Showing posts from July, 2015Show All
VITAMIN Shaklee BEKALKAN TENAGA HARIAN

Assalamualaikum wbt, Salaam Jumaat yang penuh barokah. Semoga hari ini penuh dengan keceriaan, kebahagiaan dunia dan akhirat. Wawa doakan kalian yang singgah ke blog wawa dikurniakan rezeki yang melimpah ruah ke atas kalian. …

Try To Conceive Dengan Vitamin Shaklee

Assalamualaikum wbt, Hai semua, apa khabar? Wawa doakan semua yang singgah di teratak wawa dikurniakan kesihatan yang baik dan rezeki yang melimpah ruah.  Subhanallah, ramai sungguh sahabat wawa yang sedang "Try To …

Assalamualaikum wbt, Allah, satu kejutan buat wawa. Bila terbaca status Astro Awani mengenai rombakan kabinet Malaysia hari ini. Semoga Allah pelihara tanah air ku dengan RahmatMu Ya Allah. KENYATAAN MEDIA  YBHG TAN SRI DAT…

7 Testimoni Kulit Cantik Dengan Collagen Powder Shaklee 2015

Assalamualaikum wbt, Apa kahbar semua? Alhamdulillah, semoga anda semua dikurniakan kesihatan yang baik setiap masa. Ramai sungguh yang dah cuba produk collagen, kalau di google beribu testimoni yang keluar. Alhamdulillah, s…

Minal Aidin Walfaizin 2015, Ucapan Selamat Hari Raya 2015

Assalamualaikum wbt, Ramai dah yang buat ucapan raya, wawa pun nak juga laa.. hihi Selamat Hari Raya Minal Aidin Walfaizin untuk semua sahabat-sahabat blogger. Ampun maaf andai tulisan wawa ada yang mengguris perasaan ka…

Set Kecantikan Shaklee Terbaik Atasi Masalah Kulit Yang Teruk

Assalamualaikum wbt, Perkongsian Puan N, selepas alami masalah kulit wajah disebabkan silap pilih produk kecantikan. Kegilaan perempuan dengan kecantikan tidak dapat dipisahkan. Namun, kita perlu berhati-hati dalam mem…

Sustained Release Vita C Plus Shaklee Hilangkan Jerawat, Parut & Berminyak

Assalamualaikum wbt, Perkongsian Azie, selepas alami masalah kulit wajah disebabkan silap pilih produk kecantikan. Kegilaan perempuan dengan kecantikan tidak dapat dipisahkan. Namun, kita perlu berhati-hati dalam memilih pr…

Resepi Biskut Dahlia Mudah Dan Cantik

Assalamualaikum wbt, Dua hari lagi, Syawal menjengah tiba. Ramadhan bakal menyusul, Ya Allah sayu sangat hati ini. Semoga kita dapat berjumpa lagi Ramadhan. Bulan penuh keberkatan umpama 1000 bulan masih punya satu hari lagi…

22 Faedah Jadi Ahli Shaklee Sempena Program YES Shaklee!

Assalamualaikum wbt, Hai korang, apa khabar semua? Alhamdulillah, hari ni dapat bersiaran dari lappy. Sebelum ni ada sedikit kekangan. Salaam Ramadhan yang ke-28 hari ini. Ya Allah, cepatnya masa berlalu beliau bakal pergi m…

Shaykh Maher (imam of Harem Makkah) gives some very practical advice here: He says: Ideas for the last ten days: 1. Give 1 dinar in charity every night, so if it falls on laylatul qadr it's as if u gave charity everyday…

Rahsia Lelaki Awet Muda

Assalamualaikum wbt, Wawa nak kongsikan dengan korang testimoni Vivix dengan si jejaka. Wah, ingatkan perempuan je yang boleh awet muda. Lelaki pun boleh juga..hihi Jom, lihat perbezaan jejaka hensem ni. Perubahan yang s…

Keajaiban Testimoni Vita-Lea Iron Formula Shaklee

Assalamualaikum wbt, Wawa nak share satu testimoni sideline wawa iaitu Lyana Hisham. Lihat saja perubahan yang dialami selepas mengamalkan supplemen kesihatan shaklee. Nak tahu apa produk yang lyana amalkan? Jom terjah cerit…

Pecutan 10 Malam Terakhir Ramadhan 1436H!

Assalamualaikum wbt, Apa khabar sahabat wawa yang dikasihi? Alhamdulillah, semoga kalian sentiasa dalam rahmat Allah swt. Hari ni Ramadhan menginjak ke 21 hari, bermakna sudah sampai ke 10 malam terakhir. Apakah kita capai s…

11 Kelebihan B Complex Shaklee

Assalamualaikum wbt, Asyik cerita kisah Vivix, lupa nak kongsi B Complex juga ada promosi. Jom ketahui kelebihan dan manfaat mengambil Vitamin B.

How To Be A Great Leader?

Assalamaualaikum wbt, How to be a GREAT LEADER?

Testimoni Energizing Soy Protein Shaklee Terbaik

Assalamualaikum wbt, Hai semua, apa khabar? Wawa doakan kalian sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik berpanjangan. Ameen. Siapa pernah minum ESP? Angkat kaki sikit..hihi..Pasti korang dah rasai keBESTan selepas amalka…

Kelebihan Performance Drink Shaklee

Assalamualaikum wbt, Hari ni wawa nak kongsi pengalaman wawa sendiri bersahur dengan air Performance Drink. Memang perform habis..") Alhamdulillah, hari ni puan wawa bersahur dengan PERFORMANCE DRINK. Hasilnya, …

Rahsia Awet Muda 18 Tahun Dengan Vivix Shaklee

Assalamualaikum wbt, Apa khabar semua? Alhamdulillah, masih bernafas hari ni. Wawa nak kongsi satu kisah Master Farah yang amalkan pemakanan sihat shaklee. Hari tu, Master Farah ada buat ujian body dengan Karada Scan, hasilnya…

Assalamualaikum & salam ceria di pagi hari..😊 Alhamdulillah, jun yang penuh dengan cerita dan kisah ajaib. Moga Julai terlebih barokah nan indah. Terima kasih Allah, pinjamkan sisa usia ini. Pinjamkan segala nikmat, keba…