Tuesday, 21 April 2020

Bisnes Shaklee - Bisnes Paling Mudah Tanpa Modal Dan Jana Income Hanya Dari Rumah

Assalamualaikum wbt,

Bisnes Shaklee - Bisnes Paling Mudah Tanpa Modal Dan Jana Income Hanya Dari Rumah | Sepanjang PKP ini apakah aktiviti yang anda telah lakukan selain dari menguruskan keluarga? Ada tak masa anda terluang sebanyak 60 minit sehari? Bilakah aktu terluang tersebut? Jika ada, mommy nak bantu anda untuk isi dengan menjana income hanya dari rumah bersama Team BYG. 


Hanya Spend Masa 60 Minit Sehari Untuk Bisnes Shaklee

Adakah anda mempunyai masa yang lapang? 
Bisnes shaklee mudah, cara bisnes shaklee, cara jalankan perniagaan shaklee, step bisnes shaklee, apa yang saya perlu buat untukd apat income, cara mudah jual shaklee, cara mudah dapat sales shaklee, cara rank up master coordinator shaklee, berapa bonus shaklee setiap bulan, mudah tak buat bisnes shaklee, Search Results Web results  KELEBIHAN JADI AHLI DAN TIPS BISNES SHAKLEE Search Results Web results  KELEBIHAN JADI AHLI DAN TIPS BISNES SHAKLEE ...mamapaparea.blogspot.com › 2017/02 Translate this page Feb 9, 2017 - semua orang boleh berbisnes Shaklee sebab bisnes Shaklee ni senang je kalau faham cara. Bayangkan dalam team kami Bijak Sihat Legacy, ...  Kelebihan Bisnes Shaklee Berbanding Bisnes Lain Bisnes Shaklee: Bisnes Online 2019 Paling Terbaik & Mudah  3 Peluang Besar Dalam Bisnes Shaklee Yang Jadi Impian bisnes shaklee penipu kelebihan bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee peluang bisnes shaklee apa itu bisnes shaklee shaklee produk supplement shaklee pelan pemasaran shaklee bisnes shaklee penipu bonus shaklee 2019 cara nak promosi produk shaklee pangkat shaklee peluang bisnes shaklee esp shaklee shaklee malaysia macam mana nak berjaya dalam bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee bisnes shaklee penipu  kelebihan bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee peluang bisnes shaklee apa itu bisnes shaklee  shaklee produk supplement shaklee pelan pemasaran shaklee Pengedar shaklee paka, mentor shaklee paka, agen shaklee paka, pengedar shaklee ketengah jaya, pengedar resv shaklee, bisnes shaklee paka, bisnes shaklee ketengah jaya,
Bisnes Shaklee - Cara Mudah Jana Income Shaklee
Jika ya, jom bersama mommy mulakan perniagaan dengan shaklee. Bisnes shaklee memberi peluang kepada anda menjana pendapatan hanya dari rumah.

Apa aktiviti harian mommy setiap hari?

Pagi ini mommy mulakan dengan menulis Gratitude Journal. Rahsia kejayaan besar bermula dengan step yang kecil iaitu dengan menulis kesyukuran setiap pagi. Jarang orang mampu buat, jika anda buat pasti rasa kelebihannya.

Kemudian, mommy teruskan dengan hirup minuman tenaga awal pagi, breakfast segera dengan ESP dicampur Mealshakes dan di tambah pula dengan serbuk koko. Bestttt sangat!

Aktiviti orang bisnes macam mommy akan mula kerja di awal pagi, dah hampir siap pun kerja mommy ni. hihi
  1. Update blog
  2. Daftarkan new free membership cucu BYG
  3. Menanti payment untuk tolong anak BYG yang makan sendiri nak beli Youth dan Mealshakes
  4. Mommy nak ajak anda semua untuk join bisnes mudah shaklee dengan mommy. hihi
Jika anda seorang blogger, bisnes shaklee adalah pilihan yang terbaik buat anda. Kerana kebanyakkan customer akan mencari maklumat di google terlebih dahulu, kemudian mereka akan menghubungi kita.

Cuba bayangkan, jika blog anda berada pada carian pertama google, blog anda sudah dikenali oleh google, pasti mudah untuk anda berada di page pertama carian google tentang bisnes shaklee dan juga produk shaklee.

Cara Menjadi Ahli Shaklee Samada Untuk Makan Sendiri Atau Buat Bisnes Shaklee

Bisnes shaklee mudah, cara bisnes shaklee, cara jalankan perniagaan shaklee, step bisnes shaklee, apa yang saya perlu buat untukd apat income, cara mudah jual shaklee, cara mudah dapat sales shaklee, cara rank up master coordinator shaklee, berapa bonus shaklee setiap bulan, mudah tak buat bisnes shaklee, Search Results Web results  KELEBIHAN JADI AHLI DAN TIPS BISNES SHAKLEE Search Results Web results  KELEBIHAN JADI AHLI DAN TIPS BISNES SHAKLEE ...mamapaparea.blogspot.com › 2017/02 Translate this page Feb 9, 2017 - semua orang boleh berbisnes Shaklee sebab bisnes Shaklee ni senang je kalau faham cara. Bayangkan dalam team kami Bijak Sihat Legacy, ...  Kelebihan Bisnes Shaklee Berbanding Bisnes Lain Bisnes Shaklee: Bisnes Online 2019 Paling Terbaik & Mudah  3 Peluang Besar Dalam Bisnes Shaklee Yang Jadi Impian bisnes shaklee penipu kelebihan bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee peluang bisnes shaklee apa itu bisnes shaklee shaklee produk supplement shaklee pelan pemasaran shaklee bisnes shaklee penipu bonus shaklee 2019 cara nak promosi produk shaklee pangkat shaklee peluang bisnes shaklee esp shaklee shaklee malaysia macam mana nak berjaya dalam bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee bisnes shaklee penipu  kelebihan bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee peluang bisnes shaklee apa itu bisnes shaklee  shaklee produk supplement shaklee pelan pemasaran shaklee Pengedar shaklee paka, mentor shaklee paka, agen shaklee paka, pengedar shaklee ketengah jaya, pengedar resv shaklee, bisnes shaklee paka, bisnes shaklee ketengah jaya,
Cara Join Ahli/Agen Shaklee

1. Membayar yuran keahlian sebanyak RM 35 sahaja dan anda akan mendapat e-memberkit (Produk Guide, Bisnes Guide, Bisnes Opportunity dan juga Price Shaklee)

2. Mendaftar ahli Percuma dengan pembelian 100uv ke atas bersamaan RM380 dalam satu resit. Anda akan menerima e-memberkit (Produk guide, Business Guide, Business Opportunity dan Price Shaklee)

3. Mendaftar ahli Percuma dengan setiap pembelian Welcome Set , anda akan menerima e-memberkit, cash rebate untuk set 3 dan 4, Penghantaran percuma serta diskaun sehingga 20%.


Cara Mudah untuk mendaftar ahli atau agen atau stokis, sentuh pada link disebelah. (Daftar Member Secara Online)

Kenapa Bisnes Shaklee Mudah?

https://www.vitaminwawa.com/2020/04/promosi-shaklee-april-2020.html
Kits Untuk Bisnes Shaklee
  1. Fleksible - ia sangat mudah digunakan kerana mempunyai 8 ciri-ciri baru yang hebat yang sangat mudah untuk anda akses hanya menggunakan phone / laptop. Anda boleh jalankan perniagaan dimana-mana sahaja dan pada bila-bila masa anda suka.
  2. Pembelian Mudah - Anda hanya perlukan masa kurang dari 2 minit sahaja untuk lengkapkan pembelian di website shaklee. Mudah kan!
  3. Pusat Sumber - Kami mempunyai pelbagai maklumat tentang bisnes dan produk di pusat sumber website shaklee. Apa saja yang anda cari, video, artikel, poster semuanya dihujung jari untuk dikongsi di fb/IG mahupun Whatsapp.
  4. Buku Alamat - Anda boleh menyimpan lebih 100 alamat dan label supaya mudah dicari. Jika customer atau agen anda ingin repeat order, terus boleh cari label yang anda tentukan untuk customer tersebut. Mudah kan?

Siapa Boleh Buat Bisnes Shaklee

Bisnes shaklee mudah, cara bisnes shaklee, cara jalankan perniagaan shaklee, step bisnes shaklee, apa yang saya perlu buat untukd apat income, cara mudah jual shaklee, cara mudah dapat sales shaklee, cara rank up master coordinator shaklee, berapa bonus shaklee setiap bulan, mudah tak buat bisnes shaklee, Search Results Web results  KELEBIHAN JADI AHLI DAN TIPS BISNES SHAKLEE Search Results Web results  KELEBIHAN JADI AHLI DAN TIPS BISNES SHAKLEE ...mamapaparea.blogspot.com › 2017/02 Translate this page Feb 9, 2017 - semua orang boleh berbisnes Shaklee sebab bisnes Shaklee ni senang je kalau faham cara. Bayangkan dalam team kami Bijak Sihat Legacy, ...  Kelebihan Bisnes Shaklee Berbanding Bisnes Lain Bisnes Shaklee: Bisnes Online 2019 Paling Terbaik & Mudah  3 Peluang Besar Dalam Bisnes Shaklee Yang Jadi Impian bisnes shaklee penipu kelebihan bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee peluang bisnes shaklee apa itu bisnes shaklee shaklee produk supplement shaklee pelan pemasaran shaklee bisnes shaklee penipu bonus shaklee 2019 cara nak promosi produk shaklee pangkat shaklee peluang bisnes shaklee esp shaklee shaklee malaysia macam mana nak berjaya dalam bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee bisnes shaklee penipu  kelebihan bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee peluang bisnes shaklee apa itu bisnes shaklee  shaklee produk supplement shaklee pelan pemasaran shaklee Pengedar shaklee paka, mentor shaklee paka, agen shaklee paka, pengedar shaklee ketengah jaya, pengedar resv shaklee, bisnes shaklee paka, bisnes shaklee ketengah jaya,
Jom Bisnes Shaklee Disamping Yang Tersayang
Siapa yang boleh bina perniagaan bersama shaklee?

  1. Surirumah yang ingin dapatkan wang sendiri.
  2. Pelajar yang masih menanti kerja diluar sana.
  3. Anda yang bekerja tetapi banyak komitmen untuk dilunaskan.
  4. Anda yang berhasrat untuk bekerja dari rumah.
Mari bersama mommy untuk mencapai impian anda dengan shaklee. Pelajar mampu mencapai income 5 angka. Siapa pun anda, berapa pun income yang anda inginkan, shaklee pasti bagi. Apa yang perlu anda lakukan adalah:
  1. Komitmen - 60 minit sahaja sehari , pada bila-bila masa anda terluang.
  2. Semangat - kekalkan momentum anda setiap masa untuk terus berjaya
Jika anda berhajat mencari bisnes atau income dari rumah, shaklee adalah pilihan terbaik.
  • Mudah
  • Modal yang rendah rm35 sahaja
  • Hanya dari rumah

Apa Yang Shaklee Tawarkan Untuk Anda Jalankan Bisnes Shaklee

1. Kesihatan


Bisnes shaklee mudah, cara bisnes shaklee, cara jalankan perniagaan shaklee, step bisnes shaklee, apa yang saya perlu buat untukd apat income, cara mudah jual shaklee, cara mudah dapat sales shaklee, cara rank up master coordinator shaklee, berapa bonus shaklee setiap bulan, mudah tak buat bisnes shaklee, Search Results Web results  KELEBIHAN JADI AHLI DAN TIPS BISNES SHAKLEE Search Results Web results  KELEBIHAN JADI AHLI DAN TIPS BISNES SHAKLEE ...mamapaparea.blogspot.com › 2017/02 Translate this page Feb 9, 2017 - semua orang boleh berbisnes Shaklee sebab bisnes Shaklee ni senang je kalau faham cara. Bayangkan dalam team kami Bijak Sihat Legacy, ...  Kelebihan Bisnes Shaklee Berbanding Bisnes Lain Bisnes Shaklee: Bisnes Online 2019 Paling Terbaik & Mudah  3 Peluang Besar Dalam Bisnes Shaklee Yang Jadi Impian bisnes shaklee penipu kelebihan bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee peluang bisnes shaklee apa itu bisnes shaklee shaklee produk supplement shaklee pelan pemasaran shaklee bisnes shaklee penipu bonus shaklee 2019 cara nak promosi produk shaklee pangkat shaklee peluang bisnes shaklee esp shaklee shaklee malaysia macam mana nak berjaya dalam bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee bisnes shaklee penipu  kelebihan bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee peluang bisnes shaklee apa itu bisnes shaklee  shaklee produk supplement shaklee pelan pemasaran shaklee Pengedar shaklee paka, mentor shaklee paka, agen shaklee paka, pengedar shaklee ketengah jaya, pengedar resv shaklee, bisnes shaklee paka, bisnes shaklee ketengah jaya,
Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Bisnes -Kekayaan Sebenar Adalah Kesihatan

Perkara pertama yang kami tawarkan adalah KESIHATAN yang sebenar. Apabila anda menjalankan perniagaan shaklee, sudah pasti anda terlebih dahulu mengamalkan produk shaklee dengan konsisten. Produk kami adalah produk yang SELAMAT, TERBUKTI DAN BERKESAN serta HALAL.

2. Bonus Bulanan Bisnes Shaklee Sehingga 6 Angka

Bisnes shaklee mudah, cara bisnes shaklee, cara jalankan perniagaan shaklee, step bisnes shaklee, apa yang saya perlu buat untukd apat income, cara mudah jual shaklee, cara mudah dapat sales shaklee, cara rank up master coordinator shaklee, berapa bonus shaklee setiap bulan, mudah tak buat bisnes shaklee, Search Results Web results  KELEBIHAN JADI AHLI DAN TIPS BISNES SHAKLEE Search Results Web results  KELEBIHAN JADI AHLI DAN TIPS BISNES SHAKLEE ...mamapaparea.blogspot.com › 2017/02 Translate this page Feb 9, 2017 - semua orang boleh berbisnes Shaklee sebab bisnes Shaklee ni senang je kalau faham cara. Bayangkan dalam team kami Bijak Sihat Legacy, ...  Kelebihan Bisnes Shaklee Berbanding Bisnes Lain Bisnes Shaklee: Bisnes Online 2019 Paling Terbaik & Mudah  3 Peluang Besar Dalam Bisnes Shaklee Yang Jadi Impian bisnes shaklee penipu kelebihan bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee peluang bisnes shaklee apa itu bisnes shaklee shaklee produk supplement shaklee pelan pemasaran shaklee bisnes shaklee penipu bonus shaklee 2019 cara nak promosi produk shaklee pangkat shaklee peluang bisnes shaklee esp shaklee shaklee malaysia macam mana nak berjaya dalam bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee bisnes shaklee penipu  kelebihan bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee peluang bisnes shaklee apa itu bisnes shaklee  shaklee produk supplement shaklee pelan pemasaran shaklee Pengedar shaklee paka, mentor shaklee paka, agen shaklee paka, pengedar shaklee ketengah jaya, pengedar resv shaklee, bisnes shaklee paka, bisnes shaklee ketengah jaya,
Pelajar Jana Income 5 Angka Dengan Bisnes Shaklee
Bonus bulanan anda, anda yang tentukan. Berapa banyak yang anda inginkan, anda sahaja yang boleh tentukan dengan melakukan tindakan-tindakan susulan. Baru atau lama keahlian anda dalam bisnes shaklee bukan penentuan jumlah bonus yang anda dapat. Walau tua atau muda, sama sahaja. Jika anda berusaha keras, pasti kejayaan milik anda.

3. Star Achiever Awards / Anugerah Star Achiever Bisnes Shaklee

Capai kelayakan dan kekalkan kelayakan anda!
Tempoh kelayakan untuk menerima Anugerah Bintang Bisnes Shaklee ini bermula pada April setiap tahun sehingga March tahun berikutnya. Ia adalah tempoh 1 tahun bagi kalendar shaklee.

Star Achiever Awards (SAA) adalah bertujuan untuk memberikan insentif dan mengiktiraf para Pemimpin Perniagaan yang telah menunjukkan contoh kepimpinan dalam membina perniagaan Shaklee secara konsisten dan berkembang, serta melebihi jangkauan keperluan Asas Pelan Pampasan Shaklee.

1
BONUS Pencapaian Pangkat Baharu
2
Trofi Star Achiever
3
Anugerah Prestij Master
Untuk melayakkan diri anda menyertai Program SAA ini, anda mestilah seorang Pemimpin Perniagaan yang Efektif (iaitu Supervisor dan ke atas) dari April 2020 sehingga Mac 2021..

4. Lawatan Intensif Shaklee

Bisnes shaklee mudah, cara bisnes shaklee, cara jalankan perniagaan shaklee, step bisnes shaklee, apa yang saya perlu buat untukd apat income, cara mudah jual shaklee, cara mudah dapat sales shaklee, cara rank up master coordinator shaklee, berapa bonus shaklee setiap bulan, mudah tak buat bisnes shaklee, Search Results Web results  KELEBIHAN JADI AHLI DAN TIPS BISNES SHAKLEE Search Results Web results  KELEBIHAN JADI AHLI DAN TIPS BISNES SHAKLEE ...mamapaparea.blogspot.com › 2017/02 Translate this page Feb 9, 2017 - semua orang boleh berbisnes Shaklee sebab bisnes Shaklee ni senang je kalau faham cara. Bayangkan dalam team kami Bijak Sihat Legacy, ...  Kelebihan Bisnes Shaklee Berbanding Bisnes Lain Bisnes Shaklee: Bisnes Online 2019 Paling Terbaik & Mudah  3 Peluang Besar Dalam Bisnes Shaklee Yang Jadi Impian bisnes shaklee penipu kelebihan bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee peluang bisnes shaklee apa itu bisnes shaklee shaklee produk supplement shaklee pelan pemasaran shaklee bisnes shaklee penipu bonus shaklee 2019 cara nak promosi produk shaklee pangkat shaklee peluang bisnes shaklee esp shaklee shaklee malaysia macam mana nak berjaya dalam bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee bisnes shaklee penipu  kelebihan bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee peluang bisnes shaklee apa itu bisnes shaklee  shaklee produk supplement shaklee pelan pemasaran shaklee Pengedar shaklee paka, mentor shaklee paka, agen shaklee paka, pengedar shaklee ketengah jaya, pengedar resv shaklee, bisnes shaklee paka, bisnes shaklee ketengah jaya,
Lawatan Intensif Shaklee - Umrah Shaklee
Shaklee memberi insentif dan mengiktiraf Para Pemimpin yang telah menunjukkan contoh kepimpinan dalam membina perniagaan Shaklee secara konsisten dan berkembang. Setiap tahun, Shaklee manganjurkan bukan satu tetapi DUA Lawatan Insentif –Antarabangsa dan Serantau untuk memberikan inspirasi dan motivasi kepada para Pemimpin Perniagaan untuk mencapai sesuatu yang melebihi jangkauan keperluan Asas Pelan Pampasan Shaklee. Kami telah membawa lebih daripada 4500 Pengedar Bebas Shaklee (SID) ke 18 negara seluruh dunia, merasai keunikan budaya, meneroka bandar purba, merasai makanan lazat serta mencipta memori yang tidak dapat dilupakan untuk dikongsikan dengan orang di sekeliling mereka.

Bisnes shaklee mudah, cara bisnes shaklee, cara jalankan perniagaan shaklee, step bisnes shaklee, apa yang saya perlu buat untukd apat income, cara mudah jual shaklee, cara mudah dapat sales shaklee, cara rank up master coordinator shaklee, berapa bonus shaklee setiap bulan, mudah tak buat bisnes shaklee, Search Results Web results  KELEBIHAN JADI AHLI DAN TIPS BISNES SHAKLEE Search Results Web results  KELEBIHAN JADI AHLI DAN TIPS BISNES SHAKLEE ...mamapaparea.blogspot.com › 2017/02 Translate this page Feb 9, 2017 - semua orang boleh berbisnes Shaklee sebab bisnes Shaklee ni senang je kalau faham cara. Bayangkan dalam team kami Bijak Sihat Legacy, ...  Kelebihan Bisnes Shaklee Berbanding Bisnes Lain Bisnes Shaklee: Bisnes Online 2019 Paling Terbaik & Mudah  3 Peluang Besar Dalam Bisnes Shaklee Yang Jadi Impian bisnes shaklee penipu kelebihan bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee peluang bisnes shaklee apa itu bisnes shaklee shaklee produk supplement shaklee pelan pemasaran shaklee bisnes shaklee penipu bonus shaklee 2019 cara nak promosi produk shaklee pangkat shaklee peluang bisnes shaklee esp shaklee shaklee malaysia macam mana nak berjaya dalam bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee bisnes shaklee penipu  kelebihan bisnes shaklee pengalaman bisnes shaklee peluang bisnes shaklee apa itu bisnes shaklee  shaklee produk supplement shaklee pelan pemasaran shaklee Pengedar shaklee paka, mentor shaklee paka, agen shaklee paka, pengedar shaklee ketengah jaya, pengedar resv shaklee, bisnes shaklee paka, bisnes shaklee ketengah jaya,
Lawatan Intensif Shaklee - Antarabangsa
Mommy ready untuk bantu anda jana income bersama shaklee. Jom whatsapp mommy di 019-9966576 (Touch to Whatsapp).

Atau
Anda boleh terus mendaftar sebagai ahli / agen terus di website. (Daftar sebagai ahli shaklee disini) Mommy akan hubungi anda selepas anda membuat pendaftaran online.

Your Shaklee Partner
Let's Join Us
To Earn More Money

3 comments:

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊