Info Kesihatan : Khasiat Garlic Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Garlic! Paling wawa tak suka. Tapi, garlic punyai banyak khasiat tau. Macam confinement lady cakapkan ni..




Confinement Lady saya bagitahu kalau taknak darah keluar drag lama-lama, boleh amalkan bawang putih (garlic).

Then buat sedikit pembacaan, garlic juga boleh membantu mengecilkan uterine fibroid jika diamalkan setiap hari :)

Lepastu teringat Nutritionist Shaklee pun ada mention yang rahsia kulit orang Korea cantik tu pun sebab mereka memang amalkan garlic dalam pemakanan seharian.

Garlic juga natural antibiotics, bagus untuk tekanan darah, dan anti kanser.

Banyaknya manfaat bawang putih, tapi jarang kita nak makan bawang putih dalam masakan. Biasanya nak suruh masakan bau wangi ja. Bawang putih tu kuis ketepi.

Jadi harini Nad terus mula consume Garlic Complex! - Puan Nadiah

Retail Price: RM 47
Kandungan: 60 biji

Nak cantik macam orang Korea? Tak perlu buat pembedahan plastik pun, meh makan garlic hari-hari..")

Wawa - 019 996 6576
Share:

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne