Assalamualaikum wbt,

Sebagai seorang yang mementing kesihatan, kita sentiasa menjaga pemakanan dan pengambilan produk supplemen untuk nutrisi badan kita. Namun, sejauh mana kita mengenal pasti sesuatu produk itu terbaik atau kurang baik untuk kita.

1. Pilihlah produk yang telah lama berada dipasaran.
2. Pilihlah produk yang mempunyai landmark study / kajian unggul terhadap manusia bukan pada haiwan.
3. Pilihlah produk yang dihasilkan daripada bahan semulajadi dan organik.
4. Pilihlah produk yang mempunyai R & D.
5. Pilihlah produk yang halal dan terbukti selamat dan berkesan.

Dalam shaklee, kami mengutamakan kesihatan yang baik kerana perkara yang paling BERHARGA di dunia adalah KESIHATAN YANG BAIK.

Keberkesanan ketulenanpurity dan keselamatan - jauh melangkaui organik.


4 KEUTAMAAN KESIHATAN SHAKLEE

#1 Lebih $300 JUTA dilaburkan dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan produk.#2 Lebih 100,000 UJIAN KUALITI setiap tahun untuk memastikan ketulenan dan keberkesanan produk.#3 Lebih 100 KERTAS SAINTIFIK, 90 daripadanya diterbitkan dalam terbitan ulasan-sejawat.#4 Kualiti JAUH MELANGKAUI piawaisan industri.

Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi yang berpegang kepada
Selamat
Semulajadi
Berkesan

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Penawar dan Desaru . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Citylink, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank, Maybank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Wawa ditalian bernombor  019-996 6576 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Wan Rokiah Wan Ismail (Kak Wawa)
Shaklee ID :(ID : 1109915)
SMS & Whatsapp: 019-996 6576
Email: wanrokiahwanismail@gmail.com