Thursday, 24 October 2019

Cara Vivix Shaklee Bertindak Pada Sel

Cara Vivix Shaklee Bertindak Pada Sel

wbt,

Apa yang sering bermain dikepala anda apabila terbaca tentang vivix shaklee? Produk paling ekslusif dicipta khas untuk memberikan kesihatan yang optimum bukan hanya pada luaran malah sehingga menembusi tahap sel-sel badan.

Vivix shaklee satu-satunya produk yang bekerja dan memberi nutrisi pada sel badan terus kepada DNA anda. Mungkin agak terkejut anda mendengarnya, namun itulah realiti yang ditawarkan oleh produk shaklee untuk anda. Membekalkan falsafah yang terbaik untuk pengguna, shaklee telah berusaha memberikan yang hanya yang terbaik buat anda semua.

Bagaimana vivix membantu sehingga tahap sel badan? Ada 4 mekanisme utama vivix membantu sehingga tahap sel-sel badan anda. Nak tahu? Jom teruskan pembacaan anda.

Baik, malam ni wawa nak sharing tentang 4 mekanisme utama vivix terhadap sel tubuh manusia. Dan bagaimana Vivix bertindak pada sel tubuh?



Ada 4 cara vivix bertindak terhadap sel tubuh badan manusia.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials
4 Cara Vivix Bertindak Pada Sel
Untuk pengetahuan anda semua, badan manusia terdiri daripada jutaan sel. Mungkin ramai yang nak tahu, apa itu sel? Apa pula fungsi sel pada badan kita? 

Sel ada jaringan penstrukturan dan fungsi paling kecil yang menyusun makhluk hidup. Semua yang hidup mempunyai sel. Fungsi sel pula sebagai meningkatkan organisasi sebuah kehidupan tubuh bagi makhluk yang hidup.

Err, faham ke?

Ok, kak wawa bawakan 1 contoh. Seorang budak telah terkepit pintu dan terus jarinya terpotong. Mengikut kajian doktor, jari yang terputus dan di letakkan ditempat beku boleh dicantum kembali kurang dari 12 jam.

Apa berlaku, jika jari yang terputus tadi tidak dilindungi atau diletakkan ditempat beku? Pastinya, jari tadi tidak boleh disambung kembali.

Kata doktor, maaf puan. Jari anak puan tidak boleh disambung lagi kerana sel yang terdapat pada jari yang terpotong tadi telah mati. Jari bertukar warna hitam. (Ini dipanggil sel sudah mati)

Wawa nak bagitau bahawa, pentingnya kesihatan sel untuk kelangsungan hidup sesuatu makhluk. Jari tu kan makhluk, bila sel dah rosak, maka jari tadi dah mati & sebab itu tak boleh disambung kembali.

4 Cara Bagaimana Vivix Shaklee Bertindak terhadap Sel

1. Membantu membaiki dan melindungi sel DNA dari dirosakkan oleh radikal bebas.
2. Mempertahankan dan mengawal genetik bagi melambatkan proses penuaan sel
3. Memberi tenaga kepada sel (mitokondria) atau dikenali sebagai penjana tenaga sel
4. Meningkat prestasi sel dan melambatkan penghasilan protien AGE (Advance Glycation End products)

Gambar dibawah ini adalah testimoni pengguna vivix yang mengalami kayap dibahagian kulit kaki. Selepas mengamalkan vivix, kulit beliau kembali sembuh.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials
Gambar testimoni vivix shaklee | Kulit kaki kayap
Info lanjut dibawah ini pula mommy kongsikan kenapa pentingnya anda perlu menjaga kesihatan sel tubuh badan. Dan bagaimana vivix shaklee bertindak terhadap sel badan.



Mommy yakin semua orang tahu bahawa kesihatan yang baik bermula dengan sel-sel badan yang sihat. Jika sebelum ini kita tidak menitikberatkan tentang kesihatan sel, hari ini mommy harap anda semua membuka mata dan sedar betapa pentingnya kita menjaga sel tubuh badan kita.

Anda tahu kan, tubuh badan kita ini terdiri daripada jutaan sel. Kalau tak cukup sel badan kita ini boleh mengundang masalah kesihatan tau. 

Vivix shaklee dihasilkan untuk mengekalkan kesihatan sel dan  menyuburkan sel untuk memberi tenaga harian yang lebih bersemangat.

Cara Vivix Shaklee Memberi Nutrisi Pada Sel Dan Cara Vivix Shaklee Bertindak Pada Sel

1.Meningkatkan Pertahanan Sel
Badan mempunyai "Suis induk" yang dikenali sebagai Nrf2 untuk mengaktifkan proses detoksifikasi dan pertahanan sel. Gabungan polifenol yang sempurna telah diakui secara sinergis mengaktifkan "suis induk" supaya dapat:
  • Mengurangkan keradangan dengan mengoptimumkan sistem imun.
  • Meningkatkan proses detoksifikasi terutamanya di hati.
  • Meningkatkan tahap antioksidan dalam badan.
  • Mengurangkan tekanan biologi dalam badan.
2. Meningkatkan Tenaga Sel
Sel kita mengandungi "loji kuasa" tenaga dipanggil mitokondria. Ia menghasilkan tenaga supaya anda merasa bertenaga sepanjang hari. Walau bagaimanapun, pengeluarannya menurun dengan peningkatan umur dan gaya hidup tidak sihat. Polifenol dikenali untuk:
  • Menggalakkan fungsi mitokondria yang sihat supaya ia meningkatkan pengeluaran tenaga secara optimum.
  • Membantu meningkatkan pengeluaran mitokondria jadi badan mempunyai lebih banyak "loji kuasa" untuk menghasilkan tenaga.
3. Menggalakkan Pemulihan Sel
Sel-sel anda terdedah kepada pelbagai serangan daripada radikal bebas atau pencerobohan alam sekitar yang merosakkan DNA anda setiap hari, yang boleh mengakibatkan kematian sel. Polifenol boleh membantu:
  • Melindungi kerosakan DNA.
  • Menyokong mereplikakan DNA untuk fungsi sel yang lebih sihat.
4. Mengoptimumkan Prestasi Sel
Semakin badan berusia, fungsi organ merosot, memburukkan penyakit degeneratif seperti jantung, ginjal dan diabetes. Kajian menunjukkan bahawa:
  • Polifenol dari benih dan kulit anggur muscadine boleh menggalakkan kesihatan dan jangka hayat sel.
  • Penggunaan polifenol daripada anggur muscadine mungkin mempunyai beberapa faedah dalam mempengaruhi perkembangan keadaan kencing manis.
  • Polifenol campuran anggur muscadine, ekstrak Polyganum Cuspidatum, Ekstrak Lobak Ungu dan Ekstrak Eldeberi Eropah boleh menghentikan kerosakan selular.
  • Polifenol mungkin mempunyai kesan perlindungan terhadap sistem kardiovaskular dan meningkatkan kepekaan insulin.
Bagaimana, anda sudah membaca info tentang vivix shaklee diatas? Ingin mencuba produk ini? Hubungi mommy segera naa.


Istimewa anda dapatkan supplemen vivix shaklee dari mommy hari ini,
* Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat POS PERCUMA, KEAHLIAN PERCUMA dan terus mendapat HARGA AHLI yang jauh lebih jimat dan pulangan bonus pada bulan seterusnya.

BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Mahu mendapatkan produk ini dengan harga lebih jimat 15% - 20%? Baca cara jadi ahli di sini.

atau boleh berhubung dengan kami terus melalui whatsapp atau telegram,


019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya

0 Comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊