10 Hari Menjadi Warga Johor

Assalamualaikum wbt,


Hai orang Johor, nice to meet you. Hihi

Lamakan wawa tak bersiaran, almaklumlah banyak sangat nak cerita tapi kekangan masa dan keterbatasan tempat buat wawa tak terupdate.


Actually, wawa dah 10 hari mula bekerja di negeri JDT ni. Dah selamat pergi ke City Square pun. 

Nak tahu wawa kerja kat mana? Di Pengerang Johor. Sempadan Singapura kan. 



Ni housemate wawa. Kami duk celebrate  birthday akak tudung kuning tu dekat season.

Ok, kita jumpa lagi.
Share:

5 comments:

  1. Oh... dah jadi geng Johor kakaklah ni ye:)
    Patutlah sepi aje

    Tu makan di pengerang ke?

    ReplyDelete
  2. wahhh.. tak tau bila dpt g johor

    ReplyDelete
  3. Selamat bekerja kak Wawa, kat mana pun kita berada yg penting kena pandai sesuaikan diri, kan.

    ReplyDelete
  4. Owh... Jauh tu.. tapi satu daerah dgn tempat tinggal sy..

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne