Tuesday, 3 December 2019

Promosi Shaklee December 2019

Promosi Shaklee December 2019

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, hari ini mommy nak kongsikan dengan anda semua apa promosi shaklee pada bulan December 2019. Anda nak tahu tak? hihi

Pada bulan ini shaklee ada banyak sangat promosi, bila dah nama promosi pasti harga akan jadi lebih rendah dan ada pula dapat percuma. Ada dua jenis promosi shaklee pada bulan December ini iaitu:

1. Khas untuk semua rakyat Malaysia termasuk ahli shaklee dan bukan ahli shaklee
2. Khas untuk ahli baru sahaja (terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia yang masih belum ahli shaklee)

Promosi Shaklee December 2019 Untuk Ahli Shaklee dan Bukan Ahli Shaklee

Promosi Shaklee December 2019

1. Collagen Plus Powder (
Harga Normal RM298/ box)
  • Beli 2 kotak, dengan harga 5% diskaun iaitu RM566.20 | Jimat RM29.80
  • Beli 6 kotak, percuma 1 kotak iaitu RM1788 | Jimat RM298
2. Zinc Plus ( Harga Normal RM56.25)
  • Beli 3 botol, dapat percuma 1 botol dengan harga RM168.75 | Jimat RM56.25
3. Youth Travel Set (Harga Normal RM297.50)
  • Beli Youth Travel Set dengan harga RM297.50 atau
  • Beli mana-mana produk Youth dengan nilai 200uv (~RM700), anda boleh beli Youth Travel Set hanya dengan harga RM68 sahaja | Jimat RM229.50
4. Back to School Promotion (Harga RM282.50)
  • Belian fullset 3 item tersebut, anda boleh dapatkan shaker black atau purple dengan harga RM32.50 (Harga asal adalah RM43.75)
 Promosi Shaklee December 2019 Untuk Ahli Baru (Belum Daftar Ahli)

Promosi Shaklee December 2019 Welcome Set

Promosi ini dikhususkan untuk anda yang masih belum menjadi ahli shaklee dan ingin menjadi ahli shaklee. Harga khas ini adalah hanya untuk anda yang bertuah untuk menjadi ahli shaklee. Anda wajib rebut peluang ini, sebab banyak sangat penjimatan yang shaklee bagi.

Kesemua harga ini, kami yang sudah ahli dan agen yang lama tidak dapat harga ini ye. Welcome set ini adalah khusus untuk anda yang ingin menjadi ahli shaklee. Jadi, anda wajib rebut harga promosi akhir tahun ini.

Manfaat yang anda boleh dapat dari promosi welcome set ini adalah:
  1. Diskaun 10 peratus dari harga ahli sendiri
  2. Anda mendapat keahlian percuma tanpa perlu membayar harga ahli RM75
  3. Pos percuma ke seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak
Promosi Shaklee December Welcome Set:
  1. Prenatal Set dengan harga RM438.30 | Jimat RM48.70
  2. Postnatal Set dengan harga RM479.70 | Jimat RM53.30
  3. Daily Essential Set dengan harga RM736.20 | Jimat RM81.80
  4. Youth Starter Set dengan harga RM612 | Jimat RM68
  5. Vivix Welcome Set dengan harga RM684 | Jimat RM76
Selain daripada promosi shaklee December 2019 yang super jimat ini, anda juga boleh lihat tawaran istimewa yang lain juga di bawah ini.



Mahu mendapatkan produk ini dengan harga lebih jimat 15% - 20%? Baca cara jadi ahli di sini. Atau boleh berhubung dengan kami terus melalui whatsapp atau telegram,

019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya

3 comments:

  1. menarik harga yang di tawarkan... paling menarik yg youth tu

    ReplyDelete
  2. colllagen powder yg menarik..

    ReplyDelete
  3. Jimat banyak ratusan juga ni. Menarik lah promosi hujung tahun shaklee

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊