Sunday, 14 March 2021

Happy Bonus Day To Shakleeians

Assalamualaikum wbt,

HAPPY BONUS DAY BYG FAMILY!πŸ’ΈπŸ’Έ

Happy Bonus Day



Bonus dapat awal bulan ini, selalunya 14 hari bulan. Kali ini 12hb dah masuk. Alhamdulillah, terima kasih Allah, terima kasih shaklee selalu jaga kami!πŸ™ˆ

Berapa pun kita dapat hari ini, 
Jangan lupa untuk kita SYUKURI, 
Syukuri dengan setiap nikmat yang kita ada hari ini. 

Bila kita syukur, Allah akan tambah lebih lagi. ❤️

Ingat, kejayaan besar datang dengan kejayaan dari kejayaan yang kecil dahulu. Takde orang mula terus jadi hebat, terus dapat apa yang dia nak. 

Kena sabar, kena konsisten dan kena teruskan usaha. 

Allah melihat setiap usaha yang kita lakukan, jangan pernah merasa lelah dengan setiap apa yang kita buat. Allah pasti balas.

Buat BYG Family, tahniah diatas usaha kalian pada bulan lepas, wawa bangga dengan pencapaian kalian. Alhamdulillah masyaAlah tabarokallah. 

Wawa sangat yakin, setiap usaha dari kalian, Allah sedang mempersiapkan bungkusan hadiah kejayaan. 

Ingat, jangan pernah berhenti, teruskan melangkah dan bergerak. Berhenti untuk rehat jika perlu, tapi jangan lama-lama, kerana destinasi kalian masih jauh. 

Teruskan sebarkan manfaat, beri manfaat pada ramai lagi orang diluar sana. Help others to help others. πŸ’•

Tahniah BYG Family!❤️




Jika anda berminat untuk menjana income shaklee dengan mudah, boleh baca disini terlebih dahulu. Mudahnya Buat Bisnes Shaklee 2020.






Hubungi kami;



Page FB : Kedai Vitamin Ketengah Jaya Paka 019-9966576
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi / Paka
Pengeposan ke seluruh Malaysia




#wawashare
#inspirasiwawa
#bonusday 
#shakleebonusday
#bisnesshaklee 
#rewardshaklee

2 comments:

  1. Assalamu’alaikum, Wawa. Lama dah tak berkunjung ke mari. Wah, dapat bonus awal ya.... Happy bonus day! 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Kak Farah, tulaa . lama kan.. hihi
      wawa jarang2 dah update kat blog, skang baru nak buat comeback.

      Delete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊