Author

Breaking

Saturday, 9 December 2017

MACAM MANA NAK BLOG WALKING?

Assalamualaikum wbt,

Apa itu blog walking? Ini adalah berdasarkan pemahaman wawa sahaja, mungkin berbeza dengan pendapat orang lain. 

Tips blogging, cara tingkatkan sale, cara tingkatkan follower, cara blogwalking


Blog Walking atau biasanya kita tulis juga BW, umpama kita menziarah teman-teman blogger di satu blog ke satu blog yang lain. Manfaat yang kita boleh dapat dari blogwalking ini adalah persahabatan antara blogger, boleh meningkatkan orang untuk datang ke blog kita, boleh meluaskan bisnes dan blog kita, boleh memasarkan blog kita, boleh tambah kawan-kawan di blog kita dan banyak lagi.

Macam mana nak blog walking dengan mudah? 

1. Rajin-rajinkan diri menyertai mana-mana segmen, giveaway, atau contest yang dianjurkan oelh blogger.
2. Cari list penyertaan yang dibuat oleh contester

BLOG MANA MUDAH UNTUK BLOG WALKING? Dibawah ini wawa senaraikan port-port yang uols boleh blogwalking dari pagi sampai malam pun tak de hal. Uols boleh klik link kat bawah i=ni ye.






Cukuplah 4 port uols pergi bertapa naa. Sila berblog walking rajin-rajin. hehe

2 comments:

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊