Assalamualaikum wbt,

Pada bulan ini, promosi shaklee untuk seisi keluarga dan para wanita serta lelaki yang ingin tampil sihat dan cantik selepas lama berada di rumah. Kini, kita sudah boleh melakukan aktiviti seperti biasa namun dalam norma yang baru.

Keistimewaan Promosi Shaklee October 2021


Keistimewaan Promosi Shaklee pada bulan ini, adalah membantu ibu bapa melindungi anak-anak yang bakal ke sekolah pada bulan ini dari serangan virus. Tambahan pula, kita sekarang hidup dalam norma baru di mana setiap masa terdedah dengan virus. Jadi, ibu bapa kini boleh bernafas lega kerana kalian boleh berikan yang terbaik untuk anak-anak dengan HERO KIDDO.

Baca : Tentang Hero Kiddo Shaklee Gummy Bear Multivitamin Untuk Anak Sihat Dan Cergas

Promosi Hero Kiddo Shaklee


promosi shaklee, promosi october shaklee, promosi oktober 2021, promosi shaklee october 2021Setiap belian 3 botol Hero Kiddo, anda akan mendapat:
  • Keahlian Percuma
  • Pengeposan Percuma
  • Wowen Shakleekids beg Percuma
Harga untuk belian set ini adalah RM 387, anda boleh jimat sehingga RM 142.


Promosi Youth Cleanser Dan Toner Shakleepromosi shaklee, promosi october shaklee, promosi oktober 2021, promosi shaklee october 2021


Promosi ini pula adalah untuk anda yang sedang mencari solusi set penjagaan wajah yang organik. Promosi kali ini shaklee memberi anda percuma moisturizer spf50. Woww, bestkan.

Harga promosi ini bernilai RM 394 sahaja dan jimat sebanyak RM175. 

Promosi Youth Cleanser, Toner Dan Vitamin C Shaklee


promosi shaklee, promosi october shaklee, promosi oktober 2021, promosi shaklee october 2021


Promosi ini pula, anda akan menikmati lebih penjimatan, iaitu:
  • Keahlian Percuma
  • Pengeposan Percuma
  • Moisturizer SPF50 Percuma
  • Penjimatan sehingga RM 252
Harga untuk set ini hanya RM 393 sahaja. Grab now.

Jika anda ingin dapatkan dengan harga lebih murah, boleh mendaftar sebagai ahli shaklee dan teruskan dengan aktifkan keahlian disini (daftar ahli shaklee online)

.


Jika anda berminat untuk menjana income shaklee dengan mudah, boleh baca disini terlebih dahulu. Mudahnya Buat Bisnes Shaklee 2021.


Hubungi kami;Page FB : Kedai Vitamin Ketengah Jaya Paka 019-9966576
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi / Paka
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Selepas anda mendaftar di form diatas, anda perlu mengaktifkan keahlian terlebih dahulu untuk membolehkan anda menikmati harga diskaun keahlian sebanyak 20% dan anda secara automatik juga boleh menjadi agen.