dapat beri manfaat kepada semua

    Last Dayy !! Jom vote blog acik di MSMW 2016 : Cara mengundi di sini

    ReplyDelete
  2. khabar baik puan wawa. hehe. sya lunch awal hari ni sbb x sarapan. huhuhu. so skrg dah lapar balik ..hiksss

    ReplyDelete
  3. sedap ni..

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #22. maaf mia baru sempat nak blogwalking.

    blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2016/01/senarai-url-blog-22.html

    pemenang diumumkan kat http://www.mialiana.com/2016/02/pemenang-bertuah-url-blog-22.html

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊