RAHSIA BADAN BERTENAGA KETIKA BERPANTANG

Assalamualaikum wbt,

RAHSIA BADAN BERTENAGA KETIKA BERPANTANG

-----




Menjadi ibu adalah impian semua wanita. Perasaan bahagia mekar di hati bila menatap wajah si kecil.

Terus hilang sakit bertarung nyawa, di saat doktor membuat keputusan perut ibu perlu di belah.

Allahu, aku redha dengan ketentuan Allah asalkan anakku selamat di lahirkan.

Tapi aku tak risau sangat, sebab suami dah readykan Vivix dan Zinc complex. Cukup 1 hari 1 sudu kecil Vivix dan 1 biji zinc complex, hari ke 8, luka dah sembuh dan cantik. Ini rahsia tau, jangan cakap kat orang lain ye.hihi

.
Nurse pun puji, badan lebih bertenaga. Tak macam orang berpantang pun. Itulah yang wanita selepas bersalin perlukan, supaya nampak lebih sihat dan bertenaga.

.

Hantar je la wassap kat no ni 0199966576 , kita kasi gegar badan time berpantang.

#JutawanWawa

#LukaPembedahanCepatSembuh

#BerpantangBadanBertenaga

#VivixdanZinc
Share:

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne