Tuesday, 22 December 2020

Peluang Bisnes Shaklee Secara Online Tanpa Modal

Assalamualaikum wbt,

Kami membuka peluang kepada anda yang sedang terfikir-fikir dan tercari-cari peluang bisnes online hanya dari rumah. Program Dengar Je Dulu ini adalah salah satu platform untuk anda tahu apa peluang yang shaklee tawarkan dan apa yang telah kami dapat dalam bisnes ini.

Peluang Bisnes Shaklee Secara Online Tanpa Modal


https://www.vitaminwawa.com/2020/04/bisnes-shaklee-bisnes-paling-mudah.html

Program ini berlangsung 21-25 Disember ni, team Wawa ada buat OPEN SHARING berkenaan peluang b i s n e s shaklee ni.

Untuk mereka yang berminat nak jana #sideincome tapi tak tahu nak mula dengan b i s n e s apa, tak tahu nak START macam mana,  dijemput untuk dengar open sharing ni. 

Sharing ni F R E E sahaja. Tidak berbayar. Korang boleh join and ajak rakan-rakan yang lain untuk join. Tiada paksaan untuk join ya! ๐Ÿ˜ƒ

Tapi, if korang dah ada bisnes sendiri pun dialu alukan jugak tau untuk join #freesharing ni. Yelah kan, mana lah tau boleh besarkan lagi side income korang. Lagi besar income kita, lagi banyak kita boleh memberi kat orang lain kan ๐Ÿ˜. Elaun untuk mak ayah pun boleh bagi extra!
 
Jom kita grab peluang keemasan ini.  Bukan senang nak tengok leader² hebat ni share tentang peluang yang mereka dah perolehi dari b i s n e s shaklee ni.

Proven mentor kami ni dah jana income bersih lebih 2juta ringgit dari shaklee tau๐Ÿค‘

Kalau ada nak tanya apa-apa persoalan boleh roger Wawa. 

Ajom Klik ๐Ÿ‘‡


Hari Pertama Sharing bermula malam tadi, dimana Wawa adalah antara yang kedua berkongsi pengalaman dalam bisnes shaklee.


Malam ini pula bersama Shaklee Mentor iaitu Master Nadiah Suhaidi dan suami.

https://www.vitaminwawa.com/2020/04/bisnes-shaklee-bisnes-paling-mudah.html

MEET OUR PROVEN MENTORS

Selasa
22/12/2020
8.30 malam

InsyaAllah malam ni akan berlangsung sharing kedua dari pasangan Masters hebat ni  iaitu Master  Amir Marzhuki & Master Nadiah Suhaidi

Pencapaian dalam bisnes Shaklee
Master Nadiah & Amir
Founder Organisasi : Maestro
_Sejak 2010 - kini_

Timeline
๐Ÿ‘‰2010 : Shaklee user
๐Ÿ‘‰2012 : Mula bisnes 
๐Ÿ‘‰2012 : Shaklee Business Leader
๐Ÿ‘‰2012 : Penerima bonus Kereta 
๐Ÿ‘‰2013 : Master Coordinator 
๐Ÿ‘‰2014 : Million Dollar Earner
๐Ÿ‘‰2019 : Next Million Dollar Earner

Penerima tiket pelancongan Shaklee
๐Ÿ‘‰2013 : ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง London Paris
๐Ÿ‘‰2014 : ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ USA
๐Ÿ‘‰2015 : ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น Italy
๐Ÿ‘‰2016 : ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ USA
๐Ÿ‘‰2017 : ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต Jepun
๐Ÿ‘‰2018 : ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฆ Umrah
๐Ÿ‘‰2019 : ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญSwitzerland

Boleh sediakan soalan2 ye. Jangan lupa ajak lebih ramai kawan2 untuk dengar je dulu .

Malam ini juga ada sharing kedua dari Master Iffah Anuar dan Master Dosh. 

https://www.vitaminwawa.com/2020/04/bisnes-shaklee-bisnes-paling-mudah.html

MEET OUR PROVEN MENTORS

Selasa
22/12/2020
8.30 malam

InsyaAllah malam ni akan berlangsung sharing kedua dari pasangan Masters hebat ni  


Pencapaian dalam bisnes Shaklee
Master Iffah Anuar & Firdhaus Zulkifli
Founder Organisasi : s2u Families
_Sejak 2010 - kini_

Career Progression
๐Ÿ‘‰2010 : Mula Bisnes (Nov)
๐Ÿ‘‰2010 : Shaklee Biz Leader (Dis)
๐Ÿ‘‰2011 : Car Bonus 
๐Ÿ‘‰2012 : Master Coordinator
๐Ÿ‘‰2013 : Million Dollar Earner
๐Ÿ‘‰2014 : Presidential Award
๐Ÿ‘‰2015 : ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พField Advisory Council
till Now

Penerima tiket pelancongan Shaklee
๐Ÿ‘‰2012 : ๐Ÿ•‹Umrah Ziarah Turki 
๐Ÿ‘‰2013 : ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง London Paris
๐Ÿ‘‰2013 : ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Kota Kinabalu
๐Ÿ‘‰2014 : ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ USA Long Beach
๐Ÿ‘‰2014 : ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Sunway Resort
๐Ÿ‘‰2015 : ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น Italy
๐Ÿ‘‰2016 : ๐Ÿ•‹Umrah Ziarah Jordan
๐Ÿ‘‰2017 : ๐Ÿ•‹ Umrah Ziarah Istanbul
๐Ÿ‘‰2017 : ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ Cruise Star Libra
๐Ÿ‘‰2018 : ๐Ÿ•‹ Umrah Ziarah Taif
๐Ÿ‘‰2019 : ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ USA Las Vegas
๐Ÿ‘‰2019 : ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ Phuket
๐Ÿ‘‰2020 : ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญSwiss*

*_sebab MCO, jadi Shaklee bagi Cash_

Baca juga info tentang ;

Set Cantik Shaklee

Jika anda berminat untuk dapatkan set promosi dan ingin menjadi ahli shaklee dengan percuma, boleh hubungi wawa hari ini.

Jika anda berminat untuk menjana income shaklee dengan mudah, boleh baca disini terlebih dahulu. Mudahnya Buat Bisnes Shaklee 2020.


Hubungi kami;




Page FB : Kedai Vitamin Ketengah Jaya Paka 019-9966576
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi / Paka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 Comments:

Post a comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..๐Ÿ˜Š