Sunday, 9 February 2020

Promosi Shaklee Februari 2020

Promosi Shaklee Februari 2020

Assalamualaikum wbt,

Pada kali ini shaklee menawarkan lebih banyak promosi iaitu 9 tambah 5, di mana ia sangat menarik untuk anda dapatkan pada bulan Februari 2020 ini.

9 PROMOSI MONTHLY SHAKLEE FOR FEBRUARY 2020

Poster 9 Promosi Shaklee Februari 2020

1. Promosi Vitamin C Shaklee (Sustained Release Vita-C Plus)

Promosi Vitamin C Shaklee RM 185.25 untuk 2 botol
Beli 2 botol Vitamin C RM185 (Jimat RM 9).

Vitamin C merupakan vitamin kegemaran semua orang, termasuk mommy sendiri. Sudah 7 tahun mommy setia mengamalkan makan vitamin c. Pelbagai manfaat anda boleh dapati dengan mengambil vitamin c setiap hari.

Vitamin C berfungsi tingkatkan imuniti, mengatasi masalah jerawat pasir dan batu, cantikkan kulit berjerawat, cerahkan dan sekatakan warna kulit, bantu sembuhkan luka dengan cepat, bantu mengurangkan kulit sunburn, bantu atasi masalah gusi berdarah dan hidung berdarah, untuk orang resdung, gout dan banyak lagi.

10 Manfaat Vitamin C Shaklee


Baca selanjutnya :

2. Promosi Coqtrol Plus Shaklee

Promosi Coqtrol Plus Shaklee
Beli 3 botol RM401 (jimat RM 44).

Coqtrol Plus vitamin terbaik untuk tingkatkan tenaga, untuk anda yang mengalami masalah jantung, serta meningkatkan prestasi harian anda. Jika anda sering rasa mengantuk sepanjang hari, Coqtrol Plus mampu menjadi penawar untuk anda.

10 Manfaat Coqtrol Plus Shaklee

Baca selanjutnya:

3. Promosi Zinc Complex Shaklee

Promosi Zinc Complex Shaklee
Belian 1 botol Zinc Complex RM56 dapat Percuma 1 botol lagi.

Zinc complex shaklee sesuai untuk,
  • Ibu lepas bersalin/berpantang
  • Meningkatkan kesuburan lelaki
  • Mereka yang lepas pembedahan
  • Mereka yang ada masalah kulit macam jerawat
10 Manfaat Zinc Complex Shaklee
Baca selanjutnya:


4. Promosi Garlic Complex Shaklee

Promosi Garlic Complex Shaklee

Belian 2 botol Garlic Complex RM 106 (jimat RM5).

Garlic complex sesuai untuk,
  • Mereka yang ada mempunyai masalah tekanan darah
  • Mereka yang batuk dan selsema
  • Mereka yang mempunyai masalah athma
  • Mereka yang mempunyai masalah resdung
  • Sebagai antibiotik semula jadi
  • Membantu mencantikkan kulit (Orang Korea suka makan garlic tau, tibehh 😆)
10 Manfaat Garlic Complex Shaklee
Baca selanjutnya:

5. Promosi Percuma Radiance C + E Youth Shaklee


Belian 200uv produk Youth dalam satu resit, anda dapat PERCUMA Kapsul Emas (Radiance c + e ) Youth bernilai RM 415.

Youth sesuai untuk,
  • Mereka yang mencari solusi untuk masalah jerawat, jeragat, kulit kering
  • Sesuai untuk semua jenis kulit dan selamat untuk ibu mengandung
8 Manfaat Radiance C + E Yuth Shaklee
Baca selanjutnya:

6. Promosi Mealshakes Shaklee


Belian 2 canister Mealshakes RM 228 (jimat RM 12).

Mealshakes shaklee sesuai untuk,
  • Nutrisi yang lengkap untuk sarapan anak-anak ke sekolah
  • Rasa yang sangat lazat iaitu Vanilla boleh dicampur bersama minuman kegemaran
  • Untuk anak-anak yang picky eater
  • Kanak-kanak sembelit
  • Juga sesuai untuk orang dewasa yang ingin naikkan berat badan
10 Manfaat Mealshakes Shaklee
Baca selanjutnya:

7. Promosi Performance Drink Perisa Orange & Lime Lemon
Promosi Performance Drink Perisa Orange & Lime Lemon
Belian 2 canister Performance Drink Orang RM163 (jimat RM 8) dan 2 canister Performance Drink perisa Lime Lemon RM 282 (jimat RM 15).

Performance drink dua perisa ini sesuai untuk,

  • Mereka yang kerap bersukan
  • Untuk minuman seharian kerana cuaca sekarang tidak menentu, sangat panas dan tiba-tiba hujan
  • Sesuai untuk mereka yang ada gout, demam denggi
  • Membantu memberi tenaga lagi-lagi ketika berpuasa
8 Manfaat Performance Drink Shaklee
Bacaan selanjutnya:

8. Promosi Vita-Lea for Children


Promosi Vita-Lea for Children
Belian 2 botol Vita-Lea for Children RM 211 (jimat RM 11).

Vita-Lea for Children sesuai untuk,
  • Multivitamin yang lengkap dengan pelbagai vitamin yang membantu tumbesaran, menguatkan tulang, memberi tenaga kepada anak-anak
  • Mudah dimakan hanya kunyah sahaja, perisa anggur
  • Tingkatkan imuniti kanak-kanak
10 Manfaat Vita-Lea for Children
5 PROMOSI JOM SHAKLEE 

Selain daripada 9 promosi diatas, shaklee menawarkan PROMOSI khusus untuk anda yang belum menjadi ahli shaklee. Promosi ini hanya khusus buat anda yang mendaftar sebagai ahli baru sahaja yang layak.

Bakal ahli baru, get ready ok! Harga yang super duper menjunam khas untuk anda.


Promosi Jom Shaklee Februari 2020
1. Promosi Jom Shaklee Daily Essential Set
testimoni set hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil keburukan shaklee untuk ibu mengandung set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil omega guard shaklee untuk ibu hamil vitamin c shaklee untuk ibu hamil set berpantang shaklee shaklee set ibu hamil b complex shaklee untuk hamil set untuk hamil shaklee Best ke Set Hamil Shaklee Set Hamil Shaklee dan Fungsi Vitamin Terbaik Ibu Mengandung Promosi Harga Set Hamil Shaklee & Harga Set Mengandung shaklee KELEBIHAN SET MENGANDUNG SHAKLEE DAN TESTIMONI Searches related to set hamil shaklee testimoni set hamil shaklee  harga set hamil shaklee 2019 set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil  keburukan shaklee untuk ibu mengandung set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil omega guard shaklee untuk ibu hamil set berpantang shaklee b complex shaklee untuk hamil harga set hamil shaklee 2019  testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019 set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet harga set mengandung shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway set basic hamil shaklee cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung cara makan vivix untuk hamil testimoni shaklee set kesuburan shaklee ttc vivix untuk ibu hamil kebaikan vivix untuk rahim set subur shaklee untuk wanita cara makan set kesuburan shaklee testimoni set kesuburan shaklee shaklee untuk air mani harga set hamil shaklee set kesuburan shaklee lelaki vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee makan ostematrix ketika mengandung set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung produk shaklee untuk subur berjaya hamil dengan shaklee b complex shaklee untuk hamil set kesuburan lelaki shaklee set ikhtiar hamil shaklee  set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019  set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee harga set mengandung shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil vivix shaklee untuk ibu mengandung shaklee bagus ke makan ostematrix ketika mengandung supplement semasa mengandung irine nadia produk shaklee untuk kehamilan omega guard shaklee untuk ibu hamil vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee cara makan vitalea shaklee set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung harga set kurus shaklee 2020 testimoni produk shaklee shaklee prenatal set keburukan shaklee untuk ibu mengandung  shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee  harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet keburukan shaklee untuk ibu mengandung cara makan set hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee  set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil sha                                                     Image result for pregnant  Hai, assalamualaikum Mommies semua! Wah tahniah ya di atas berita pregnancy kali ni. Bagi yang kali pertama mengandung, beribu tahniah Syaza ucapkan. Perasaan teruja nak menjadi seorang ibu sentiasa meluap-luap. Nak rasa anak tendang dalam perut, nak scan anak, nak tahu perkembangan anak. Ah, excitednya!   Yang dah anak dua atau tiga atau berapa pun tetap sama saja perasaan excited-nya kan. Nak bau baby wangi. Wangian syurga! Oh my, I miss so much nak bau baby lagi hihi (Syaza pun excited ni sambil menaip). 😊     Now, bermula masa bagi kita menjaga diri serta kandungan dengan baik sepanjang proses kehamilan ini. Proses pregnant ni fasa penting untuk kita pastikan diri kita serta baby sentiasa berada di paras optimum dan sihat taw. Terutama awal kehamilan, adalah menjadi satu kewajipan untuk kita konsisten maintain makan Asid Folik untuk mengelakkan dari penyakit yang ada kaitan dengan tulang belakang atau lebih dikenali sebagai Spina Bifida yang selalu mai datang dekat baby seawal 3 bulan dalam perut.  Syaza dulu FULLY CONSUME Set Hamil Shaklee waktu pregnant. Jadi Syaza nak share kan dengan semua orang tentang apa itu Set Hamil Shaklee dan fungsi mereka ni.   Kandungan Item dalam Set Hamil dari Shaklee PENTINGNYA VITAMIN SEMASA PREGNANT   Bila dah mula pregnant kita kena usaha untuk dapatkan nutrisi harian dari pemakanan & vitamin yang lengkap. Bukan saja untuk ibu, malah lebih penting untuk janin dalam kandungan kita      Set Hamil Shaklee mengandungi set lengkap keperluan vitamin sepanjang kehamilan bermula dari trimester pertama hingga trimester ketiga :-      Fungsi Set Hamil Rangkaian Fullset Kehamilan  IRON : Membantu dalam memberikan tenaga serta menyokong dalam penghasilan HB yang cantik untuk kesihatan ibu & janin.       Siapa yang HB Low sangat memerlukan Iron ini.      ASID FOLIK : Menyokong pembentukan sistem saraf bayi serta keperluan vitamin yang sangat penting di awal kehamilan (3 bulan pertama) bagi mengelakkan kecacatan pada janin     VITAMIN C : Ibu hamil mudah terdedah kepada pelbagai jenis penyakit antaranya demam, selesema dan batuk. Vitamin C penting dalam membina sistem imunisasi ibu di samping memberi ibu kulit lebih ceria, segar & cantik sepanjang kehamilan     KALSIUM : Sekiranya ibu kurang kalsium sepanjang kehamilan, ianya boleh beri kesan seperti kejang kaki & masalah gigi rapuh. Janin menyerap kalsium dari ibu. Oleh itu ibu perlu memastikan keperluan kalsium cukup untuk ibu & janin     PROTEIN : Sangat penting dalam memastikan pertumbuhan yang baik untuk janin. Protein juga membantu membekalkan asid amino yang penting kepada janin.      OMEGA 3 : Kajian menunjukkan ibu yang mengambil Omega-3 sepanjang kehamilan berupaya memiliki anak yang mempunyai upaya menyelesai masalah seawal 9 bulan berbanding dengan yang tidak mengamalkannya.        Omega-3 membantu:-  dalam perkembangan otak janin.     elak masalah pembekuan dara     elak masalah risiko sakit jantung     elak masalah darah tinggi ketika hamil      Ramai ibu sangat berpuas hati dengan Set Hamil Shaklee, di samping ianya jimat kerana setiap botol boleh digunakan sehingga maksimum 6 bulan, Set Hamil Shaklee juga membantu mereka untuk menjalani proses kehamilan dengan lebih ceria & bertenaga! :blush::muscle:   Ehem, Syaza-lah tu antara ibu yang ceria dan bertenaga sepanjang pregnant, hihi. Rindunya nak pregnant lagi.  Fungsi Set Kehamilan dari Shaklee 1. ESP-energizing soy protein : ESP Shaklee Fungsi ESP ni dah di bancuh bersama Dragon Fruir! Nyummmm Protein untuk kuatkan rahim dan galakkan pertumbuhan sel baru pada janin. Protein soya untuk membekalkan tenaga dan baiki sel-sel rosak. Kulit baby jadi halus dan gebu bila ESP diamalkan ketika mengandung.    2. B-Complex with Asid Folic : fungsi b-complex Kandungan asid folik penting untuk perkembangan saraf, sel otak, tulang belakang, organ, kulit dan tulang-tulang bayi. B comp untuk control mood ibu hamil.  3. Vitamin C :                                                           vitamin c  Penting untuk imunisasi dan penjagaan kulit.  Ibu tak mudah jatuh sakit Kulit ibu bersih dari jerawat (ada sesetengah yang katanya alami jerawat hormon. Dengan Vitamin C, say bye-bye tu jerawat!)  4. Vita-Lea with iron formula :                                            Set Hamil Shaklee Mengandungi semua kandungan vitamin dalam jumlah yang kecil. Diformulasikan bersama iron untuk membantu pembentukan hemoglobin dalam darah. Bagi sesiapa yang mengalami masalah low HB, sangatlah digalakkan mengambil Vitalea ini. Beri tenaga ketika mengandung. Tak lemah dan letih.     5. OsteMatrix : Fungsi Set Hamil Shaklee  Mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D. Atasi cramp, kejang kaki, tarik mengkarung dan simpul biawak. Tidur lebih lena. Kalsium sangat penting untuk ibu mengandung kerana ketika mengandung, kalsium diserap oleh baby.  Yang paling penting masa nak meneran baby keluar kerana memerlukan sepenuh tenaga dan kudrat sampai bagi effect pada tulang-tulang dan urat-urat ibu. Oleh itu, pastikan kalsium diambil untuk mengelakkan dari tulang cepat reput.  6. Omega Guard : Set Hamil Shaklee   Bagi perkembangan mata dan otak baby serta untuk kawal kandungan gula dalam badan si ibu (elak diabetes semasa hamil).  Testimon Set Hamil Shaklee  Ok, now masanya untuk mak-mak rasa, dengar dan lihat sendiri pengalaman yang amalkan Set Hamil ni. Memang best and awesome!
Promosi Jom Shaklee Daily Essential Set
Belian fullset ini melayakkan anda dapat,

  • Diskaun sehingga 10% dari harga ahli RM 736
  • Keahlian PERCUMA
  • Kos penghantaran PERCUMA
  • Jimat RM 401
  • Cash bonus menanti anda

Daily Essential Set sesuai untuk anda yang ingin dapatkan kesihatan yang optimum sepanjang hari. Badan sentiasa letih, kurang bertenaga dan tidak bermaya? Daily Essential Set pilihan yang tepat.

2. Promosi Jom Shaklee Postnatal Set
testimoni set hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil keburukan shaklee untuk ibu mengandung set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil omega guard shaklee untuk ibu hamil vitamin c shaklee untuk ibu hamil set berpantang shaklee shaklee set ibu hamil b complex shaklee untuk hamil set untuk hamil shaklee Best ke Set Hamil Shaklee Set Hamil Shaklee dan Fungsi Vitamin Terbaik Ibu Mengandung Promosi Harga Set Hamil Shaklee & Harga Set Mengandung shaklee KELEBIHAN SET MENGANDUNG SHAKLEE DAN TESTIMONI Searches related to set hamil shaklee testimoni set hamil shaklee  harga set hamil shaklee 2019 set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil  keburukan shaklee untuk ibu mengandung set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil omega guard shaklee untuk ibu hamil set berpantang shaklee b complex shaklee untuk hamil harga set hamil shaklee 2019  testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019 set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet harga set mengandung shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway set basic hamil shaklee cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung cara makan vivix untuk hamil testimoni shaklee set kesuburan shaklee ttc vivix untuk ibu hamil kebaikan vivix untuk rahim set subur shaklee untuk wanita cara makan set kesuburan shaklee testimoni set kesuburan shaklee shaklee untuk air mani harga set hamil shaklee set kesuburan shaklee lelaki vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee makan ostematrix ketika mengandung set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung produk shaklee untuk subur berjaya hamil dengan shaklee b complex shaklee untuk hamil set kesuburan lelaki shaklee set ikhtiar hamil shaklee  set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019  set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee harga set mengandung shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil vivix shaklee untuk ibu mengandung shaklee bagus ke makan ostematrix ketika mengandung supplement semasa mengandung irine nadia produk shaklee untuk kehamilan omega guard shaklee untuk ibu hamil vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee cara makan vitalea shaklee set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung harga set kurus shaklee 2020 testimoni produk shaklee shaklee prenatal set keburukan shaklee untuk ibu mengandung  shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee  harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet keburukan shaklee untuk ibu mengandung cara makan set hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee  set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil sha                                                     Image result for pregnant  Hai, assalamualaikum Mommies semua! Wah tahniah ya di atas berita pregnancy kali ni. Bagi yang kali pertama mengandung, beribu tahniah Syaza ucapkan. Perasaan teruja nak menjadi seorang ibu sentiasa meluap-luap. Nak rasa anak tendang dalam perut, nak scan anak, nak tahu perkembangan anak. Ah, excitednya!   Yang dah anak dua atau tiga atau berapa pun tetap sama saja perasaan excited-nya kan. Nak bau baby wangi. Wangian syurga! Oh my, I miss so much nak bau baby lagi hihi (Syaza pun excited ni sambil menaip). 😊     Now, bermula masa bagi kita menjaga diri serta kandungan dengan baik sepanjang proses kehamilan ini. Proses pregnant ni fasa penting untuk kita pastikan diri kita serta baby sentiasa berada di paras optimum dan sihat taw. Terutama awal kehamilan, adalah menjadi satu kewajipan untuk kita konsisten maintain makan Asid Folik untuk mengelakkan dari penyakit yang ada kaitan dengan tulang belakang atau lebih dikenali sebagai Spina Bifida yang selalu mai datang dekat baby seawal 3 bulan dalam perut.  Syaza dulu FULLY CONSUME Set Hamil Shaklee waktu pregnant. Jadi Syaza nak share kan dengan semua orang tentang apa itu Set Hamil Shaklee dan fungsi mereka ni.   Kandungan Item dalam Set Hamil dari Shaklee PENTINGNYA VITAMIN SEMASA PREGNANT   Bila dah mula pregnant kita kena usaha untuk dapatkan nutrisi harian dari pemakanan & vitamin yang lengkap. Bukan saja untuk ibu, malah lebih penting untuk janin dalam kandungan kita      Set Hamil Shaklee mengandungi set lengkap keperluan vitamin sepanjang kehamilan bermula dari trimester pertama hingga trimester ketiga :-      Fungsi Set Hamil Rangkaian Fullset Kehamilan  IRON : Membantu dalam memberikan tenaga serta menyokong dalam penghasilan HB yang cantik untuk kesihatan ibu & janin.       Siapa yang HB Low sangat memerlukan Iron ini.      ASID FOLIK : Menyokong pembentukan sistem saraf bayi serta keperluan vitamin yang sangat penting di awal kehamilan (3 bulan pertama) bagi mengelakkan kecacatan pada janin     VITAMIN C : Ibu hamil mudah terdedah kepada pelbagai jenis penyakit antaranya demam, selesema dan batuk. Vitamin C penting dalam membina sistem imunisasi ibu di samping memberi ibu kulit lebih ceria, segar & cantik sepanjang kehamilan     KALSIUM : Sekiranya ibu kurang kalsium sepanjang kehamilan, ianya boleh beri kesan seperti kejang kaki & masalah gigi rapuh. Janin menyerap kalsium dari ibu. Oleh itu ibu perlu memastikan keperluan kalsium cukup untuk ibu & janin     PROTEIN : Sangat penting dalam memastikan pertumbuhan yang baik untuk janin. Protein juga membantu membekalkan asid amino yang penting kepada janin.      OMEGA 3 : Kajian menunjukkan ibu yang mengambil Omega-3 sepanjang kehamilan berupaya memiliki anak yang mempunyai upaya menyelesai masalah seawal 9 bulan berbanding dengan yang tidak mengamalkannya.        Omega-3 membantu:-  dalam perkembangan otak janin.     elak masalah pembekuan dara     elak masalah risiko sakit jantung     elak masalah darah tinggi ketika hamil      Ramai ibu sangat berpuas hati dengan Set Hamil Shaklee, di samping ianya jimat kerana setiap botol boleh digunakan sehingga maksimum 6 bulan, Set Hamil Shaklee juga membantu mereka untuk menjalani proses kehamilan dengan lebih ceria & bertenaga! :blush::muscle:   Ehem, Syaza-lah tu antara ibu yang ceria dan bertenaga sepanjang pregnant, hihi. Rindunya nak pregnant lagi.  Fungsi Set Kehamilan dari Shaklee 1. ESP-energizing soy protein : ESP Shaklee Fungsi ESP ni dah di bancuh bersama Dragon Fruir! Nyummmm Protein untuk kuatkan rahim dan galakkan pertumbuhan sel baru pada janin. Protein soya untuk membekalkan tenaga dan baiki sel-sel rosak. Kulit baby jadi halus dan gebu bila ESP diamalkan ketika mengandung.    2. B-Complex with Asid Folic : fungsi b-complex Kandungan asid folik penting untuk perkembangan saraf, sel otak, tulang belakang, organ, kulit dan tulang-tulang bayi. B comp untuk control mood ibu hamil.  3. Vitamin C :                                                           vitamin c  Penting untuk imunisasi dan penjagaan kulit.  Ibu tak mudah jatuh sakit Kulit ibu bersih dari jerawat (ada sesetengah yang katanya alami jerawat hormon. Dengan Vitamin C, say bye-bye tu jerawat!)  4. Vita-Lea with iron formula :                                            Set Hamil Shaklee Mengandungi semua kandungan vitamin dalam jumlah yang kecil. Diformulasikan bersama iron untuk membantu pembentukan hemoglobin dalam darah. Bagi sesiapa yang mengalami masalah low HB, sangatlah digalakkan mengambil Vitalea ini. Beri tenaga ketika mengandung. Tak lemah dan letih.     5. OsteMatrix : Fungsi Set Hamil Shaklee  Mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D. Atasi cramp, kejang kaki, tarik mengkarung dan simpul biawak. Tidur lebih lena. Kalsium sangat penting untuk ibu mengandung kerana ketika mengandung, kalsium diserap oleh baby.  Yang paling penting masa nak meneran baby keluar kerana memerlukan sepenuh tenaga dan kudrat sampai bagi effect pada tulang-tulang dan urat-urat ibu. Oleh itu, pastikan kalsium diambil untuk mengelakkan dari tulang cepat reput.  6. Omega Guard : Set Hamil Shaklee   Bagi perkembangan mata dan otak baby serta untuk kawal kandungan gula dalam badan si ibu (elak diabetes semasa hamil).  Testimon Set Hamil Shaklee  Ok, now masanya untuk mak-mak rasa, dengar dan lihat sendiri pengalaman yang amalkan Set Hamil ni. Memang best and awesome!
Promosi Jom Shaklee Postnatal Set
 Belian fullset ini melayakkan anda dapat,

  • Diskaun sehingga 10% dari harga ahli RM 479
  • Keahlian PERCUMA
  • Kos penghantaran PERCUMA
  • Jimat RM 261
Postnatal set sesuai untuk ibu bersalin dan berpantang.

3. Promosi Jom Shaklee Prenatal Set
testimoni set hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil keburukan shaklee untuk ibu mengandung set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil omega guard shaklee untuk ibu hamil vitamin c shaklee untuk ibu hamil set berpantang shaklee shaklee set ibu hamil b complex shaklee untuk hamil set untuk hamil shaklee Best ke Set Hamil Shaklee Set Hamil Shaklee dan Fungsi Vitamin Terbaik Ibu Mengandung Promosi Harga Set Hamil Shaklee & Harga Set Mengandung shaklee KELEBIHAN SET MENGANDUNG SHAKLEE DAN TESTIMONI Searches related to set hamil shaklee testimoni set hamil shaklee  harga set hamil shaklee 2019 set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil  keburukan shaklee untuk ibu mengandung set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil omega guard shaklee untuk ibu hamil set berpantang shaklee b complex shaklee untuk hamil harga set hamil shaklee 2019  testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019 set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet harga set mengandung shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway set basic hamil shaklee cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung cara makan vivix untuk hamil testimoni shaklee set kesuburan shaklee ttc vivix untuk ibu hamil kebaikan vivix untuk rahim set subur shaklee untuk wanita cara makan set kesuburan shaklee testimoni set kesuburan shaklee shaklee untuk air mani harga set hamil shaklee set kesuburan shaklee lelaki vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee makan ostematrix ketika mengandung set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung produk shaklee untuk subur berjaya hamil dengan shaklee b complex shaklee untuk hamil set kesuburan lelaki shaklee set ikhtiar hamil shaklee  set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019  set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee harga set mengandung shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil vivix shaklee untuk ibu mengandung shaklee bagus ke makan ostematrix ketika mengandung supplement semasa mengandung irine nadia produk shaklee untuk kehamilan omega guard shaklee untuk ibu hamil vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee cara makan vitalea shaklee set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung harga set kurus shaklee 2020 testimoni produk shaklee shaklee prenatal set keburukan shaklee untuk ibu mengandung  shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee  harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet keburukan shaklee untuk ibu mengandung cara makan set hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee  set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil sha                                                     Image result for pregnant  Hai, assalamualaikum Mommies semua! Wah tahniah ya di atas berita pregnancy kali ni. Bagi yang kali pertama mengandung, beribu tahniah Syaza ucapkan. Perasaan teruja nak menjadi seorang ibu sentiasa meluap-luap. Nak rasa anak tendang dalam perut, nak scan anak, nak tahu perkembangan anak. Ah, excitednya!   Yang dah anak dua atau tiga atau berapa pun tetap sama saja perasaan excited-nya kan. Nak bau baby wangi. Wangian syurga! Oh my, I miss so much nak bau baby lagi hihi (Syaza pun excited ni sambil menaip). 😊     Now, bermula masa bagi kita menjaga diri serta kandungan dengan baik sepanjang proses kehamilan ini. Proses pregnant ni fasa penting untuk kita pastikan diri kita serta baby sentiasa berada di paras optimum dan sihat taw. Terutama awal kehamilan, adalah menjadi satu kewajipan untuk kita konsisten maintain makan Asid Folik untuk mengelakkan dari penyakit yang ada kaitan dengan tulang belakang atau lebih dikenali sebagai Spina Bifida yang selalu mai datang dekat baby seawal 3 bulan dalam perut.  Syaza dulu FULLY CONSUME Set Hamil Shaklee waktu pregnant. Jadi Syaza nak share kan dengan semua orang tentang apa itu Set Hamil Shaklee dan fungsi mereka ni.   Kandungan Item dalam Set Hamil dari Shaklee PENTINGNYA VITAMIN SEMASA PREGNANT   Bila dah mula pregnant kita kena usaha untuk dapatkan nutrisi harian dari pemakanan & vitamin yang lengkap. Bukan saja untuk ibu, malah lebih penting untuk janin dalam kandungan kita      Set Hamil Shaklee mengandungi set lengkap keperluan vitamin sepanjang kehamilan bermula dari trimester pertama hingga trimester ketiga :-      Fungsi Set Hamil Rangkaian Fullset Kehamilan  IRON : Membantu dalam memberikan tenaga serta menyokong dalam penghasilan HB yang cantik untuk kesihatan ibu & janin.       Siapa yang HB Low sangat memerlukan Iron ini.      ASID FOLIK : Menyokong pembentukan sistem saraf bayi serta keperluan vitamin yang sangat penting di awal kehamilan (3 bulan pertama) bagi mengelakkan kecacatan pada janin     VITAMIN C : Ibu hamil mudah terdedah kepada pelbagai jenis penyakit antaranya demam, selesema dan batuk. Vitamin C penting dalam membina sistem imunisasi ibu di samping memberi ibu kulit lebih ceria, segar & cantik sepanjang kehamilan     KALSIUM : Sekiranya ibu kurang kalsium sepanjang kehamilan, ianya boleh beri kesan seperti kejang kaki & masalah gigi rapuh. Janin menyerap kalsium dari ibu. Oleh itu ibu perlu memastikan keperluan kalsium cukup untuk ibu & janin     PROTEIN : Sangat penting dalam memastikan pertumbuhan yang baik untuk janin. Protein juga membantu membekalkan asid amino yang penting kepada janin.      OMEGA 3 : Kajian menunjukkan ibu yang mengambil Omega-3 sepanjang kehamilan berupaya memiliki anak yang mempunyai upaya menyelesai masalah seawal 9 bulan berbanding dengan yang tidak mengamalkannya.        Omega-3 membantu:-  dalam perkembangan otak janin.     elak masalah pembekuan dara     elak masalah risiko sakit jantung     elak masalah darah tinggi ketika hamil      Ramai ibu sangat berpuas hati dengan Set Hamil Shaklee, di samping ianya jimat kerana setiap botol boleh digunakan sehingga maksimum 6 bulan, Set Hamil Shaklee juga membantu mereka untuk menjalani proses kehamilan dengan lebih ceria & bertenaga! :blush::muscle:   Ehem, Syaza-lah tu antara ibu yang ceria dan bertenaga sepanjang pregnant, hihi. Rindunya nak pregnant lagi.  Fungsi Set Kehamilan dari Shaklee 1. ESP-energizing soy protein : ESP Shaklee Fungsi ESP ni dah di bancuh bersama Dragon Fruir! Nyummmm Protein untuk kuatkan rahim dan galakkan pertumbuhan sel baru pada janin. Protein soya untuk membekalkan tenaga dan baiki sel-sel rosak. Kulit baby jadi halus dan gebu bila ESP diamalkan ketika mengandung.    2. B-Complex with Asid Folic : fungsi b-complex Kandungan asid folik penting untuk perkembangan saraf, sel otak, tulang belakang, organ, kulit dan tulang-tulang bayi. B comp untuk control mood ibu hamil.  3. Vitamin C :                                                           vitamin c  Penting untuk imunisasi dan penjagaan kulit.  Ibu tak mudah jatuh sakit Kulit ibu bersih dari jerawat (ada sesetengah yang katanya alami jerawat hormon. Dengan Vitamin C, say bye-bye tu jerawat!)  4. Vita-Lea with iron formula :                                            Set Hamil Shaklee Mengandungi semua kandungan vitamin dalam jumlah yang kecil. Diformulasikan bersama iron untuk membantu pembentukan hemoglobin dalam darah. Bagi sesiapa yang mengalami masalah low HB, sangatlah digalakkan mengambil Vitalea ini. Beri tenaga ketika mengandung. Tak lemah dan letih.     5. OsteMatrix : Fungsi Set Hamil Shaklee  Mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D. Atasi cramp, kejang kaki, tarik mengkarung dan simpul biawak. Tidur lebih lena. Kalsium sangat penting untuk ibu mengandung kerana ketika mengandung, kalsium diserap oleh baby.  Yang paling penting masa nak meneran baby keluar kerana memerlukan sepenuh tenaga dan kudrat sampai bagi effect pada tulang-tulang dan urat-urat ibu. Oleh itu, pastikan kalsium diambil untuk mengelakkan dari tulang cepat reput.  6. Omega Guard : Set Hamil Shaklee   Bagi perkembangan mata dan otak baby serta untuk kawal kandungan gula dalam badan si ibu (elak diabetes semasa hamil).  Testimon Set Hamil Shaklee  Ok, now masanya untuk mak-mak rasa, dengar dan lihat sendiri pengalaman yang amalkan Set Hamil ni. Memang best and awesome!
Promosi Jom Shaklee Prenatal Set
 Belian fullset ini melayakkan anda dapat,

  • Diskaun sehingga 10% dari harga ahli RM 438
  • Keahlian PERCUMA
  • Kos penghantaran PERCUMA
  • Jimat RM 246
Postnatal set sesuai untuk ibu hamil dan merancang untuk hamil.

4. Promosi Jom Shaklee Vivix Set
testimoni set hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil keburukan shaklee untuk ibu mengandung set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil omega guard shaklee untuk ibu hamil vitamin c shaklee untuk ibu hamil set berpantang shaklee shaklee set ibu hamil b complex shaklee untuk hamil set untuk hamil shaklee Best ke Set Hamil Shaklee Set Hamil Shaklee dan Fungsi Vitamin Terbaik Ibu Mengandung Promosi Harga Set Hamil Shaklee & Harga Set Mengandung shaklee KELEBIHAN SET MENGANDUNG SHAKLEE DAN TESTIMONI Searches related to set hamil shaklee testimoni set hamil shaklee  harga set hamil shaklee 2019 set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil  keburukan shaklee untuk ibu mengandung set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil omega guard shaklee untuk ibu hamil set berpantang shaklee b complex shaklee untuk hamil harga set hamil shaklee 2019  testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019 set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet harga set mengandung shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway set basic hamil shaklee cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung cara makan vivix untuk hamil testimoni shaklee set kesuburan shaklee ttc vivix untuk ibu hamil kebaikan vivix untuk rahim set subur shaklee untuk wanita cara makan set kesuburan shaklee testimoni set kesuburan shaklee shaklee untuk air mani harga set hamil shaklee set kesuburan shaklee lelaki vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee makan ostematrix ketika mengandung set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung produk shaklee untuk subur berjaya hamil dengan shaklee b complex shaklee untuk hamil set kesuburan lelaki shaklee set ikhtiar hamil shaklee  set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019  set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee harga set mengandung shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil vivix shaklee untuk ibu mengandung shaklee bagus ke makan ostematrix ketika mengandung supplement semasa mengandung irine nadia produk shaklee untuk kehamilan omega guard shaklee untuk ibu hamil vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee cara makan vitalea shaklee set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung harga set kurus shaklee 2020 testimoni produk shaklee shaklee prenatal set keburukan shaklee untuk ibu mengandung  shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee  harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet keburukan shaklee untuk ibu mengandung cara makan set hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee  set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil sha                                                     Image result for pregnant  Hai, assalamualaikum Mommies semua! Wah tahniah ya di atas berita pregnancy kali ni. Bagi yang kali pertama mengandung, beribu tahniah Syaza ucapkan. Perasaan teruja nak menjadi seorang ibu sentiasa meluap-luap. Nak rasa anak tendang dalam perut, nak scan anak, nak tahu perkembangan anak. Ah, excitednya!   Yang dah anak dua atau tiga atau berapa pun tetap sama saja perasaan excited-nya kan. Nak bau baby wangi. Wangian syurga! Oh my, I miss so much nak bau baby lagi hihi (Syaza pun excited ni sambil menaip). 😊     Now, bermula masa bagi kita menjaga diri serta kandungan dengan baik sepanjang proses kehamilan ini. Proses pregnant ni fasa penting untuk kita pastikan diri kita serta baby sentiasa berada di paras optimum dan sihat taw. Terutama awal kehamilan, adalah menjadi satu kewajipan untuk kita konsisten maintain makan Asid Folik untuk mengelakkan dari penyakit yang ada kaitan dengan tulang belakang atau lebih dikenali sebagai Spina Bifida yang selalu mai datang dekat baby seawal 3 bulan dalam perut.  Syaza dulu FULLY CONSUME Set Hamil Shaklee waktu pregnant. Jadi Syaza nak share kan dengan semua orang tentang apa itu Set Hamil Shaklee dan fungsi mereka ni.   Kandungan Item dalam Set Hamil dari Shaklee PENTINGNYA VITAMIN SEMASA PREGNANT   Bila dah mula pregnant kita kena usaha untuk dapatkan nutrisi harian dari pemakanan & vitamin yang lengkap. Bukan saja untuk ibu, malah lebih penting untuk janin dalam kandungan kita      Set Hamil Shaklee mengandungi set lengkap keperluan vitamin sepanjang kehamilan bermula dari trimester pertama hingga trimester ketiga :-      Fungsi Set Hamil Rangkaian Fullset Kehamilan  IRON : Membantu dalam memberikan tenaga serta menyokong dalam penghasilan HB yang cantik untuk kesihatan ibu & janin.       Siapa yang HB Low sangat memerlukan Iron ini.      ASID FOLIK : Menyokong pembentukan sistem saraf bayi serta keperluan vitamin yang sangat penting di awal kehamilan (3 bulan pertama) bagi mengelakkan kecacatan pada janin     VITAMIN C : Ibu hamil mudah terdedah kepada pelbagai jenis penyakit antaranya demam, selesema dan batuk. Vitamin C penting dalam membina sistem imunisasi ibu di samping memberi ibu kulit lebih ceria, segar & cantik sepanjang kehamilan     KALSIUM : Sekiranya ibu kurang kalsium sepanjang kehamilan, ianya boleh beri kesan seperti kejang kaki & masalah gigi rapuh. Janin menyerap kalsium dari ibu. Oleh itu ibu perlu memastikan keperluan kalsium cukup untuk ibu & janin     PROTEIN : Sangat penting dalam memastikan pertumbuhan yang baik untuk janin. Protein juga membantu membekalkan asid amino yang penting kepada janin.      OMEGA 3 : Kajian menunjukkan ibu yang mengambil Omega-3 sepanjang kehamilan berupaya memiliki anak yang mempunyai upaya menyelesai masalah seawal 9 bulan berbanding dengan yang tidak mengamalkannya.        Omega-3 membantu:-  dalam perkembangan otak janin.     elak masalah pembekuan dara     elak masalah risiko sakit jantung     elak masalah darah tinggi ketika hamil      Ramai ibu sangat berpuas hati dengan Set Hamil Shaklee, di samping ianya jimat kerana setiap botol boleh digunakan sehingga maksimum 6 bulan, Set Hamil Shaklee juga membantu mereka untuk menjalani proses kehamilan dengan lebih ceria & bertenaga! :blush::muscle:   Ehem, Syaza-lah tu antara ibu yang ceria dan bertenaga sepanjang pregnant, hihi. Rindunya nak pregnant lagi.  Fungsi Set Kehamilan dari Shaklee 1. ESP-energizing soy protein : ESP Shaklee Fungsi ESP ni dah di bancuh bersama Dragon Fruir! Nyummmm Protein untuk kuatkan rahim dan galakkan pertumbuhan sel baru pada janin. Protein soya untuk membekalkan tenaga dan baiki sel-sel rosak. Kulit baby jadi halus dan gebu bila ESP diamalkan ketika mengandung.    2. B-Complex with Asid Folic : fungsi b-complex Kandungan asid folik penting untuk perkembangan saraf, sel otak, tulang belakang, organ, kulit dan tulang-tulang bayi. B comp untuk control mood ibu hamil.  3. Vitamin C :                                                           vitamin c  Penting untuk imunisasi dan penjagaan kulit.  Ibu tak mudah jatuh sakit Kulit ibu bersih dari jerawat (ada sesetengah yang katanya alami jerawat hormon. Dengan Vitamin C, say bye-bye tu jerawat!)  4. Vita-Lea with iron formula :                                            Set Hamil Shaklee Mengandungi semua kandungan vitamin dalam jumlah yang kecil. Diformulasikan bersama iron untuk membantu pembentukan hemoglobin dalam darah. Bagi sesiapa yang mengalami masalah low HB, sangatlah digalakkan mengambil Vitalea ini. Beri tenaga ketika mengandung. Tak lemah dan letih.     5. OsteMatrix : Fungsi Set Hamil Shaklee  Mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D. Atasi cramp, kejang kaki, tarik mengkarung dan simpul biawak. Tidur lebih lena. Kalsium sangat penting untuk ibu mengandung kerana ketika mengandung, kalsium diserap oleh baby.  Yang paling penting masa nak meneran baby keluar kerana memerlukan sepenuh tenaga dan kudrat sampai bagi effect pada tulang-tulang dan urat-urat ibu. Oleh itu, pastikan kalsium diambil untuk mengelakkan dari tulang cepat reput.  6. Omega Guard : Set Hamil Shaklee   Bagi perkembangan mata dan otak baby serta untuk kawal kandungan gula dalam badan si ibu (elak diabetes semasa hamil).  Testimon Set Hamil Shaklee  Ok, now masanya untuk mak-mak rasa, dengar dan lihat sendiri pengalaman yang amalkan Set Hamil ni. Memang best and awesome!
Promosi Jom Shaklee Vivix Set
 Belian fullset ini melayakkan anda dapat,

  • Diskaun sehingga 10% dari harga ahli RM 684
  • Keahlian PERCUMA
  • Kos penghantaran PERCUMA
  • Jimat RM 379
  • Cash bonus menanti anda
Vivix set ini sesuai untuk anda grab kerana Vivix adalah premium produk shaklee. 

5. Promosi Jom Shaklee Youth Starter Set
Promosi Jom Shaklee Youth Starter Set
Belian fullset ini melayakkan anda dapat,

  • Diskaun sehingga 10% dari harga ahli RM 612
  • Keahlian PERCUMA
  • Kos penghantaran PERCUMA
  • Jimat RM 313
  • Cash bonus menanti anda
YOUTH Starter set sesuai untuk anda yang baru bermula nak cuba youth skincare. Penggunaan satu set ini mampu bertahan 7 hingga 8 bulan. Lama tau.

Anda boleh pilih ikut keperluan anda, kalau tak tahu nak pilih atau nak konsultasi mana satu yang sesuai, mai wasap link di bawah ⤵️⤵️

Nak dapatkan produk ini dengan harga lebih jimat 15% - 20%? Baca cara jadi ahli di sini. Atau boleh berhubung dengan kami terus melalui whatsapp atau telegram,

019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya



2 comments:

  1. orang Korea memang suka garlic..
    depa semua benda letak garlic hehe..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Sis Wan Rokiah, jemput sertai give away dengan hadiah tunai RM1000 oleh Mamapipie & Friends.



    Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

    1 x RM200



    Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

    2 x RM100



    Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

    14 x RM50



    Penyertaan sangat mudah & tarikh tutup giveaway pada 29 Feb 2020. Klik sini sekarang untuk sertai.

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊