Misi Money Challenge 2016

Assalamu'alaikum jutawan,

Apa khabar semua? Alhamdulillah syukur Allah masih beri kesempatan untuk hirup udara segar. Allah bagi kesihatan yang baik. Alhamdulillah, semoga kita kaya dan berjaya.



Tertarik wawa dengan entry kak farah di SINI, tentang Money Challenge 2016. Memandangkan tahun 2016 ini kita ada lebih kurang dalam 60 minggu. Jadi, wawa pun nak cubalah.

Ada yang nak join wawa? Pinjam kak farah punya poster..")

Share:

4 comments:

  1. Moga misi sis trcapai...mnarik ni lya pun da tgk2 kat blog kak farah tdi

    ReplyDelete
  2. setakat ni simpan apa yang ada je..tak de jumlah tertentu..kalau ikut buat macam gambar ni duit saya tak berusik la..sebab semua simpan masuk tabung..dah itu je yang ada..maklum la..blogger je..tak de kerja lain pun..heheh

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne