Author

Breaking

Sunday, 24 September 2017

Testimoni ESP Shaklee, Kulit Putih Melepak

Assalamualaikum wbt,

Siapa suka minum ESP? Give me five! Hehe

Uols ni, sama laa dengan wawa. Memang feveret betul laa dengan esp ni, hari-hari ambil pun tak jemu. Sebab kulit jadi makin putih melepak, parut-parut jerawat pun cepat hilang. Seronok kan.

Jom kita tengok testimoni akak cantik ni. Berbezakan dengan kulit sebelum, yang ada masalah jerawat merah-merah dan liang pori pun agak besar.  Lepas consume esp, alhamdulillah flawless uols.😊



Apa best sangat dengan esp ni? Meh wawa cite.

Esp ni bukan hanya untuk kulit tau, macam-macam benefit yang ada.

KHASIAT ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)
====

✔️ ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ ESP menghilangkan parut jerawat degil, parut jenis berlubang serta Jeragat
✔️ ESP menjadikan kulit yang kusam tak bermaya kepada kulit yang lebih sihat serta GLOWING
✔️ ESP membantu mengecilkan pori muka dan mengurangkan masalah blackheads / whiteheads
✔️ ESP menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebuu serta awet muda
✔️ ESP membantu mengawal selera makan bagi mereka yang nak kurus
✔️ ESP membantu mencantikkan bentuk badan bagi mereka yang terlampau kurus
✔️ ESP memberikan rasa lebih bertenaga bagi mereka yang sering letih dan mudah mengantuk
✔️ ESP membantu menguatkan otot rahim bagi mereka yang sedang ikhtiar hamil
✔️ ESP membantu wanita hamil untuk kurang rasa letih, sakit-sakit badan, mengatasi masalah kencing manis serta dalam masa yang sama mencantikkan kulit terutama bagi mereka yang ada masalah kulit semasa hamil disebabkan hormon tidak stabil
✔️ Baby dalam perut juga mendapat khasiat bila si ibu consume ESP, inshaaAllah baby lahir kulit bersih putih cerah gebuuu
✔️ ESP bertindak sebagai milk booster bagi ibu-ibu yang menyusukan baby, inshaaAllah susu lebih banyak dan pekat.

Best ke best? Haa, kalau nak cuba boleh je whatsapp wawa terus di 019-996 6576

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊