Testimoni Set Hamil : Jarang Cramp, Gusi Tak Berdarah Ketika Hamil

Testimoni Set Hamil : Jarang Cramp, Gusi Tak Berdarah

Assalamualaikum wbt,

Perkara biasa bagi seorang ibu hamil adalah simptom-simptom yang tidak dapat dielakkan kerana ibu hamil mula berkongsi pelbagai nutrisi dengan bayi dalam kandungan. Nak tau tak apa simptom biasa yang ibu hamil alami?

Simptom-simptom Ibu Hamil:

1. Pucat
2. Letih
3. Nafas laju
4. Cepat penat
5. Mata pucat & kekuningan
6. Pening @ kejang
7. Tangan & kaki sejuk
8. Sakit kepala
9. Kelesuan
10. Gusi berdarah

Paling biasa yang ramai orang alami adalah cramp dan gusi berdarah. Macam mana nak avoid simptom-simptom ini berlaku pada kita? Mami-mami semua, faham-faham sajalah betapa sakitnya bila terkena cramp kaki ketika hamil. Dia tarik tu rasa macam nak jerit kuat-kuat, padahal bukan boleh hilang pun kan.

Jadi, apa yang mami boleh buat adalah dengan mengamalkan pengambilan set hamil shaklee. Apa kata Puan Syida selepas mengambil set hamil shaklee secara konsisten.

Testimoni Set Hamil : Jarang Cramp, Gusi Tak Berdarah Ketika Hamil, Testimoni Set Hamil Shaklee, Set hamil shaklee, testimoni kaki cramp set hamil shaklee


Alhamdulillah, Puan Syida berpengalaman bersama dengan set hamil shaklee. Apa yang bestnya, masalah kaki cramp dan gusi berdarah dapat diatasi. Selain itu, Puan Syida juga lebih bertenaga sepanjang kehamilannya.

Mampu berpuasa dan drive dalam jem walaupun ketika itu, kandungannya sudah mencecah usia 8 bulan.

Apa yang ada dalam Set Hamil Shaklee? Boleh rujuk entry di sini.

Ingin mencuba set hami shaklee? Boleh hubungi kami seperti yang tertera dibawah.

Hubungi kami:

019-9966576 (Kak Wawa)

BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant

COD Bandar Penawar
Pengeposan ke seluruh Malaysia

2 comments:

ejulz said...

good info. thanks

atiehilmi dot com said...

waa.. nanti nak pregnant boleh stanby satu set ni.. hee~