Saturday, 18 April 2020

Testimoni Set Hamil Shaklee - Pengalaman Mengandung Dengan Set Hamil Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Testimoni Set Hamil Shaklee | Bila mengandung perkara pertama yang terlintas dekat kepala adakah aku mampu lalui fasa kehamilan ini dengan sihat dan tanpa masalah. Mommy juga begitu, teringat masa mengandungkan anak pertama mommy setahun lima bulan yang lalu. Bila orang tanya, macam mana hamil anak pertama?

Pengalaman Mengandung Dengan Set Hamil Shaklee

Dengan rasa syukur mommy akan jawab, alhamdulillah syukur sangat sebab dibantu dengan SET HAMIL SHAKLEE juga. Apa yang mommy perasan bila hamil bersama dengan vitamin set hamil shaklee ni sangat membantu mommy:

set hamil shaklee bajet set hamil set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee doa ibu hamil agar terhindar dari setan fungsi set hamil shaklee, set hamil shakleee, hamil bertenaga dengan shaklee, set mengandung shaklee, supplemen untuk hamil shaklee,  harga set hamil shaklee 2019 testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil omega guard shaklee untuk ibu hamil set berpantang shaklee b complex shaklee untuk hamil harga set hamil shaklee 2019  testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019 set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet harga set mengandung shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway set basic hamil shaklee cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung cara makan vivix untuk hamil testimoni shaklee set kesuburan shaklee ttc vivix untuk ibu hamil kebaikan vivix untuk rahim set subur shaklee untuk wanita cara makan set kesuburan shaklee testimoni set kesuburan shaklee shaklee untuk air mani harga set hamil shaklee set kesuburan shaklee lelaki vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee makan ostematrix ketika mengandung set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung produk shaklee untuk subur berjaya hamil dengan shaklee b complex shaklee untuk hamil set kesuburan lelaki shaklee set ikhtiar hamil shaklee  set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019  set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee harga set mengandung shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil vivix shaklee untuk ibu mengandung shaklee bagus ke makan ostematrix ketika mengandung supplement semasa mengandung irine nadia produk shaklee untuk kehamilan omega guard shaklee untuk ibu hamil vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee cara makan vitalea shaklee set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung harga set kurus shaklee 2020 testimoni produk shaklee shaklee prenatal set keburukan shaklee untuk ibu mengandung  shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee  harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet keburukan shaklee untuk ibu mengandung cara makan set hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee  set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil sha                                                     Image result for pregnant  Hai, assalamualaikum Mommies semua! Wah tahniah ya di atas berita pregnancy kali ni. Bagi yang kali pertama mengandung, beribu tahniah Syaza ucapkan. Perasaan teruja nak menjadi seorang ibu sentiasa meluap-luap. Nak rasa anak tendang dalam perut, nak scan anak, nak tahu perkembangan anak. Ah, excitednya!   Yang dah anak dua atau tiga atau berapa pun tetap sama saja perasaan excited-nya kan. Nak bau baby wangi. Wangian syurga! Oh my, I miss so much nak bau baby lagi hihi (Syaza pun excited ni sambil menaip). 😊     Now, bermula masa bagi kita menjaga diri serta kandungan dengan baik sepanjang proses kehamilan ini. Proses pregnant ni fasa penting untuk kita pastikan diri kita serta baby sentiasa berada di paras optimum dan sihat taw. Terutama awal kehamilan, adalah menjadi satu kewajipan untuk kita konsisten maintain makan Asid Folik untuk mengelakkan dari penyakit yang ada kaitan dengan tulang belakang atau lebih dikenali sebagai Spina Bifida yang selalu mai datang dekat baby seawal 3 bulan dalam perut.  Syaza dulu FULLY CONSUME Set Hamil Shaklee waktu pregnant. Jadi Syaza nak share kan dengan semua orang tentang apa itu Set Hamil Shaklee dan fungsi mereka ni.   Kandungan Item dalam Set Hamil dari Shaklee PENTINGNYA VITAMIN SEMASA PREGNANT   Bila dah mula pregnant kita kena usaha untuk dapatkan nutrisi harian dari pemakanan & vitamin yang lengkap. Bukan saja untuk ibu, malah lebih penting untuk janin dalam kandungan kita      Set Hamil Shaklee mengandungi set lengkap keperluan vitamin sepanjang kehamilan bermula dari trimester pertama hingga trimester ketiga :-      Fungsi Set Hamil Rangkaian Fullset Kehamilan  IRON : Membantu dalam memberikan tenaga serta menyokong dalam penghasilan HB yang cantik untuk kesihatan ibu & janin.       Siapa yang HB Low sangat memerlukan Iron ini.      ASID FOLIK : Menyokong pembentukan sistem saraf bayi serta keperluan vitamin yang sangat penting di awal kehamilan (3 bulan pertama) bagi mengelakkan kecacatan pada janin     VITAMIN C : Ibu hamil mudah terdedah kepada pelbagai jenis penyakit antaranya demam, selesema dan batuk. Vitamin C penting dalam membina sistem imunisasi ibu di samping memberi ibu kulit lebih ceria, segar & cantik sepanjang kehamilan     KALSIUM : Sekiranya ibu kurang kalsium sepanjang kehamilan, ianya boleh beri kesan seperti kejang kaki & masalah gigi rapuh. Janin menyerap kalsium dari ibu. Oleh itu ibu perlu memastikan keperluan kalsium cukup untuk ibu & janin     PROTEIN : Sangat penting dalam memastikan pertumbuhan yang baik untuk janin. Protein juga membantu membekalkan asid amino yang penting kepada janin.      OMEGA 3 : Kajian menunjukkan ibu yang mengambil Omega-3 sepanjang kehamilan berupaya memiliki anak yang mempunyai upaya menyelesai masalah seawal 9 bulan berbanding dengan yang tidak mengamalkannya.        Omega-3 membantu:-  dalam perkembangan otak janin.     elak masalah pembekuan dara     elak masalah risiko sakit jantung     elak masalah darah tinggi ketika hamil      Ramai ibu sangat berpuas hati dengan Set Hamil Shaklee, di samping ianya jimat kerana setiap botol boleh digunakan sehingga maksimum 6 bulan, Set Hamil Shaklee juga membantu mereka untuk menjalani proses kehamilan dengan lebih ceria & bertenaga! :blush::muscle:   Ehem, Syaza-lah tu antara ibu yang ceria dan bertenaga sepanjang pregnant, hihi. Rindunya nak pregnant lagi.  Fungsi Set Kehamilan dari Shaklee 1. ESP-energizing soy protein : ESP Shaklee Fungsi ESP ni dah di bancuh bersama Dragon Fruir! Nyummmm Protein untuk kuatkan rahim dan galakkan pertumbuhan sel baru pada janin. Protein soya untuk membekalkan tenaga dan baiki sel-sel rosak. Kulit baby jadi halus dan gebu bila ESP diamalkan ketika mengandung.    2. B-Complex with Asid Folic : fungsi b-complex Kandungan asid folik penting untuk perkembangan saraf, sel otak, tulang belakang, organ, kulit dan tulang-tulang bayi. B comp untuk control mood ibu hamil.  3. Vitamin C :                                                           vitamin c  Penting untuk imunisasi dan penjagaan kulit.  Ibu tak mudah jatuh sakit Kulit ibu bersih dari jerawat (ada sesetengah yang katanya alami jerawat hormon. Dengan Vitamin C, say bye-bye tu jerawat!)  4. Vita-Lea with iron formula :                                            Set Hamil Shaklee Mengandungi semua kandungan vitamin dalam jumlah yang kecil. Diformulasikan bersama iron untuk membantu pembentukan hemoglobin dalam darah. Bagi sesiapa yang mengalami masalah low HB, sangatlah digalakkan mengambil Vitalea ini. Beri tenaga ketika mengandung. Tak lemah dan letih.     5. OsteMatrix : Fungsi Set Hamil Shaklee  Mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D. Atasi cramp, kejang kaki, tarik mengkarung dan simpul biawak. Tidur lebih lena. Kalsium sangat penting untuk ibu mengandung kerana ketika mengandung, kalsium diserap oleh baby.  Yang paling penting masa nak meneran baby keluar kerana memerlukan sepenuh tenaga dan kudrat sampai bagi effect pada tulang-tulang dan urat-urat ibu. Oleh itu, pastikan kalsium diambil untuk mengelakkan dari tulang cepat reput.  6. Omega Guard : Set Hamil Shaklee   Bagi perkembangan mata dan otak baby serta untuk kawal kandungan gula dalam badan si ibu (elak diabetes semasa hamil).  Testimon Set Hamil Shaklee  Ok, now masanya untuk mak-mak rasa, dengar dan lihat sendiri pengalaman yang amalkan Set Hamil ni. Memang best and awesome!

  • Paling mommy betul-betul perasan, badan jadi lebih kuat dan bertenaga sepanjang mengandung. Alhamdulillah, mommy syukur sangat masa trimester pertama mommy tiada masalah alahan atau mabuk yang teruk. Sekadar pening-pening sikit tu ada la. Apa yang mommy buat, teruskan dengan pengambilan nutrisi yang sihat dengan set hamil shaklee.
  • Berat semasa mengandung sangat terkawal. Masa mengandung, boleh mommy katakan bahawa kenaikan berat badan mommy sangat cantik. Range kenaikan berat mommy semasa mengandung cuma 0.5kg hingga 1 kg sahaja sebulan. Nurse pun puji katanya, berat badan mommy naik cantik, tak lebih dan tak kurang. 
  • Bacaan HB dan BP pula cantik! Nurse bising diakhir hamil, sebab diakhir trimester hamil, mommy sedikit sibuk dengan kerja, terskip breakfast dan penjagaan pemakanan juga terganggu. Alhamdulillah, HB mommy drop sikit dari 12-10.9. 
  • Paling mommy suka makan adalah Ostematrix. Penaman mommy setiap mommy, jika termiss Ostematrix memang kena cramp laa kat kaki. So far, mommy makan alhamdulillah mommy termiss makan juga diakhir trimester kerana tak sempat nak order dah habis. Terkena juga laa cramp 2-3 kali. Siapa yang pernah kena cramp kaki (simpul biawak) masa hamil, tahulah macam mana kan. Alhamdulillah, mommy boleh juga laa merasa kena 2-3 kali. kiki
  • Bab kulit pula, subhanallah sewaktu awal-awal tahu pregnant jerawat naik macam cendawan tumbuh. Orang kata alahan masa mengandung, entahlah. Mommy teruskan makan set hamil shaklee dan Youth skincare shaklee selamat untuk ibu hamil tau. Alhamdulillah, masuk trimester kedua, kulit wajah mommy kembali sihat dan bersih. Korang zoom laa gambar kat atas tu. hihi
set hamil shaklee bajet set hamil set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee doa ibu hamil agar terhindar dari setan fungsi set hamil shaklee, set hamil shakleee, hamil bertenaga dengan shaklee, set mengandung shaklee, supplemen untuk hamil shaklee,  harga set hamil shaklee 2019 testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil omega guard shaklee untuk ibu hamil set berpantang shaklee b complex shaklee untuk hamil harga set hamil shaklee 2019  testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019 set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet harga set mengandung shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway set basic hamil shaklee cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung cara makan vivix untuk hamil testimoni shaklee set kesuburan shaklee ttc vivix untuk ibu hamil kebaikan vivix untuk rahim set subur shaklee untuk wanita cara makan set kesuburan shaklee testimoni set kesuburan shaklee shaklee untuk air mani harga set hamil shaklee set kesuburan shaklee lelaki vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee makan ostematrix ketika mengandung set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung produk shaklee untuk subur berjaya hamil dengan shaklee b complex shaklee untuk hamil set kesuburan lelaki shaklee set ikhtiar hamil shaklee  set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019  set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee harga set mengandung shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil vivix shaklee untuk ibu mengandung shaklee bagus ke makan ostematrix ketika mengandung supplement semasa mengandung irine nadia produk shaklee untuk kehamilan omega guard shaklee untuk ibu hamil vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee cara makan vitalea shaklee set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung harga set kurus shaklee 2020 testimoni produk shaklee shaklee prenatal set keburukan shaklee untuk ibu mengandung  shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee  harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet keburukan shaklee untuk ibu mengandung cara makan set hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee  set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil sha                                                     Image result for pregnant  Hai, assalamualaikum Mommies semua! Wah tahniah ya di atas berita pregnancy kali ni. Bagi yang kali pertama mengandung, beribu tahniah Syaza ucapkan. Perasaan teruja nak menjadi seorang ibu sentiasa meluap-luap. Nak rasa anak tendang dalam perut, nak scan anak, nak tahu perkembangan anak. Ah, excitednya!   Yang dah anak dua atau tiga atau berapa pun tetap sama saja perasaan excited-nya kan. Nak bau baby wangi. Wangian syurga! Oh my, I miss so much nak bau baby lagi hihi (Syaza pun excited ni sambil menaip). 😊     Now, bermula masa bagi kita menjaga diri serta kandungan dengan baik sepanjang proses kehamilan ini. Proses pregnant ni fasa penting untuk kita pastikan diri kita serta baby sentiasa berada di paras optimum dan sihat taw. Terutama awal kehamilan, adalah menjadi satu kewajipan untuk kita konsisten maintain makan Asid Folik untuk mengelakkan dari penyakit yang ada kaitan dengan tulang belakang atau lebih dikenali sebagai Spina Bifida yang selalu mai datang dekat baby seawal 3 bulan dalam perut.  Syaza dulu FULLY CONSUME Set Hamil Shaklee waktu pregnant. Jadi Syaza nak share kan dengan semua orang tentang apa itu Set Hamil Shaklee dan fungsi mereka ni.   Kandungan Item dalam Set Hamil dari Shaklee PENTINGNYA VITAMIN SEMASA PREGNANT   Bila dah mula pregnant kita kena usaha untuk dapatkan nutrisi harian dari pemakanan & vitamin yang lengkap. Bukan saja untuk ibu, malah lebih penting untuk janin dalam kandungan kita      Set Hamil Shaklee mengandungi set lengkap keperluan vitamin sepanjang kehamilan bermula dari trimester pertama hingga trimester ketiga :-      Fungsi Set Hamil Rangkaian Fullset Kehamilan  IRON : Membantu dalam memberikan tenaga serta menyokong dalam penghasilan HB yang cantik untuk kesihatan ibu & janin.       Siapa yang HB Low sangat memerlukan Iron ini.      ASID FOLIK : Menyokong pembentukan sistem saraf bayi serta keperluan vitamin yang sangat penting di awal kehamilan (3 bulan pertama) bagi mengelakkan kecacatan pada janin     VITAMIN C : Ibu hamil mudah terdedah kepada pelbagai jenis penyakit antaranya demam, selesema dan batuk. Vitamin C penting dalam membina sistem imunisasi ibu di samping memberi ibu kulit lebih ceria, segar & cantik sepanjang kehamilan     KALSIUM : Sekiranya ibu kurang kalsium sepanjang kehamilan, ianya boleh beri kesan seperti kejang kaki & masalah gigi rapuh. Janin menyerap kalsium dari ibu. Oleh itu ibu perlu memastikan keperluan kalsium cukup untuk ibu & janin     PROTEIN : Sangat penting dalam memastikan pertumbuhan yang baik untuk janin. Protein juga membantu membekalkan asid amino yang penting kepada janin.      OMEGA 3 : Kajian menunjukkan ibu yang mengambil Omega-3 sepanjang kehamilan berupaya memiliki anak yang mempunyai upaya menyelesai masalah seawal 9 bulan berbanding dengan yang tidak mengamalkannya.        Omega-3 membantu:-  dalam perkembangan otak janin.     elak masalah pembekuan dara     elak masalah risiko sakit jantung     elak masalah darah tinggi ketika hamil      Ramai ibu sangat berpuas hati dengan Set Hamil Shaklee, di samping ianya jimat kerana setiap botol boleh digunakan sehingga maksimum 6 bulan, Set Hamil Shaklee juga membantu mereka untuk menjalani proses kehamilan dengan lebih ceria & bertenaga! :blush::muscle:   Ehem, Syaza-lah tu antara ibu yang ceria dan bertenaga sepanjang pregnant, hihi. Rindunya nak pregnant lagi.  Fungsi Set Kehamilan dari Shaklee 1. ESP-energizing soy protein : ESP Shaklee Fungsi ESP ni dah di bancuh bersama Dragon Fruir! Nyummmm Protein untuk kuatkan rahim dan galakkan pertumbuhan sel baru pada janin. Protein soya untuk membekalkan tenaga dan baiki sel-sel rosak. Kulit baby jadi halus dan gebu bila ESP diamalkan ketika mengandung.    2. B-Complex with Asid Folic : fungsi b-complex Kandungan asid folik penting untuk perkembangan saraf, sel otak, tulang belakang, organ, kulit dan tulang-tulang bayi. B comp untuk control mood ibu hamil.  3. Vitamin C :                                                           vitamin c  Penting untuk imunisasi dan penjagaan kulit.  Ibu tak mudah jatuh sakit Kulit ibu bersih dari jerawat (ada sesetengah yang katanya alami jerawat hormon. Dengan Vitamin C, say bye-bye tu jerawat!)  4. Vita-Lea with iron formula :                                            Set Hamil Shaklee Mengandungi semua kandungan vitamin dalam jumlah yang kecil. Diformulasikan bersama iron untuk membantu pembentukan hemoglobin dalam darah. Bagi sesiapa yang mengalami masalah low HB, sangatlah digalakkan mengambil Vitalea ini. Beri tenaga ketika mengandung. Tak lemah dan letih.     5. OsteMatrix : Fungsi Set Hamil Shaklee  Mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D. Atasi cramp, kejang kaki, tarik mengkarung dan simpul biawak. Tidur lebih lena. Kalsium sangat penting untuk ibu mengandung kerana ketika mengandung, kalsium diserap oleh baby.  Yang paling penting masa nak meneran baby keluar kerana memerlukan sepenuh tenaga dan kudrat sampai bagi effect pada tulang-tulang dan urat-urat ibu. Oleh itu, pastikan kalsium diambil untuk mengelakkan dari tulang cepat reput.  6. Omega Guard : Set Hamil Shaklee   Bagi perkembangan mata dan otak baby serta untuk kawal kandungan gula dalam badan si ibu (elak diabetes semasa hamil).  Testimon Set Hamil Shaklee  Ok, now masanya untuk mak-mak rasa, dengar dan lihat sendiri pengalaman yang amalkan Set Hamil ni. Memang best and awesome!

Iniah SET HAMIL SHAKLEE yang mommy setia guna sejak hamil sehingga bersalin. Kalau diberi rezeki mengandung anak seterusnya, mommy akan terus setia dengan shaklee. Tak mau berpaling dengan set mengandung yang lain dah.

Ramai yang tahu Vitamin Shaklee ni adalah vitamin semulajadi. Kalau dah semulajadi, ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Selain itu, penggunaan yang konsisten InshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang diamalkan oleh ibu yang sedang hamil.

Fungsi Setiap Supplemen Dalam Set Hamil Shaklee


1. Vitalea : 

Sejenis multivitamin dan mineral lengkap yang juga mengandungi zat besi. Kebaikan set mengandung Shaklee ialah membantu masalah bacaan HB rendah yang boleh membawa kepada anemia di kalangan ibu mengandung. Jika HB sentiasa rendah mungkin boleh menyebabkan komplikasi ketika melahirkan bayi. Ibu-ibu yang mudah letih serta rasa hendak pitam elok amalkan vitalea dua biji sehari.

2. B Complex : 

Mencegah penyakit deabetes ketika hamil. Berperanan untuk menukarkan gula dalam makanan kepada tenaga. Juga mengandungi asid folik yang elok untuk perkembangan saraf bayi. Ibu-ibu hamil yang sentiasa tertekan dengan kerja rumah dan pejabat juga boleh ambil B Complex kerana ianya vitamin anti-stress.

3. Vitamin C : 

Membantu menguatkan sistem immune badan.Ibu-ibu yang sedang hamil kena jaga kesihatan serta mencegah diri daripada dijangkiti penyakit. Kalau ibu hamil jatuh sakit, susah hendak mendapatkan ubat yang bersesuaian ketika hamil. Ianya juga membantu pertumbuhan sel-sel otot dan tulang bayi. Vitamin C yang banyak juga menggalakkan pertumbuhan kolagen, membantu ibu hamil kekal cantik, mempunyai skin yang berseri serta tidak kusam semasa mengandung.

4. Ostematrix : 

Membantu mengatasi masalah sakit-sakit otot, pinggang serta sengal-sengal badan ketika hamil. Masalah buasir serta sembelit ketika hamil juga dapat diatasi dengan mengamalkan Ostematrix sebelum tidur. Ostematrix ini ialah bekalan kaslium dengan vitamin D yang membantu juga ibu-ibu untuk tidur lena dan berkualiti sepanjang malam supaya kekal segar keesokan harinya. Selain itu, jika mengalami msalah tekanan darah tinggi atau rendah, Ostematrix dapat membantu untuk mencegah masalah ini berulang.

5. ESP : 

Membantu meningkatkan pertumbuhan sel-sel otot dan tulang bayi. Ianya juga membantu mengawal paras kolesterol ibu-ibu hamil. Paras G.I yang rendah sesuai diamalkn oleh ibu hamil diabetes kerana memberikan rasa kenyang yang lebih lama serta membekalkan tenaga berpanjangan untuk ibu-ibu.


6. Omega Guard :

Penting untuk perkembangan sel-sel otak bayi. Dengan amalkan Omega Guard setiap hari berat ibu hamil dapat dikawal. Kepada ibu-ibu yang menaglami peningkatan berat badan secara mendadak boleh cuba amalkan Omega Guard bermula dari trimester kedua bagi membantu mengawal berat badan.

Testimoni Set Hamil Shaklee

1. Testimoni Set Hamil - HB Cantik, Tiada Kencing Kotor & Kencing Manis


set hamil shaklee bajet set hamil set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee doa ibu hamil agar terhindar dari setan fungsi set hamil shaklee, set hamil shakleee, hamil bertenaga dengan shaklee, set mengandung shaklee, supplemen untuk hamil shaklee,  harga set hamil shaklee 2019 testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil omega guard shaklee untuk ibu hamil set berpantang shaklee b complex shaklee untuk hamil harga set hamil shaklee 2019  testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019 set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet harga set mengandung shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway set basic hamil shaklee cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung cara makan vivix untuk hamil testimoni shaklee set kesuburan shaklee ttc vivix untuk ibu hamil kebaikan vivix untuk rahim set subur shaklee untuk wanita cara makan set kesuburan shaklee testimoni set kesuburan shaklee shaklee untuk air mani harga set hamil shaklee set kesuburan shaklee lelaki vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee makan ostematrix ketika mengandung set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung produk shaklee untuk subur berjaya hamil dengan shaklee b complex shaklee untuk hamil set kesuburan lelaki shaklee set ikhtiar hamil shaklee  set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019  set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee harga set mengandung shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil vivix shaklee untuk ibu mengandung shaklee bagus ke makan ostematrix ketika mengandung supplement semasa mengandung irine nadia produk shaklee untuk kehamilan omega guard shaklee untuk ibu hamil vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee cara makan vitalea shaklee set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung harga set kurus shaklee 2020 testimoni produk shaklee shaklee prenatal set keburukan shaklee untuk ibu mengandung  shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee  harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet keburukan shaklee untuk ibu mengandung cara makan set hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee  set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil sha                                                     Image result for pregnant  Hai, assalamualaikum Mommies semua! Wah tahniah ya di atas berita pregnancy kali ni. Bagi yang kali pertama mengandung, beribu tahniah Syaza ucapkan. Perasaan teruja nak menjadi seorang ibu sentiasa meluap-luap. Nak rasa anak tendang dalam perut, nak scan anak, nak tahu perkembangan anak. Ah, excitednya!   Yang dah anak dua atau tiga atau berapa pun tetap sama saja perasaan excited-nya kan. Nak bau baby wangi. Wangian syurga! Oh my, I miss so much nak bau baby lagi hihi (Syaza pun excited ni sambil menaip). 😊     Now, bermula masa bagi kita menjaga diri serta kandungan dengan baik sepanjang proses kehamilan ini. Proses pregnant ni fasa penting untuk kita pastikan diri kita serta baby sentiasa berada di paras optimum dan sihat taw. Terutama awal kehamilan, adalah menjadi satu kewajipan untuk kita konsisten maintain makan Asid Folik untuk mengelakkan dari penyakit yang ada kaitan dengan tulang belakang atau lebih dikenali sebagai Spina Bifida yang selalu mai datang dekat baby seawal 3 bulan dalam perut.  Syaza dulu FULLY CONSUME Set Hamil Shaklee waktu pregnant. Jadi Syaza nak share kan dengan semua orang tentang apa itu Set Hamil Shaklee dan fungsi mereka ni.   Kandungan Item dalam Set Hamil dari Shaklee PENTINGNYA VITAMIN SEMASA PREGNANT   Bila dah mula pregnant kita kena usaha untuk dapatkan nutrisi harian dari pemakanan & vitamin yang lengkap. Bukan saja untuk ibu, malah lebih penting untuk janin dalam kandungan kita      Set Hamil Shaklee mengandungi set lengkap keperluan vitamin sepanjang kehamilan bermula dari trimester pertama hingga trimester ketiga :-      Fungsi Set Hamil Rangkaian Fullset Kehamilan  IRON : Membantu dalam memberikan tenaga serta menyokong dalam penghasilan HB yang cantik untuk kesihatan ibu & janin.       Siapa yang HB Low sangat memerlukan Iron ini.      ASID FOLIK : Menyokong pembentukan sistem saraf bayi serta keperluan vitamin yang sangat penting di awal kehamilan (3 bulan pertama) bagi mengelakkan kecacatan pada janin     VITAMIN C : Ibu hamil mudah terdedah kepada pelbagai jenis penyakit antaranya demam, selesema dan batuk. Vitamin C penting dalam membina sistem imunisasi ibu di samping memberi ibu kulit lebih ceria, segar & cantik sepanjang kehamilan     KALSIUM : Sekiranya ibu kurang kalsium sepanjang kehamilan, ianya boleh beri kesan seperti kejang kaki & masalah gigi rapuh. Janin menyerap kalsium dari ibu. Oleh itu ibu perlu memastikan keperluan kalsium cukup untuk ibu & janin     PROTEIN : Sangat penting dalam memastikan pertumbuhan yang baik untuk janin. Protein juga membantu membekalkan asid amino yang penting kepada janin.      OMEGA 3 : Kajian menunjukkan ibu yang mengambil Omega-3 sepanjang kehamilan berupaya memiliki anak yang mempunyai upaya menyelesai masalah seawal 9 bulan berbanding dengan yang tidak mengamalkannya.        Omega-3 membantu:-  dalam perkembangan otak janin.     elak masalah pembekuan dara     elak masalah risiko sakit jantung     elak masalah darah tinggi ketika hamil      Ramai ibu sangat berpuas hati dengan Set Hamil Shaklee, di samping ianya jimat kerana setiap botol boleh digunakan sehingga maksimum 6 bulan, Set Hamil Shaklee juga membantu mereka untuk menjalani proses kehamilan dengan lebih ceria & bertenaga! :blush::muscle:   Ehem, Syaza-lah tu antara ibu yang ceria dan bertenaga sepanjang pregnant, hihi. Rindunya nak pregnant lagi.  Fungsi Set Kehamilan dari Shaklee 1. ESP-energizing soy protein : ESP Shaklee Fungsi ESP ni dah di bancuh bersama Dragon Fruir! Nyummmm Protein untuk kuatkan rahim dan galakkan pertumbuhan sel baru pada janin. Protein soya untuk membekalkan tenaga dan baiki sel-sel rosak. Kulit baby jadi halus dan gebu bila ESP diamalkan ketika mengandung.    2. B-Complex with Asid Folic : fungsi b-complex Kandungan asid folik penting untuk perkembangan saraf, sel otak, tulang belakang, organ, kulit dan tulang-tulang bayi. B comp untuk control mood ibu hamil.  3. Vitamin C :                                                           vitamin c  Penting untuk imunisasi dan penjagaan kulit.  Ibu tak mudah jatuh sakit Kulit ibu bersih dari jerawat (ada sesetengah yang katanya alami jerawat hormon. Dengan Vitamin C, say bye-bye tu jerawat!)  4. Vita-Lea with iron formula :                                            Set Hamil Shaklee Mengandungi semua kandungan vitamin dalam jumlah yang kecil. Diformulasikan bersama iron untuk membantu pembentukan hemoglobin dalam darah. Bagi sesiapa yang mengalami masalah low HB, sangatlah digalakkan mengambil Vitalea ini. Beri tenaga ketika mengandung. Tak lemah dan letih.     5. OsteMatrix : Fungsi Set Hamil Shaklee  Mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D. Atasi cramp, kejang kaki, tarik mengkarung dan simpul biawak. Tidur lebih lena. Kalsium sangat penting untuk ibu mengandung kerana ketika mengandung, kalsium diserap oleh baby.  Yang paling penting masa nak meneran baby keluar kerana memerlukan sepenuh tenaga dan kudrat sampai bagi effect pada tulang-tulang dan urat-urat ibu. Oleh itu, pastikan kalsium diambil untuk mengelakkan dari tulang cepat reput.  6. Omega Guard : Set Hamil Shaklee   Bagi perkembangan mata dan otak baby serta untuk kawal kandungan gula dalam badan si ibu (elak diabetes semasa hamil).  Testimon Set Hamil Shaklee  Ok, now masanya untuk mak-mak rasa, dengar dan lihat sendiri pengalaman yang amalkan Set Hamil ni. Memang best and awesome!

Perkara paling merisaukan para ibu hamil adalah HB, sangkut kencing manis dan kencing kotor. Tiga perkara ini sangat sinonim dengan ibu mengandung. Ibu muda ini pula berkongsi kegembiraan mengamalkan set hamil shaklee. HB cantik maintain 12 ke atas, tiada kencing kotor dan tiada kencing manis walaupun sejarah keluarga ada kencing manis.

2. Testimoni Set Hamil - Pembawa Talasemia


set hamil shaklee bajet set hamil set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee doa ibu hamil agar terhindar dari setan fungsi set hamil shaklee, set hamil shakleee, hamil bertenaga dengan shaklee, set mengandung shaklee, supplemen untuk hamil shaklee,  harga set hamil shaklee 2019 testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil omega guard shaklee untuk ibu hamil set berpantang shaklee b complex shaklee untuk hamil harga set hamil shaklee 2019  testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019 set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet harga set mengandung shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway set basic hamil shaklee cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung cara makan vivix untuk hamil testimoni shaklee set kesuburan shaklee ttc vivix untuk ibu hamil kebaikan vivix untuk rahim set subur shaklee untuk wanita cara makan set kesuburan shaklee testimoni set kesuburan shaklee shaklee untuk air mani harga set hamil shaklee set kesuburan shaklee lelaki vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee makan ostematrix ketika mengandung set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung produk shaklee untuk subur berjaya hamil dengan shaklee b complex shaklee untuk hamil set kesuburan lelaki shaklee set ikhtiar hamil shaklee  set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019  set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee harga set mengandung shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil vivix shaklee untuk ibu mengandung shaklee bagus ke makan ostematrix ketika mengandung supplement semasa mengandung irine nadia produk shaklee untuk kehamilan omega guard shaklee untuk ibu hamil vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee cara makan vitalea shaklee set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung harga set kurus shaklee 2020 testimoni produk shaklee shaklee prenatal set keburukan shaklee untuk ibu mengandung  shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee  harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet keburukan shaklee untuk ibu mengandung cara makan set hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee  set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil sha                                                     Image result for pregnant  Hai, assalamualaikum Mommies semua! Wah tahniah ya di atas berita pregnancy kali ni. Bagi yang kali pertama mengandung, beribu tahniah Syaza ucapkan. Perasaan teruja nak menjadi seorang ibu sentiasa meluap-luap. Nak rasa anak tendang dalam perut, nak scan anak, nak tahu perkembangan anak. Ah, excitednya!   Yang dah anak dua atau tiga atau berapa pun tetap sama saja perasaan excited-nya kan. Nak bau baby wangi. Wangian syurga! Oh my, I miss so much nak bau baby lagi hihi (Syaza pun excited ni sambil menaip). 😊     Now, bermula masa bagi kita menjaga diri serta kandungan dengan baik sepanjang proses kehamilan ini. Proses pregnant ni fasa penting untuk kita pastikan diri kita serta baby sentiasa berada di paras optimum dan sihat taw. Terutama awal kehamilan, adalah menjadi satu kewajipan untuk kita konsisten maintain makan Asid Folik untuk mengelakkan dari penyakit yang ada kaitan dengan tulang belakang atau lebih dikenali sebagai Spina Bifida yang selalu mai datang dekat baby seawal 3 bulan dalam perut.  Syaza dulu FULLY CONSUME Set Hamil Shaklee waktu pregnant. Jadi Syaza nak share kan dengan semua orang tentang apa itu Set Hamil Shaklee dan fungsi mereka ni.   Kandungan Item dalam Set Hamil dari Shaklee PENTINGNYA VITAMIN SEMASA PREGNANT   Bila dah mula pregnant kita kena usaha untuk dapatkan nutrisi harian dari pemakanan & vitamin yang lengkap. Bukan saja untuk ibu, malah lebih penting untuk janin dalam kandungan kita      Set Hamil Shaklee mengandungi set lengkap keperluan vitamin sepanjang kehamilan bermula dari trimester pertama hingga trimester ketiga :-      Fungsi Set Hamil Rangkaian Fullset Kehamilan  IRON : Membantu dalam memberikan tenaga serta menyokong dalam penghasilan HB yang cantik untuk kesihatan ibu & janin.       Siapa yang HB Low sangat memerlukan Iron ini.      ASID FOLIK : Menyokong pembentukan sistem saraf bayi serta keperluan vitamin yang sangat penting di awal kehamilan (3 bulan pertama) bagi mengelakkan kecacatan pada janin     VITAMIN C : Ibu hamil mudah terdedah kepada pelbagai jenis penyakit antaranya demam, selesema dan batuk. Vitamin C penting dalam membina sistem imunisasi ibu di samping memberi ibu kulit lebih ceria, segar & cantik sepanjang kehamilan     KALSIUM : Sekiranya ibu kurang kalsium sepanjang kehamilan, ianya boleh beri kesan seperti kejang kaki & masalah gigi rapuh. Janin menyerap kalsium dari ibu. Oleh itu ibu perlu memastikan keperluan kalsium cukup untuk ibu & janin     PROTEIN : Sangat penting dalam memastikan pertumbuhan yang baik untuk janin. Protein juga membantu membekalkan asid amino yang penting kepada janin.      OMEGA 3 : Kajian menunjukkan ibu yang mengambil Omega-3 sepanjang kehamilan berupaya memiliki anak yang mempunyai upaya menyelesai masalah seawal 9 bulan berbanding dengan yang tidak mengamalkannya.        Omega-3 membantu:-  dalam perkembangan otak janin.     elak masalah pembekuan dara     elak masalah risiko sakit jantung     elak masalah darah tinggi ketika hamil      Ramai ibu sangat berpuas hati dengan Set Hamil Shaklee, di samping ianya jimat kerana setiap botol boleh digunakan sehingga maksimum 6 bulan, Set Hamil Shaklee juga membantu mereka untuk menjalani proses kehamilan dengan lebih ceria & bertenaga! :blush::muscle:   Ehem, Syaza-lah tu antara ibu yang ceria dan bertenaga sepanjang pregnant, hihi. Rindunya nak pregnant lagi.  Fungsi Set Kehamilan dari Shaklee 1. ESP-energizing soy protein : ESP Shaklee Fungsi ESP ni dah di bancuh bersama Dragon Fruir! Nyummmm Protein untuk kuatkan rahim dan galakkan pertumbuhan sel baru pada janin. Protein soya untuk membekalkan tenaga dan baiki sel-sel rosak. Kulit baby jadi halus dan gebu bila ESP diamalkan ketika mengandung.    2. B-Complex with Asid Folic : fungsi b-complex Kandungan asid folik penting untuk perkembangan saraf, sel otak, tulang belakang, organ, kulit dan tulang-tulang bayi. B comp untuk control mood ibu hamil.  3. Vitamin C :                                                           vitamin c  Penting untuk imunisasi dan penjagaan kulit.  Ibu tak mudah jatuh sakit Kulit ibu bersih dari jerawat (ada sesetengah yang katanya alami jerawat hormon. Dengan Vitamin C, say bye-bye tu jerawat!)  4. Vita-Lea with iron formula :                                            Set Hamil Shaklee Mengandungi semua kandungan vitamin dalam jumlah yang kecil. Diformulasikan bersama iron untuk membantu pembentukan hemoglobin dalam darah. Bagi sesiapa yang mengalami masalah low HB, sangatlah digalakkan mengambil Vitalea ini. Beri tenaga ketika mengandung. Tak lemah dan letih.     5. OsteMatrix : Fungsi Set Hamil Shaklee  Mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D. Atasi cramp, kejang kaki, tarik mengkarung dan simpul biawak. Tidur lebih lena. Kalsium sangat penting untuk ibu mengandung kerana ketika mengandung, kalsium diserap oleh baby.  Yang paling penting masa nak meneran baby keluar kerana memerlukan sepenuh tenaga dan kudrat sampai bagi effect pada tulang-tulang dan urat-urat ibu. Oleh itu, pastikan kalsium diambil untuk mengelakkan dari tulang cepat reput.  6. Omega Guard : Set Hamil Shaklee   Bagi perkembangan mata dan otak baby serta untuk kawal kandungan gula dalam badan si ibu (elak diabetes semasa hamil).  Testimon Set Hamil Shaklee  Ok, now masanya untuk mak-mak rasa, dengar dan lihat sendiri pengalaman yang amalkan Set Hamil ni. Memang best and awesome!
Ibu yang membawa Talasemia amalkan set hamil shaklee, alhamdulillah HB naik 9 hingga 9.5. Tahukah anda, Talasemia adalah kumpulan penyakit yang menghalang badan daripada menghasilkan jumlah darah yang mencukupi dan berkualiti.

3. Testimoni Set Hamil - HB Cantik 12.4

set hamil shaklee bajet set hamil set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee doa ibu hamil agar terhindar dari setan fungsi set hamil shaklee, set hamil shakleee, hamil bertenaga dengan shaklee, set mengandung shaklee, supplemen untuk hamil shaklee,  harga set hamil shaklee 2019 testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil omega guard shaklee untuk ibu hamil set berpantang shaklee b complex shaklee untuk hamil harga set hamil shaklee 2019  testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019 set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet harga set mengandung shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway set basic hamil shaklee cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung cara makan vivix untuk hamil testimoni shaklee set kesuburan shaklee ttc vivix untuk ibu hamil kebaikan vivix untuk rahim set subur shaklee untuk wanita cara makan set kesuburan shaklee testimoni set kesuburan shaklee shaklee untuk air mani harga set hamil shaklee set kesuburan shaklee lelaki vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee makan ostematrix ketika mengandung set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung produk shaklee untuk subur berjaya hamil dengan shaklee b complex shaklee untuk hamil set kesuburan lelaki shaklee set ikhtiar hamil shaklee  set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019  set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee harga set mengandung shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil vivix shaklee untuk ibu mengandung shaklee bagus ke makan ostematrix ketika mengandung supplement semasa mengandung irine nadia produk shaklee untuk kehamilan omega guard shaklee untuk ibu hamil vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee cara makan vitalea shaklee set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung harga set kurus shaklee 2020 testimoni produk shaklee shaklee prenatal set keburukan shaklee untuk ibu mengandung  shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee  harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet keburukan shaklee untuk ibu mengandung cara makan set hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee  set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil sha                                                     Image result for pregnant  Hai, assalamualaikum Mommies semua! Wah tahniah ya di atas berita pregnancy kali ni. Bagi yang kali pertama mengandung, beribu tahniah Syaza ucapkan. Perasaan teruja nak menjadi seorang ibu sentiasa meluap-luap. Nak rasa anak tendang dalam perut, nak scan anak, nak tahu perkembangan anak. Ah, excitednya!   Yang dah anak dua atau tiga atau berapa pun tetap sama saja perasaan excited-nya kan. Nak bau baby wangi. Wangian syurga! Oh my, I miss so much nak bau baby lagi hihi (Syaza pun excited ni sambil menaip). 😊     Now, bermula masa bagi kita menjaga diri serta kandungan dengan baik sepanjang proses kehamilan ini. Proses pregnant ni fasa penting untuk kita pastikan diri kita serta baby sentiasa berada di paras optimum dan sihat taw. Terutama awal kehamilan, adalah menjadi satu kewajipan untuk kita konsisten maintain makan Asid Folik untuk mengelakkan dari penyakit yang ada kaitan dengan tulang belakang atau lebih dikenali sebagai Spina Bifida yang selalu mai datang dekat baby seawal 3 bulan dalam perut.  Syaza dulu FULLY CONSUME Set Hamil Shaklee waktu pregnant. Jadi Syaza nak share kan dengan semua orang tentang apa itu Set Hamil Shaklee dan fungsi mereka ni.   Kandungan Item dalam Set Hamil dari Shaklee PENTINGNYA VITAMIN SEMASA PREGNANT   Bila dah mula pregnant kita kena usaha untuk dapatkan nutrisi harian dari pemakanan & vitamin yang lengkap. Bukan saja untuk ibu, malah lebih penting untuk janin dalam kandungan kita      Set Hamil Shaklee mengandungi set lengkap keperluan vitamin sepanjang kehamilan bermula dari trimester pertama hingga trimester ketiga :-      Fungsi Set Hamil Rangkaian Fullset Kehamilan  IRON : Membantu dalam memberikan tenaga serta menyokong dalam penghasilan HB yang cantik untuk kesihatan ibu & janin.       Siapa yang HB Low sangat memerlukan Iron ini.      ASID FOLIK : Menyokong pembentukan sistem saraf bayi serta keperluan vitamin yang sangat penting di awal kehamilan (3 bulan pertama) bagi mengelakkan kecacatan pada janin     VITAMIN C : Ibu hamil mudah terdedah kepada pelbagai jenis penyakit antaranya demam, selesema dan batuk. Vitamin C penting dalam membina sistem imunisasi ibu di samping memberi ibu kulit lebih ceria, segar & cantik sepanjang kehamilan     KALSIUM : Sekiranya ibu kurang kalsium sepanjang kehamilan, ianya boleh beri kesan seperti kejang kaki & masalah gigi rapuh. Janin menyerap kalsium dari ibu. Oleh itu ibu perlu memastikan keperluan kalsium cukup untuk ibu & janin     PROTEIN : Sangat penting dalam memastikan pertumbuhan yang baik untuk janin. Protein juga membantu membekalkan asid amino yang penting kepada janin.      OMEGA 3 : Kajian menunjukkan ibu yang mengambil Omega-3 sepanjang kehamilan berupaya memiliki anak yang mempunyai upaya menyelesai masalah seawal 9 bulan berbanding dengan yang tidak mengamalkannya.        Omega-3 membantu:-  dalam perkembangan otak janin.     elak masalah pembekuan dara     elak masalah risiko sakit jantung     elak masalah darah tinggi ketika hamil      Ramai ibu sangat berpuas hati dengan Set Hamil Shaklee, di samping ianya jimat kerana setiap botol boleh digunakan sehingga maksimum 6 bulan, Set Hamil Shaklee juga membantu mereka untuk menjalani proses kehamilan dengan lebih ceria & bertenaga! :blush::muscle:   Ehem, Syaza-lah tu antara ibu yang ceria dan bertenaga sepanjang pregnant, hihi. Rindunya nak pregnant lagi.  Fungsi Set Kehamilan dari Shaklee 1. ESP-energizing soy protein : ESP Shaklee Fungsi ESP ni dah di bancuh bersama Dragon Fruir! Nyummmm Protein untuk kuatkan rahim dan galakkan pertumbuhan sel baru pada janin. Protein soya untuk membekalkan tenaga dan baiki sel-sel rosak. Kulit baby jadi halus dan gebu bila ESP diamalkan ketika mengandung.    2. B-Complex with Asid Folic : fungsi b-complex Kandungan asid folik penting untuk perkembangan saraf, sel otak, tulang belakang, organ, kulit dan tulang-tulang bayi. B comp untuk control mood ibu hamil.  3. Vitamin C :                                                           vitamin c  Penting untuk imunisasi dan penjagaan kulit.  Ibu tak mudah jatuh sakit Kulit ibu bersih dari jerawat (ada sesetengah yang katanya alami jerawat hormon. Dengan Vitamin C, say bye-bye tu jerawat!)  4. Vita-Lea with iron formula :                                            Set Hamil Shaklee Mengandungi semua kandungan vitamin dalam jumlah yang kecil. Diformulasikan bersama iron untuk membantu pembentukan hemoglobin dalam darah. Bagi sesiapa yang mengalami masalah low HB, sangatlah digalakkan mengambil Vitalea ini. Beri tenaga ketika mengandung. Tak lemah dan letih.     5. OsteMatrix : Fungsi Set Hamil Shaklee  Mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D. Atasi cramp, kejang kaki, tarik mengkarung dan simpul biawak. Tidur lebih lena. Kalsium sangat penting untuk ibu mengandung kerana ketika mengandung, kalsium diserap oleh baby.  Yang paling penting masa nak meneran baby keluar kerana memerlukan sepenuh tenaga dan kudrat sampai bagi effect pada tulang-tulang dan urat-urat ibu. Oleh itu, pastikan kalsium diambil untuk mengelakkan dari tulang cepat reput.  6. Omega Guard : Set Hamil Shaklee   Bagi perkembangan mata dan otak baby serta untuk kawal kandungan gula dalam badan si ibu (elak diabetes semasa hamil).  Testimon Set Hamil Shaklee  Ok, now masanya untuk mak-mak rasa, dengar dan lihat sendiri pengalaman yang amalkan Set Hamil ni. Memang best and awesome!

HB maintain cantik 12.4 selepas pergi check up. Apa lagi yang menggembirakan ibu hamil bila setiap kali check up nurse tak bising kan? 

4. Testimoni Set Hamil - Cyst Hilang Masa Mengandung 


set hamil shaklee bajet set hamil set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee doa ibu hamil agar terhindar dari setan fungsi set hamil shaklee, set hamil shakleee, hamil bertenaga dengan shaklee, set mengandung shaklee, supplemen untuk hamil shaklee,  harga set hamil shaklee 2019 testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil omega guard shaklee untuk ibu hamil set berpantang shaklee b complex shaklee untuk hamil harga set hamil shaklee 2019  testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019 set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet harga set mengandung shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway set basic hamil shaklee cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung cara makan vivix untuk hamil testimoni shaklee set kesuburan shaklee ttc vivix untuk ibu hamil kebaikan vivix untuk rahim set subur shaklee untuk wanita cara makan set kesuburan shaklee testimoni set kesuburan shaklee shaklee untuk air mani harga set hamil shaklee set kesuburan shaklee lelaki vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee makan ostematrix ketika mengandung set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung produk shaklee untuk subur berjaya hamil dengan shaklee b complex shaklee untuk hamil set kesuburan lelaki shaklee set ikhtiar hamil shaklee  set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019  set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee harga set mengandung shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil vivix shaklee untuk ibu mengandung shaklee bagus ke makan ostematrix ketika mengandung supplement semasa mengandung irine nadia produk shaklee untuk kehamilan omega guard shaklee untuk ibu hamil vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee cara makan vitalea shaklee set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung harga set kurus shaklee 2020 testimoni produk shaklee shaklee prenatal set keburukan shaklee untuk ibu mengandung  shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee  harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet keburukan shaklee untuk ibu mengandung cara makan set hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee  set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil sha                                                     Image result for pregnant  Hai, assalamualaikum Mommies semua! Wah tahniah ya di atas berita pregnancy kali ni. Bagi yang kali pertama mengandung, beribu tahniah Syaza ucapkan. Perasaan teruja nak menjadi seorang ibu sentiasa meluap-luap. Nak rasa anak tendang dalam perut, nak scan anak, nak tahu perkembangan anak. Ah, excitednya!   Yang dah anak dua atau tiga atau berapa pun tetap sama saja perasaan excited-nya kan. Nak bau baby wangi. Wangian syurga! Oh my, I miss so much nak bau baby lagi hihi (Syaza pun excited ni sambil menaip). 😊     Now, bermula masa bagi kita menjaga diri serta kandungan dengan baik sepanjang proses kehamilan ini. Proses pregnant ni fasa penting untuk kita pastikan diri kita serta baby sentiasa berada di paras optimum dan sihat taw. Terutama awal kehamilan, adalah menjadi satu kewajipan untuk kita konsisten maintain makan Asid Folik untuk mengelakkan dari penyakit yang ada kaitan dengan tulang belakang atau lebih dikenali sebagai Spina Bifida yang selalu mai datang dekat baby seawal 3 bulan dalam perut.  Syaza dulu FULLY CONSUME Set Hamil Shaklee waktu pregnant. Jadi Syaza nak share kan dengan semua orang tentang apa itu Set Hamil Shaklee dan fungsi mereka ni.   Kandungan Item dalam Set Hamil dari Shaklee PENTINGNYA VITAMIN SEMASA PREGNANT   Bila dah mula pregnant kita kena usaha untuk dapatkan nutrisi harian dari pemakanan & vitamin yang lengkap. Bukan saja untuk ibu, malah lebih penting untuk janin dalam kandungan kita      Set Hamil Shaklee mengandungi set lengkap keperluan vitamin sepanjang kehamilan bermula dari trimester pertama hingga trimester ketiga :-      Fungsi Set Hamil Rangkaian Fullset Kehamilan  IRON : Membantu dalam memberikan tenaga serta menyokong dalam penghasilan HB yang cantik untuk kesihatan ibu & janin.       Siapa yang HB Low sangat memerlukan Iron ini.      ASID FOLIK : Menyokong pembentukan sistem saraf bayi serta keperluan vitamin yang sangat penting di awal kehamilan (3 bulan pertama) bagi mengelakkan kecacatan pada janin     VITAMIN C : Ibu hamil mudah terdedah kepada pelbagai jenis penyakit antaranya demam, selesema dan batuk. Vitamin C penting dalam membina sistem imunisasi ibu di samping memberi ibu kulit lebih ceria, segar & cantik sepanjang kehamilan     KALSIUM : Sekiranya ibu kurang kalsium sepanjang kehamilan, ianya boleh beri kesan seperti kejang kaki & masalah gigi rapuh. Janin menyerap kalsium dari ibu. Oleh itu ibu perlu memastikan keperluan kalsium cukup untuk ibu & janin     PROTEIN : Sangat penting dalam memastikan pertumbuhan yang baik untuk janin. Protein juga membantu membekalkan asid amino yang penting kepada janin.      OMEGA 3 : Kajian menunjukkan ibu yang mengambil Omega-3 sepanjang kehamilan berupaya memiliki anak yang mempunyai upaya menyelesai masalah seawal 9 bulan berbanding dengan yang tidak mengamalkannya.        Omega-3 membantu:-  dalam perkembangan otak janin.     elak masalah pembekuan dara     elak masalah risiko sakit jantung     elak masalah darah tinggi ketika hamil      Ramai ibu sangat berpuas hati dengan Set Hamil Shaklee, di samping ianya jimat kerana setiap botol boleh digunakan sehingga maksimum 6 bulan, Set Hamil Shaklee juga membantu mereka untuk menjalani proses kehamilan dengan lebih ceria & bertenaga! :blush::muscle:   Ehem, Syaza-lah tu antara ibu yang ceria dan bertenaga sepanjang pregnant, hihi. Rindunya nak pregnant lagi.  Fungsi Set Kehamilan dari Shaklee 1. ESP-energizing soy protein : ESP Shaklee Fungsi ESP ni dah di bancuh bersama Dragon Fruir! Nyummmm Protein untuk kuatkan rahim dan galakkan pertumbuhan sel baru pada janin. Protein soya untuk membekalkan tenaga dan baiki sel-sel rosak. Kulit baby jadi halus dan gebu bila ESP diamalkan ketika mengandung.    2. B-Complex with Asid Folic : fungsi b-complex Kandungan asid folik penting untuk perkembangan saraf, sel otak, tulang belakang, organ, kulit dan tulang-tulang bayi. B comp untuk control mood ibu hamil.  3. Vitamin C :                                                           vitamin c  Penting untuk imunisasi dan penjagaan kulit.  Ibu tak mudah jatuh sakit Kulit ibu bersih dari jerawat (ada sesetengah yang katanya alami jerawat hormon. Dengan Vitamin C, say bye-bye tu jerawat!)  4. Vita-Lea with iron formula :                                            Set Hamil Shaklee Mengandungi semua kandungan vitamin dalam jumlah yang kecil. Diformulasikan bersama iron untuk membantu pembentukan hemoglobin dalam darah. Bagi sesiapa yang mengalami masalah low HB, sangatlah digalakkan mengambil Vitalea ini. Beri tenaga ketika mengandung. Tak lemah dan letih.     5. OsteMatrix : Fungsi Set Hamil Shaklee  Mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D. Atasi cramp, kejang kaki, tarik mengkarung dan simpul biawak. Tidur lebih lena. Kalsium sangat penting untuk ibu mengandung kerana ketika mengandung, kalsium diserap oleh baby.  Yang paling penting masa nak meneran baby keluar kerana memerlukan sepenuh tenaga dan kudrat sampai bagi effect pada tulang-tulang dan urat-urat ibu. Oleh itu, pastikan kalsium diambil untuk mengelakkan dari tulang cepat reput.  6. Omega Guard : Set Hamil Shaklee   Bagi perkembangan mata dan otak baby serta untuk kawal kandungan gula dalam badan si ibu (elak diabetes semasa hamil).  Testimon Set Hamil Shaklee  Ok, now masanya untuk mak-mak rasa, dengar dan lihat sendiri pengalaman yang amalkan Set Hamil ni. Memang best and awesome!

Ini pula pengalaman Master Nadiah ketika mengandung beliau ada cyst. Alhamdulillah, dengan amalkan set hamil shaklee fullset bersama GLA complex dan Omega Guard. Jika anda alami masalah Cyst ketika hamil, fullset hamil shaklee & GLA complex membantu untuk kecutkan cyst anda tanpa perlu pembedahan.


5. Testimoni Set Hamil - Hb Maintain 12 Ke Atas

set hamil shaklee bajet set hamil set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee doa ibu hamil agar terhindar dari setan fungsi set hamil shaklee, set hamil shakleee, hamil bertenaga dengan shaklee, set mengandung shaklee, supplemen untuk hamil shaklee,  harga set hamil shaklee 2019 testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil omega guard shaklee untuk ibu hamil set berpantang shaklee b complex shaklee untuk hamil harga set hamil shaklee 2019  testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019 set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet harga set mengandung shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway set basic hamil shaklee cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung cara makan vivix untuk hamil testimoni shaklee set kesuburan shaklee ttc vivix untuk ibu hamil kebaikan vivix untuk rahim set subur shaklee untuk wanita cara makan set kesuburan shaklee testimoni set kesuburan shaklee shaklee untuk air mani harga set hamil shaklee set kesuburan shaklee lelaki vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee makan ostematrix ketika mengandung set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung produk shaklee untuk subur berjaya hamil dengan shaklee b complex shaklee untuk hamil set kesuburan lelaki shaklee set ikhtiar hamil shaklee  set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019  set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee harga set mengandung shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil vivix shaklee untuk ibu mengandung shaklee bagus ke makan ostematrix ketika mengandung supplement semasa mengandung irine nadia produk shaklee untuk kehamilan omega guard shaklee untuk ibu hamil vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee cara makan vitalea shaklee set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung harga set kurus shaklee 2020 testimoni produk shaklee shaklee prenatal set keburukan shaklee untuk ibu mengandung  shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee  harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet keburukan shaklee untuk ibu mengandung cara makan set hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee  set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil sha                                                     Image result for pregnant  Hai, assalamualaikum Mommies semua! Wah tahniah ya di atas berita pregnancy kali ni. Bagi yang kali pertama mengandung, beribu tahniah Syaza ucapkan. Perasaan teruja nak menjadi seorang ibu sentiasa meluap-luap. Nak rasa anak tendang dalam perut, nak scan anak, nak tahu perkembangan anak. Ah, excitednya!   Yang dah anak dua atau tiga atau berapa pun tetap sama saja perasaan excited-nya kan. Nak bau baby wangi. Wangian syurga! Oh my, I miss so much nak bau baby lagi hihi (Syaza pun excited ni sambil menaip). 😊     Now, bermula masa bagi kita menjaga diri serta kandungan dengan baik sepanjang proses kehamilan ini. Proses pregnant ni fasa penting untuk kita pastikan diri kita serta baby sentiasa berada di paras optimum dan sihat taw. Terutama awal kehamilan, adalah menjadi satu kewajipan untuk kita konsisten maintain makan Asid Folik untuk mengelakkan dari penyakit yang ada kaitan dengan tulang belakang atau lebih dikenali sebagai Spina Bifida yang selalu mai datang dekat baby seawal 3 bulan dalam perut.  Syaza dulu FULLY CONSUME Set Hamil Shaklee waktu pregnant. Jadi Syaza nak share kan dengan semua orang tentang apa itu Set Hamil Shaklee dan fungsi mereka ni.   Kandungan Item dalam Set Hamil dari Shaklee PENTINGNYA VITAMIN SEMASA PREGNANT   Bila dah mula pregnant kita kena usaha untuk dapatkan nutrisi harian dari pemakanan & vitamin yang lengkap. Bukan saja untuk ibu, malah lebih penting untuk janin dalam kandungan kita      Set Hamil Shaklee mengandungi set lengkap keperluan vitamin sepanjang kehamilan bermula dari trimester pertama hingga trimester ketiga :-      Fungsi Set Hamil Rangkaian Fullset Kehamilan  IRON : Membantu dalam memberikan tenaga serta menyokong dalam penghasilan HB yang cantik untuk kesihatan ibu & janin.       Siapa yang HB Low sangat memerlukan Iron ini.      ASID FOLIK : Menyokong pembentukan sistem saraf bayi serta keperluan vitamin yang sangat penting di awal kehamilan (3 bulan pertama) bagi mengelakkan kecacatan pada janin     VITAMIN C : Ibu hamil mudah terdedah kepada pelbagai jenis penyakit antaranya demam, selesema dan batuk. Vitamin C penting dalam membina sistem imunisasi ibu di samping memberi ibu kulit lebih ceria, segar & cantik sepanjang kehamilan     KALSIUM : Sekiranya ibu kurang kalsium sepanjang kehamilan, ianya boleh beri kesan seperti kejang kaki & masalah gigi rapuh. Janin menyerap kalsium dari ibu. Oleh itu ibu perlu memastikan keperluan kalsium cukup untuk ibu & janin     PROTEIN : Sangat penting dalam memastikan pertumbuhan yang baik untuk janin. Protein juga membantu membekalkan asid amino yang penting kepada janin.      OMEGA 3 : Kajian menunjukkan ibu yang mengambil Omega-3 sepanjang kehamilan berupaya memiliki anak yang mempunyai upaya menyelesai masalah seawal 9 bulan berbanding dengan yang tidak mengamalkannya.        Omega-3 membantu:-  dalam perkembangan otak janin.     elak masalah pembekuan dara     elak masalah risiko sakit jantung     elak masalah darah tinggi ketika hamil      Ramai ibu sangat berpuas hati dengan Set Hamil Shaklee, di samping ianya jimat kerana setiap botol boleh digunakan sehingga maksimum 6 bulan, Set Hamil Shaklee juga membantu mereka untuk menjalani proses kehamilan dengan lebih ceria & bertenaga! :blush::muscle:   Ehem, Syaza-lah tu antara ibu yang ceria dan bertenaga sepanjang pregnant, hihi. Rindunya nak pregnant lagi.  Fungsi Set Kehamilan dari Shaklee 1. ESP-energizing soy protein : ESP Shaklee Fungsi ESP ni dah di bancuh bersama Dragon Fruir! Nyummmm Protein untuk kuatkan rahim dan galakkan pertumbuhan sel baru pada janin. Protein soya untuk membekalkan tenaga dan baiki sel-sel rosak. Kulit baby jadi halus dan gebu bila ESP diamalkan ketika mengandung.    2. B-Complex with Asid Folic : fungsi b-complex Kandungan asid folik penting untuk perkembangan saraf, sel otak, tulang belakang, organ, kulit dan tulang-tulang bayi. B comp untuk control mood ibu hamil.  3. Vitamin C :                                                           vitamin c  Penting untuk imunisasi dan penjagaan kulit.  Ibu tak mudah jatuh sakit Kulit ibu bersih dari jerawat (ada sesetengah yang katanya alami jerawat hormon. Dengan Vitamin C, say bye-bye tu jerawat!)  4. Vita-Lea with iron formula :                                            Set Hamil Shaklee Mengandungi semua kandungan vitamin dalam jumlah yang kecil. Diformulasikan bersama iron untuk membantu pembentukan hemoglobin dalam darah. Bagi sesiapa yang mengalami masalah low HB, sangatlah digalakkan mengambil Vitalea ini. Beri tenaga ketika mengandung. Tak lemah dan letih.     5. OsteMatrix : Fungsi Set Hamil Shaklee  Mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D. Atasi cramp, kejang kaki, tarik mengkarung dan simpul biawak. Tidur lebih lena. Kalsium sangat penting untuk ibu mengandung kerana ketika mengandung, kalsium diserap oleh baby.  Yang paling penting masa nak meneran baby keluar kerana memerlukan sepenuh tenaga dan kudrat sampai bagi effect pada tulang-tulang dan urat-urat ibu. Oleh itu, pastikan kalsium diambil untuk mengelakkan dari tulang cepat reput.  6. Omega Guard : Set Hamil Shaklee   Bagi perkembangan mata dan otak baby serta untuk kawal kandungan gula dalam badan si ibu (elak diabetes semasa hamil).  Testimon Set Hamil Shaklee  Ok, now masanya untuk mak-mak rasa, dengar dan lihat sendiri pengalaman yang amalkan Set Hamil ni. Memang best and awesome!

Ini pula perkongsian dari Syaza, sepanjang hamil HB 12 ke atas. Cuma sekali turun jadi 11 itu pun kerana terputus Vitalea.

6. Testimoni Set Hamil - Sepanjang Mengandung Tiada Masalah


set hamil shaklee bajet set hamil set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee doa ibu hamil agar terhindar dari setan fungsi set hamil shaklee, set hamil shakleee, hamil bertenaga dengan shaklee, set mengandung shaklee, supplemen untuk hamil shaklee,  harga set hamil shaklee 2019 testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil omega guard shaklee untuk ibu hamil set berpantang shaklee b complex shaklee untuk hamil harga set hamil shaklee 2019  testimoni set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee vitamin c shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019 set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet harga set mengandung shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway set basic hamil shaklee cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung cara makan vivix untuk hamil testimoni shaklee set kesuburan shaklee ttc vivix untuk ibu hamil kebaikan vivix untuk rahim set subur shaklee untuk wanita cara makan set kesuburan shaklee testimoni set kesuburan shaklee shaklee untuk air mani harga set hamil shaklee set kesuburan shaklee lelaki vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee makan ostematrix ketika mengandung set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung produk shaklee untuk subur berjaya hamil dengan shaklee b complex shaklee untuk hamil set kesuburan lelaki shaklee set ikhtiar hamil shaklee  set kesuburan shaklee keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil harga set hamil shaklee 2019  set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 vitamin c shaklee untuk ibu hamil keburukan shaklee untuk ibu mengandung shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set mengandung shaklee bajet set ikhtiar hamil shaklee harga set mengandung shaklee set mengandung shaklee trimester pertama set hamil salindah set kesuburan shaklee untuk wanita harga set hamil shaklee 2019 set mengandung amway cara minum esp shaklee untuk ibu mengandung kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil vivix shaklee untuk ibu mengandung shaklee bagus ke makan ostematrix ketika mengandung supplement semasa mengandung irine nadia produk shaklee untuk kehamilan omega guard shaklee untuk ibu hamil vitalea untuk ibu hamil supplement masa mengandung pengalaman makan vitalea shaklee cara makan vitalea shaklee set darah tinggi shaklee untuk ibu mengandung harga set kurus shaklee 2020 testimoni produk shaklee shaklee prenatal set keburukan shaklee untuk ibu mengandung  shaklee bahaya untuk ibu hamil set mengandung shaklee bajet set hamil shaklee trimester 1 set ikhtiar hamil shaklee  harga set hamil shaklee 2019 vitamin c shaklee untuk ibu hamil vitamin untuk ibu mengandung set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee set mengandung shaklee bajet keburukan shaklee untuk ibu mengandung cara makan set hamil shaklee cara makan set ikhtiar hamil shaklee kebaikan esp shaklee untuk ibu hamil set ikhtiar hamil shaklee  set mengandung shaklee bajet harga set hamil shaklee 2019 shaklee bahaya untuk ibu hamil  set berpantang shaklee cara makan set ikhtiar hamil sha                                                     Image result for pregnant  Hai, assalamualaikum Mommies semua! Wah tahniah ya di atas berita pregnancy kali ni. Bagi yang kali pertama mengandung, beribu tahniah Syaza ucapkan. Perasaan teruja nak menjadi seorang ibu sentiasa meluap-luap. Nak rasa anak tendang dalam perut, nak scan anak, nak tahu perkembangan anak. Ah, excitednya!   Yang dah anak dua atau tiga atau berapa pun tetap sama saja perasaan excited-nya kan. Nak bau baby wangi. Wangian syurga! Oh my, I miss so much nak bau baby lagi hihi (Syaza pun excited ni sambil menaip). 😊     Now, bermula masa bagi kita menjaga diri serta kandungan dengan baik sepanjang proses kehamilan ini. Proses pregnant ni fasa penting untuk kita pastikan diri kita serta baby sentiasa berada di paras optimum dan sihat taw. Terutama awal kehamilan, adalah menjadi satu kewajipan untuk kita konsisten maintain makan Asid Folik untuk mengelakkan dari penyakit yang ada kaitan dengan tulang belakang atau lebih dikenali sebagai Spina Bifida yang selalu mai datang dekat baby seawal 3 bulan dalam perut.  Syaza dulu FULLY CONSUME Set Hamil Shaklee waktu pregnant. Jadi Syaza nak share kan dengan semua orang tentang apa itu Set Hamil Shaklee dan fungsi mereka ni.   Kandungan Item dalam Set Hamil dari Shaklee PENTINGNYA VITAMIN SEMASA PREGNANT   Bila dah mula pregnant kita kena usaha untuk dapatkan nutrisi harian dari pemakanan & vitamin yang lengkap. Bukan saja untuk ibu, malah lebih penting untuk janin dalam kandungan kita      Set Hamil Shaklee mengandungi set lengkap keperluan vitamin sepanjang kehamilan bermula dari trimester pertama hingga trimester ketiga :-      Fungsi Set Hamil Rangkaian Fullset Kehamilan  IRON : Membantu dalam memberikan tenaga serta menyokong dalam penghasilan HB yang cantik untuk kesihatan ibu & janin.       Siapa yang HB Low sangat memerlukan Iron ini.      ASID FOLIK : Menyokong pembentukan sistem saraf bayi serta keperluan vitamin yang sangat penting di awal kehamilan (3 bulan pertama) bagi mengelakkan kecacatan pada janin     VITAMIN C : Ibu hamil mudah terdedah kepada pelbagai jenis penyakit antaranya demam, selesema dan batuk. Vitamin C penting dalam membina sistem imunisasi ibu di samping memberi ibu kulit lebih ceria, segar & cantik sepanjang kehamilan     KALSIUM : Sekiranya ibu kurang kalsium sepanjang kehamilan, ianya boleh beri kesan seperti kejang kaki & masalah gigi rapuh. Janin menyerap kalsium dari ibu. Oleh itu ibu perlu memastikan keperluan kalsium cukup untuk ibu & janin     PROTEIN : Sangat penting dalam memastikan pertumbuhan yang baik untuk janin. Protein juga membantu membekalkan asid amino yang penting kepada janin.      OMEGA 3 : Kajian menunjukkan ibu yang mengambil Omega-3 sepanjang kehamilan berupaya memiliki anak yang mempunyai upaya menyelesai masalah seawal 9 bulan berbanding dengan yang tidak mengamalkannya.        Omega-3 membantu:-  dalam perkembangan otak janin.     elak masalah pembekuan dara     elak masalah risiko sakit jantung     elak masalah darah tinggi ketika hamil      Ramai ibu sangat berpuas hati dengan Set Hamil Shaklee, di samping ianya jimat kerana setiap botol boleh digunakan sehingga maksimum 6 bulan, Set Hamil Shaklee juga membantu mereka untuk menjalani proses kehamilan dengan lebih ceria & bertenaga! :blush::muscle:   Ehem, Syaza-lah tu antara ibu yang ceria dan bertenaga sepanjang pregnant, hihi. Rindunya nak pregnant lagi.  Fungsi Set Kehamilan dari Shaklee 1. ESP-energizing soy protein : ESP Shaklee Fungsi ESP ni dah di bancuh bersama Dragon Fruir! Nyummmm Protein untuk kuatkan rahim dan galakkan pertumbuhan sel baru pada janin. Protein soya untuk membekalkan tenaga dan baiki sel-sel rosak. Kulit baby jadi halus dan gebu bila ESP diamalkan ketika mengandung.    2. B-Complex with Asid Folic : fungsi b-complex Kandungan asid folik penting untuk perkembangan saraf, sel otak, tulang belakang, organ, kulit dan tulang-tulang bayi. B comp untuk control mood ibu hamil.  3. Vitamin C :                                                           vitamin c  Penting untuk imunisasi dan penjagaan kulit.  Ibu tak mudah jatuh sakit Kulit ibu bersih dari jerawat (ada sesetengah yang katanya alami jerawat hormon. Dengan Vitamin C, say bye-bye tu jerawat!)  4. Vita-Lea with iron formula :                                            Set Hamil Shaklee Mengandungi semua kandungan vitamin dalam jumlah yang kecil. Diformulasikan bersama iron untuk membantu pembentukan hemoglobin dalam darah. Bagi sesiapa yang mengalami masalah low HB, sangatlah digalakkan mengambil Vitalea ini. Beri tenaga ketika mengandung. Tak lemah dan letih.     5. OsteMatrix : Fungsi Set Hamil Shaklee  Mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D. Atasi cramp, kejang kaki, tarik mengkarung dan simpul biawak. Tidur lebih lena. Kalsium sangat penting untuk ibu mengandung kerana ketika mengandung, kalsium diserap oleh baby.  Yang paling penting masa nak meneran baby keluar kerana memerlukan sepenuh tenaga dan kudrat sampai bagi effect pada tulang-tulang dan urat-urat ibu. Oleh itu, pastikan kalsium diambil untuk mengelakkan dari tulang cepat reput.  6. Omega Guard : Set Hamil Shaklee   Bagi perkembangan mata dan otak baby serta untuk kawal kandungan gula dalam badan si ibu (elak diabetes semasa hamil).  Testimon Set Hamil Shaklee  Ok, now masanya untuk mak-mak rasa, dengar dan lihat sendiri pengalaman yang amalkan Set Hamil ni. Memang best and awesome!
Happy sangat kak cah kita bila mengandung dengan set hamil shaklee, masa berpantang sekali cepat baik luka, tiada jaundice dan lain-lain. Best sangat katanya.


Bagaimana Nak Beli Set Hamil Shaklee Ini?

1. Klik di sini dan boleh terus membeli secara direct dengan HQ Shaklee menggunakan kad kredit atau kad debit

Atau

2. Hubungi Mommy sebagai Pengedar dan Stokis serta Ejen sah Set Hamil Shaklee Malaysia di 019-9966576 (Touch to Whatsapp)

019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Ketengah Jaya Paka 019-996 6576
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya

0 Comments:

Post a comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊