Tiket Harga Promosi Desaru Coast Adventure Waterpark

Soft Opening Desaru Coast Adventure Waterpark.

Assalamualaikum wbt,

Berita gembira buat anda yang suka mengunjungi taman tema air di dalam negara. Selepas ini, tak perlu lagi ke luar negara untuk menikmati cabaran bermain di taman tema air sebab dekat Malaysia pun ada. 

Istimewa Taman Tema Air Desaru atau dikenali sebagai "Desaru Coast Adventure Waterpark" merupakan taman tema air Terbesar di Malaysia. Woww, DSAW memiliki keluasan kawasan 17km, 2o jenis slides dan  ride mampu membuatkan anda kegilaan untuk bermain tanpa henti di sini. hihi

Desaru Coast Adventure Waterpark merupakan destinasi pelancongan premium dimana terdapat taman tema air, shopping, tempat makan, hotel & resorts, kelab golf, conference center dan pelbagai event menjadi kejutan buat anda.





Di buka : Dari jam 10am hingga 6pm

BUKA : Khamis | Jumaat | Sabtu | Ahad
TUTUP : Isnin | Selasa | Rabu

Harga 1 hari: Adult (12-59 years) | RM75
Children (3-11 years) & warga emas | RM56

Pantai desaru coast

Korang boleh lihat "RIDE & ATTRACTIONS" di sini.

Slide untuk anda nikmati kekecutan perut. hehe

Pelbagai jenis permainan air menanti anda

EAT & SHOP
Jika sedang bermain anda rasa lapar, jangan risau boleh nikmati pelbagai makanan di sini. Eat & Shop here..")

Eat & shop
Selain itu, di Desaru Coast Adventure Waterpark, ada juga disediakan facilities untuk kegunaan uols. Boleh lihat pelbagai Facilities di sini.

Pelbagai pilihan hotel dan resort di sini. Just Stay here.")
Penginapan hotel & resort
Video pertama Desaru Coast Adventure Waterpark


Bertempat di :

Desaru Coast Adventure Water Park 
No. 14, Jalan Damai, Desaru, 81930 Bandar Penawar, Johor
Phone: 03-2203 9696

Website: Desaru Coast 

"21 acres of fun for the family, boasting five spectacular wet and dry zones in the Desaru Coast Adventure Waterpark. Or tee off at the Ernie Els signature designed championship golf courses."

Enjoy your family day here. ")

Korang, boleh datang awal-awal tau dijangka bulan september nanti harga dah berubah. hihi

5 comments:

Sunah Sakura said...

bestnyaa kalau family datang boleh bawak ke sini..nanti time convo bulan 9 mesti penuh ni

ejulz said...

cantik tempat ni.. mesti best bawa budak2 :)

Siti Rohaida Yusof said...

haritu adik ajak jugak pergi..dah dekat ni dengan kampung saya

Shahida Dzulkafli said...

Bestnya.. seronok main air ini kalau bawa anak-anak..

ayunie ramli said...

best jugak ni kalau dapat spend time kat sini