Thursday, 24 October 2019

Apa Itu Vivix Shaklee?

Apa Itu Vivix Shaklee?

Assalamualaikum wbt,
Vivix shaklee minuman botani lazat


SHAKLEE VIVIX® merupakan Kejayaan Revolusi dari Shaklee dalam menghasilkan Minuman Botani yang Lazat untuk manfaat manusia sejagat. 

Vivix shaklee bebas perisa / pengawet tiruan

Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani Anggur Muscadine, Ekstrak Eldeberi Eropah, Ekstrak Knotweed Jepun dan Ekstrak Lobak Ungu.

Selama lebih 100 tahun, Shaklee sentiasa mendahului masa, berinovasi melalui sains dan menggunakan alam semulajadi dengan penemuan unggul yang kini menjadi sebahagian daripada kehidupan seharian kita. Inovasi berterusannya telah membawa kepada Vivix® shaklee, satu kejayaan revolusi dalam kesihatan.
Anggur muscadine mengandungi polifenol yang tinggi

ANGGUR MUSCADINE YANG AMAT BERKUASA di antara 8,000 jenis anggur di dunia, anggur Muscadine adalah salah satu anggur terbesar dan jarang didapati. Besar, tebal dan penuh dengan antioksidan, telah menarik perhatian saintis di Shaklee, untuk menjadikannya dalam bentuk minuman yang sihat, juga pekat.
 • Kulit dan Benih yang Tebal = Kuasa Antioksidan
 • Lebih Kromosom = Kuasa Antioksidan Tambahan
 • Polifenol = Kawan Baik Kesihatan Anda

Campuran Sempurna Polifenol
Selain buah anggur Muscadine yang amat berkuasa, ia juga dicampurkan dengan Rejuvetrol™ yang sedang dipatenkan iaitu campuran Ekstrak Knotweed Jepun, Ekstrak Lobak Ungu dan Ekstrak Eldeberi Eropah untuk meningkatkan keberkesanan dan memberikan spektrum perlindungan yang lebih luas. Shaklee menggunakan proses ekstrak yang dipatenkan untuk mengekalkan kuasa antioksidan dan polifenol supaya anda boleh hidup sihat dan bertenaga dengan minuman botani yang lazat ini! 
Keistimewaan Vivix shaklee

 • Dengan kemajuan saintifik, campuran proprietari berasaskan anggur muscadine, salah satu buah yang paling jarang didapati dan paling kuat, digabungkan dengan campuran Rejuvetrol™ yang sedang dipatenkan iaitu campuran Ekstrak Knotweed Jepun, Ekstrak Lobak Ungu dan Ekstrak Eldeberi Eropah.
 • Meningkatkan kepekatan asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat.
 • Semulajadi - tiada perisa tiruan, pemanis, pewarna atau pengawet.
 • Proses pengekstrakan yang telah dipaten bantu mengekalkan bioaktif polifenol.
 • Dicipta daripada penyelidikan klinikal yang berjaya termasuk Kajian Landmark, salah satu kajian klinikal terbesar tentang kesan jangka panjang pengambilan suplemen dan Kajian Telomere.
 • Diuji lebih daripada 16,000 kali untuk keselamatan dan kualiti semasa dicipta.
 • Minuman botani yang lazat.
 • Disahkan halal oleh Islamic Services of America (ISA) yang diiktiraf oleh JAKIM.
Anda nak tahu tak, macam mana vivix shaklee sangat membantu dalam pembangunan sel badan kita? Jom-jom, kita terokai lebih mendalam lagi tentang vivix shaklee ini.

Bagaimana Vivix Bekerja untuk anda
Mommy yakin semua orang tahu bahawa kesihatan yang baik bermula dengan sel-sel badan yang sihat. Jika sebelum ini kita tidak menitikberatkan tentang kesihatan sel, hari ini mommy harap anda semua membuka mata dan sedar betapa pentingnya kita menjaga sel tubuh badan kita.

Anda tahu kan, tubuh badan kita ini terdiri daripada jutaan sel. Kalau tak cukup sel badan kita ini boleh mengundang masalah kesihatan tau. 

Vivix shaklee dihasilkan untuk mengekalkan kesihatan sel dan  menyuburkan sel untuk memberi tenaga harian yang lebih bersemangat.

Cara Vivix Shaklee Memberi Nutrisi Pada Sel Dan Cara Vivix Shaklee Bertindak Pada Sel

1.Meningkatkan Pertahanan Sel
Badan mempunyai "Suis induk" yang dikenali sebagai Nrf2 untuk mengaktifkan proses detoksifikasi dan pertahanan sel. Gabungan polifenol yang sempurna telah diakui secara sinergis mengaktifkan "suis induk" supaya dapat:
 • Mengurangkan keradangan dengan mengoptimumkan sistem imun.
 • Meningkatkan proses detoksifikasi terutamanya di hati.
 • Meningkatkan tahap antioksidan dalam badan.
 • Mengurangkan tekanan biologi dalam badan.
2. Meningkatkan Tenaga Sel
Sel kita mengandungi "loji kuasa" tenaga dipanggil mitokondria. Ia menghasilkan tenaga supaya anda merasa bertenaga sepanjang hari. Walau bagaimanapun, pengeluarannya menurun dengan peningkatan umur dan gaya hidup tidak sihat. Polifenol dikenali untuk:
 • Menggalakkan fungsi mitokondria yang sihat supaya ia meningkatkan pengeluaran tenaga secara optimum.
 • Membantu meningkatkan pengeluaran mitokondria jadi badan mempunyai lebih banyak "loji kuasa" untuk menghasilkan tenaga.
3. Menggalakkan Pemulihan Sel
Sel-sel anda terdedah kepada pelbagai serangan daripada radikal bebas atau pencerobohan alam sekitar yang merosakkan DNA anda setiap hari, yang boleh mengakibatkan kematian sel. Polifenol boleh membantu:
 • Melindungi kerosakan DNA.
 • Menyokong mereplikakan DNA untuk fungsi sel yang lebih sihat.
4. Mengoptimumkan Prestasi Sel
Semakin badan berusia, fungsi organ merosot, memburukkan penyakit degeneratif seperti jantung, ginjal dan diabetes. Kajian menunjukkan bahawa:
 • Polifenol dari benih dan kulit anggur muscadine boleh menggalakkan kesihatan dan jangka hayat sel.
 • Penggunaan polifenol daripada anggur muscadine mungkin mempunyai beberapa faedah dalam mempengaruhi perkembangan keadaan kencing manis.
 • Polifenol campuran anggur muscadine, ekstrak Polyganum Cuspidatum, Ekstrak Lobak Ungu dan Ekstrak Eldeberi Eropah boleh menghentikan kerosakan selular.
 • Polifenol mungkin mempunyai kesan perlindungan terhadap sistem kardiovaskular dan meningkatkan kepekaan insulin.
Bagaimana, anda sudah membaca info tentang vivix shaklee diatas? Ingin mencuba produk ini? Hubungi mommy segera naa.


Istimewa anda dapatkan supplemen vivix shaklee dari mommy hari ini,
* Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat POS PERCUMA, KEAHLIAN PERCUMA dan terus mendapat HARGA AHLI yang jauh lebih jimat dan pulangan bonus pada bulan seterusnya.

BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Mahu mendapatkan produk ini dengan harga lebih jimat 15% - 20%? Baca cara jadi ahli di sini.
atau boleh berhubung dengan kami terus melalui whatsapp atau telegram,

019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya

0 Comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊