Sunday, 6 December 2015

PROMO VIVIX KEMBALI!

Assalamualaikum wbt,

Hai korang, tahu tak bulan ni ada banyakkkk PROMOSI antaranya VIVIX, COLLAGEN POWDER, LECITHIN, VITALEA FOR CHILDREN dan tidak ketinggalan YES PACK diteruskan lagi.

Yes Pack harus dibeli satu set yang terdiri daripada set kurus, set bersalin, set hamil  dan set awet muda. Untuk pengetahuan korang, setiap produk yang ada dalam yes pack ini telah di diskaunkan 5% . Untung kan? Sangat jimat.

Ya Allah, baiknya shaklee ni. Masih bagi peluang untuk kita beli harga promosi. Korang tahu tak, kita boleh jimat rm200 dengan pembelian 2 botol vivix. Jadi, hari ini kita bicara tentang VIVIX ya. 

Apa kelebihan REBUT harga PROMO vivix.


✔️ Beli 2 anda dapat 5% DISKAUN

✔️ Jimat sehingga RM200 ^_^

✔️ Get CASHBACK money ~RM40

✔️ Get FREE MEMBERSHIP (save RM80)

✔️ Konsultasi secara EKSKLUSIF dan berpanjangan dari wawa

✔️ Berpeluang menjana pendapatan online dan offline

✔️ Di jemput masuk ke group dibawah empayar wawa dan 6 support group EKSKLUSIF untuk ahli yang berdaftar dibawah wawa

✔️ Dijemput ke group rahsia telegram dan whatsapp dan bimbingan perniagaan berpanjangan bagi yang berminat untuk menjana income.

Berminat nak grab PROMO VIVIX dan JANA INCOME dengan wawa? Whatsapl wawa cepat-cepat naa..")

Your Health & Beauty Consultant,
-WAWA-

Doa Pagi Jutawan #19

Assalamualaikum wbt,

Jom aminkan doa ini..")

Ya Allah...Ya Syahid...Ya Haq..Ya Wakil...

Ya Allah, tiada yang lebih hebat dariMu Yang Maha Menyaksikan..Engkaulah Yang Maha Benar..malah Engkau juga Ya Allah Yang Maha Memelihara Penyerahan...

Ya Allah...kami berserah padaMu Ya Allah, kami tawakkal padaMu Ya Allah..Kau jadikanlah apa saja yang sahabat dan ahli keluarga serta rakan niaga dan pekerja kami lakukan ini Ya Allah adalah sesuatu yang akan memberi keajaiban untuk hidup mereka Ya Allah..mereka akan mendapat sesuatu yang di luar jangkaan mereka Ya Allah..yang tak pernah mereka sangkakan dan fikirkan Ya Allah..

Kerana sesungguhnya Ya Allah Ya Haqq, kami percaya Ya Allah..kami yakin padaMu Ya Allah...pada KuasaMu Ya Allah..pada kehebatanMu Ya Allah...Hanya Kau saja yang mampu memberi sesuatu yang di luar jangkaan manusia...dan semoga mereka yang dikasihiMu ini dapat merasakan pengalaman indah ini Ya Allah...

Terima kasih Ya Allah Yang Maha Mendengar, kerana
mendengari doa kami yang Ya Allah...

Puji-pujian hanya untukMu Ya Allah...

Assalamualaikum jutawanku sayang yang dikasihi Allah, semoga hari ini adalah hari yang terindah dan hari yang memberi banyak makna kepada diri anda dan keluarga anda..Amiiin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...