Saturday, 25 April 2020

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Glaucoma

Assalamualaikum wbt,

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Glaucoma | Testimoni Vivix Shaklee kali ini adalah berkaitan dengan penyakit Glaucoma. Pernahkah anda mendengar tentang penyakit Galucoma? Pertama kali mommy dengar Glaucoma, ia berkaitan dengan mata dan boleh menyebabkan risiko menjadi buta. Sebelum itu, jon kita ketahui lebih lanjut tentang Glaucoma. Nanti boleh anda cek, adakah anda juga mengalami Glaucoma.

Apa itu Glaucoma?

Glaukoma merupakan penyakit mata yang menyebabkan kerosakan pada saraf optik. Saraf optik merupakan laluan yang membawa imej yang dilihat ke otak. Sekiranya tidak dirawat, ianya  boleh merosakkan saraf optik secara perlahan-lahan sehingga mengakibatkan kebutaan yang kekal. Di Malaysia, glaukoma merupakan penyebab kebutaan yang ketiga (7%) iaitu selepas katarak (58%) dan diabetes (10%) berdasarkan National Eye Survey 2014. 

Bacaan Lanjut Tentang : Glaucoma 

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Glaukoma

Glaukoma, Glaucoma, Penyakit Glaukoma,  glaucoma treatment glaucoma causes glaucoma prevention how to prevent glaucoma glaucoma symptoms glaucoma test glaucoma definition glaucoma hereditary what foods to eat to lower eye pressure glaucoma surgery glaucoma diabetes pictures of eye with glaucoma glaucoma consult halos around lights glaucoma glaucoma treatment eye drops what foods to avoid if you have glaucoma glaucoma pathophysiology glaucoma vs cataract symptoms of glaucoma suspect eye pain glaucoma who's at risk of glaucoma glaucoma data glaucoma in children how can i test myself for glaucoma eye specialist for glaucoma is eye twitching a sign of glaucoma symptoms of cataracts hypromellose glaucoma is glaucoma more common in males or females glaucoma in arabic glaucoma slideshare glaucoma dog glaucoma causes and prevention glaucoma and driving pain in eye eye pain when lying down red eyes glaucoma medication glaucoma meaning in gujarati glaucoma ophthalmology glaucoma prevention glaucoma meaning in malayalam late stages of glaucoma symptoms of macular degeneration glaucoma symptoms reddit glaucoma bright focus Testimoni vivix shaklee untuk glaucoma, vitamin shaklee untuk glaukoma, glaucoma, Testimoni Vivix, Testimoni Vivix Shaklee, Testimoni Vivix Shaklee Untuk Glaukoma,

DULU BOTAK LICIN BOLEH BUAT CERMIN. KINI TIDAK LAGI. EWAH.

Dulu, boleh kira dengan jari, ada berapa helai rambut putih (uban) ayah. Rambut hitam toksah cerita, yilek kot. Ya la, botak licin berkilat boleh buat cermin kot! (sori ayah termengata depan2)
 Bulan Oktober 2016, ayah di-diagnosed glaucoma. Haru biru hidup ayah. Kami 'penonton' pun turut terasa ke-susah hati-an ayah. Sapa la tak risau kalau diberitahu yang salah satu komplikasi glaukoma ialah buta!
 Jadi, Ain bagi ayah Vivix sebagai ikhtiar sihatkan mata. Ayah konsisten sampai sekarang walaupun agak lambat nak rasa kesan Vivix ni kata ayah. Ya la, Vivix ni bukan ubat, tapi suplemen yang menyihatkan dari dalam.
 Ain cerita kat ayah pasal Telomere Study. Takkanlah anak dia ni nak memudaratkan ayah sendiri kan. Ada bukti sains lagi. Itulah sebabnya ayah yang tak pernah percayakan suplemen, terus 'setia' dengan Vivix.
 Baru ni ke rumah ayah, ayah bagitau yang 'kilat2' kat mata (kata pakar mata, ianya disebabkan aging) dah hilang. Pressure dalam mata (intraocular pressure) pun maintain normal so far. Alhamdulillah syukur.
 Dan tiba2 ayah tunjuk belakang kepala ayah. Mak ooii, terkejut Ain, sebab hampir separuh kepala ayah sekarang dah penuh rambut baru hitam2! :scream:
 Ayah suruh ambik gambar. Inilah hasilnya. Tersengih2 kerang busuk ayah, kepala yang dah sekian lama botak, akhirnya penuh rambut hitam.
 Sapa la tak suka, kalau makin berumur makin 'muda'.
 Bukan rambut ayah je tau. Mak yang consume Vivix beberapa bulan kemudian dari ayah, pun rambut hitam dah mula nak menguasai kepala mak.
 Bai2 rambut putih (uban). You wont be missed. And please dont come back. Hihihi

Baca Selanjutnya : 


Alhamdulillah, asbab minum Vivix shaklee ayah ain dapat kembali rambut yang sudah lama tiada rambut. Masalah di bahagian mata juga kembali normal.

Jika anda mempunyai masalah yang sama, boleh juga mencuba vivix shaklee. Vivix shaklee bukan ubat, tetapi ia membaiki sel-sel dalaman supaya dapat kembalikan kesihatan anda menjadi lebih baik.

Jika anda ingin dapatkan vitamin untuk kesihatan mata, boleh dapatkan dengan mommy di whatsapp 019-9966576. Boleh juga hubungi mommy jika anda berminat untuk menjana income. Mommy ready untuk bantu anda jana income bersama shaklee. Jom whatsapp mommy di 019-9966576 (Touch to Whatsapp).
Atau

Anda boleh terus mendaftar sebagai ahli / agen terus di website. (Daftar sebagai ahli shaklee disini) Mommy akan hubungi anda selepas anda membuat pendaftaran online.

Your Shaklee Partner
Let's Join Us
To Earn More Money

0 Comments:

Post a comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊