Wednesday, 4 December 2019

Testimoni Detoks Shaklee : Berat Badan Hilang 14kg

Testimoni Detoks Shaklee : Berat Badan Hilang 14kg

Assalamualaikum wbt,

Tidak mudah untuk kurus, tetapi jika disusuli dengan keazaman yang tinggi pasti membuahkan hasil yang manis. Kali ini mommy nak kongsikan dengan anda semua, testimoni detoks shaklee, berat badan hilang 14kg. Satu angka yang besar kan?

Shaklee telah memberi idea menjalani kehidupan yang lebih sihat melalui detoks, iaitu dengan memperkenalkan set detoks sebagai agen bantuan melalui supplemen. Seterusnya, anda perlu mempraktikkan kehidupan, cara makan yang lebih sihat supaya matlamat menurunkan berat badan dan badan yang sihat tercapai.

Dibawah ini adalah testimoni detoks shaklee Jacky Bass, yang mana telah hilang 14kg berat badannya dari 78kg ke 64kg. Berat yang hilang 14kg ini bukanlah dilakukan secara drastik, namun ia dilakukan secara sihat dan konsisten.

Testimoni Detoks Shaklee | Jacky Bass Hilang 14kg Berat Badan

Kenapa saya katakan proses transformasi Jacky Bass ini proses yang sihat?
Salah satu sebabnya dia tak melalui proses yang extreme untuk kurus

Dulu saya kenal JB ni dia suka makan (bukan kuat tau) 
Biasalah tu, semua orang suka makan kan

Tapi sejak dia aktif berlari, saya perasan dia pun sama macam saya, suka cari route dulu lepas tu baru makan.Hehe

Saya sempat tanya apa rahsia amalan harian dia mendapatkan berat ideal baik tu

Katanya,

“Breakfast sy ESP + telur rebus @ sandwich

Lunch saya makan nasi setiap hari sebab nak tenaga, tapi since mula running memang tak boleh makan banyak. Suku-suku separuh je waktu lunch. 

Dan sebab saya selalu running malam, dinner saya memang awal dan makan lauk-lauk, tiada nasi. Sebab nak lari tidak boleh perut penuh. 

Supplemen Shaklee intake pula,

Omega Guard
Coqtrol
Performance
ESP
Ostematrix
Vita C
Alfalfa“

Tengoklah komitmen JB sekarang
๐Ÿ‘Jaga makan
๐Ÿ‘Kuat berlari sebagai pilihan senaman dia
๐Ÿ‘Makan supplement untuk tambah keperluan nutrisi harian dia

Apabila dia enjoy
Kesan lemak pun makin kurang dengan jayanya
Enjoy baru lah fun dan tak stress

Pada mereka yang ada di Kuala Terengganu, boleh lah contact Jacky Bass untuk join dia berlari dan tips kurus dengan sihat. - Temubual MD dan Jacky Bass

Bagaimana anda ingin menjadikan berat badan anda lebih ideal tanpa perlu melakukan senaman extreme, diet yang extreme dan sebagainya? Anda cuma perlu lakukan secara lebih smart dan teratur.

Pertama, pastikan anda mengetahui berat dan tinggi badan anda. Seterusnya dapatkan bacaan berat badan yang ideal.

Kedua, buat analisis tentang pengambilan kalori anda setiap hari. Berapakah jumlah kalori anda perlukan setiap hari.

Ketiga, lakukan senaman yang berkala mengikut pengambilan kalori anda. Senaman bagi membantu jantung dan peredaran darah anda sentiasa sihat.

Keempat, pengambilan supplemen secara bijak. Ia membantu anda mempercepatkan dapat berat badan yang ideal.

Kelima, buat detoks secara berkumpulan. Ini menambahkan semangat anda untuk terus berada di landasan yang sama sepanjang masa. 

Ok, jangan lakukan diet yang extreme sehingga membawa kemudaratan kepada badan anda sendiri. Jangan lupa untuk join lucky draw shaklee 2019 dan dapatkan promosi shaklee bulan December 2019. Link ada dibawah.


Mahu mendapatkan produk ini dengan harga lebih jimat 15% - 20%? Baca cara jadi ahli di sini. Atau boleh berhubung dengan kami terus melalui whatsapp atau telegram,

019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya

Next
This is the most recent post.
Older Post

5 comments:

  1. nak turun berat memang kene tekad, takde yang bangun tidur dah kurus hehehhe

    ReplyDelete
  2. Wahh terbaiklah. Bukan mudah utk turun berat badan kan

    ReplyDelete
  3. hebatnya boleh turun banyak kilogram tu. Terbaik!

    ReplyDelete
  4. kena syorkan kpd isteri agar body dia slim mcm dulu2.

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..๐Ÿ˜Š