Assalamualaikum wbt,

Hai korang, apa khabar semua? Alhamdulillah, hari ni dapat bersiaran dari lappy. Sebelum ni ada sedikit kekangan. Salaam Ramadhan yang ke-28 hari ini. Ya Allah, cepatnya masa berlalu beliau bakal pergi meninggalkan kita dua hari lagi. Sudahkah kita bersedia? Semoga amalan kita diterima Allah di bulan yang mulia ini. Wawa doakan kalian yang sudi singgah diteratak wawa ni, dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, kesihatan yang optimum dan kebahagiaan serta kekayaan dalam hidup didunia mahupun akhirat. Ameen.

--------


Korang, wawa nak cerita ni. Shaklee ada buat program khas untuk usahawan muda yang berminat menceburi bidang perniagaan. Yang tak tahu nak mula dari mana, Yes Program ini adalah langkah mudah yang korang boleh cuba. 

Apa YES Program?

YES adalah singkatan bagi Young Entrepreneur System yang dilancarkan Shaklee bermula May-Oct 2015. Dalam tempoh 6 bulan ini, korang bakal dilatih menjadi usahawan sehingga mendapat level Supervisor. Seterusnya diasah bakat iaitu mengikuti beberapa program dari anjuran shaklee supaya korang jadi Master Coordinator dalam masa 13 bulan. Imbuhan korang bakal dapat selepas berjaya mencapai rank Master, Shaklee telah menyediakan hadiah bernilai RM10,000. 

Woww, best sangat-sangat!! Untungnya korang yang baru nak join shaklee. Kami SID lama, tak layak join program TERHEBAT ni. Tak ape, peluang lain lebih banyak lagi Shaklee tawarkan untuk SID shaklee. Hanya perlu grab sahaja..hihi

-----------

Haa, sempena YES program ni korang bolehlah join sebagai member supaya dapat grab peluang yang terbentang di depan mata. Nak tahu apa FAEDAH JADI AHLI SHAKLEE? Jom layan 23 faedah, keistimewaan, manfaat, kelebihan dan tarikan menjadi ahli.")

 

23 Faedah dengan hanya satu Pendaftaran sahaja!
Apa kelebihan menjadi pengedar Shaklee ?

#1 Untung Runcit sehingga 33%#2 Bonus Tunai Peribadi sehingga 21%#3 Bonus Tunai Kumpulan#4 Bonus Tunai Kepimpinan#5 Bonus Tunai Infiniti sehingga 1.5%#6 Bonus Tunai Program Kereta#7 Bonus Tunai 100% Matching Penajaan#8 Bonus Tunai sehingga 50% Matching Bonus Bulanan#9 Bonus Tunai Pangkat Baru dan Efektif pada bulan berikut#10 Trophi Esklusif pada National Conference#11 Hadiah Tunai RM 10,000#12 Program Percutian Antarabangsa / Umrah / Tempatan bersama keluarga tercinta#13 Shaklee bayar lebih RM 26billion pada pengedarnya yang sentiasa meyebar ShakleeEffect#14 1000% peningkatan Shaklee di Malaysia sejak 6 tahun lepas (baru 1% rakyat Malaysia join Shaklee)#15 Shaklee adalah #1 Natural Nutrition Company#16 Shakee diiktiraf sebagai BestMLM brand in Nutrition#17 Shaklee memastikan produknya Selamat, Berkesan dan sentiasa Organik#18 Shaklee mempunyai Landmark Study yang menunjukkan mereka yang mengambil produk Shaklee mempunyai kesihatan lebih baik daripada mereka yang mengambil hanya satu multivitamin atau yg tidak mengambil vitamin langsung#19 Shaklee berada di 9 Negara yang membolehkan kita juga berbisnes disana iaitu US, Canada, Japan, Mexico, India, Indonesia, China dan Taiwan (setengah penduduk dunia sudah dijelajahi Shaklee)#20 Shaklee Cares merupakan satu program CSR (coorporate sosial rsponsibility) yang membantu anak3x kurang berkemampuan mendapat nutrisi Shaklee#21 Shaklee adalah syarikat pertama mendapat pengiktirafan Climate Neutral ! yang menyokong perjuangan Shaklee untuk sentiasa GREEN��#22 Mendapat sokongan kumpulan besar ‪#‎s2uFamilies‬ dan group Jutawan Shaklee Malaysia yang menekankan teknik marketing, motivasi, coaching, gathering secara online dan offline .Siapa yang Perlu Mendaftar Ahli Shaklee?

Anda perlu mendaftar sebagai ahli jika anda:  • belom pernah mendaftar ahli
  • pernah guna produk shaklee dan berpuas hati dengannya
  • diri sendiri atau ahli keluarga yang mengidap penyakit termasuk penyakit kronik
  • ingin ikhtiar KEKAL SIHAT untuk jangka panjang dengan suplimen yang halal dan organik
  • ingin menjana pendapatan
  • ingin membina empayar perniagaan sendiri yang boleh DIWARISKAN pada keluarga sendiri
  • ingin berkongsi manfaat dengan lebih ramai orang

So sekiranya anda tergolong dari mereka yang perlu mendaftar sebagai ahli shaklee seperti di atas dan ingin MEREBUT PELUANG menjana  pendapatan tanpa had dan 22 faedah faedah di atas, ayuh, lekas hubungi wawa untuk mendaftar hari ini juga!
Semoga Bermanfaat.")
For orders and inquiries, boleh contact Wawa terus ya..")


Founder of MME Legacy.
Your Shaklee Independent Distributor
Wawa | wanrokiahwanismail@gmail.com
Whatsapp: 019 996 6576
Instagram: @Beauty_Skin_bywawa