Author

Breaking

Wednesday, 20 September 2017

CJ Site Tom Yam & Seafood Bandar Penawar

Assalamualaikum wbt,

Mungkin ramai yang dah berpindah ke Johor terutamanya kawasan perindustrian gas dan minyak terbesar projek RAPID di Pengerang. Namun, wawa sangat faham kesukaran untuk mencari kedai makan yang sedap ala-ala Thai. Sepanjang wawa duk sini, memang agak susah nak cari kedai makan panas yang best.

Kedai ni boleh dikatakan sedap juga la. Menu feveret wawa bila masuk kedai makan adalah tomyam seafood. Dari dulu sampai sekarang, tomyam tak pernah tinggal. hehe


Lokasi depan kedai CJ Site

Tomyam Feveret

Telur bungkus

Telur dadar

Sambal belacan

Nasi putih

Air Limau suam

Makan untuk 2 orang total rm21.50, bolehlah kan. Rasa pun sedap.

Mana nak cari lokasi kedai? Mudah je, terletak di area bandar penawar kawasan kedai berderet. Uols boleh datang dari Teluk ramunia atau Tanjung Balau. Nak mudah lagi, uols guna google map je insyaAllah sampai. hehe


2 comments:

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊