Showing posts from January, 2016Show All
PROMOSI JANUARI 2016 SHAKLEE GEMPAK!!

*STICKY POST* Assalamualaikum wbt, Alhamdulillah bertemu kita dihari yang penuh barokah. Ya Allah, berkatilah hidup kami. Kurniakanlah kebaikan pada tahun ini. InsyaAllah. PENGUMUMAN PENTING!!^_^

Testimoni : Ibu Czer Puas Hati Minum Vivix

Assalamualaikum wbt, Wawa cuma nak bagitahu hari ini LAST DAY PROMOSI VIVIX!!!!") Esok harga Vivix dah back to normal tau. Bagi yang berminat, boleh grab banyak-banyak hari ni.

Inspirasi : Doa Dan Tahajjud

Assalamualaikum wbt, Doa di saat tahajjud adalah umpama panah yang tepat mengenai sasaran.  Imam Syafie

Assalamualaikum wbt, Maksud surah Al-Baqarah, Ayat 156-157 (Iaitu) orang-orang yang apabila mereka ditimpa oleh sesuatu kesusahan, mereka berkata: "Sesungguhnya kami adalah kepunyaan Allah dan kepada Allah jualah kami kembal…

Assalamualaikum wbt, PENUH NIKMAT KEGEMBIRAAN Salam jumaat penuh berkat. Dihari mulia ini, wawa ingin mengajak sahabat semua untuk sama-sama kita perbanyakkan selawat. Allahummasolliala sayyidina muhammad Wawa doakan Sahabat blog…

Assalamualaikum wbt, Tazkirah SENTAP MESTI BACA!! C&P  Hassan Al Basri merupakan seorang ulama dan ahli perniagaan.  Beliau ada 2 orang anak lelaki. Sebelum beliau meninggal, beliau telah memanggil kedua anak lelaki nya, lalu…

Segmen Bloglist by Cik Miela

Assalamualaikum wbt, Jom join segmen..") Klik banner untuk join..")

Testimoni : Kulit Glowing Dengan Vivix Shaklee

Assalamualaikum wbt, Ini antara testimoni pengguna vivix shaklee. Kulit glowing, sihat, cantik dan flawless. Keluar tanpa perlu pakai makeup. Seronokkan, kulit wajah bebas dari sebarang makeup tapi kekal cantik berseri, glowing d…

Info Kesihatan : Menjawab Persoalan Minyak Ikan

Assalamualaikum wbt, Q1: Adakah minyak ikan secara umum penyebab aktifnya sel barah? ****tak Malah,pengambilan makanan tambahan /supplement seperti MINYAK IKAN, anti-oxident, vitamin, mineral, EFA (Essential Fatty Acid) boleh mer…

Assalamualaikum wbt, Sharing Malam  Tahukah anda? "Sesiapa yang sering mengamalkan berselawat pada SETIAP HARI, Allah akan BUKAKAN PINTU RAHMAT dan REZEKI yang tidak disangka- sangka baginya." Kita semua inginkan rezeki…

Testimoni : Gatal Dan Ruam Hilang Dengan Cream Herbal Blend Shaklee

Assalamualaikum wbt, Selamat petang kawan-kawan, selamat beristirehat bersama keluarga. Sambil rehat-rehat tu datang laa jenguk blog wawa ni.. Lihat testimoni pengguna Cream herbal blend serbaguna ni. Sapu cream di bahagian badan…

Info Produk : Khasiat Cream Herbal Blend Shaklee

Assalamualaikum dearies, Apa khabar semua? Alhamdulillah, wawa doakan kalian sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik sepanjang masa. Aamiin Lately ni kan, Cream herbal blend multipurpose mendapat permintaan yang sangat menggalak…

Assalamualaikum wbt, 10 TIPS MEMULAKAN BISNES SEWAKTU BEKERJA Anda ada idea bisnes dan ingin berhenti kerja? Nanti dulu. Bukan semua bisnes berikan pulangan serta-merta. Mulakan bisnes sewaktu anda masih bekerja. 1. Mulakan seper…

Assalamualaikum wbt, #tipskejayaanluarbiasa Teknik "Beyond Marketing" Assalamualaikum wbt Harini tiba-tiba rasa nak kongsi mengenai teknik beyond marketing yang saya amalkan sejak dahulu.. Yang mana menjadi antara salah…

Testimoni : Kulit Awet Muda Dengan Set Menyusu Shaklee

Assalamu'alaikum Dearies, Testimoni daripada Puan Nadiah. Bila ditanya apakah vitamin yang puan Nada amalkan secara konsisten? Katanya, inilah hasil setelah lebih 3 tahun setia dengan set menyusu shaklee.  Gambar sebelah kiri…

Hadiah Dari Blogger Huda

Assalamualaikum wbt, Hai korang, semoga hari ini penuh dengan keceriaan. Terima kasih blogger huda, hadiah sempena join game yang huda anjurkan. Terharu wawa dapat doa harian ni, insyaAllah wawa amalkan. Moga pa…

Tips Kecantikan : Cantikkan Wajah Dengan Ais Kiub

Assalamualaikum Dearies, Sharing tips kecantikan untuk semua wanita diluar sana yang sukakan kecantikan. Katakan pda diri, "saya luar biasa cantik" alhamdulillah.") TIPS CANTIK DENGAN AIS **************************…

Tips Kecantikan : Masker Collagen Powder Tegangkan Kulit

Assalamualaikum Dearies, Apa khabar semua? Alhamdulillah, syukur Allah kurniakan kesihatan yang baik buat kita. Syukur juga Allah kurniakan kecantikan pada semua manusia. Alhamdulillah. Malam ni wawa nak kongsi tips kecan…

Testimoni : Jerawat Teruk Hilang Dengan Set Cantik Shaklee

Assalamualaikum Dearies, Perkongsian menarik tentang pengalaman Auni Azman bersama set canrik shaklee. Merawat masalah kulit yang dihadapi Auni yang agak kritikal juga. Perubahan ketara menyerlahkan kecantikan sebenar Auni Az…

Assalamualaikum Dearies, Perkongsian 5 Tip Bisnes BERMAKNA & BERKAT. Moga bermanfaat insya Allah. 1. Pilih bisnes yang dapat menambah NILAI dalam hidup masyarakat 2. Sentiasa mempertingkatkan ILMU 3. Bina hubungan KONSULTAN &…

Testimoni : Vivix Untuk Kesihatan Keseluruhan

Assalamualaikum Dearies,

Info Kecantikan : Punca Dan Penyebab Kulit Kering

Assalamualaikum Dearies,

Info Kecantikan : Punca Dan Penyebab Kulit Kering

Assalamualaikum Dearies,

Tips Kekayaan : 4 Amalan Rezeki Melimpah Ruah

Assalamu'alaikum semua,

Assalamualaikum wbt, [ EMPAT AMALAN SEBELUM TIDUR] Rasulullah SAW berpesan kepada siti Aisyah ra. “ Ya, Aisyah! Jangan engkau tidur sebelum melakukan empat perkara iaitu : 1. Sebelum khatam al-Quran 2. Sebelum menjadikan para nab…

Assalamualaikum wbt, [ EMPAT AMALAN SEBELUM TIDUR] Rasulullah SAW berpesan kepada siti Aisyah ra. “ Ya, Aisyah! Jangan engkau tidur sebelum melakukan empat perkara iaitu : 1. Sebelum khatam al-Quran 2. Sebelum menjadikan para nab…

Testimoni : Perut Kempis, Seluar Longgar Dengan Cinch Shake Shaklee

Assalamualaikum Dearies, Alhamdulillah, dua testimoni serentak kesan selepas amalkan set kurus shaklee. Si A kata seluarnya makin longgar. Si B kata perutnya makin kempis. Allahurabbi, suka wawa dengar bila customer dapat side ef…

Info Produk : Kebaikan Dan Manfaat CinchTM Shake Mix Shaklee

Assalamualaikum Dearies, Apa khabar sahabat blogger vitaminwawa? Alhamdulillah, wawa doakan kalian sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik, rezeki yang melimpah ruah dan dipermudahkan segala urusan harian. Aamiin InsyaAllah…

Testimoni : Hilang Berat 17kg 4 Bulan Badan Semakin Slim

Assalamualaikum Dearies, Siapa sangka berat badan 80kg mampu menjadi slim kembali. Testimoni daripada Puan Herny Yusnizar bukti wanita gemuk mampu kurus dan sihat. Apa yang diamalkan oleh Puan Herny? Nak tahu  ke nak tahu? &…

Assalamu’alaikum Dearies, Hai semua, apa khabar? Allahuakbar, Alhamdulillah Allah sihatkan tubuh badan kita. Wawa yakin, setiap dari kalian yang baca entry wawa ini punyai kesihatan yang super duper baik. Subhanallah, terima…

Projek Wakaf Telekung

Bismillah. Assalamu'alaikum jutawan sekalian. Semoga terus kaya dan berjaya. Alhamdulillah, dikesempatan yang ada sukacita wawa war-warkan  perkara baik ini untuk kalian tambah saham akhirat. Ini adalah inisiatif kami sekumpu…

Testimoni : Kulit Bebas Jerawat Dengan Set Cantik Shaklee

Assalamu'alaikum dearies, Testimoni dari sideline wawa sendiri. Ratna namanya mengalami masalah jerawat yang agak teruk selepas menggunakan produk muka yang tidak sesuai. Allahuakbar, siapa yang tak sedih bila wajah b…

Misi Money Challenge 2016

Assalamu'alaikum jutawan, Apa khabar semua? Alhamdulillah syukur Allah masih beri kesempatan untuk hirup udara segar. Allah bagi kesihatan yang baik. Alhamdulillah, semoga kita kaya dan berjaya. Tertarik wawa dengan e…

Assalamu'alaikum, Bagaimana seorang jutawan mampu menjadi jutawan kuasa sepuluh?  Lihatlah, bagaimana Tony Fernandes diawal mengendalikan operasi Air Asia. Semasa awal-awal kami mengambil alih Air Asia, saya sendiri yang memi…

Assalamu'alaikum Dearies, Apa khabar jutawan? Alhamdulillah, semoga semuanya sihat-sihat belaka.  [ RM2 JUTA SEHARI ] Salah satu cara saya untuk motivate diri ialah mendengar kisah orang yang dah berjaya.  Saya pernah jumpa o…

Testimoni : Kulit Cerah Minum ESP Shaklee

Assalamu'alaikum Dearies, Apa khabar semua? Alhamdulillah, wawa doakan kalian sentiasa dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, kesihatan yang terbaik dan dimudahkan segala urusan harian. Amin insyaAllah. Wawa nak kongsikan tes…

Siapa Perlukan ESP Shaklee?

Assalamu'alaikum dearies, Siapa perlukan ESP? Ya, boleh katakan semua orang perlukan.  Share sikit apa kesan lepas minum ESP ni. Mana tahu comment terpilih dapat hadiah misteri dari wawa.hihi Siapa yang perlukan ESP? …

Minuman ESP Shaklee Pilihan Terbaik

Assalamualaikum dearies, Apa khabar semua? Semoga kalian yang baca entry ini dikurniakan kesihatan yang baik, rezeki yang melimpah ruah dan kesihatan yang terbaik. InsyaAllah amin. Siapa tak kenal Energizing Soy Protein a…

Tips Kecantikan : Rahsia Kecantikan Selebriti

Assalamualaikum jutawanku!") Apa khabar semua? Alhamdulillah, syukur Allah hidupkan kita pagi ni. Syukur, Allah pinjamkan oksigen pagi ni. Alhamdulillah, syukran ya Allah. Alhamdulillah, Allah kurniakan kecantikan pa…

Assalamualaikum jutawan!") Jom aminkan doa ini. Wawa doakan kalian kaya dan berjaya. Amin insyaAllah. Ya Allah...Ya Waliy...Ya Waliy..Ya Waliyy.... Pada hari Jumaat yang penuh keberkatanMu Ya Allah, sesungguhnya Ya Allah Yan…

Giveaway New Year 2016

Assalamualaikum dearies, Jom join GA..") Klik banner untuk join..")

Tips Kecantikan : Rahsia Kecantikan Selebriti

Assalamualaikum wbt, Salam jumaat penghulu segala hari. Wawa doakan kalian yang baca entry ini kaya, berjaya dan bahagia dunia akhirat. Amin insyaAllah. Hari ini wawa nak kongsikan tips dan rahsia kecantikan selebriti pop…

Assalamualaikum wbt, [ THE POWER OF ANAK YATIM ] Saya asyik teringat-ingat kisah ni. Kisah yang saya baca dari buku ALLAH TEMPAT MEMINTA. Kisahnya macam ni. Ada seorang guru 8 orang anak ini menceritakan, pada satu…

Tips Kecantikan : 7 Cara Putihkan Kulit Dengan Semulajadi

Assalamualaikum wbt, Wanita dan putih, sememangnya bagaikan isi dengan kuku. Pantang dengar ada produk yang dapat memutihkan kulit, pasti nak cuba. betul ke betul? Wawa lebih terpengaruh dengan produk shaklee je, pantang tengo…

Assalamualaikum Dearies, Jemput aminkan doa ini..") Ya Allah, Ya Majid..Ya Majid...Ya Majid... Ya Allah Yang Maha Mulia, pada hari yang indah dan mulia ini Ya Allah, kami ingin mendoakan kepada semua pelanggan kami Ya Allah.…

10 Perkara Wanita Cecah Umur 30 Tahun Perlu Buat

Assalamualaikum Dearies, Allahuakbar, tak perasan umur sendiri. Bila ada yang bertanya baru tersedar. Allah, cepatnya masa berlalu semakin hari umurku meningkat.  Rasa macam umur 25 tahun je, padahal dah masuk sweet three…

Info Produk : Fungsi Utama Lecithin Shaklee

Assalamualaikum wbt, Wawa jarang bercerita tentang Lecithin sebab terfokus kat vitamin kecantikan sokmo. Hehe. Walaupun sering bercerita tentang kecantikan, vitamin pembakar lemak, penajam fikiran ini tidak kurang hebatnya dip…

Info Kesihatan : Hormon Estrogen Dan Kepentingannya

Assalamualaikum wbt, Jom kenali hormon kita..") Hormon estrogen ESTROGEN adalah hormon utama bagi menentukan pembentukan seks atau jantina individu. Sekiranya, paras estrogen dalam badan tinggi maka ciri-ciri wanita …

9 Kemuliaan Orang Menjaga Solat

Assalamualaikum wbt,

Testimoni : Luka Operate Sembuh Dengan Vivix

Assalamualaikum wbt, Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, wawa doakan kalian sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik sepanjang masa. Amin insyaAllah. Promosi Vivix masih lagi berjalan sehingga penghujung bulan ini. Bagi…

Simple Segmen Bloglist Nur Najah

Assalamualaikum semua !

Birthday Segment : Bloglist & Blogwalking by Najwa Zahid

Assalamualaikum wbt, Sesi join segmen..") Klik banner untuk join.. Wawa tag FifiFizah

Testimoni : Vivix Sembuh Luka Pembedahan Dengan Cepat

Assalamualaikum wbt, Hai semua, apa khabar sahabat wawa yang cantik dan kacak? Alhamdulillah, wawa doakan kalian sentiasa diberikan kesihatan yang baik sepanjang masa.

MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

Assalamualaikum Klik Di Sini kalau nak join  MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz | MAA Takaful berhad merupakan satu syarikat insurance yang telah lama bertapak di Malaysia.  Simpanan bertakaful MAA adalah s…

Assalamualaikum wbt, Selamat pagi para jutawan solehah dan soleh!") THE POWER OF COMPOUNDING Pernah dengar? Macam pernah dengar kan?  Sebelum saya berkongsi tentang The Power of Compounding, saya ingin kongsikan berkenaan so…

Tips Kecantikan : Kepentingan Menjaga Kulit Wajah

Assalamualaikum wbt, Kenapa penting menjaga kulit wajah? Ada tak antara pembaca blog wawa ni, tak suka jaga kulit wajah? Tak pernah cuci pun muka, tak pernah pakai bedak pun kat muka. Ada tak? Mungkin ada, tapi tak ramai. Semalam…

Tips Parenting : Schedule Tentukan Jantina Anak

Assalamualaikum wbt, Hai semua, apa khabar? Wawa doakan kalian yang sudi singgah di blog vitaminwawa ni dikurniakan kesihatan yang baik dan dideraskan rezeki yang melimpah ruah..") Bulan lepas, kawan wawa ada sharing jadual …

Rezeki Nuffnang Bulan Januari 2016

Assalamualaikum wbt, Alhamdulillah, semakin hari semakin bertambah income dari blog. Terima kasih Nuffnang bagi iklan baru bulan Januari ni. Jangan segan silu nak drop iklan korang kat sini.. Hehe Mudah sangat nak jana …