Friday, 1 November 2019

Set Comel Youth Travel Set Dan Trial Set Untuk Pemula Youth Skincare

Set Comel Youth Travel Set Dan Trial Set Untuk Pemula Youth Skincare

Assalamualaikum wbt,

Hai, comel sangat saiz Youth Skincare Shaklee Travel Set dan Trial Set ini. Cute yang menggoda hati mommy bila melihatnya. Bentuk dan saiz yang kecil molek, mini dan cute ini bersama luggage yang begitu kecil. Saiznya yang comel, membolehkan anda membawanya travel ke mana sahaja anda ingin pergi.

Bekas dia bentuk luggage tapi dalam saiz mini yang cute sangat dan boleh dipegang sebelah tangan sahaja dan comel macam baby. hihi

Ada empat item YOUTH didalamnya termasuklah SERUM. Serum mahal sangat berbanding dengan item yang lain, tapi dapat harga best dengan set ini. :)
  • Cleanser
  • Toner
  • Serum
  • Night Cream

Keyword harga youth shaklee shaklee youth skincare reviews shaklee radiance c e review shaklee testimoni harga set kecantikan shaklee shaklee youth night cream kebaikan eye treatment youth shaklee pakai youth shaklee naik jerawat cara guna cleanser youth shaklee kenapa youth shaklee apa itu youth shaklee shaklee youth skin care reviews kandungan youth shaklee kebaikan cleanser youth shaklee harga pencuci muka youth shaklee toner youth shaklee
Youth Shaklee Travel Set | Trial Set
Set ini sesuai kalau anda baru nak cuba-cuba YOUTH. Satu harga tapi dapat 4 barang dengan bekas yang teramatlah comel. Boleh bawak balik kampung atau bercuti ❤️
Harga RM 297.50 mommy kira berbaloi lah dengan apa yang di offer.
Kalau jadi ahli, laaagi murah 🥳
Nak risik-risik tanya-tanya dulu boleh aja. Wasap je macam biasa 😁

Tengok gambar Youth Travel Set dan Trial Set dibawah ini, Ya Allah serius mommy cair. Melting sangat bila tengok set youth mini ini.

Set mini Youth | Travel Set Youth

Serum salah satu item paling mahal dalam Youth, tapi dengan set ini anda dapat harga yang jimat

Case luggage bila dibuka | Youth Travel Set shaklee
 Anda boleh baca Testimoni Youth juga dibawah ini,

Testimoni Youth Skincare

Mahu mendapatkan produk ini dengan harga lebih jimat 15% - 20%? Baca cara jadi ahli di sini. Atau boleh berhubung dengan kami terus melalui whatsapp atau telegram,

019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya

1 comment:

  1. bagusnya dah ada set travel. pek kecik mudah bawa kemana-mana.

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊