Showing posts from 2016Show All
Kulit Lebih Cantik Semulajadi Dengan Set Cantik Shaklee

Assalamualaikum wbt, Senyum dulu dengan senyum sekarang lebih kurang ja. Awat senyum sekarang nampak lagi manis nohh?  πŸ˜„ Rahsia wajah cantik manis menawan, pastilah dengan set cantik shaklee. Semua orang dah tahu ka…

Assalamualaikum wbt, Selamat pagi uollss.πŸ˜„ Alhamdulillah, wawa selamat sampai di kampung halaman selepas 6 jam bermusafir dengan suami & adik.  Apa khabar sahabat? Wawa doakan semoga kalian sentiasa sihat, dimudahkan urusan …

10 Fungsi Utama Ostematrix Shaklee

10 Fungsi & Kebaikan Ostematrix Shaklee  ======= 1. Menguatkan Tulang – Kalsium menguatkan tulang belakang dan memastikan bentuk yang betul kepada badan selain daripada mengurangkan risiko sakit belakang. Kalsium m…

Jom Join Ahli Shaklee!

Assalamualaikum wbt, Join shaklee hanya rm79.50 je. Terus boleh dapat harga ahli. Terus boleh order sendiri. Terus dapat peluang untuk buat bisnes. Terus dapat free consultation. Terus dapat free coachin…

Testimoni Kurang Merokok Selepas Minum Vivix

Assalamualaikum wbt, Part isteri paling suka bila suami bagitahu,  Sayang, abang dah makin kurang merokok. 1 kotak lambar benau nak habis.πŸ˜ƒ Si isteri dengan senyum simpul jawab, alhamdulillah abang. haha Tapi be…

Testimoni Sopak Dengan Vivix Shaklee

Assalamualaikum wbt, Beberapa bulan lepas wawa pernah share tentang sopak di blog & kak Maz salah seorang customer dari blog.  Selepas sebulan consume #vivixshaklee , kak Maz teruja gila bila tunjuk kat wawa…

Bacaan Surah Al-Kahf Oleh Sheikh Fares Abbad

Assalamualaikum wbt, Jom baca surah Al-Kahf.

KULIT LEBIH CANTIK DENGAN COLLAGEN SHAKLEE

Assalamualaikum wbt, Kulit cantik menjadi impian semua wanita dan lelaki. Ada ke yang nak kulit menggerutu? Tak ada kan. Allah dah jadikan semua manusia ni cantik, tak ada yang tak cantik. Kan?  Cuma Allah sedang menguji k…

Promosi Purchase With Purchase Multi-Stack Dispenser Shaklee

Assalamualaikum wbt, Apa khabar sahabat blog wawa? Wawa doakan kalian sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik sepanjang masa. Amin Promosi Purchase With Purchase Multi-Stack Dispenser Shaklee sedang berlangsung dengan…

3 Perbezaan Utama Shaklee Collagen Powder

Assalamualaikum wbt, 3 Sebab Utama Berbezanya Shaklee Collagen Powder! -----------------

SHAKLEE TU APA YA?

Assalamualaikum wbt, JOM KENALI APA ITU SHAKLEE. SHAKLEE TU APA YA? πŸ€”

Vitamin C Shaklee Paling Jimat!

Assalamualaikum wbt, Apa khabar sahabat wawa? Wawa doakan semoga kalian sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik sepanjang masa. Amin, insyaAllah.

Set Panau Shaklee

Assalamualaikum wbt, Kulit berpanau menjadi igauan kepada kaum lelaki dan wanita. Pasti timbul rasa malu dan rendah diri bila bersama dengan kawan-kawan. Betul ke betul?  Paling penting kita perlu tekankan ialah k…

Mak Bebas Diabetes Dengan Vivix Shaklee

Assalamualaikum wbt, Komplikasi biasa yang kita dengar pada orang yang ada diabetes atau kencing manis adalah luka lambat sembuh, kaki jadi buruk, luka merebak, sel mati dan boleh menyebabkan kaki terpaksa dipotong. …

Announcement Herbal Blend Multi-Purpose Cream Available Now

Assalamualaikum wbt, Alhamdulillah, cream serbaguna sudah available untuk purchase. Bulan lepas cream kesayangan wawa dan penggemar ramai customer wawa terputus sebab stok di HQ dah habis. Sekarang dah boleh restok banyak-ba…

10 Sebab Kenapa Perlu Pilih #collagenpowdershaklee

Assalamualaikum wbt, 10 Sebab Kenapa Perlu Pilih #collagenpowdershaklee

Gabungan 3 Vitamin Cantik Shaklee Mantap

Assalamualaikum wbt, Hai semua, apa khabar? Lama wawa tak menulis, bukan apa sebab mood menulis terbang dek kerana badan keletihan. Jadi, bila nak menulis tu feeling tak ada. Hasilnya, lama juga blog wawa sunyi tanpa berisi.…

The Beauty of vivix

Assalamualaikum wbt, Setiap kali tengok botol vivix, wawa pasti jatuh cinta. Warnanya yang menarik, buat kita rasa tak nak miss minum. Tambahan pula, vivix memberi kesan muda 25 tahun dari usia dan panjang usia. Best kan. …

Vivix Benefits

Assalamualaikum wbt,

27 Manfaat Join Bisnes Shaklee

Assalamualaikum wbt, Alhamdulillah, lately ni ramai betul pm wawa tanya camna nak join bisnes shaklee. Seronok tengok wawa duk update pasal bisnes shaklee. Ye la, walaupun kerja 6.30 pagi sampai 7.30 malam, tetap ada waktu bu…

Bahan-Bahan Terbaik Dalam Collagen Powder Shaklee

Assalamualaikum wbt, Hai korang, selamat petang. Nak tahu tak apa bahan yang terkandung dalam Collagen Power shaklee. Kat bawah ni wawa listkan.

Atasi Moody Anda Dengan Vitamin B Complex

Assalamualaikum wbt, Pengalaman di tempat baru, tidak seperti yang kita rancang, kita bayangkan. Sebelum datang, wawa cuba bayangkan tempat baru is super awesome, best, good, anything will ok dan semuanya best-best je. B…

Kenapa Shaklee Tiada DI Kedai-Kedai Fizikal

Assalamualaikum wbt, Perasan tak, produk shaklee tiada di pasaran fizikal sperti farmasi, kedai-kedai toko jamu, mall, supermarket dan sebagainya.  Mungkin ramai yang tertanya-tanya, kenapa shaklee tiada di kedai-kedai j…

Himpunan Testimoni Cream Herbal Blend Shaklee

Assalamualaikum wbt, Cream herbal blend memang terlajak laris. Restok je habis, asal habis je restok. Ye lah, masing-masing grab 2 tube. Kena sorok untuk tuan empunya diri, kalau tak tak menyempat .hehe Alhamdulillah, su…

Assalamualaikum wbt, 3 tips mulakan perniagaan di instagram oleh Farid Mokhtar. Salah seorang marketer online. Peniaga baru tumbuh umpama cendawan selepas hujan, beratus ribu peniaga yang menggunakan instagram. Apakah kelain…

Fadhilat Istighfar Setiap Hari

Assalamualaikum wbt, Setiap hari kita tidak terlepas melakukan dosa, namun Allah itu Maha Baik. Memberi peluang untuk kita bertaubat sepanjang masa. Dalam Surah An-Nasr ayat 3 Allah menyebut, Maka ucapkanlah tasbih …

Bahan-Bahan Yang Terkandung Dalam Cream Herbal Blend

Assalamualaikum wbt, Hari-hari wawa guna cream ni, tapi tak pernah lagi wawa share bahan-bahan yang terkandung dalam cream no 1 shaklee.   –>  Apa kelebihan setiap bahan dalam cream Herbal Blend Multi-Purpose …

Set Subur Hidupkan Harapan Miliki Anak

Assalamualaikum wbt, Ramai ibu-ibu sedang berusaha dan menanti miliki cahaya mata. Begitu juga kak wawa. Sentiasa amalkan doakan supaya Allah kurniakan zuriat yang hebat, soleh, solehah, hafiz dan hafizah. Selain men…

10 Hari Menjadi Warga Johor

Assalamualaikum wbt, Hai orang Johor, nice to meet you. Hihi Lamakan wawa tak bersiaran, almaklumlah banyak sangat nak cerita tapi kekangan masa dan keterbatasan tempat buat wawa tak terupdate. Actually, wawa dah…

Perbezaan Cinch Shake Shaklee & Herbalife Protein

Assalamualaikum wbt, Ada yang bertanya, apa perbezaan antara protein shaklee dengan protein herbalife. Bagaimana protein shaklee dapat kekalkan penurunan badan secara ideal, berbanding produk herbalife. Perbezaan…

Puas Hati Dengan Produk Shaklee

Assalamualaikum wbt, Feedback positif daripada regular customer. Puas hati sangat dia. Hihi Alhamdulillah, orang selalu kata parut lama susah nak hilang. Allah tak kata kan. InsyaAllah, ikhtiar dengan ESP Shaklee Allah bantu perm…

ESP Shaklee Hilangkan Gastrik

Assalamualaikum wbt, Alhamdulillah, gastrik hilang dengan ESP shaklee dengan izin Allah swt. Bertahun2x Gastrik, kini ESP menjadi penyelamat!

Simpton Slipped Disc

Assalamualaikum wbt, Masih lagi bercerita tentang slipped disc. Melihat kepada pengidap slipped disc ini kadang kita merasa siksanya sekali. Tidur tak kena, duduk tak kena. kan?  Wawa nak share simpton awal yang anda bol…

Punca-Punca Slipped Disc

Assalamualaikum wbt, Apakah Punca Berlaku Slipped Disc? Proses penuaan antara punca berlakunya Slipped Disc di mana ligament yang memegang disc itu menjadi lemah dan sekiranya terdapat tekanan atau tergeliat sedi…

Cantiknya Tumbler Shaklee Yang Baru

Assalamualaikum wbt, Bulan lepas warnanya biru, kali ini shaklee buat sedikit perbezaan dengan pengeluaran tumbler lebih exclusive 828ml yang di bawa dari US.  Warna hitam yang lebih menawan. Limited stok, pembelian …

SENARAI HARGA VITAMIN SHAKLEE

Assalamualaikum wbt, Bismillahirrahmanirrahim. Wawa nak share senarai harga semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak bersama postage. Senang untuk korang rujuk kan. Ini adalah harga retail. Jika anda menjadi ahli, and…

Revolusi Vivix Melawan Penuaan Sel Badan

Assalamualaikum wbt, Tahukah anda kenapa Vivix ini wujud? Vivix merupakan revolusi dalam anti-penuaan pada tahap sellular dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap sellular.

Mulakan Harian Anda Dengan Doa

Assalamualaikum wbt, Selamat pagi semua, Alhamdulillah Allah masih hidupkan kita pagi ini. Terima kasih Ya Allah, maka panjangkanlah umur kami dalam iman. Amin Allah suka akan hamba-Nya yang bergantung hidup pada-…

BerJuta Sel DNA Musnah Setiap Hari

Assalamualaikum wbt, #InfoKesihatan

Testimoni Hilang Slipped Disc Dengan Vivix

Assalamualaikum wbt, Ramai dikalangan sahabat wawa yang mempunyai masalah slipped disc. Kebanyakkannya umur lebih kurang wawa dalam linkungan 25-35 tahun. Apakah punca yang berlakunya slipped disc? Wawa akan kupas untuk nex…

Gagah Travel Seluruh Malaysia Di Usia 6 Series Dengan Vivix

Assalamualaikum wbt,

Assalamualaikum wbt, Kenapa kita perlu baca Al-Quran? Kisah ini menarik untuk dihadam. Jika bacaan kita disertakan dengan makna / terjemahan ia lebih menjatuhkan hati kita pada Al-quran. 😊 ALASAN KENAPA KITA PER…

Vivix Shaklee Agen Awet Muda

Assalamualaikum wbt, Salam sayyidul ayyam, penghulu segala hari. Ya Allah, kurniakan rezeki yang melimpah ruah kepada kami, sihat tubuh badan, mudah urusan, serta harta yang melimpah ruah di dunia dan akhirat.

10 Kebaikan Vivix Yang Perlu Anda Tahu

Assalamualaikum wbt, Bulan ni wawa nak bagi FREe 2 paper beg hijau ini dengan setiap pembelian 2 botol Vivix shaklee. Ada yang berminat? Nak tahu apa kebaikan Vivix shaklee? Teruskan membaca ye.. hihi Vivix adalah salah …

Promosi Shaklee 3 Bulan 1st October -31st December 2016

Assalamualaikum wbt, Hai semua, apa khabar? Wawa doakan kalian sentiasa sihat, dimurahkan rezeki, dipermudahkan urusan serta diberkati Allah swt. Sudah hampir setengah bulan PROMOSI 3 BULAN yang sedang berlangsung di HQ dan …

Testimoni Penyakit Sopak Sembuh Dengan Vivix & ESP Shaklee

Assalamualaikum wbt, Selamat pagi semua, dah senyum? Senyumlah kerana itu permulaan aura positif dalam diri anda. Sejak dua menjak ni, ramai pula yang cari  vivix sebab nak hilangkan penyakit sopak atau vitiligo i…

Set Untuk Kulit Berminyak Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Apakah Kita Sebagai Ibu Bapa Yang Bersalah?

Assalamualaikum wbt,

Elok Ke Makan Supplemen Shaklee?

Assalamualaikum wbt, Wawa copy sharing dari Master Aeinna upline wawa sendiri. Soalan ini biasa sangat wawa terima dan dipersoalkan. Elok ke makan supplemen shaklee ni?  nanti buah pinggang tak rosak ke kalau selalu ambil…

Tips Hebat Untuk Kulit Cantik

Assalamualaikum wbt, Selamat pagi semua, semoga hari ini lebih indah dan bahagia.😊 TIP HEBAT UNTUK KULIT CANTIK

Borong Vitamin Shaklee RM3000 Di HQ

Assalamualaikum wbt, Sesekali turun HQ, borong kasi pecah Vitamin shaklee. Vitamin sentiasa mendapat permintaan dari customer.😊 Promosi special bulan October, daftar ahli dan beli vitamin 100uv @ 200uv anda berpeluan…

Testimoni Set Cantik Premium Shaklee

Assalamualaikum wbt, Siapa sangka kulit yang berlubang-lubang kesan dari parut jerawat dulu, kini semakin hilang dan cantik. Doktor Chip ini mengamalkan set kecantikan shaklee iaitu set premium. Alhamdulillah, ha…

Set Cantik Premium Shaklee

Assalamualaikum wbt, Set Cantik laku keras😍 Alhamdulillah, ini antara set paling top yang di pilih oleh customer. Semua nak cantik kan. Pilihan bijak adalah yang merawat dari dalam.😊 . Apa pilihan yang anda ada? Full s…

Kisah Duit Di Dalam Kasut

Assalamualaikum wbt, Belajarlah untuk memberi, tak mampu banyak, berilah  apa yang termampu.

Segmen Tambah Follower Blog Penselduabee

Assalamualaikum wbt, Klik banner untuk join..")

Testimoni Kulit Berminyak

Assalamualaikum wbt, Testimoni kulit berminyak. Selain mengamalkan pemakanan vitamin shaklee , ibu muda cantik ini juga mengamalkan set skincare shaklee iaitu Enfuselle Balancing Moisturizer.  Ia membantu mengembalikan p…

Cara Mengatasi Kulit Muka Berminyak

Assalamualaikum wbt, Kulit wajah penduduk Asia lebih terdedah kepada sinaran matahari dan uv. Ia menyebabkan permasalahan tentang kulit lebih di alami oleh penduduk Asia terutamanya negara kita. Kebanyakkan penduduk negara k…

Bloglist Hilang, Please Help Me!

Assalamualaikum wbt, Selamat pagi semua, wawa doakan semoga kalian yang sudi singgah di teratak wawa ni dikurniakan kebahagiaan, kekayaan dan keberkatan dalam hidup. InsyaAllah amin. Seminggu ni wawa pelik dengan blog wa…

4 Punca Kulit Wajah Berminyak

Assalamualaikum wbt, Kita sentiasa sinonim dengan kulit berminyak adalah kulit bermasalah. Tahukah anda, kulit kita menghasilkan minyak kerana mempunyai fungsi yang tersendiri. Ia berfungsi melindungi kulit dari bahaya luar …