Showing posts from October, 2016Show All
Perbezaan Cinch Shake Shaklee & Herbalife Protein

Assalamualaikum wbt, Ada yang bertanya, apa perbezaan antara protein shaklee dengan protein herbalife. Bagaimana protein shaklee dapat kekalkan penurunan badan secara ideal, berbanding produk herbalife. Ramai yang mara…

Puas Hati Dengan Produk Shaklee

Assalamualaikum wbt, Feedback positif daripada regular customer. Puas hati sangat dia. Hihi Alhamdulillah, orang selalu kata parut lama susah nak hilang. Allah tak kata kan. InsyaAllah, ikhtiar dengan ESP Shaklee Allah bantu perm…

ESP Shaklee Hilangkan Gastrik

Assalamualaikum wbt, Alhamdulillah, gastrik hilang dengan ESP shaklee dengan izin Allah swt. Bertahun2x Gastrik, kini ESP menjadi penyelamat!

Simpton Slipped Disc

Assalamualaikum wbt, Masih lagi bercerita tentang slipped disc. Melihat kepada pengidap slipped disc ini kadang kita merasa siksanya sekali. Tidur tak kena, duduk tak kena. kan?  Wawa nak share simpton awal yang anda bol…

Punca-Punca Slipped Disc

Assalamualaikum wbt, Apakah Punca Berlaku Slipped Disc? Proses penuaan antara punca berlakunya Slipped Disc di mana ligament yang memegang disc itu menjadi lemah dan sekiranya terdapat tekanan atau tergeliat sedi…

Cantiknya Tumbler Shaklee Yang Baru

Assalamualaikum wbt, Bulan lepas warnanya biru, kali ini shaklee buat sedikit perbezaan dengan pengeluaran tumbler lebih exclusive 828ml yang di bawa dari US.  Warna hitam yang lebih menawan. Limited stok, pembelian …

SENARAI HARGA VITAMIN SHAKLEE

Assalamualaikum wbt, Bismillahirrahmanirrahim. Wawa nak share senarai harga semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak bersama postage. Senang untuk korang rujuk kan. Ini adalah harga retail. Jika anda menjadi ahli, and…

Revolusi Vivix Melawan Penuaan Sel Badan

Assalamualaikum wbt, Tahukah anda kenapa Vivix ini wujud? Vivix merupakan revolusi dalam anti-penuaan pada tahap sellular dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap sellular.

Mulakan Harian Anda Dengan Doa

Assalamualaikum wbt, Selamat pagi semua, Alhamdulillah Allah masih hidupkan kita pagi ini. Terima kasih Ya Allah, maka panjangkanlah umur kami dalam iman. Amin Allah suka akan hamba-Nya yang bergantung hidup pada-…

BerJuta Sel DNA Musnah Setiap Hari

Assalamualaikum wbt, #InfoKesihatan

Testimoni Hilang Slipped Disc Dengan Vivix

Assalamualaikum wbt, Ramai dikalangan sahabat wawa yang mempunyai masalah slipped disc. Kebanyakkannya umur lebih kurang wawa dalam linkungan 25-35 tahun. Apakah punca yang berlakunya slipped disc? Wawa akan kupas untuk nex…

Gagah Travel Seluruh Malaysia Di Usia 6 Series Dengan Vivix

Assalamualaikum wbt,

Assalamualaikum wbt, Kenapa kita perlu baca Al-Quran? Kisah ini menarik untuk dihadam. Jika bacaan kita disertakan dengan makna / terjemahan ia lebih menjatuhkan hati kita pada Al-quran. 😊 ALASAN KENAPA KITA PER…

Vivix Shaklee Agen Awet Muda

Assalamualaikum wbt, Salam sayyidul ayyam, penghulu segala hari. Ya Allah, kurniakan rezeki yang melimpah ruah kepada kami, sihat tubuh badan, mudah urusan, serta harta yang melimpah ruah di dunia dan akhirat.

10 Kebaikan Vivix Yang Perlu Anda Tahu

Assalamualaikum wbt, Bulan ni wawa nak bagi FREe 2 paper beg hijau ini dengan setiap pembelian 2 botol Vivix shaklee. Ada yang berminat? Nak tahu apa kebaikan Vivix shaklee? Teruskan membaca ye.. hihi Vivix adalah salah …

Promosi Shaklee 3 Bulan 1st October -31st December 2016

Assalamualaikum wbt, Hai semua, apa khabar? Wawa doakan kalian sentiasa sihat, dimurahkan rezeki, dipermudahkan urusan serta diberkati Allah swt. Sudah hampir setengah bulan PROMOSI 3 BULAN yang sedang berlangsung di HQ dan …

Testimoni Penyakit Sopak Sembuh Dengan Vivix & ESP Shaklee

Assalamualaikum wbt, Selamat pagi semua, dah senyum? Senyumlah kerana itu permulaan aura positif dalam diri anda. Sejak dua menjak ni, ramai pula yang cari  vivix sebab nak hilangkan penyakit sopak atau vitiligo i…

Set Untuk Kulit Berminyak Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Apakah Kita Sebagai Ibu Bapa Yang Bersalah?

Assalamualaikum wbt,

Elok Ke Makan Supplemen Shaklee?

Assalamualaikum wbt, Wawa copy sharing dari Master Aeinna upline wawa sendiri. Soalan ini biasa sangat wawa terima dan dipersoalkan. Elok ke makan supplemen shaklee ni?  nanti buah pinggang tak rosak ke kalau selalu ambil…

Tips Hebat Untuk Kulit Cantik

Assalamualaikum wbt, Selamat pagi semua, semoga hari ini lebih indah dan bahagia.😊 TIP HEBAT UNTUK KULIT CANTIK

Borong Vitamin Shaklee RM3000 Di HQ

Assalamualaikum wbt, Sesekali turun HQ, borong kasi pecah Vitamin shaklee. Vitamin sentiasa mendapat permintaan dari customer.😊 Promosi special bulan October, daftar ahli dan beli vitamin 100uv @ 200uv anda berpeluan…

Testimoni Set Cantik Premium Shaklee

Assalamualaikum wbt, Siapa sangka kulit yang berlubang-lubang kesan dari parut jerawat dulu, kini semakin hilang dan cantik. Doktor Chip ini mengamalkan set kecantikan shaklee iaitu set premium. Alhamdulillah, ha…

Set Cantik Premium Shaklee

Assalamualaikum wbt, Set Cantik laku keras😍 Alhamdulillah, ini antara set paling top yang di pilih oleh customer. Semua nak cantik kan. Pilihan bijak adalah yang merawat dari dalam.😊 . Apa pilihan yang anda ada? Full s…

Kisah Duit Di Dalam Kasut

Assalamualaikum wbt, Belajarlah untuk memberi, tak mampu banyak, berilah  apa yang termampu.

Segmen Tambah Follower Blog Penselduabee

Assalamualaikum wbt, Klik banner untuk join..")

Testimoni Kulit Berminyak

Assalamualaikum wbt, Testimoni kulit berminyak. Selain mengamalkan pemakanan vitamin shaklee , ibu muda cantik ini juga mengamalkan set skincare shaklee iaitu Enfuselle Balancing Moisturizer.  Ia membantu mengembalikan p…

Cara Mengatasi Kulit Muka Berminyak

Assalamualaikum wbt, Kulit wajah penduduk Asia lebih terdedah kepada sinaran matahari dan uv. Ia menyebabkan permasalahan tentang kulit lebih di alami oleh penduduk Asia terutamanya negara kita. Kebanyakkan penduduk negara k…

Bloglist Hilang, Please Help Me!

Assalamualaikum wbt, Selamat pagi semua, wawa doakan semoga kalian yang sudi singgah di teratak wawa ni dikurniakan kebahagiaan, kekayaan dan keberkatan dalam hidup. InsyaAllah amin. Seminggu ni wawa pelik dengan blog wa…

4 Punca Kulit Wajah Berminyak

Assalamualaikum wbt, Kita sentiasa sinonim dengan kulit berminyak adalah kulit bermasalah. Tahukah anda, kulit kita menghasilkan minyak kerana mempunyai fungsi yang tersendiri. Ia berfungsi melindungi kulit dari bahaya luar …

Testimoni Vivix & Systemic Scleroderma

Assalamualaikum wbt, Diagnosed systemic scleroderma dari umur 17 tahun. Sekarang dah 21 tahun. Dah cuba macam2 tapi semua xmembantu. Survey pasal Vivix terus berminat nak cuba.

Doa Murah Rezeki

Assalamualaikum wbt, Selamat pagi semua, salam sayyidul ayyam.  Juga, amalkan membaca doa murah rezeki ini: Image via boston.com Ya Allah, Berikanlah kepada kami rezeki yang luas Kurniakanlah kepada kami rezeki yang Halal lagi ba…

Testimoni Kulit Jerawat Shaklee

Assalamualaikum wbt, Hai semua, ap khabar? Semoga Allah kurniakan kesihatan yang baik sepanjang masa. Amin Testimoni kulit berjerawat selepas konsisten amalkan set jerawat shaklee. Alhamdulillah, kulit yang dulu berjerawa…

Smile for Every Second of Your Life

Assalamualaikum wbt, Selamat pagi sahabat, semoga Allah hadirkan hati2 yang tenang buat sahabat.

Bye2 Kulit Jerawat Dengan ESP

Assalamualaikum wbt, Hai semua, apa khabar? Macam lama dah tak bersua kan. Ada yang cari ke? Hihi. Siapa yang suka kulit dia naik jerawat? Of course, langsung tak suka kan. Potong kain laa kalau ada yang suka.πŸ˜„ Macam…

19 Tahun Minum Vivix Shaklee Terbukti Awet Muda

Assalamualaikum wbt, Perasan tak, wawa selalu share kelebihan minum Vivix shaklee? Setiap kali sharing, wawa selalulah bagitau minum Vivix boleh jadi awet muda. Percaya ke percaya? Hihi Assalamualaikum sahabat kaya dunia…

7 Kelebihan Omega Guard Shaklee

Assalamualaikum wbt, Ramai yang tanya, apa pula promosi bulan Oktober ni? Oh ya, lupa wawa nak war-warkan. Bulan ni ada promosi OMEGA GUARD. Nak tahu apa kelebihan Omega Guard shaklee? Jemput baca selanjutnya.😊

6 Bonus Dalam Shaklee

Assalamualaikum wbt, Perkongsian dari Lyna Chalo, suka wawa kongsikan bersama dengan kalian. Baru petang tadi yang bertanya dan berminat untuk join ahli shaklee. Katanya, dia selalu nampak sahabat update tentang bonus dan pan…

Mujur ada Vivix, ENERGY BOOSTER PAGI NI!😍

Assalamualaikum wbt, Kisah 2 hari lepas. Alhamdulillah. Mujur ada Vivix, ENERGY BOOSTER PAGI NI!😍