Monday, 26 July 2021

Kenapa Wawa Setia Dengan Bisnes Shaklee | Vitaminwawa

Assalamualaikum wbt,

Banyak bisnes online yang tumbuh bagaikam cendawan selepas hujan. Bermacam-macam jenis bisnes yang kita boleh buat untuk tambah pendapatan keluarga. Wawa sendiri memilih untuk mulakan perniagaan dengan bisnes shaklee.

Marketing plan shaklee malaysia, Bisnes shaklee patuh syariah, Perbezaan bisnes shaklee dan bisnes lain, Bisnes shaklee mudah, Business Shaklee, Manfaat bisnes shaklee, Shaklee income malaysia, Pengalaman jadi dropship shaklee, Usahawan shaklee, Cara menjual shaklee, Bisnes shaklee patuh syariah, Keburukan bisnes shaklee, Kenapa bisnes shaklee, Peluang dalam shaklee, Pengalaman jadi dropship shaklee, Business Shaklee, Bisnes online tanpa modal 2021, Bisnes online dropship, Bisnes online tanpa modal 2020, Bisnes online makanan, Buat bisnes online dari rumah, Bisnes online shopee, Senarai nama bisnes online, Apa itu bisnes online, Bisnes online untuk student,


Kenapa Wawa pilih bisnes shaklee untuk setia sejak 7 tahun yang lalu.


Alhamdulillah, malam ini wawa nak share kenapa wawa pilih shaklee. Bukan tak ada turun naik, bahkan pernah rasa nak stop dan wawa buat solat istikharah minta Allah bantu wawa buat keputusan. 

Alhamdulillah thumma alhamdulillah. Asbab keyakinan dan percaya, asbab istikharah, Allah lorongkan hati untuk setia fengan bisnes shaklee ini. Mungkinkah ada yang istimewa dalam bisnes shaklee sehingga wawa tak pernah berubah mencari bisnes lain. Nak tahu tak? 

Apa yang best bisnes shaklee?

Bisnes shaklee menawarkan peluang 3 C iaitu Cash Bonus, Car Bonus dan Convention kepada semua ahli yang berdaftar dibawah shaklee. Peluang 3C ini tidak ada dekat lain, hanya di shaklee. 

Jika korang ada rm35 , tapi tak tahu nak buat apa, meh kita beranakkan duit tu dalam bisnes shaklee. Anda berpeluang untuk dapat 3 C:

1. Cash Bonus

Apabila mulakan bisnes bersama shaklee, anda akan mendapat duit tunai mengikut seberapa besar usaha anda. Jika besar tindakan anda, maka besarlah bonua yang anda akan dapat.

✅ Unlimited cash bonus, lagi besar jualan korang , lagi besar bonus.
✅ Leadership bonus, lagi besar team, lagi besar bonus. Shaklee bagi upah asing, tak usik pun duit downline. Shaklee bagi atas usaha kita bantu ajar anak team. 
✅ Untung runcit 20%. Samada dah lama atau baru, tetap sama. Shaklee tak guna sistem stokis atau agen atau dropship. Level kita sama korang, adil! ❤️

2. Car Bonus


✅ Shaklee tak bagi kereta, tapi bagi duit. Korang nak buat apa dengan duit tu, buatlah. Nak simpan, nak beli emas, nak bagi mak ayah, nak melancong, nak sedekah. Terpulang! 
✅ Unlock sekali seumur hidup dan korang akan dapat car bonus ni selamanya. Berapa nilai? Bergantung kepada performance korang setiap bulan. Jika besar usaha, boleh sampai 5 6 angka. Kata mentor wawa, Car bonus shaklee ni bukan sahaja boleh beli kereta, tapi nak beli kedai kereta pun boleh! 

MasyaAllah tabarokallah. 😍😍

3. Convention

✅ Convention pula ada PERCUTIAN PERCUMA, ada 2 Regional dan international.
✅ International ada 2 juga, Oversea dan umrah. Kita boleh pilih nak pergi mana. Contoh tahun ni pergi California  & umrah. Korang pilihlah nak pergi mana satu.
✅ Paling best trip shaklee adalah, semuanyaa ditanggung. Kalau korang nak tahu, trip shaklee bukan biashe-biashe. Shaklee spend RM 20k setiap seorang. Selama 2 minggu. 
✅ Penginapan pula yang paling mahal / night. Makanan halal shaklee sangat titik beratkan. Bukan biarkan je pihak hotel sediakan, tapi bawak chef dan bahan2 dari Malaysia. Betapa shaklee menjaga kebajikan agen-agen shaklee.
✅ shaklee suka bagi suprise, masuk bilik hotel confirm berbunga-bunga. Macam-macam hadiah dapat. ❤️
✅ Kalau korang nak tahu, duit poket pun shaklee bagi gaiss. Mana nak cari syarikat baik macam ni. 
✅ Kalau pergi oversea, musim sejuk, baju sejuk tebal shaklee bagi, bagasi shaklee bagi, korang pergi bawak diri je gaiss.😂
✅ Paling membahagiakan, kita boleh bawak seluruh ahli keluarga kita. Bukan sahaja anak suami/isteri. Malah, mak ayah, mertua, adik beradik, ipar duai, anak buah etc.

Seronok tak? Best gilerrr.😍😍😍

Kalau korang rasa berbaloi sangat-sangat dengan bayar RM 35 dan berpeluang dapat 3C ni. Wawa bantu guide korang dari a to z.



Berminat nak buat bisnes dengan wawa, whatsapp di👇🏻




nullJika anda berminat untuk menjana income shaklee dengan mudah, boleh baca disini terlebih dahulu. Mudahnya Buat Bisnes Shaklee 2021.






Hubungi kami;




Page FB : Kedai Vitamin Ketengah Jaya Paka 019-9966576
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi / Paka
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Selepas anda mendaftar di form diatas, anda perlu mengaktifkan keahlian terlebih dahulu untuk membolehkan anda menikmati harga diskaun keahlian sebanyak 20% dan anda secara automatik juga boleh menjadi agen.

Sertai group ini selepas anda aktifkan keahlian ahli shaklee. 





2 comments:

  1. InsyaAllah boleh pergi jauh dengan bisnes Shaklee ni :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..rezeki dalam bisnes Shaklee ni. Lumayan :)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊