Assalamualaikum wbt,

Pernah tak anda detox? Apa itu detox? Penting ke buat detox? 

Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksik atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi. 

Kelebihan mengamalkan set detox dapat membantu sistem penghadaman yang sihat, tampilkan kulit yang sihat berseri, tubuh yang mantap dan cantik.

Mengapa Perlu Detox?
Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin dari persekitaran, pemakanan yang tidak sihat, dan tekanan hidup. Pendedahan yang kerap dan berterusan melemahkan keupayaan semulajadi badan untuk menyingkirkan toksin. Ia menyebabkan berlakunya pengumpulan toksin yang boleh membawa kepada pelbagai penyakit. Oleh itu, amalan detox secara berkala adalah penting untuk kesihatan.
7 Manfaat Detox:
  • Menurunkan Berat Badan
  • Kolon Lebih Sihat
  • Meningkatkan Tenaga
  • Mengawal Nafsu Makan
  • Kulit Lebih Cantik
  • Menguatkan Sistem Imun
  • Tidur Lebih Lena
Detox Set | Detox Set | Shaklee Malaysia Apa itu Set Detox Shaklee dan 4 Kelebihannya Pengalaman Detox 30 Hari Dengan Shaklee  harga set detox shaklee set detox bajet shaklee testimoni detox shaklee cara makan alfalfa shaklee untuk detox cara makan set super detox shaklee cara pengambilan set detox shaklee detox bersama shaklee jadual makan set detox shaklee

DTX® Complex - Dicipta untuk membekalkan nutrisi yang menyokong dan merangsang fungsi hati yang sihat.*

Herb-LaxTM - Digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit ringan dan untuk menyokong pergerakan usus.*

Alfalfa Complex - Dikenali sebagai gudang nutrien. Akar tunjangnya mencecah sedalam 6 meter, membekalkan pelbagai nutrien dan mineral.*

Peppermint-Ginger Plus - Membekalkan herba semula jadi untuk memberi kelegaan kepada sistem penghadaman anda.*

Vivix® - Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.

Berminat untuk mencuba dan melakukan detox keatas diri sendiri, boleh hubungi wawa seperti link yang tertera dibawah..")

BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.

esp shaklee, esp johor, pengedar shaklee johor, pengedar esp shaklee, pengedar vivix JohorHubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia