Thursday, 27 July 2017

Selamat Pagi Beautiful

Assalamualaikum wbt,

Best tak dapat whatsapp macam ni dari suami? berbunga-bunga laa hati tu kan.

Walaupun ianya just simple word, tapi bila suami yang ucapkan pada kita mesti melayang-layang. Kan?

Jadi, para suami wawa ingatkan ucaplah kata-kata yang sedap didengar pada isteri setiap hari.

Bila mood isteri happy, pasti layanan isteri lagi tiptop untuk suami. Masak sedap-sedap, rumah kemas, baju berlipat cantik, anak-anak terurus, rumahtangga bahagia.


Perkataan yang baik mainkan peranan besar pada diri kita. Oleh itu, berkata-katalah hal yang baik-baik & positif sahaja naa pada orang sekeliling kita. Lebih-lebih lagi orang-orang tersayang. ")

6 comments:

  1. Selamat pagi . Jemput singgah ke blog CCL
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/07/hidup-kita-terpulang-pada-kita.html

    ReplyDelete
  2. "Perkataan yang baik mainkan peranan besar pada diri kita"..setuju sangat sis ^_^ ....btw sha singgah membalas kunjungan dan follow sini.. ^__^

    ReplyDelete
  3. alaaaaa kak !! CT xdak suami gi hahaha.. sapa nak hantar whatsapp kat CT ? hahaha forever alone..

    ReplyDelete
  4. Best,best.. Walaupun simple je, tetap berbunga hati. Hi hi.

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊