Tuesday, 7 April 2020

Testimoni Set Puasa Shaklee - Bertenaga, Bebas Gastrik

Assalamualaikum wbt,

Testimoni Set Puasa Shaklee | Bulan Ramadan bakal tiba lagi, sudahkah anda ganti semua puasa yang tertinggal pada tahun lepas? Jika belum, inilah masa yang sesuai untuk kita ganti puasa yang tertinggal pada bulan Ramadan yang lepas. Ini kerana tak sampai sebulan lagi untuk kita bertemu dengan bulan Ramadan akan datang iaitu tahun 2020 bersamaan 1441 Hijrah.

Jika anda mengalami masalah gastrik, kekangan kerana menyusu, atau kerana keletihan dan sebagainya, anda tak perlu risau lagi. Kerana mommy nak bagitahu pada anda bahawa, anda mampu berpuasa dengan bertenaga jika makan set puasa shaklee. Set puasa shaklee ada beberapa set mengikut bajet anda. Boleh baca di link Puasa Bertenaga dengan Set Puasa Shaklee.


Bagaimana set puasa shaklee dapat bantu menyelesaikan masalah anda supaya dapat berpuasa dengan bertenaga dan gembira? Dibawah ini mommy kongsikan pula testimoni mereka yang berpuasa dengan set puasa shaklee.

Testimoni Set Puasa Shaklee

1. Testimoni Set Puasa Shaklee - Gastrik
testimoni set puasa shaklee, puasa dengan set shaklee, puasa bertenaga dengan shaklee,  Set Puasa Shaklee, Set Puasa Ramadan Shaklee, Set Berpuasa Shaklee Set bersahur shaklee vitamin untuk tenaga ketika berpuasa supplemen untuk puasa puasa dengan shaklee set puasa dengan shaklee kekal bertenaga ketika berpuasa dengan shaklee shaklee dan puasa cara berpuasa bersama shaklee, set puasa shaklee set puasa shaklee set puasa shaklee bajet set puasa shaklee popular set puasa shaklee optimum set puasa shaklee eksklusif  set puasa shaklee gastrik elak gastrik ketika puasa set puasa shaklee dan cantik set puasa shaklee untuk kurus set puasa shaklee untuk gastrik pengedar shaklee paka pengedar shaklee ketengah jaya pengedar resv shaklee pengedar resv shaklee pengedar vivix shaklee
Testimoni Set Puasa Shaklee - Gastrik
Puan Dilla berkongsi kegembiraan berpuasa dengan set puasa shaklee bagi atasi masalah Gastrik
"Dilla kena gastrik dari darjah 4, tiap-tiap tahun paling banyak puasa dalam 2 minggu sahaja. Puasa 3 hingga 4 hari, gastrik datang, lepas tu puasa 2 hingga 3 hari. Macam itulah setiap tahun. Bila gastrik datang mesti nak muntah baru lega, pedih ulu hati jangan cakap la.

Hospital mana Dilla tak pergi? Kadang Ipoh, Sungai Petani, Tapah semua Dilla pernah pergi sebab sakit sangat tak tahan, maka ubat pula, macam-macam dah makan. Gamat, susu kambing, ubat itu, ubat ini, minyak ini, minyak itu, tapi tak baik-baik juga. Makan pula tidak boleh silap, kalau makan benda berangin, siap le!! Sakit sampai menangis.

Tapi untuk pertama kalinya, tahun ini Dilla berpuasa dengan shaklee. Alhamdulillah, Dilla baru tinggal 8 hari sebab period sahaja! Dilla juga menyusukan anak. Alhamdulillah dengan izin dari Allah Dilla masih bertenaga, dah 10 hari berpuasa tanpa tinggal pun sebab sakit gastrik. Syukur sangat.

2. Testimoni Set Puasa Shaklee - Bertenaga 

testimoni set puasa shaklee, puasa dengan set shaklee, puasa bertenaga dengan shaklee,  Set Puasa Shaklee, Set Puasa Ramadan Shaklee, Set Berpuasa Shaklee Set bersahur shaklee vitamin untuk tenaga ketika berpuasa supplemen untuk puasa puasa dengan shaklee set puasa dengan shaklee kekal bertenaga ketika berpuasa dengan shaklee shaklee dan puasa cara berpuasa bersama shaklee, set puasa shaklee set puasa shaklee set puasa shaklee bajet set puasa shaklee popular set puasa shaklee optimum set puasa shaklee eksklusif  set puasa shaklee gastrik elak gastrik ketika puasa set puasa shaklee dan cantik set puasa shaklee untuk kurus set puasa shaklee untuk gastrik pengedar shaklee paka pengedar shaklee ketengah jaya pengedar resv shaklee pengedar resv shaklee pengedar vivix shaklee
Testimoni Set Puasa Shaklee - Bertenaga Sepanjang Hari
Puan Zakiah pula berkongsi kegembiraan apabila berpuasa dengan rasa bertenaga sepanjang hari selepas amalkan set puasa shaklee 3 gems.

"Salam, hari ini puasa sunat setelah sekian lama tak puasa. Dah petang macam ini biasanya dah 'lembik lutut' dah, tapi sekarang masih lagi larat naik turun tangga ofis aras tiga. Alhamdulillah, mungkin sebab pagi tadi sahur dengan Mealshakes + ESP + Performance Drink + madu. Lepas ini bolehlah amalkan di bulan Ramadan yang akan tiba tidak lama lagi. 

3. Testimoni Set Puasa Shaklee - Penghasilan Susu Tak Terganggu

testimoni set puasa shaklee, puasa dengan set shaklee, puasa bertenaga dengan shaklee,  Set Puasa Shaklee, Set Puasa Ramadan Shaklee, Set Berpuasa Shaklee Set bersahur shaklee vitamin untuk tenaga ketika berpuasa supplemen untuk puasa puasa dengan shaklee set puasa dengan shaklee kekal bertenaga ketika berpuasa dengan shaklee shaklee dan puasa cara berpuasa bersama shaklee, set puasa shaklee set puasa shaklee set puasa shaklee bajet set puasa shaklee popular set puasa shaklee optimum set puasa shaklee eksklusif  set puasa shaklee gastrik elak gastrik ketika puasa set puasa shaklee dan cantik set puasa shaklee untuk kurus set puasa shaklee untuk gastrik pengedar shaklee paka pengedar shaklee ketengah jaya pengedar resv shaklee pengedar resv shaklee pengedar vivix shaklee
Testimoni Set Puasa Shaklee - Rasa Fresh dan Penghasilan Susu Tak Terganggu
Testimoni Set Puasa shaklee dari Puan Azilah,

"Puasa hari ini, rasa segar je. Rasa macam tak puasa pula, perut kenyang dengan air jer. Minum ESP dan milo, lepas tu minum Performance Drink dan oren (macam orang putih pula). Lepas tu air masak, memang penuh tangki. Dan Alhamdulillah hasil tuaian pagi ini pun masih maintain (susu).

Seronok kan bila kita dapat berpuasa dengan bertenaga dan gembiran, tiada masalah kesihatan seperti gastrik, berangin dan sebagainya. Puasa dan dapat menikmati ibadah puasa dengan lebih gembira.

4. Testimoni Set Puasa Shaklee - Ganti 30 Hari Puasa, Bebas Gastrik Fully BF

testimoni set puasa shaklee, puasa dengan set shaklee, puasa bertenaga dengan shaklee,  Set Puasa Shaklee, Set Puasa Ramadan Shaklee, Set Berpuasa Shaklee Set bersahur shaklee vitamin untuk tenaga ketika berpuasa supplemen untuk puasa puasa dengan shaklee set puasa dengan shaklee kekal bertenaga ketika berpuasa dengan shaklee shaklee dan puasa cara berpuasa bersama shaklee, set puasa shaklee set puasa shaklee set puasa shaklee bajet set puasa shaklee popular set puasa shaklee optimum set puasa shaklee eksklusif  set puasa shaklee gastrik elak gastrik ketika puasa set puasa shaklee dan cantik set puasa shaklee untuk kurus set puasa shaklee untuk gastrik pengedar shaklee paka pengedar shaklee ketengah jaya pengedar resv shaklee pengedar resv shaklee pengedar vivix shaklee
Testimoni Set Puasa Shaklee - Bebas Gastrik
Puan Natrah berkongsi pula kisahnya berpuasa qadha 30 hari bersama dengan set puasa shaklee. Alhamdulillah, urusan puasa Puan Natrah telah dibantu oleh set puasa shaklee dan paling gembira buatnya gastrik telah hilang. Gastrik adalah masalah utama bagi orang yang nak puasa terpaksa tinggalkan puasa.

Jadi, jika anda alami masalah gastrik dan ingin berpuasa penuh tanpa ada masalah, bolehlah cuba set puasa shaklee. InsyaAllah membantu anda berpuasa dengan lebih sihat dan bertenaga.


Bacaan Selanjutnya tentang Set Puasa:

Macam mana nak order set puasa shaklee? Boleh hubungi mommy +60199966576 (Klik untuk Whatsapp)

BYG Families
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya





0 Comments:

Post a comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊