Wednesday, 4 December 2019

Testimoni Detoks Shaklee : Berat Badan Hilang 14kg

Testimoni Detoks Shaklee : Berat Badan Hilang 14kg

Assalamualaikum wbt,

Tidak mudah untuk kurus, tetapi jika disusuli dengan keazaman yang tinggi pasti membuahkan hasil yang manis. Kali ini mommy nak kongsikan dengan anda semua, testimoni detoks shaklee, berat badan hilang 14kg. Satu angka yang besar kan?

Shaklee telah memberi idea menjalani kehidupan yang lebih sihat melalui detoks, iaitu dengan memperkenalkan set detoks sebagai agen bantuan melalui supplemen. Seterusnya, anda perlu mempraktikkan kehidupan, cara makan yang lebih sihat supaya matlamat menurunkan berat badan dan badan yang sihat tercapai.

Dibawah ini adalah testimoni detoks shaklee Jacky Bass, yang mana telah hilang 14kg berat badannya dari 78kg ke 64kg. Berat yang hilang 14kg ini bukanlah dilakukan secara drastik, namun ia dilakukan secara sihat dan konsisten.

Testimoni Detoks Shaklee | Jacky Bass Hilang 14kg Berat Badan

Kenapa saya katakan proses transformasi Jacky Bass ini proses yang sihat?
Salah satu sebabnya dia tak melalui proses yang extreme untuk kurus

Dulu saya kenal JB ni dia suka makan (bukan kuat tau) 
Biasalah tu, semua orang suka makan kan

Tapi sejak dia aktif berlari, saya perasan dia pun sama macam saya, suka cari route dulu lepas tu baru makan.Hehe

Saya sempat tanya apa rahsia amalan harian dia mendapatkan berat ideal baik tu

Katanya,

“Breakfast sy ESP + telur rebus @ sandwich

Lunch saya makan nasi setiap hari sebab nak tenaga, tapi since mula running memang tak boleh makan banyak. Suku-suku separuh je waktu lunch. 

Dan sebab saya selalu running malam, dinner saya memang awal dan makan lauk-lauk, tiada nasi. Sebab nak lari tidak boleh perut penuh. 

Supplemen Shaklee intake pula,

Omega Guard
Coqtrol
Performance
ESP
Ostematrix
Vita C
Alfalfa“

Tengoklah komitmen JB sekarang
👍Jaga makan
👍Kuat berlari sebagai pilihan senaman dia
👍Makan supplement untuk tambah keperluan nutrisi harian dia

Apabila dia enjoy
Kesan lemak pun makin kurang dengan jayanya
Enjoy baru lah fun dan tak stress

Pada mereka yang ada di Kuala Terengganu, boleh lah contact Jacky Bass untuk join dia berlari dan tips kurus dengan sihat. - Temubual MD dan Jacky Bass

Bagaimana anda ingin menjadikan berat badan anda lebih ideal tanpa perlu melakukan senaman extreme, diet yang extreme dan sebagainya? Anda cuma perlu lakukan secara lebih smart dan teratur.

Pertama, pastikan anda mengetahui berat dan tinggi badan anda. Seterusnya dapatkan bacaan berat badan yang ideal.

Kedua, buat analisis tentang pengambilan kalori anda setiap hari. Berapakah jumlah kalori anda perlukan setiap hari.

Ketiga, lakukan senaman yang berkala mengikut pengambilan kalori anda. Senaman bagi membantu jantung dan peredaran darah anda sentiasa sihat.

Keempat, pengambilan supplemen secara bijak. Ia membantu anda mempercepatkan dapat berat badan yang ideal.

Kelima, buat detoks secara berkumpulan. Ini menambahkan semangat anda untuk terus berada di landasan yang sama sepanjang masa. 

Ok, jangan lakukan diet yang extreme sehingga membawa kemudaratan kepada badan anda sendiri. Jangan lupa untuk join lucky draw shaklee 2019 dan dapatkan promosi shaklee bulan December 2019. Link ada dibawah.


Mahu mendapatkan produk ini dengan harga lebih jimat 15% - 20%? Baca cara jadi ahli di sini. Atau boleh berhubung dengan kami terus melalui whatsapp atau telegram,

019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya

Continue Reading

Tuesday, 3 December 2019

Promosi Shaklee December 2019

Promosi Shaklee December 2019

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, hari ini mommy nak kongsikan dengan anda semua apa promosi shaklee pada bulan December 2019. Anda nak tahu tak? hihi

Pada bulan ini shaklee ada banyak sangat promosi, bila dah nama promosi pasti harga akan jadi lebih rendah dan ada pula dapat percuma. Ada dua jenis promosi shaklee pada bulan December ini iaitu:

1. Khas untuk semua rakyat Malaysia termasuk ahli shaklee dan bukan ahli shaklee
2. Khas untuk ahli baru sahaja (terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia yang masih belum ahli shaklee)

Promosi Shaklee December 2019 Untuk Ahli Shaklee dan Bukan Ahli Shaklee

Promosi Shaklee December 2019

1. Collagen Plus Powder (
Harga Normal RM298/ box)
  • Beli 2 kotak, dengan harga 5% diskaun iaitu RM566.20 | Jimat RM29.80
  • Beli 6 kotak, percuma 1 kotak iaitu RM1788 | Jimat RM298
2. Zinc Plus ( Harga Normal RM56.25)
  • Beli 3 botol, dapat percuma 1 botol dengan harga RM168.75 | Jimat RM56.25
3. Youth Travel Set (Harga Normal RM297.50)
  • Beli Youth Travel Set dengan harga RM297.50 atau
  • Beli mana-mana produk Youth dengan nilai 200uv (~RM700), anda boleh beli Youth Travel Set hanya dengan harga RM68 sahaja | Jimat RM229.50
4. Back to School Promotion (Harga RM282.50)
  • Belian fullset 3 item tersebut, anda boleh dapatkan shaker black atau purple dengan harga RM32.50 (Harga asal adalah RM43.75)
 Promosi Shaklee December 2019 Untuk Ahli Baru (Belum Daftar Ahli)

Promosi Shaklee December 2019 Welcome Set

Promosi ini dikhususkan untuk anda yang masih belum menjadi ahli shaklee dan ingin menjadi ahli shaklee. Harga khas ini adalah hanya untuk anda yang bertuah untuk menjadi ahli shaklee. Anda wajib rebut peluang ini, sebab banyak sangat penjimatan yang shaklee bagi.

Kesemua harga ini, kami yang sudah ahli dan agen yang lama tidak dapat harga ini ye. Welcome set ini adalah khusus untuk anda yang ingin menjadi ahli shaklee. Jadi, anda wajib rebut harga promosi akhir tahun ini.

Manfaat yang anda boleh dapat dari promosi welcome set ini adalah:
  1. Diskaun 10 peratus dari harga ahli sendiri
  2. Anda mendapat keahlian percuma tanpa perlu membayar harga ahli RM75
  3. Pos percuma ke seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak
Promosi Shaklee December Welcome Set:
  1. Prenatal Set dengan harga RM438.30 | Jimat RM48.70
  2. Postnatal Set dengan harga RM479.70 | Jimat RM53.30
  3. Daily Essential Set dengan harga RM736.20 | Jimat RM81.80
  4. Youth Starter Set dengan harga RM612 | Jimat RM68
  5. Vivix Welcome Set dengan harga RM684 | Jimat RM76
Selain daripada promosi shaklee December 2019 yang super jimat ini, anda juga boleh lihat tawaran istimewa yang lain juga di bawah ini.



Mahu mendapatkan produk ini dengan harga lebih jimat 15% - 20%? Baca cara jadi ahli di sini. Atau boleh berhubung dengan kami terus melalui whatsapp atau telegram,

019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya

Continue Reading

Saturday, 30 November 2019

Lucky Draw Shaklee December 2019

Lucky Draw Shaklee December 2019

Assalamualaikum wbt,

Lucky Draw Shaklee 2019 | Buy Buy 2019 Lucky Draw worth RM90,000

Entry ini khas untuk semua ahli shaklee seluruh Malaysia!

Anda berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah bernilai RM90,000 dari pelbagai jenis produk shaklee dan yang menariknya, anda juga berpeluang memenangi hadiah berupa Luggage Bag Shaklee Limited Edition

Apa yang perlu anda lakukan adalah, buat pembelian melalui id sendiri sebanyak bermula 28 November 2019 hingga 31 December 2019 dengan minimum 50UV dalam satu resit (~ RM170 sahaja untuk dapatkan 1 ticket Lucky Draw)

Dengan setiap pembelian 50 UV anda layak dapat 1 ticket Lucky Draw. Lebih banyak lagi anda buat pembelian, lebih banyak tiket Lucky Draw yang anda dapat.

Lucky Draw Shaklee 2019 menjadi medan untuk anda mendapat hadiah produk shaklee secara percuma setiap minggu. Lebih tiga puluh lapan jenis hadiah lucky draw menanti anda. Ayuh semua, rancakkan bulan Buy Buy 2019 Lucky Draw Shaklee Malaysia.

Poster Lucky Draw Shaklee 2019
Syarat-syarat lain seperti dibawah:
  1. This lucky draw contest is open to all Shaklee independent Distributors in Malaysia only. 
  2. Earn one (1) lucky draw entry for every 50 UV purchase of Shaklee products in a single receipt. No combined invoice is accepted. UV transfer is not permitted in the lucky draw.
  3. Participants can have unlimited entries throughout the contest period. The more you buy, the more chances to win.
  4. Shaklee Malaysia reserves the rights to include only qualified SID who are in good standing with the company, and who do not breach the Shaklee P&R in the lucky draw.
  5. Winners are required to contact Shaklee Malaysia within 48 hours after announcement is made on Facebook. If winner fails to contact the company, prizes will roll over to the next draw.
  6. All winners must redeem their prizes in person with proof of identity. Representative are not allowed to collect on behalf.
  7. The lucky draw results are final. No correspondence will be entertained.
  8. Prizes are non-exchangeable, non-transferable and not redeemable for cash or other prizes.
  9. Shaklee Malaysia may substitute the prizes with another similar value item without prior notice.
  10. By participating, participants agree for Shaklee Malaysia to utilise their photos or videos for marketing purposes not limited to print, social media, digital and audio video.
  11. Shaklee Malaysia reserves the rights to revise the terms and conditions without prior notice.
  12. In any dispute, Shaklee Malaysia’s decision on all matters relating to this contest shall be conclusive and final.

38 Hadiah-Hadiah Shaklee Lucky Draw 2019 untuk dimenangi
Bagaimana nak tahu siapa pemenangnya?

Mudah sahaja, pastikan anda like dan lihat FB Live di facebook Page Shaklee Malaysia untuk ketahui pemenang yang bertuah!
  •  Weekly Draw 1, Friday 13 Dec (entries from 1 – 10 Dec)
  • Weekly Draw 2, Friday 20 Dec (entries from 11 – 17 Dec)
  • Weekly Draw 3, Friday 27 Dec (entries from 18 – 24 Dec)
  • Weekly Draw 4, Friday 3 Jan (entries from 25 – 31 Dec)
  • Grand Draw, Friday 3 Jan (entries which did not win in the Weekly Draws will have a chance to win at the Grand Draw.)

Untuk tahu lebih detail tentang Lucky Draw Shaklee 2019 ini, anda boleh tekan butang whatsapp disebelah kiri blog mommy ni ye.

Boleh juga hubungi terus mommy ditalian 019-996 6576.

Gambar bawah ini pula adalah contoh mesej yang anda terima apabila membuat pembelian melebihi 50 UV dan ke atas. 
2 Tiket Lucky Draw Shaklee 2019 untuk mommy
Mahu mendapatkan produk ini dengan harga lebih jimat 15% - 20%? Baca cara jadi ahli di sini. Atau boleh berhubung dengan kami terus melalui whatsapp atau telegram,

019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya

Continue Reading

Saturday, 16 November 2019

Testimoni ESP Shaklee Untuk Hamil, Berpantang Dan Menyusu

Testimoni ESP Shaklee Untuk Hamil, Berpantang Dan Menyusu

Assalamualaikum wbt,

Hai, pada hari ini mommy akan kongsikan kepada anda tentang testimoni ESP shaklee untuk ibu hamil, berpantang dan menyusu badan. Ini kerana bagi ketiga-tiga keadaan ini, wanita memerlukan protein yang berkualiti tinggi bagi membekalkan tenaga yang lebih banyak supaya badan lebih bertenaga sepanjang hari.

Ketika hamil, berpantang dan menyusu badan bagi seorang wanita adalah fasa yang memerlukan tenaga yang lebih bagi menguruskan kehidupan keluarga samada untuk suami, anak-anak mahupun untuk majikan bagi yang bekerja. Jika tiada tenaga, seorang wanita akan mengalami keletihan, tekanan dan boleh mengakibatkan mood yang tidak menentu. Justeru, ia boleh mendatangkan pelbagai masalah dalam keluarga. Betul ke betul?

Jadi, apakah keperluan penting seorang wanita jika sedang hamil, berpantang atau menyusu? Wanita hari ini terutamanya wanita hamil, wanita yang sedang berpantang ataupun wanita yang sedang menyusu memerlukan protein yang cukup bagi membekalkan tenaga yang superb untuk menguruskan keluarga seharian. Testimoni kali ini membawa anda untuk melihak kesan yang dialami oleh ibu hamil, berpantang dan menyusu selepas mengamalkan ESP shaklee.

Protein ESP Shaklee merupakan protein yang terbaik untuk kita amalkan. Ini kerana ESP Shaklee mempunyai 9 kelebihan yang sangat istimewa iaitu:

9 Kelebihan ESP Shaklee Dalam Membekalkan Tenaga Untuk Ibu Hamil, Berpantang Dan Menyusu

Kelebihan ESP Shaklee
  • ESP shaklee mempunyai Indeks glisemik yang rendah
  • ESP shaklee membantu mengekalkan paras gula yang stabil dalam darah dan ia juga sesuai untuk orang yang mengidap diabetes.
  • ESP shaklee membantu mengekalkan tenaga sepanjang hari
  • ESP shaklee membantu mengekalkan rasa kenyang yang lebih lama dan ia amat sesuai bagi ibu yang mementingkan badan yang slim. Ia dapat mengelak ibu-ibu dari craving terhadap makanan ringan.
  • ESP shaklee membantu mengurangkna berat badan dan mengekalkan kesihatan jangka panjang.
Selain itu, ESP shaklee juga mempunyai keistimewaan dan kelebihan terhadap ibu hamil, berpantang dan menyusu melalui:


Kelebihan ESP Shaklee
  • ESP shaklee mempunyai tinggi dengan kalsium yang membantu perkembangan tulang dan gigi yang kuat. Ia bukan sahaja untuk ibu, malah manfaat ini juga dapat diberi kepada anak melalui penyusuan susu ibu.
  • ESP shaklee mengandungi 500mg kalsium bagi setiap hidangan.
  • ESP shaklee membekalkan 9 asid amino perlu yang badan kita tidak boleh hasilkan.
  • ESP shaklee membekalkan 14gram protein Indeks Glisemik rendah bagi membekalkan tenaga yang lama untuk ibu hamil, berpantang dan menyusu.
Seterusnya, jom kita lihat beberapa testimoni ESP shaklee untuk ibu hamil, berpantang dan menyusu. Apakah kesan yang mereka alami selepas mengamalkan ESP shaklee ketika hamil, ketika berpantang dan ketika menyusu. Untuk pengetahuan anda juga, ada dikalangan pengguna ESP shaklee kami menyusu anak lebih dari seorang dalam satu masa. Kita tahu bahawa ketika menyusu seorang anak pun, badan memerlukan tenaga yang lebih, kalsium yang lebih dan pelbagai vitamin yang lebih dan sebagainya. Inikan pula jika menyusu lebih dari seorang anak. Pastinya mereka seorang ibu yang hebat dan sudah pasti dikuasakan dengan ESP shaklee dan izin Allah swt.

Testimoni ESP Shaklee Untuk Hamil, Berpantang Dan Menyusu

1. Testimoni ESP Shaklee Untuk Hamil, Berpantang Dan Menyusu : Susu Ibu Jadi Pekat & Baby Mudah Kenyang - Puan Irni Suhana
Testimoni ESP Shaklee Untuk Hamil, Berpantang Dan Menyusu : Susu Ibu Jadi Pekat & Baby Mudah Kenyang - Puan Irni Suhana
Alhamdulillah, kesan ESP shaklee terhadap Puan Irni Suhana adalah susu jadi pekat dan anak mudah kenyang.

Testimoni ESP Shaklee dari Puan Irni Suhana, Alhamdulillah, saya syukur sangat-sangat berjaya exclusive breastfeeding baby sampai umur 6 bulan. Saya ambil set menyusu dan ESP shaklee, susu jadi pekat dan baby mudah kenyang.

2. Testimoni ESP Shaklee Untuk Hamil, Berpantang Dan Menyusu : Bertenaga Sepanjang Kehamilan dan Berpantang - Puan Asma el Kareem
Testimoni ESP Shaklee Untuk Hamil, Berpantang Dan Menyusu : Bertenaga Sepanjang Kehamilan dan Berpantang - Puan Asma el Kareem
Testimoni ESP Shaklee ini pula untuk ibu hamil dan berpantang. Badan jadi lebih bertenaga ketika hamil dan berpantang. Seronok kan!

Saya mula ambil ESP shaklee semasa memasuki trimester ketiga ketika hamil anak ketiga pada 2013. Memang rasa bertenaga sepanjang kehamilan dan kurang rasa nak mengunyah makanan.

Bila berpantang memang rasa segar je. Baru seminggu berpantang orang dah tegur, laju je berjalan! Macam dah habis hari je. Kulit anak pun tercerah tanpa sengaja. Alhamdulillah, ini adalah testimoni ESP shaklee untuk hamil dan berpantang. Kesan yang baik telah dirasai oleh Puan Asma.

3. Testimoni ESP Shaklee Untuk Hamil, Berpantang Dan Menyusu : Susu Meriah dan Pekat - Ibu AdamAman
Testimoni ESP Shaklee Untuk Hamil, Berpantang Dan Menyusu : Susu Meriah dan Pekat
Alhamdulillah, ini lagi testimoni ESP Shaklee untuk ibu menyusu. Saya mula consume ESP Shaklee masa dalam pantang anak no. 2. Ambil set berpantang shaklee, masa itu consume pagi sahaja untuk breakfast. Susu memang meriah dan pekat, tapi anak kerap bangun malam.

Selepas saya ambil ESP shaklee sebelum tidur, memang bagus. Anak saya dah jarang bangun malam untuk menyusu. Extra berat badan turun dan dapat kulit cantik. - Ibu AdamAman

4. Testimoni ESP Shaklee Untuk Hamil, Berpantang Dan Menyusu :Extra Tenaga Dan Badan Tak Lembik Sewaktu Berpuasa - Puan Khadijah Ibrahim
Testimoni ESP Shaklee Untuk Hamil, Berpantang Dan Menyusu :Extra Tenaga Dan Badan Tak Lembik Sewaktu Berpuasa - Puan Khadijah Ibrahim
Testimoni ESP Shaklee ini pula untuk ibu menyusu ketika berpuasa. Ketika puasa dan dalam masa yang sama menyusu badan, badan cepat letih. Alhamdulillah dengan pengambilan ESP Shaklee, Mealshakes dan Performance Drink dapat bantu Puan Khatijah bertenaga sepanjang berpuasa sambil menyusu anak. Alhamdulillah.

Ini adalah antara 4 testimoni ESP shaklee untuk ibu hamil, berpantang dan menyusu. Nak baca lagi testimoni ESP Shaklee? Boleh klik link dibawah.



Mahu mendapatkan produk ini dengan harga lebih jimat 15% - 20%? Baca cara jadi ahli di sini. Atau boleh berhubung dengan kami terus melalui whatsapp atau telegram,

019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya

Continue Reading

Friday, 15 November 2019

Aktiviti Harian Bisnes Online : Order Dan Restok Vitamin Shaklee Untuk Customer

Aktiviti Harian Bisnes Online : Order Dan Restok Vitamin Shaklee Untuk Customer

Assalamualaikum wbt,

Malam ini aktiviti bisnes mommy berjalan seperti biasa, dimana masa untuk merestok vitamin dan order vitamin untuk customer.

Invoice Vitamin Shaklee
Semalam mommy dapat call dari customer yang terlibat dalam kemalangan dan mengalami masalah patah tulang yang agak banyak. Beliau mencari supplemen yang dapat recover masalah patah tulang dengan cepat. 

Supplemen yang bajet dan sesuai adalah Ostematrix shaklee yang dapat membekalkan kalsium kepada beliau, seterusnya dapat menguatkan tulang. Omega Guard pula membantu jika ada keradangan pada sendi dan juga sebagai pelincir dibahagian sendi. Justeru, kedua-dua vitamin ini bertindak dengan lebih cepat dalam membantu mengatasi masalah tulang yang patah.

Selamat beristirehat semua.



Continue Reading

Thursday, 14 November 2019

4 Kelebihan Radiance C+E Youth Skincare Shaklee

4 Kelebihan Radiance C+E Youth Skincare Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Radiance C+E Youth Skincare Shaklee adalah antara produk yang menjadi pilihan pengguna Youth Skincare Shaklee. Ini kerana ramai pengguna akui kehebatan Radiance C+E dalam membantu masalah kulit seperti jeragat, jerawat, liang pori, tekstur kulit, parut dan lain-lain.

Malam ini mommy ingin kongsikan kepada anda 4 Kelebihan Utama Radiance C+E Youth skincare shaklee yang perlu anda tahu. Apakah kelebihan yang anda akan dapat selepas menggunakan Radiance C+E Youth Skincare Shaklee? Jom teruskan pembacaan anda.

4 Kelebihan Radiance C+E Youth Skincare Shaklee

1. Membantu Menganjalkan Kulit

 Kelebihan Radiance C+E Youth Skincare Shaklee | Membantu Menganjalkan Kulit
Kelebihan yang pertama Radiance C+E Youth Skincare Shaklee terhadap pengguna adalah ia membantu Menganjalkan Kulit. Radiance C+E membantu menjadikan kulit anda lebih licin, lebih anjal dan lebih muda.

2. Membantu Melindungi Kulit Dari Radikal Bebas

Kelebihan Radiance C+E Youth Skincare Shaklee | Melindungi Kulit Dari Radikal Bebas
Kelebihan yang kedua Radiance C+E Youth Skincare Shaklee terhadap pengguna adalah membantu melindungi kulit dari radikal bebas. Radiance C+E membantu membersihkan sel-sel kulit mati , menjadikan kulit lebih lebut dan lebih licin.

3. Membantu Melindungi Kulit Dari Kerosakan UV

Kelebihan Radiance C+E Youth Skincare Shaklee | Melindungi Kulit Dari Kerosakan UV
Kelebihan yang kedua Radiance C+E Youth Skincare Shaklee terhadap pengguna adalah membantu melindungi kulit dan mengurangkan kerosakan UV pada kulit. Radiance C+E juga membantu memelihara dan melindungi kulit dengan lebih efektif.

4. Membantu Mencerahkan Kulit

Kelebihan Radiance C+E Youth Skincare Shaklee | Membantu Mencerahkan Kulit
Kelebihan yang kedua Radiance C+E Youth Skincare Shaklee terhadap pengguna adalah membantu mencerahkan kulit. Radiance C+E membantu mencerahkan kulit, meratakan tona kulit, mengurangkan parut, garis halus dan kedutan, mengurangkan tompok penuaan dan pigmentasi.

Inilah 4 kelebihan Radiance C+E yang perlu anda tahu dan sememangnya menjadi antara produk kegemaran mommy. Untuk pengetahuan anda semua, Radiance C+E sangat membantu menghalang jerawat dari naik ke wajah. Tak percaya? Anda boleh cuba Radiance C+E ini.

Jadi, adakah anda ingin mencuba produk Youth Skincare Shaklee? Bulan ini shaklee telah menawarkan promosi untuk produk Youth. Anda boleh lihat promosi Youth Skincare dibawah.


Bagi anda yang ingin mencuba trial set Youth skincare shaklee juga boleh. Apa yang adalam trial set Youth skincare shaklee? Boleh baca dibawah,


Mahu mendapatkan produk ini dengan harga lebih jimat 15% - 20%? Baca cara jadi ahli di sini. Atau boleh berhubung dengan kami terus melalui whatsapp atau telegram,

019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya

Continue Reading