Thursday, 31 October 2019

Last Day Promosi Harga Jimat Ostematrix Shaklee

Last Day Promosi Harga Jimat Ostematrix Shaklee.

Assalamualaikum wbt,

Hari ini adalah hari terakhir promosi harga jimat Ostematrix Shaklee yang menjadi kegilaan ramai pengguna dan pengedar shaklee sendiri. Pelbagai manfaat yang anda boleh perolehi apabila makan Ostematrix shaklee.

Harga biasa untuk tiga botol Ostematrix shaklee adalah RM 186, tetapi pada hari ini 'Last day promosi harga jimat Ostematrix Shaklee adalah RM174 sahaja', dimana anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak RM 12. 

⚡LAST DAY PROMO OSTEMATRIX SHAKLEE⚡
Buy 3 RM 174.00 only! 

SIAPA perlukan Ostematrix?

✔ Penggemar kopi - Penyerapan Kalsium rendah untuk penggemar Kafein & Kalsium mudah hilang dari badan
✔ Tak ambil susu / sumber Kalsium
✔ Penggemar minuman berkarbonat - Phosphoric Acid buatkan Kalsium mudah hilang dari badan
✔ Penggemar makanan masin - mudah hilang Kalsium
✔ Perokok - Tembakau kurangkan ketumpatan tulang
✔ Individu aktif - Otot perlukan Kalsium & Magnesium
✔ Remaja - perlukan lebih Kalsium untuk tumbesaran
✔ Ibu Hamil & Menyusu - perlukan lebih Kalsium berbanding dewasa lain
✔ Wanita & Lelaki berusia - ketumpatan tulang menurun seiring usia
✔ Wanita Menopause - kekurangan Estrogen memberi kesan kepada tulang

Ostematrix BANTU masalah:
✔ Depression & Anxiety - Magnesium digunakan untuk membantu masalah ini
✔ Senggugut - Kalsium & Magnesium bantu ringankan sakit & mood swing
✔ Insomnia - Kalsium membantu tidur nyenyak dan terjaga di tengah malam kemudian tidak dapat tidur semula
✔ Masalah jantung - degupan jantung normal
✔ Cramp otot - Kalsium & Magnesium relaxkan otot
✔ Sembelit - Kalsium & Magnesium yang cukup memudahkan pengecutan otot
✔ Tekanan darah tinggi - Kalsium menstabilkan tekanan darah

Perbandingan Ostematrix dengan Kalsium jenama lain di dalam gambar 👇🏼

Perbandingan Ostematrix Shaklee dengan Kalsium jenama lain
Mommy kongsikan juga beberapa keratan artikel yang menjelaskan keperluan kalsium kepada anda.

Menurut laman web myhealthdotgovdotmy, menjelaskan bahawa:

Kalsium merupakan elemen penting yang diperlukan oleh tubuh manusia. Kalsium diperlukan untuk beberapa proses fisiologi tubuh dan penting untuk pembentukan tulang dan gigi terutama dikalangan kanak-kanak. Penyerapan kalsium dalam tubuh manusia dibantu oleh vitamin D3. Pengambilan kalsium tanpa vitamin D3 akan menjejaskan proses penyerapan kalsium. Oleh itu, kebanyakan suplemen kalsium turut ditambah dengan Vitamin D3 untuk membantu penyerapan kalsium dalam tubuh. (Rujuk gambar diatas)

Mereka yang mengalami masalah kekurangan kalsium (hipokalsemia) akan menunjukkan simptom-simptom seperti rasa kebas dan berdenyut-denyut dibahagian jari, kejang otot, sawan, keletihan, kurang selera makan serta rentak jantung yang tidak normal. Dalam jangka masa panjang, kekurangan pengambilan kalsium akan menyebabkan penurunan ketumpatan jisim tulang (osteoporosis). 

Perbezaan tulang normal, osteopenia dan osteoporosis
Dibawah ini pula keperluan kalsium adalah berbeza mengikut peringkat umur seseorang individu. Jumlah kalsium yang diperlukan mengikut peringkat umur pada jadual dibawah:
Keperluan kalsium mengikut peringkat umur
Dibawah ini pula adalah antara golongan yang berisiko mengalami masalah kekurangan kalsium,
  • Wanita yang sudah putusa haid
  • Wanita yang ketiadaan haid
  • Wanita yang alah kepada laktosa didalam susu
Golongan yang mengalami kekurangan kalsium
Jika anda termasuk didalam golongan ini, jangan panik dan jangan risau. Terus bertindak dengan mengambil kalsium iaitu supplemen Ostematrix shaklee yang dapat membantu mengurangkan lompong kekurangan kalsium dalam tubuh anda.

Anda juga berpeluang menikmati hari terakhir promo harga jimat Ostematrix shaklee pada malam ini juga. Boleh hubungi mommy sekarang tau, sebelum jam 12 malam sahaja.

Mahu mendapatkan produk ini dengan harga lebih jimat 15% - 20%? Baca cara jadi ahli di sini. Atau boleh berhubung dengan kami terus melalui whatsapp atau telegram,

019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya



Continue Reading

Sunday, 27 October 2019

10 Manfaat Vivix Shaklee

10 Manfaat Vivix Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Hai, hari ini mommy nak berkongsi pula tentang manfaat Vivix shaklee. Jika sebelum ini, mommy banyak berkongsi info tentang Vivix shaklee. Jadi, hari ini tiba masanya mommy sebarkan manfaat yang terkandung di dalam Vivix Shaklee. Sudahkah anda bersedia untuk mengetahuinya? hehe

Topik yang mommy sudah sediakan tentang Vivix shaklee,



10 Manfaat Vivix Shaklee

10 Manfaat Vivix Shaklee
Vivix shaklee mempunyai pelbagai fungsi dan manfaat, ini kerana Vivix adalah supplemen untuk kesihatan keseluruhan. Vivix shaklee membantu sehingga ke tahap sel bagi memberikan nutrisi yang lebih optimum kepada badan.

Anda nak tahu, apakah 10 manfaat Vivix shaklee apabila sel badan mendapat nutrisi yang baik?

10 Manfaat Vivix Shaklee yang perlu anda tahu adalah:

1. Menyokong kesihatan minda
2. Menyokong kesihatan mata
3. Meningkatkan sistem imun badan
4. Menyokong kesihatan sendi
5. Bantu kawal berat badan
6. Menyokong kesihatan jantung
7. Bantu lindungi sel badan
8. Bantu kawal gula dalam darah
9. Melambatkan proses penuaan
10. Bantu meningkatkan tenaga dalam badan

Inilah 10 manfaat Vivix shaklee yang perlu anda tahu, supaya menjadi pilihan anda sekeluarga.

Bagaimana, anda sudah membaca info tentang vivix shaklee diatas? Ingin mencuba produk ini? Hubungi mommy segera naa.

Istimewa anda dapatkan supplemen vivix shaklee dari mommy hari ini,
* Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat POS PERCUMA, KEAHLIAN PERCUMA dan terus mendapat HARGA AHLI yang jauh lebih jimat dan pulangan bonus pada bulan seterusnya.

BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Mahu mendapatkan produk ini dengan harga lebih jimat 15% - 20%? Baca cara jadi ahli di sini. Atau boleh berhubung dengan kami terus melalui whatsapp atau telegram,

019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya

Continue Reading

Thursday, 24 October 2019

Aktiviti Harian Bisnes Online : Cash On Delivery Vitamin C Shaklee Depan Rumah

Aktiviti Harian Bisnes Online : Cash On Delivery Vitamin C Shaklee Depan Rumah.

Assalamualaikum wbt,

Biasa kita dengar Cash On Delivery atau COD ke rumah customer kan? Malam ini lain pula ceritanya, bila customer datang rumah mommy dan pickup sendiri vitamin c shaklee. Katanya nak malam ini juga, sebab esok dah nak balik ke Kuala Lumpur.

Customer mommy dari Dungun nak datang juga ambil sendiri, selepas mommy petakan jalan ke rumah, Alhamdulillah sampai dengan jayanya. Tak dapat nak bergambar sebab anak dah ketiduran. Tak mengapalah, asalkan selamat sudah vitamin c shaklee mommy ke tangan pelanggan. Kan? hihi

Photo Borang Permohonan Keahlian Shaklee
Sambil menunggu customer mommy sampai, sempat pula mommy mengupdate beberapa info penting tentang Vivix shaklee. Anda boleh baca dibawah ini ye,


Beginilah cara mommy bekerja dari rumah, sambil bekerja sambil mengayun anak. Seronok kan, bekerja dengan anak lebih gembira berbanding bekerja mengadap bos ditempat kerja dulu. hihi

Princess sedang tidur
Bagus anak mommy malam ini, tidur awal sebabnya mommy tak bagi princess tidur waktu petang. Oh ya, jika anda ingin dapatkan vitamin shaklee dan mendaftar sebagai ahli shaklee boleh terus berhubung dengan mommy naa.

Mahu mendapatkan produk ini dengan harga lebih jimat 15% - 20%? Baca cara jadi ahli di sini. Atau boleh berhubung dengan kami terus melalui whatsapp atau telegram,

019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya



Continue Reading

4 Bahan Utama Dalam Vivix Shaklee

4 Bahan Utama Dalam Vivix Shaklee | Ramuan Vivix Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Hai, malam ini mommy nak kongsikan pula apa bahan-bahan utama yang terkandung dalam Vivix shaklee. Pasti ramai yang ingin mengetahuinya kan? Produk yang bagus terhasil daripada bahan-bahan yang terbaik.

Inginkah anda ketahui, apakah bahan-bahan utama dalam Vivix shaklee? Jika ya, teruskan pembacaan sehingga selesai tau. Setiap bahan yang terkandung didalam Vivix shaklee mempunyai peranan yang tersendiri. Apakah ia, jom teruskan pembacaan anda.

Ramuan utama Vivix shaklee terdiri daripada empat bahan iaitu Anggur Muscadine, Ekstrak Knotweed Jepun, Ekstrak Lobak Ungu dan Ekstrak Eldeberi Eropah. Gabungan empat ramuan ini, maka terhasillah minuman botani yang lazat iaitu Vivix Shaklee.

Saiz Anggur Muscadine Ramuan Utama Vivix Shaklee

4 Ramuan Utama Vivix Shaklee

1. Anggur Muscadine
Buah Yang Luar Biasa dengan Antioksidan Luar Biasa
Terima kasih kepada cuaca "ekstrim", tempat dimana buah anggur muscadine tumbuh, jadi tidak hairanlah bahawa Anggur Muscadine digelar sebagai "Anggur Muscadine yang Berkuasa". Ia bersaiz besar, kulit dan bijinya lebih tebal dan ia mempunyai kromosom tambahan berbanding anggur biasa dari kedai runcit di tempat anda. Semua sifat unik ini membolehkan Anggur Muscadine mempunyai ciri antioksidan yang amat banyak (6 hingga 8 kali lebih daripada beri biru!) serta jumlah asid elagik yang paling tinggi, sejenis polifenol. Polifenol ini merangsang jalur selular, yang terlibat dalam pertahanan antioksidan, panjang umur dan kelangsungan hidup, serta penghasilan tenaga.
Manfaat Anggur Muscadine dalam Vivix shaklee
Manfaat Anggur Muscadine yang terkandung dalam Vivix shaklee adalah:
  • Menghalang dan mengurangkan pertumbuhan sel yang tidak normal.
  • Memanjangkan umur dan pengeluaran tenaga pada peringkat sel.
  • Mengawalatur tahap glukosa darah yang sihat.
2. Ekstrak Knotweed Jepun / Polygonum Cuspidatum
Manfaat Knotweed Jepun dalam Vivix shaklee
Manfaat Ekstrak Knotweed Jepun yang terkandung dalam Vivix shaklee adalah:
  • Menggalakkan kadar keradangan yang sihat.
  • Meningkatkan peredaran darah.
  • Merencatkan pergumpalan platelet darah.
3. Ekstrak Lobak Ungu
Manfaat Ekstrak Lobak Ungu dalam Vivix Shaklee
 Manfaat Ekstrak Lobak Ungu yang terkandung dalam Vivix Shaklee adalah:

  • Menggalakkan penglihatan yang sihat.
  • Meningkatkan keanjalan salur darah.
  • Mengurangkan keradangan.
4. Ekstrak Eldeberi Eropah

Manfaat Ekstrak Eldeberi Eropah dalam Vivix Shaklee
 Manfaat Ekstrak Eldeberi Eropah yang terkandung dalam Vivix Shaklee adalah:
  • Meningkatkan perlindungan imun.
  • Properti Anti-bakteria dan anti-virus.
  • Menggalakkan perkembangan sel-sel normal dan sihat.
Keempat-empat bahan dan ramuan yang terkandung dalam Vivix shaklee ini amat kaya dengan Polifenol dan Antioksidan. Polifenol dan Antioksidan ini berupaya melawan Radikal Bebas. Tahukah anda, apakah maksud Polifenol, Antioksidan dan Radikal Bebas?

Jom mommy terangkan kepada anda. 

Polifenol adalah Hadiah Alam untuk Kesihatan
Polifenol adalah bahan semulajadi yang terdapat dalam buah-buahan, buah beri dan sayur-sayuran. Ia dihasilkan sebagai sebahagian daripada sistem pertahanan tumbuhan yang bertindak balas kepada persekitaran yang bahaya seperti serangan kuman, kecederaan, jangkitan, radiasi ultraviolet dan keadaan iklim yang bahaya. Ia juga memberi warna yang terang dan pelbagai kepada buah-buahan, buah beri dan sayur-sayuran.

Apakah itu Antioksidan?
Antioksidan adalah bahan yang boleh melindungi sel anda dari kesan radikal bebas. Ia didapati secara semulajadi dalam makanan berasaskan tumbuhan termasuk buah-buahan, sayur-sayuran, produk bijirin, kacang, biji, herba dan rempah-ratus.

Apakah itu Radikal Bebas?
Radikal bebas adalah molekul yang dihasilkan apabila badan anda memecah makanan atau terdedah kepada pencemaran alam sekitar seperti asap rokok, tekanan dan radiasi. Radikal bebas boleh memainkan peranan dalam penyakit jantung, kanser dan penyakit lain.

Kenapa Shaklee memilih Anggur Muscadine untuk menghasilkan Vivix? Ada cerita disebalik buah Anggur. Bagaimana Anggur Muscadine bertukar kepada Vivix? Nak tahu?

Bagaimana Anggur Muscadine Bertukar Kepada Vivix?


POKOK ANGGUR KEPADA VIVIX® 

Anggur Muscadine yang mempunyai keupayaan membiak dalam keadaan cuaca yang melampau di Georgia dan menawarkan ciri-ciri antioksida yang sangat banyak dan kepekatan polifenol yang tinggi. Dari pertanian hingga pengekstrakan dan pembotolan, kami melakukan pemilihan dan pemprosesan yang teliti untuk memastikan anda hanya mendapat produk yang berkualiti tinggi.

1. Tradisi Memenuhi Inovasi

Anggur ke Vivix | Tradisi memenuhi Inovasi
Tradisi Memenuhi Inovasi

Anggur Muscadine kami diperah "whole-press" dengan menggunakan proses pengekstrakan yang dipatenkan untuk mengekalkan rasa dan nutrien yang bermanfaat dengan polifenol yang maksimum. Dengan tradisi pertanian yang digabungkan dengan teknologi moden Shaklee, anda akan dapat menikmati yang terbaik dari alam semula jadi dan sains dalam bentuk minuman botani yang selamat, terbukti dan berkesan.

2. Dari Ladang Anggur dengan Penjagaan Terbaik dan Sentuhan Paling Lembut

Anggur ke Vivix | Dari Ladang Anggur dengan Penjagaan Terbaik dan Sentuhan Paling Lembut
Dari Ladang Anggur dengan Penjagaan Terbaik dan Sentuhan Paling Lembut

Dipetik dengan tangan, Anggur Muscadine yang berharga ini telah melalui penjagaan rapi dengan penuh perhatian oleh petani di Paulk Vineyards. Setiap anggur dijaga rapi, dipilih dan diasingkan untuk memberikan anda kepekatan paling tinggi dengan nutrien yang penuh kebaikan.

3. Komited untuk Kualiti

Anggur ke Vivix | Komited untuk Kualiti
Komited untuk Kualiti

Untuk mendapatkan polifenol dan kebaikan nutrien yang maksimum, kami mempunyai Pusat Inovasi Forrest C. Shaklee yang menempatkan pasukan Penyelidikan dan Pembangunan Shaklee yang bekerja siang dan malam untuk mengawasi dan seterusnya menyempurnakan proses tersebut supaya anda mendapat kebaikan nutrisi terbaik dari produk kami.

4. Tumbuh di Georgia
Anggur ke Vivix | Tumbuh di Georgia
Tumbuh di Georgia

Shaklee telah menugaskan Paulk Vineyards di Georgia, kebun muscadine terbesar di dunia, untuk menanam anggur Muscadine yang berkuasa. Pertama kali ditanam pada tahun 1970, keluarga Paulk telah menanam pokok anggur pertama ke lebih 600 ekar tanah menghasilkan muscadine yang sihat dan segar pada hari ini. Hujan atau panas, penjagaan terhebat dan sentuhan lembut telah diberikan kepada muscadine, menjadikannya anggur yang dicari dalam industri ini.

Inilah kisah ramuan Vivix shaklee yang perlu anda tahu supaya, tidak keliru dengan apa yang anda dengar.

Bagaimana, anda sudah membaca info tentang vivix shaklee diatas? Ingin mencuba produk ini? Hubungi mommy segera naa.


Istimewa anda dapatkan supplemen vivix shaklee dari mommy hari ini,
* Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat POS PERCUMA, KEAHLIAN PERCUMA dan terus mendapat HARGA AHLI yang jauh lebih jimat dan pulangan bonus pada bulan seterusnya.

BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Mahu mendapatkan produk ini dengan harga lebih jimat 15% - 20%? Baca cara jadi ahli di sini.

atau boleh berhubung dengan kami terus melalui whatsapp atau telegram,


019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya

Continue Reading

Cara Vivix Shaklee Bertindak Pada Sel

Cara Vivix Shaklee Bertindak Pada Sel

wbt,

Apa yang sering bermain dikepala anda apabila terbaca tentang vivix shaklee? Produk paling ekslusif dicipta khas untuk memberikan kesihatan yang optimum bukan hanya pada luaran malah sehingga menembusi tahap sel-sel badan.

Vivix shaklee satu-satunya produk yang bekerja dan memberi nutrisi pada sel badan terus kepada DNA anda. Mungkin agak terkejut anda mendengarnya, namun itulah realiti yang ditawarkan oleh produk shaklee untuk anda. Membekalkan falsafah yang terbaik untuk pengguna, shaklee telah berusaha memberikan yang hanya yang terbaik buat anda semua.

Bagaimana vivix membantu sehingga tahap sel badan? Ada 4 mekanisme utama vivix membantu sehingga tahap sel-sel badan anda. Nak tahu? Jom teruskan pembacaan anda.

Baik, malam ni wawa nak sharing tentang 4 mekanisme utama vivix terhadap sel tubuh manusia. Dan bagaimana Vivix bertindak pada sel tubuh?



Ada 4 cara vivix bertindak terhadap sel tubuh badan manusia.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials
4 Cara Vivix Bertindak Pada Sel
Untuk pengetahuan anda semua, badan manusia terdiri daripada jutaan sel. Mungkin ramai yang nak tahu, apa itu sel? Apa pula fungsi sel pada badan kita? 

Sel ada jaringan penstrukturan dan fungsi paling kecil yang menyusun makhluk hidup. Semua yang hidup mempunyai sel. Fungsi sel pula sebagai meningkatkan organisasi sebuah kehidupan tubuh bagi makhluk yang hidup.

Err, faham ke?

Ok, kak wawa bawakan 1 contoh. Seorang budak telah terkepit pintu dan terus jarinya terpotong. Mengikut kajian doktor, jari yang terputus dan di letakkan ditempat beku boleh dicantum kembali kurang dari 12 jam.

Apa berlaku, jika jari yang terputus tadi tidak dilindungi atau diletakkan ditempat beku? Pastinya, jari tadi tidak boleh disambung kembali.

Kata doktor, maaf puan. Jari anak puan tidak boleh disambung lagi kerana sel yang terdapat pada jari yang terpotong tadi telah mati. Jari bertukar warna hitam. (Ini dipanggil sel sudah mati)

Wawa nak bagitau bahawa, pentingnya kesihatan sel untuk kelangsungan hidup sesuatu makhluk. Jari tu kan makhluk, bila sel dah rosak, maka jari tadi dah mati & sebab itu tak boleh disambung kembali.

4 Cara Bagaimana Vivix Shaklee Bertindak terhadap Sel

1. Membantu membaiki dan melindungi sel DNA dari dirosakkan oleh radikal bebas.
2. Mempertahankan dan mengawal genetik bagi melambatkan proses penuaan sel
3. Memberi tenaga kepada sel (mitokondria) atau dikenali sebagai penjana tenaga sel
4. Meningkat prestasi sel dan melambatkan penghasilan protien AGE (Advance Glycation End products)

Gambar dibawah ini adalah testimoni pengguna vivix yang mengalami kayap dibahagian kulit kaki. Selepas mengamalkan vivix, kulit beliau kembali sembuh.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials
Gambar testimoni vivix shaklee | Kulit kaki kayap
Info lanjut dibawah ini pula mommy kongsikan kenapa pentingnya anda perlu menjaga kesihatan sel tubuh badan. Dan bagaimana vivix shaklee bertindak terhadap sel badan.



Mommy yakin semua orang tahu bahawa kesihatan yang baik bermula dengan sel-sel badan yang sihat. Jika sebelum ini kita tidak menitikberatkan tentang kesihatan sel, hari ini mommy harap anda semua membuka mata dan sedar betapa pentingnya kita menjaga sel tubuh badan kita.

Anda tahu kan, tubuh badan kita ini terdiri daripada jutaan sel. Kalau tak cukup sel badan kita ini boleh mengundang masalah kesihatan tau. 

Vivix shaklee dihasilkan untuk mengekalkan kesihatan sel dan  menyuburkan sel untuk memberi tenaga harian yang lebih bersemangat.

Cara Vivix Shaklee Memberi Nutrisi Pada Sel Dan Cara Vivix Shaklee Bertindak Pada Sel

1.Meningkatkan Pertahanan Sel
Badan mempunyai "Suis induk" yang dikenali sebagai Nrf2 untuk mengaktifkan proses detoksifikasi dan pertahanan sel. Gabungan polifenol yang sempurna telah diakui secara sinergis mengaktifkan "suis induk" supaya dapat:
  • Mengurangkan keradangan dengan mengoptimumkan sistem imun.
  • Meningkatkan proses detoksifikasi terutamanya di hati.
  • Meningkatkan tahap antioksidan dalam badan.
  • Mengurangkan tekanan biologi dalam badan.
2. Meningkatkan Tenaga Sel
Sel kita mengandungi "loji kuasa" tenaga dipanggil mitokondria. Ia menghasilkan tenaga supaya anda merasa bertenaga sepanjang hari. Walau bagaimanapun, pengeluarannya menurun dengan peningkatan umur dan gaya hidup tidak sihat. Polifenol dikenali untuk:
  • Menggalakkan fungsi mitokondria yang sihat supaya ia meningkatkan pengeluaran tenaga secara optimum.
  • Membantu meningkatkan pengeluaran mitokondria jadi badan mempunyai lebih banyak "loji kuasa" untuk menghasilkan tenaga.
3. Menggalakkan Pemulihan Sel
Sel-sel anda terdedah kepada pelbagai serangan daripada radikal bebas atau pencerobohan alam sekitar yang merosakkan DNA anda setiap hari, yang boleh mengakibatkan kematian sel. Polifenol boleh membantu:
  • Melindungi kerosakan DNA.
  • Menyokong mereplikakan DNA untuk fungsi sel yang lebih sihat.
4. Mengoptimumkan Prestasi Sel
Semakin badan berusia, fungsi organ merosot, memburukkan penyakit degeneratif seperti jantung, ginjal dan diabetes. Kajian menunjukkan bahawa:
  • Polifenol dari benih dan kulit anggur muscadine boleh menggalakkan kesihatan dan jangka hayat sel.
  • Penggunaan polifenol daripada anggur muscadine mungkin mempunyai beberapa faedah dalam mempengaruhi perkembangan keadaan kencing manis.
  • Polifenol campuran anggur muscadine, ekstrak Polyganum Cuspidatum, Ekstrak Lobak Ungu dan Ekstrak Eldeberi Eropah boleh menghentikan kerosakan selular.
  • Polifenol mungkin mempunyai kesan perlindungan terhadap sistem kardiovaskular dan meningkatkan kepekaan insulin.
Bagaimana, anda sudah membaca info tentang vivix shaklee diatas? Ingin mencuba produk ini? Hubungi mommy segera naa.


Istimewa anda dapatkan supplemen vivix shaklee dari mommy hari ini,
* Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat POS PERCUMA, KEAHLIAN PERCUMA dan terus mendapat HARGA AHLI yang jauh lebih jimat dan pulangan bonus pada bulan seterusnya.

BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Mahu mendapatkan produk ini dengan harga lebih jimat 15% - 20%? Baca cara jadi ahli di sini.

atau boleh berhubung dengan kami terus melalui whatsapp atau telegram,


019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya

Continue Reading