Author

Breaking

Monday, 7 March 2016

Rezeki Blog Dengan Nuffnang

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, terima kasih Allah kurniakan kami rezeki yang membuak-buak setial hari. Syukur Ya Allah.



Di blog tidak ketinggalan juga bila earning semakin meningkat naik, sejak dua menjak ni wawa tak dapat nak manage masa dengan proper. Akibatnya blog sedikit terabai.

Walau apa pun, syukur Alhamdulillah masih lagi ada rezeki dengan CPUV. Moga terus mekar berkembang di blog Jutawan Wawa ye.")

12 comments:

  1. Abam masih blom dpt cash out...huhuhu

    ReplyDelete
  2. Tahniah Wawa. Banyak dapat cpuv tu. SB punya dah boleh cashout nuffy tu cuma belum nak kluarkan lagi..

    ReplyDelete
  3. whoaaaa!kak wawa. byk dh tu, nanti tiap tiap bulan boleh cashout, haha :p

    ReplyDelete
  4. ok dah tu..mudahan bertambah rezeki

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum dik...lama akak tak singgah sini...tahniah ye semoga terus sukses...ehem2! makin lawa la akak tengok kau mesti banyak makan produk shaklee pasal tu makin comey :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..tahniah.. ^_^

    ReplyDelete
  7. Bestnyaa dapat menari nari CPUV diaa kali ni.. :)


    www.mejuez.com

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊